کارزار منع خشونت خانوادگی


Channel's geo and language: not specified, not specified
Category: not specified


این کانال جهت ثبت روایت‌های خشونت خانوادگی علیه زنان و اطلاع‌رسانی درباره «کارزار منع خشونت خانوادگی» راه‌اندازی شده است.
راه‌های ارسال تجربه‌ها و روایت‌های شما
pdvc.ir@gmail.com
ارتباط با ما: @pdvci

Related channels

Channel's geo and language
not specified, not specified
Category
not specified
Statistics
Posts filter


🔅روایت ارسال شده از #کرج به کارزار منع خشونت خانوادگی 👇🏾👇🏽👇🏼

پسری هستم از کرج. خانمی را سراغ دارم که همسرش بسیار فحاش و بددهن است و در دعوا و بحث، خانواده همسرش را به فحش می‌کشد.
خانمی را می‌شناسم که همسرش خود زن و خانواده‌ی او را #تهدید می‌کند به آسیب رساندن و ...
خانمی تعریف می‌کرد با وجود داشتن ۳ فرزند ولی هر بار در هنگام [رابطه] زماشویی در واقع مورد تجاوز جنسی قرار می‌گیرد.
خانمی را می‌شناسم که همسرش اجازه رفت و آمد حتی با پدر و مادر را به همسرش نمی‌دهد فقط در مناسبت‌های خاص آن هم خودش باید حضور داشته باشد و اجازه ارتباط با دوستان و فامیل را ندارد.

#خشونت_اجتماعی #خشونت_جسمی #خشونت_جنسی #خشونت_روانی

goo.gl/X1HGmQ

@pdvcir

👈🏽 شما هم می‎توانید تجربیات خود را از #خشونت_خانوادگی به صورت حضوری، یا از طریق ایمیل pdvc.ir@gmail.com یا ادمین کانال تلگرام کارزار https://t.me/pdvci به دستمان برسانید یا آنها را با هشتگ کارزار منع خشونت خانوادگی در شبکه‌های اجتماعی منتشر کنید.


📌شروط ضمن عقد (۳)

🔻 تعیین شهر محل زندگی (حق مسکن) 🔻

🔅🔅🔅🔅🔅🔅🔅🔅🔅🔅🔅🔅🔅🔅
لیلا و امیر در تهران ازدواج کردند ولی بعد از مدتی امیر تصمیم گرفته است برای ادامه‌ی زندگی به اهواز بروند. لیلا در تهران کار می‌کند و موافق نیست که به اهواز برود ولی امیر هم به تنهایی و بدون جلب رضایت لیلا، اهواز را برای زندگی انتخاب کرده است...
آیا لیلا می تواند از رفتن به اهواز خودداری کند؟ در این صورت چه سرنوشتی در انتظار اوست؟
🔅🔅🔅🔅🔅🔅🔅🔅🔅🔅🔅🔅🔅🔅

در قوانین حقوقی ما، اختیار تعیین شهر و محل زندگی زوجین با مرد است. ماده ۱۱۱۴ قانون مدنی در این زمینه مقرر کرده است: «زن باید در منزلی که شوهر تعیین می‌کند، سکنی کند مگر اینکه اختیار تعیین منزل به زن داده شده باشد».
درواقع، شوهر باید اقامتگاه مشترک را معین کند و زن اصولا تابع اراده‌ی اوست. ولی می‌توان در ضمن عقد نکاح یا ضمن عقد خارجِ لازم دیگری حق تعیین شهر محل زندگی (#حق_تعیین_مسکن) را به زن داد. عبارت زیر برای درج در عقدنامه پیشنهاد می‌شود:

👈🏾 «زوجین توافق کردند که حق تعیین مسکن به زوجه داده شود».

⚠️ به دلیل بار قضایی متون حقوقی هر نوع تغییری در عبارات و کلمات این شرط ممکن است در زمان اجرا مشکلاتی در دادگاه یا دفترخانه‌های اسناد رسمی ایجاد کند. بنابراین همین عبارت را در سند ازدواج قید کنید.


#شروط_ضمن_عقد #شرط_تعیین_مسکن

👈🏾 شرط حق تحصیل: https://t.me/pdvcir/935
👈🏾 شرط حق اشتغال: https://t.me/pdvcir/939

@pdvcir


✔️خودکشی مرد همسرکش در جردن
@pdvcir

▪️ساعتی قبل مرد خشمگینی پس از خفه کردن همسرش در تهران با زدن رگش اقدام به #خودکشی کرد

▪️مرد همسرکش از مرگ نجات یافته و دستگیر شد

▪️مرد ۳۸ ساله که همسرش را جلوی چشمان دو فرزندش در خانه اش در خیابان جردن به قتل رسانده بود، انگیزه اش از جنایت را اختلافات خانوادگی عنوان کرد
منبع:
میزان

@StopDomesticViolence


🔅روایت ارسال شده از #کرج به کارزار منع خشونت خانوادگی 👇🏾👇🏽👇🏼

من متاسفانه همسرم وقتی که عصبانی می‌شود گاهی اوقات چهره‌ای از خود نشان می‌دهد که من اصلا این آدم را نمی‌شناسم. کاملا شخص دیگری می‌شود. دیو درونش هویدا می‌شود. و وقتی این حالت بهش دست می‌دهد بعدش خودش انکار می‌کند و می‌گوید من اصلا نفهمیدم. می‌گوید من را نباید به این درجه برسانید. پشیمان می‌شود. ولی متاسفانه این خاطرات را نمی‌توانم فراموش کنم. مثلا یکبار که از مسافرت برمی‌گشتیم سر یک مساله‌ای بحث کردم. بعد آنقدر در ماشین مرا کتم زد که تنها کاری که کردم آن قدر بوق زدم تا دیگران مرا نجات دهند.

#خشونت_جسمی

goo.gl/DkhT5a

@pdvcir


👈🏽 شما هم می‎توانید تجربیات خود را از #خشونت_خانوادگی به صورت حضوری، یا از طریق ایمیل pdvc.ir@gmail.com یا ادمین کانال تلگرام کارزار https://t.me/pdvci به دستمان برسانید یا آنها را با هشتگ کارزار منع خشونت خانوادگی در شبکه‌های اجتماعی منتشر کنید.


📌شروط ضمن عقد (۲)

🔻شرط اشتغال🔻

🔅🔅🔅🔅🔅🔅🔅🔅🔅🔅🔅🔅🔅🔅
زهرا دبیر زبان است. سالهاست که تدریس می‌کند. همسرش قبل از ازدواج با کار کردن او موافق بود، ولی بعد از ۳ سال زندگی مشترک،‌ با این که درآمد زهرا کمک بزرگی برای زندگی مشترک آنها بود و زهرا هم با علاقه‌ی بسیار کارش را دنبال می‌کرد،‌ با کار کردن زهرا مخالفت کرد. به نظر مرتضی درآمد خودش کافی بود و احتیاجی نبود که زهرا کار کند. در مقابل، برای زهرا مهم بود که حتما شاغل باشد و از طرفی مایل نبود که هر روز با بحث و کشمکش زندگی زناشویی را تلخ کند؛ تا اینکه همسرش به دادگاه مراجعه کرد و از قاضی خواست تا مانع کار کردن زهرا شود...
آيا همسر زهرا این حق را دارد مانع کار کردن او شود؟ چرا؟ اگر جای زهرا بودید چه راهی را انتخاب می‌کردید؟
🔅🔅🔅🔅🔅🔅🔅🔅🔅🔅🔅🔅🔅🔅

طبق ماده ۱۱۱۷ قانون مدنی «شوهر می‌تواند زن خود را از حرفه یا صنعتی که منافی مصالح خانوادگی یا حیثیات خود یا زن باشد منع کند». در واقع در قانون ما، اشتغال زنان مقید به رعایت مصلحت خانواده شده و در مورد مصلحت خانواده نیز تعریفی ارائه نشده است. غالبا مردان به بهانه‌ی این که شغل بیرون از خانه سبب عدم انجام صحیح وظایف خانه‌داری و تربیت فرزندان از سوی زن می‌شود مانع از کارکردن زن‌ها می‌شوند. در حالی‌که، استقلال مالی زنان به رشد فرهنگی آنها کمک می‌کند و اساسا کار کردن از حقوق اجتماعی انسان‌هاست. برای رفع این مشکل تا زمانی که قانون مدنی تغییر نکرده باشد می‌توان ضمن عقد نکاح، شرط #حق_اشتغال را به صورت زیر گنجاند:

👈🏾«زوج، زوجه را در اشتغال به هر شغلی که مایل باشد در هر کجا که شرایط ایجاب نماید مخیر می‌کند».

با گنجاندن این شرط ضمن عقد نکاح، محروم کردن زوجه از حق اشتغال به راحتی امکان پذیر نیست.

⚠️ به دلیل بار قضایی متون حقوقی هر نوع تغییری در عبارات و کلمات این شرط ممکن است در زمان اجرا مشکلاتی در دادگاه یا دفترخانه‌های اسناد رسمی ایجاد کند. بنابراین همین عبارت را در سند ازدواج قید کنید.


#شروط_ضمن_عقد #شرط_اشتغال

👈🏾 شرط حق تحصیل: https://t.me/pdvcir/935
@pdvcir


🔅روایت رسیده از #تهران به کارزار منع خشونت خانوادگی 👇🏾👇🏽👇🏼

سارینا کنار در نشسته بود. داشت خوابش می‌برد که پدرش داخل آمد و گفت مادرت کجاست. صدایش آنقدر بلند بود که تنم لرزید. یک‌دفعه سارینا دوید و پشت من قایم شد. مامان چرا من انقدر بدبختم؟ چرا مادر؟ الهی قربونت برم. چرا بابا تو رو می‌زنه؟ من با تعجب فقط به چشمان نگرانش نگاه می‌کردم. حس بدی داشت. درکش کردم. انتظار داشت برایش توضیح دهم. او فقط ۶ سال داشت. من برایش توضیح دادم بیمار است. پرسید چرا؟ یک کم پیچیده است. #اعتیاد دارد. فهمیدم حس بدی نسبت به این واژه دارد. پس چرا تو داد نمی‌زنی؟ یک سال بعد...

بدون اینکه بخواهم داشتم فریاد می‌زدم! دوباره سارینا پرید بغلم. تعجب کردم. به چشم‌هاش نگاه کردم. مادر حالا فهمیدم چرا بدبختم. چرا؟ چون بیماری! حس بدی گرفتم. چه بیماری‌ای دارم؟ اعتیاد! در میان بهت و ناباوری خندیدم و بعد گریه کردم از این‌که دخترم بزرگ شده و درکم می‌کند. هم خوشحال شدم و هم ناراحت. حالا فهمیدم چرا دیگر #کتک نمی‌خوری. چرا؟ چون عواقب کتک خوردن تو باعث بیماری‌ات شده. باز تعجب کردم. حس خوبی داشتم. درکم می‌کرد. چه توقعی ازم داری؟ مثل بابا نشو. چشم، هرچه تو بخواهی. من مادری که داد بزند را نمی‌خواهم. من مادر معتاد نمی‌خوام. من تو را پاک می‌خواهم. از اینکه انقدر بزرگ شده و درکم می‌کند و دوستم دارد خوشحال شدم و این انگیزه و هدف من برای پاکی است.

به خاطر خودم مادر سالم، خانواده سالم در نتیجه کودک سالم.


#خشونت_جسمی #چرخه_خشونت
goo.gl/RHxQ3j

https://t.me/pdvcir

👈🏽 شما هم می‎توانید تجربیات خود را از #خشونت_خانوادگی به صورت حضوری، یا از طریق ایمیل pdvc.ir@gmail.com یا ادمین کانال تلگرام کارزار https://t.me/pdvci به دستمان برسانید یا آنها را با هشتگ کارزار منع خشونت خانوادگی در شبکه‌های اجتماعی منتشر کنید.


#خودکشی به دلیل مخالفت پدر با ازدواج
@pdvcir
دختر جوان وقتی با مخالفت‌های پدرش در #ازدواج با پسر مورد علاقه‌اش روبه‌رو شد، با شلیک گلوله به زندگی‌اش پایان داد.

به گزارش «ایران» صبح چند روز قبل، مأموران کلانتری ١٤٤ جوادیه تهرانپارس در تماس با بازپرس کشیک قتل پایتخت از مرگ دختر جوانی خبر دادند که با شلیک گلوله از پا درآمده بود. به این‌ ترتیب بازپرس شعبه ششم دادسرای جنایی تهران و تیم تحقیق برای بررسی ماجرا راهی بیمارستان و محل وقوع حادثه شدند. آنها در بررسی‌های مقدماتی پی بردند دختر ۲۰ ساله، با اسلحه شکاری پدرش به سر خود شلیک کرده و پس از شش روز کما تسلیم مرگ شده است.

مادر «سیما» به تیم جنایی گفت: دخترم از دو سال قبل نامزد داشت اما پدرش مخالف این ازدواج بود و مدام از «سیما» می‌خواست نامزدی‌اش را به هم بزند. شب حادثه آنها با هم جروبحث کردند که دخترم به اتاقش رفت و ساعت ١٢ و نیم شب صدای گلوله‌ای را از اتاقش شنیدیم. او با اسلحه شکاری پدرش به سر خود شلیک کرده و به شدت مجروح شده بود. پس از انتقال او به بیمارستان، پزشکان اعلام کردند «سیما» به کما رفته اما متأسفانه پس از چند روز تسلیم مرگ شد.

درحالی که مادر سیما چنین اظهاراتی درباره شب حادثه داشت، پدر «سیما» گفت: ساعت ٤ بعد از ظهر شب حادثه نامزد دخترم به خانه ما آمد. من صدای درگیری آنها را شنیدم اما به روی خودم نیاوردم و دراز کشیدم. چند لحظه بعد با صدای بسته‌شدن در اتاق، فهمیدم نامزد دخترم رفته است. همان شب با دخترم صحبت کردم و به او گفتم که این پسر، مرد مناسبی برای زندگی آینده‌اش نیست اما او ناراحت شد و بعد هم داخل اتاقش رفت و آن اتفاق افتاد.


📌شروط ضمن عقد (۱)

بسیاری از شروطی که در اسناد کنونی #ازدواج آمده است،‌ با توجه به شرایطی که برای تحقق آن وجود دارد، نمی‌تواند حقوق متقابل زن و شوهر را برای داشتن یک خانواده‌ی سالم تامین کند. به طور مثال، زنی که می‌خواهد به دلیل اعتیاد از همسرش جدا شود باید در جلسه‌ی دادگاه دو شاهد بیاورد تا اعتیاد شوهرش را اثبات کند. اما آمارهای بسیار، حاکی از آن است که زنان به دلیل معضلات فرهنگی بسیاری که در جامعه وجود دارد، نمی‌توانند اعتیاد همسرانشان را اثبات کنند. زیرا معمولا یا شاهدی برای اثبات ادعای خود ندارند یا افرادی که شاهد هستند از حضور در دادگاه خودداری می‌کنند. پس تا هنگامی‌که قوانین مربوط به تنظیم روابط خانوادگی اصلاح نشده، برای رسیدن به تعادل میان زن و شوهر در چارچوب خانواده می¬توان شروط دیگری را به موارد قید شده در سندهای ازدواج افزود. این شروط در سند ازدواج قید نشده‌اند ولی مورد پذیرش مراجع قضایی و اجرایی قرار گرفته‌اند. بنابراین طرفین می‌توانند آن‌ها را با توافق یکدیگر در سند ازدواج بگنجانند.
در ماده ۱۱۱۹ قانون مدنی مقرر شده است که طرفین عقد ازدواج می‌توانند همه شروطی را که مخالف با مقتضای عقد مزبور نباشد در ضمن عقد ازدواج یا عقد لازم دیگری قید نمایند.

🔻شرط تحصیل🔻

از آنجا که طبق قانون، شوهر ریاست خانواده را بر عهده دارد، همین امر دستاویزی است که به وسیله‌ی آن شوهر می‌تواند با بهانه‌های واهی مانع از تحصیل زن شود. حق تحصیل از حقوق ابتدایی هر فرد است و نباید از تحصیل افراد جلوگیری کرد. برای پرهیز از بروز چنین مشکلاتی در این زمینه، بهتر است که توافق طرفین مبنی بر ادامه‌ی تحصیل در عقدنامه گنجانده شود. عبارت زیر برای زوج در سند ازدواج پیشنهاد می شود:

👈🏾 «زوج، زوجه را در ادامه تحصیل تا هر مرحله که زوجه لازم بداند و در هر کجا که شرایط ایجاب کند مخیر می‌سازد».

به دلیل بار قضایی متون حقوقی هر نوع تغییری در عبارات و کلمات این شرط ممکن است در زمان اجرا مشکلاتی در دادگاه یا دفترخانه‌های اسناد رسمی ایجاد کند. بنابراین همین عبارت را در سند ازدواج قید کنید.

#شروط_ضمن_عقد #شرط_تحصیل
@pdvcir


@pdvcir
سنگ اندازی های تصویب لایحه
تامین امنیت زنان در برابر خشونت همچنان ادامه دارد
امنیت نیاز زنان
@pdvcir
#مطالعات_زنان
@womenstudies
http://www.ghanoondaily.ir/fa/news/main/93978/


روایت ارسال شده از #گیلان به کارزار منع خشونت خانوادگی

داستانِ خشونت مادرم که ۳۷ سال با این زندگی سرکرده و هیچی دم نزده و باعث شده اعتماد به نفس و ترس در درونش جوری رخنه کند که از کوچکترین اخم کسی بترسد و بخواهد سریع کاری کند که کسی ازش ناراحت نشود. مردی که در خانواده بهش توجهی نشده، باعث شده نسبت به اطرافیانش بدبین و شکاک شود و همین باعث شود که همسرش را از رفتن به خونه‌ی مادرش منع کند حتی از زنگ زدن به خانواده‌اش. و خانواده‌ای که از حمایت دخترشون به خاطر ترس از آبرو ساکت شدند. و زمانی که مادرم به خانه پناه برد خواهران شوهرش با داد و بیداد در آن کوچه آبروی آن‌ها را بردند. مادرم نمی‌تواند خونه‌ی دوست یا حتی مادر یا خواهرش برود. حتی مادر من نمی‌تواند کلاس های مورد علاقه‌اش را برود. چیزهایی دلش بخواهد و همش مدام چک می‌شود و از عواقب بداخلاقی و داد و بیداد می‌ترسد.

#خشونت_روانی #خشونت_اجتماعی
goo.gl/WZcQqH

@pdvcir
👈🏽 شما می‎توانید تجربیات خود از #خشونت_خانوادگی را به صورت حضوری، یا از طریق ایمیل pdvc.ir@gmail.com یا ادمین کانال تلگرام کارزار @pdvci به دستمان برسانید یا آنها را با #کارزار_منع_خشونت_خانوادگی در شبکه‌های اجتماعی منتشر کنید.


Video is unavailable for watching
Show in Telegram
چطور #رابطه_خشونت‌آمیز را ترک کنیم؟
#فیلم
@pdvcir


⭕️ به دلیل تماسهای مشکوک به او بدبین شده بودم

چهارم شهریور سال ۹۳ زن ۲۹ ساله‌ای به نام رعنا در بیمارستان هفتم تیر تهران جان باخت. زن دوم همسر رعنا دراین باره به مأموران گفت: «امروز به خانه رعنا رفته بودم تا به او سری بزنم که ناگهان دختر ۸ ساله‌اش سراغم آمد و گفت مادرش بیهوش روی زمین افتاده است. وقتی با این صحنه روبه‌رو شدم با اورژانس تماس گرفتم اما خیلی دیر شده بود چون هوویم پس از رسیدن به بیمارستان مرد.»
در ادامه مأموران، همسر رعنا را به‌عنوان تنها مظنون پرونده تحت بازجویی قرار دادند. سعید- ۳۱ ساله - در بازجویی گفت: «با همسر اولم رعنا مشکل پیدا کرده بودم که درجریان درگیری به او چند ضربه زدم اما ناگهان روی زمین افتاد. من فکر کردم او بیهوش شده که به همین خاطر از خانه زدم بیرون. بعد از چند دقیقه همسر دومم با من تماس گرفت و گفت که رعنا حالش خراب شده که او را به بیمارستان برده‌اند.»
این مرد در اظهارات بعدی گفت من و رعنا بیشتر بر سر مسائل اخلاقی با هم اختلاف داشتیم.اما هیچ انگیزه‌ای برای #قتل همسرم نداشتم و این اتفاق ناخواسته افتاد.
متهم پس از اعتراف به قتل، صبح دیروز در شعبه چهارم دادگاه کیفری استان تهران پای میز محاکمه ایستاد. متهم در برابر قضات ایستاد و در دفاع از خود گفت: «چند وقتی بود که به تماس‌های تلفنی همسرم رعنا ظنین شده بودم و بیشتر درگیری و اختلافمان به خاطر همین تماسهای تلفنی بود. من قصد کشتن رعنا را نداشتم و حالا هم پشیمانم و تقاضای عفو و بخشش دارم.» پس از پایان اظهارات متهم، قضات وارد شور شدند تا حکم‌شان را صادرکنند./ ایران
@pdvcir


روایت رسیده به کارزار منع خشونت خانوادگی از تهران👇🏾👇🏽👇🏼

من همیشه از بچگی از برادرم یک #ترس به همراه دارم چون وقتی سنم خیلی کم بود و او بزرگتر بود شدیدا دست بزن داشت و من هرگز علت آن را نفهمیدم.
الان که زن بزرگی شده‌ام هنوز از او می‌ترسم و وقتی یک اشتباهی می‌کنم با دروغ و پنهان‌کاری از او، موضوع را نمی‌توانم بازگو کنم.
این ترس به حدی همراه من بود که تا سن ۱۰ سالگی رختخوابم را خیس می‌کردم و تا یک سنی همیشه از خونه فرار می‌کردم. برای تأییدطلبی و تحریک حس ترحم اون کارهایی کردم که نتیجه‌اش اجبار به مصرف #مواد_مخدر در من شد.

#خشونت_جسمی #خشونت_روانی

https://pdvc.info/archives/3881

👈🏽 شما هم می‎توانید تجربیات خود را از #خشونت_خانوادگی به صورت حضوری، یا از طریق ایمیل pdvc.ir@gmail.com یا ادمین کانال تلگرام کارزار https://t.me/pdvci به دستمان برسانید یا آنها را با هشتگ کارزار منع خشونت خانوادگی در شبکه‌های اجتماعی منتشر کنید.


روایت ارسال شده از #گیلان به کارزار منع خشونت خانوادگی

خشونت معنای زیادی می‌تونه داشته باشد.
اینکه زنی بخاطر پوشش از طرف شوهر مورد ضرب و شتم قرار می‌گیرد...
اینکه زنی بخاطر دیر غذا حاضر کردن از طرف شوهر مورد توهین قرار می‌گیرد...
اینکه یک زن در خانه آزادی پوشش و آزادی بیان نداشته باشد...
اینکه یک زن هیچ وقت نتونسته اعلام نظر در مورد وسایل خانه خود را نداشته باشد...
اینکه شوهر یک زن مسائل مربوط به خانه و بچه‌ها را از همسر خود پنهان کرده باشد...
همه اینها را من در یک خانواده سراغ دارم و از خیلی وقت پیش به این واقعیت رسیده بودم که می‌تونه خشونت علیه یک زن باشد.

#خشونت_جسمی #خشونت_اجتماعی
goo.gl/h2XRKC
@pdvcir
👈🏽 شما می‎توانید تجربیات خود از #خشونت_خانوادگی را به صورت حضوری، یا از طریق ایمیل pdvc.ir@gmail.com یا ادمین کانال تلگرام کارزار @pdvci به دستمان برسانید یا آنها را با #کارزار_منع_خشونت_خانوادگی در شبکه‌های اجتماعی منتشر کنید.


نمونه‌ رای #مجازات_جاگیزین:
تهیه وسایل تفریحی وکمک آموزشی برای کورکان خردسال برای تجهیزمهدکودک برای مناطق زلزله زده برای اتهام #مزاحمت تلفنی
@pdvcir


📌 چالش «پروانه ازدواج» زنان ایرانی با اتباع خارجی 🖌محسن شهرابی
@pdvcir

🔸 مسئله «#ازدواج زنان ایرانی با مردان غیرایرانی» و فرزندان حاصل از این ازدواج‌ها به دلیل ضعف قوانین #تابعیت موجود، در ‏آستانه تبدیل به یک بحران است. آمار مشخص و دقیقی درباره تعداد این‌گونه ازدواج‌ها وجود ندارد. برخی نهادها تعداد ‏فرزندان حاصل از این نوع ازدواج‌ها را ۳۰۰ هزار نفر اعلام کرده‌اند. برخی نمایندگان #مجلس شورای اسلامی، جمعیت ‏فرزندان حاصل را بین ٨٠٠‌ هزار تا یک‌میلیون نفر بیان کرده‌اند. فرزندانی که بزرگ‌ترین مشکل آنان، محرومیت از ‏داشتن شناسنامه در سرزمین مادری است‎.‎

🔸در شرایطی که تغییرات در روندهای مهاجرتی دنیا و ساده‌شدن زندگی‌های بین‌المللی، ضرورت بهبود #قوانین تابعیتی در ‏ایران را گوشزد می کند، سخنگوی سازمان ثبت احوال کشور دوروز قبل در مصاحبه ای گفت: «همه زنان ایرانی که با اتباع ‏خارجی ازدواج می کنند، حتما باید از استانداری ها مجوز یا پروانه ازدواج با اتباع خارجی را بگیرند‎.‎‏»‏

🔸نکته‌ای که در روال این قوانین قدیمی، مغفول مانده، این است که بسیاری از زنان ایرانی، هیچ اطلاعی از وجود این ‏قوانین و آیین‌نامه‌ ها ندارند‎.‎‏‎

🔸راهبرد جایگزین این است که به جای اصرار بر قوانین محدود کننده موجود، ازدواج‌ شرعی دختران ایرانی با اتباع خارجی ‏را به رسمیت بشناسیم، هویت فرزندان حاصل از این ازدواج‌ها را بپذیریم و با اصلاحات قانونی، تهدیدهای موجود را به ‏فرصت تبدیل کنیم.‏
goo.gl/QHGyvQ

👈🏾 متن کامل: ‏http://khorasannews.com/newspaper/page/19704/5/598390/0 ‎
@diaran
@pdvcir


🔅روایت ارسال شده از #تبریز به کارزار منع خشونت خانوادگی

من سی و دو سالمه. تو بیست و یک سالگی با ناآگاهی کامل با شخصی ازدواج کردم که از ۱۶سالگی در پی من بود. اینکه چندین سال دنبالم بود چشمم رو کور کرد و باهاش ازدواج کردم.
متاسفانه بعد از عقد دائم، خونوادش منو در جریان اعتیادش گذاشتن و چون خیلی دختر ساده‌ای بودم گول حرف‌هاشون رو خوردم و از خونوادم مخفی‌کاری کردم چون می‌دونستم اگه بدونن نمی‌ذارن تو اون رابطه بمونم.
طرف شیشه می‌کشید و تو حال خودش نبود. بعد عروسی چندین بار با هویه برقی بدنمو سوزوند. چاقو کشید برام و کلی بلا سرم آورد. به زور تونستم از دستش خلاص بشم و جدا بشم.
بعد دو سال با یه خونواده‌ی خیلی خوب وصلت کردم. پدرم عاشق شوهرم شده بود اونقدر پسر مودب و مهربونی بود. بعد یکماه ماه ضرب و شتم‌ها و فحش و ناسزاگویی پسره رو شد. تا جایی‌که مادرش رو جلوی چشمم در حد مرگ کتک زد و اونشب ازم خواست که ببرمش دکتر.
بعد صحبت کردن با دکتر،‌ تشخیص دکتر بر دو قطبی بودنش حکایت کرد. ولی چون ازدواج دومم بود پیش هیچکس دم نزدم و به روم نیاوردم و همیشه ساکت کتک می‌خوردم. تا اینکه رفتم سر خونه زندگی مستقل و زیر یک سقف. همیشه نصف شبها سر بهانه‌های الکی کتکم می‌زد و از خونه بیرونم می‌کرد. هیچوقت رنگ آرامش ندیدم تو اون زندگی تا اینکه مجبور شدم به پدرم بگم.
پدرم از شنیدن قصه‌ی بدبختی من دق مرگ شد و از دنیا رفت. داغ از دست دادن پدر یکطرف و کتک‌های شوهر از یکطرف طاقتم رو طاق کرد. حالا زده فکم رو شکسته که مجبور شدم خونوادمو در جریان بذارم... خدا می‌دونه چه زجری می‌کشم. بعد از سه سال برای اولین بار رفتم شکایت کردم و دارم ازش جدا می‌شم.
جوون‌های کم سن و سال و بی‌تجربه،‌ لطفا مسایل حساس و خطرناک زندگی مشترکتون رو از پدر مادرهاتون مخفی نکنید،‌ حتی اگر شده آروم آروم بهشون بگین. پدر مادرها همیشه پشت بچه‌هاشون هستن. اینو مطمئن باشید که نگفتنِ شما به خودتون ضربه می‌زنه و یهویی گفتن شما اونا رو از پا درمیاره. همیشه خونواده تون رو برا خودتون تکیه گاه بدونید.

#خشونت_جسمی #حمایت_خانواده
goo.gl/VNxZq1

@pdvcir
👈🏽 شما می‎توانید تجربیات خود از #خشونت_خانوادگی را به صورت حضوری، یا از طریق ایمیل pdvc.ir@gmail.com یا ادمین کانال تلگرام کارزار @pdvci به دستمان برسانید یا آنها را با #کارزار_منع_خشونت_خانوادگی در شبکه‌های اجتماعی منتشر کنید.


📣تعیین حداقل ۱۸ سال سن برای ازدواج دختران

🔸معاون حقوقی رئیس‌جمهوری، گفت: «باید مجلس شورای اسلامی را برای تعیین حداقل ۱۸ سال سن ازدواج برای دختران همسو کرد.»

🔸لعیا جنیدی می‌گوید: «برای همین موضوع در #فراکسیون_زنان مجلس شورای اسلامی روی موضوع #سن_ازدواج بالاتر برای این افراد بحث شده است تا سال بالاتر را برای حداقل سن ازدواج تعیین کنند که حدود 18 سال سن تاکنون مطرح است.»

🔸به گفته معاون حقوقی رئیس‌جمهوری، برای موضوع #ازدواج_زودهنگام تاکنون جلسات مختلفی در فراکسیون زنان مجلس شورای اسلامی برگزار شده است، چون اغلب این ازدواج های زودهنگام در دوران وجوب تعلیم است. با این اقدام فرزندان لازم‌التعلیم این مملکت عملا از #حق_تحصیل و حمایت‌شان در عرصه درس محروم می‌شوند که به‌همین منظور تمهیداتی اندیشیده شود تا در زمان معقولی که هست فرصت تحصیل برای آنها وجود داشته باشد.

جنیدی ادامه داد: «باید دقت کرد که درک این کودکان از رابطه و مسائل اجتماعی کامل نامشخص است و می‌تواند دچار اشکال کند و اینها ممکن است توجهی به حداقل حقوق و روابط انسانی خودشان نداشته باشد و از این رابطه انسانی که باید مبتنی بر ارتباط باشد تبدیل به رابطه‌ای بشود که از نظر موازین روانی و جسمی و از نظر پزشکی ایجاد اشکال می‌کند.»/ جامعه فردا
goo.gl/3jjV3E
#ازدواج_کودکان
@pdvcir


📣 پرونده اهورا به دیوان عالی کشور ارسال شد

به گفته رئیس‌کل دادگستری استان گیلان قاتل اهورا به سه مجازات محکوم شده است. وی با بیان اینکه متهم پرونده به قصاص، حبس، شلاق و تبعید محکوم شده است، گفت: دادنامه برای ابلاغ ارسال شده است.
رئیس‌کل دادگستری استان گیلان تصریح کرد: براساس قانون، فرد متهم می‌تواند ظرف 20 روز بعد از ابلاغ دادنامه اعتراض کند و این حکم در صورت اعتراض متهم، قابلیت تجدید نظر در دیوان عالی کشور را دارد.
۲۲ مهر امسال، اهورا بر اثر #کودک‌_آزاری و ضرب و شتم شدید توسط ناپدری‌اش دچار مرگ مغزی شد و در بیمارستان پورسینای رشت جان سپرد./ ایلنا
goo.gl/4Mtacx

@pdvcir


Video is unavailable for watching
Show in Telegram
#اورژانس ۹۱۱ بفرمایید محل حادثه کجاست؟
«زمانی که حرف زدن ممکن نیست، وظیفه ماست که گوش بدهیم و بشنویم»
#فیلم ساخته لیگ ملی فوتبال برای افزایش آگاهی عمومی
@pdvcir

20 last posts shown.

1 601

subscribers
Channel statistics