اطلاع رسانی کنگره پزشکی اجتماعی


Channel's geo and language: not specified, not specified
Category: not specified


ارتباط با ادمین
@ehsanshojaeefar

Related channels

Channel's geo and language
not specified, not specified
Category
not specified
Statistics
Posts filter


نمای کلی سخنرانی ها و پنل های دومین کنگره پزشکی اجتماعی.
IACM.IR


انجمن علمی پزشكی اجتماعی جشنواره ایده‌های برتر با عنوان « جشنواره ایده/دیده‌شو» و با محوریت پیشگیری از بیماری‌های غیر واگیر برگزار می کند.

این جشنواره میزبان ایده‌ها و طرح‌های دانشجویان، دانش آموزان، كاركنان و اساتید دانشگاه‌های علوم پزشكی خواهد بود. این ایده‌ها پس از رسیدن به دبیرخانه جشنواره بر طبق معیارهای داوری مشخص ازجمله قابلیت اجرا و نوآوری ارزیابی‌شده و در روز اول كنگره ۲۷ بهمن ٩٧ در حضور معاونین وزارت بهداشت و نخبگان علوم پزشكی موردتقدیر قرارگرفته و جوایز ارزنده‌ای به آن‌ها اهدا خواهد شد.
مهلت ارسال ایده‌ها تا ١٥ بهمن برنامه‌ریزی‌شده است.
بی‌صبرانه منتظر دریافت ایده‌های شما در جشنواره ایده/دیده‌شو كنگره پزشكی اجتماعی هستیم.
+ ثبت ایده در جشنواره

https://t.me/NCDcongress




پیام رئیس محترم دومین کنگره پزشکی اجتماعی
پیشگیری از بروز بیماری‌ها و ارتقا سلامت آحاد انسان‌ها در هر جامعه رسالت نظام سلامت است، این مهم با توجه به ساختار نظام سلامت در کشور نیازمند توجه ویژه است. در این خصوص پیشگیری از بروز بیماری‌های فراگیر و کنترل بار این بیماری‌ها با توجه به شرایط کشور یک اولویت و فوریت است. متخصصین پزشکی اجتماعی در کشور که همواره دغدغه نظام سلامت جامعه را با خود همراه داشته‌اند، اکنون در یک اقدام فراگیر بر آن برآمدند که مروری بر مهم‌ترین بیماری‌های غیر واگیر با رویکرد پیشگیرانه و در جهت ارتقا دانش و انگیزه برای تمامی گروه متخصص به نظر و توجه بیشتر به پیشگیری از درمان و پس‌ازآن داشته باشند. این اقدام مهم مادام که با همراهی سیاست‌گذاران در نظام سلامت و گروه‌های تخصصی مختلف توأم گردد، قطعاً در ارتقا سلامت جامعه و کاهش بار این گروه از بیماری‌ها مؤثر خواهد بود. امیدوارم که آنچه در این کنگره موردبحث و مرور و تأکید گروه‌های مختلف اعم از متخصصین و برنامه ریزان قرار می‌گیرد در عمل و در میان توده مردم که به‌شدت نیازمند این مراقبت‌ها هستند، به کار آید.
دکتر علی پاشا میثمی
رئیس کنگره


پیام دبیر محترم علمی دومین کنگره پزشکی اجتماعی
بیماریهای غیر واگیر که به‌عنوان بیماری‌های مزمن نیز شناخته می‌شوند؛ دوره طولانی داشته و نتیجه عوامل ژنتیک؛ فیزیولوژیک؛ محیطی و رفتاری هستند. این بیماری‌ها منجر به مرگ ۴۱ میلیون نفر در سال در جهان می‌شوند که در حدود ۷۰ درصد علل مرگ را شامل می‌شود. این بیماری‌ها منجر به ۱۵ میلیون مرگ زودرس در سال شده که در حدود ۸۵ درصد آن در کشورهای با درآمد کم و متوسط رخ می‌دهد. بیماری قلبی عروقی؛ سرطان‌ها؛ بیماری‌های تنفسی و دیابت از مهم‌ترین و شایع‌ترین این دسته از بیماری‌ها هستند و در حدود ۸۰ درصد موارد مرگ‌های زودرس را به خود اختصاص می‌دهند.
در حال حاضر در کشور؛‌ بیماری‌های غیر واگیر مسئول حدود ۷۶ درصد از مرگ‌ها هستند. بر اساس گزارشی در سال ۹۴؛ بیماری‌های قلبی عروقی با شامل شدن ۴۴ درصد از مرگ‌ها؛ اولین علت مرگ در کشور شناخته شدند. دومین و سومین علت مرگ به ترتیب سرطان‌ها و حوادث غیر عمد گزارش شده است. در حدود ۲۶ درصد افراد بالای ۱۵ سال در کشور؛ به فشارخون بالا مبتلا هستند.
در حال حاضر؛ برنامه‌ریزی و ادغام برنامه‌های پیشگیری و کنترل بیماری‌های غیر واگیر در نظام سلامت و ارائه خدمات سلامت و پیشگیری به همه مردم بر اساس تعیین عوامل خطر؛ تعیین اولویت‌های پیشگیری از این بیماری‌ها؛ تهیه راهنماهای ارزیابی؛ تشخیص و درمان بیماری‌های غیر واگیر؛ و اقدامات مداخله‌ای برای کاهش بروز از دسته برنامه‌های موجود در کشور برای کنترل و پیشگیری از بیماری‌های غیر واگیر هستند.
انجام این فعالیت‌ها نیازمند مشارکت‌های درون و برون بخشی و مردم است. تصویب قوانین؛ سیاست‌گذاری و تصویب آیین‌نامه‌ها در جهت اجرای این برنامه‌ها ضروری به نظر می‌رسد. همچنین به نظر می‌رسد التزام اجرای آیین‌نامه‌ها؛ رصد؛ پایش و تداوم برنامه‌ها برای پیشگیری و کنترل بیماری‌های غیر واگیر ضروری باشد. آنچه بیش از همیشه در چشم‌انداز پیشگیری از این بیماری‌های باید در نظر گرفته شود؛ نقش سایر سازمان‌ها غیر از وزارت بهداشت در سلامت مردم بوده و نحوه حمایت‌طلبی از آن‌ها باید به‌صورت نظام‌مند در سرلوحه برنامه‌ها قرار بگیرد. مشارکت مردم در مدیریت خطر این بیماری‌ها و آگاه‌سازی آن‌ها و سپس استفاده از کمک آن‌ها برای کنترل؛ از اصول اساسی پیشگیری از این بیماری‌ها است. لازم است مردم از خطر این بیماری‌ها به نحو مناسب آگاه شوند تا بتوان از کمک مؤثر آن‌ها در پیشگیری استفاده کرد.
بدون مشارکت مردم؛ همکاری‌های درون و بین بخشی؛ تولیت مناسب وزارت بهداشت؛ به کاری گیری افراد متخصص و آگاه جهت مدیریت و راهبری برنامه‌ها؛ و برنامه‌های حمایت‌طلبی و التزام اجرای آیین‌نامه‌ها نمی‌توان چشم‌انداز خوبی برای پیشگیری و کنترل بیماری‌های غیر واگیر در کشور داشت.
کنگره دوروزه پیشرفت و چشم‌انداز پیشگیری و کنترل بیماری‌های غیر واگیر در ایران که توسط انجمن پزشکی اجتماعی برگزار می‌گردد؛ سعی دارد اهمیت کنترل و پیشگیری از این بیماری‌ها را متذکر شده و از شواهد موجود استفاده کرده و برنامه‌های جاری و چشم‌انداز این بیماری‌ها در کشور را به سمع و نظر مخاطبین برساند.

دکتر مرضیه نجومی
دبیر علمی کنگره


دومین کنگره پزشکی اجتماعی
با محوریت پیشرفت و چشم انداز پیشگیری و کنترل بیماری های غیرواگیر در ایران
امتیاز بازآموزی: 10 امتیاز
زمان: 27 و 28 بهمن 1397
مکان: تهران، سالن همایش های رازی
محور های اصلی مورد بحث: مداخلات فردی و اجتماعی پیشگیری و کنترل بیماری های غیرواگیر (فشار خون، اختلالات چربی خون، دیابت، سکته قلبی و مغزی و...)، کاهش عوامل خطر فردی و اجتماعی بیماری های غیرواگیر (سبک زندگی سالم، ترک دخانیات، بهبود تغذیه، افزایش فعالیت فیزیکی و...)، سیاست های دخیل در کنترل و پیشگیری بیماری های غیرواگیر (نظام مراقبت، سرمایه گذاری در سلامت، ایراپن و ...)
هزینه ثبت نام: طبق هزینه مصوب آموزش مداوم
جزئیات پنل ها، ثبت نام و ارسال مقاله: IACM.IR

6 last posts shown.

201

subscribers
Channel statistics