شبکه محیط زیست و منابع طبیعی کشور


Channel's geo and language: not specified, not specified
Category: not specified


کانال رسمی اطلاع‌رسانی شبکه سازمانهای غیردولتی محیط زیست و منابع طبیعی کشور

Related channels  |  Similar channels

Channel's geo and language
not specified, not specified
Category
not specified
Statistics
Posts filter


Forward from: سازمان امور اراضی کشور
رئیس سازمان امور اراضی در نشست بررسی همکاری تشکل‌های محیط زیستی برای حفاظت اراضی: بهره‌گیری از ظرفیت سازمانهای مردم‌نهاد در حفظ اراضی کشاورزی یک ضرورت است

رئیس سازمان امور اراضی کشور در نشست مشترک جمعی از مدیران سازمان امور اراضی کشور با مدیرکل دفتر تشکل‌های مردمی سازمان حفاظت محیط زیست و نمايندگان تشکل‌های مردم نهاد فعال در حوزه محیط‌زیست که با هدف توسعه همکاری ها برای استفاده از ظرفیت سازمان‌های مردم نهاد در زمینه حفاظت از کاربری باغ‌ها و اراضی کشاورزی برگزار شد،‌ تاکید کرد:‌ استفاده از ظرفیت سازمانهای مردم‌نهاد برای تحقق اهداف کلان حاکمیتی برای حفاظت از زمین و عرصه های کشاورزی و محیط زیستی یک اصل غیرقابل انکار است.

به گزارش روابط عمومی سازمان امور اراضی کشور، مهندس علیرضا اورنگی افزود: واقعیت این است که حفظ کاربری اراضی و جلوگیری از تخریب زمین های کشاورزی، باغ ها، جنگلها و سایر عرصه های منابع طبیعی و محیط زیستی صرفا با سازوکارهای اداری و اجرای صرف قوانین موجود قابل تحقق نیست و باید از توان و ظرفیت این تشکل‌ها و همکاری سایر اقشار در جهت این اهداف مهم فراسازمانی بهره بجوییم.
وی خاطر نشان کرد:‌ درصد بالایی از ماموریت‌های ما درس ازمان امور اراضی کشور و دیگر دستگاه‌های متولی حفظ زمین همسان است،‌ از این رو می‌توان از توان و ظرفیت‌ موجود تشکل‌های فعال در این زمینه، در حوزۀ فعالیت‌های امور اراضی کشاورزی هم استفاده کرد.
اورنگی با تاکید بر اینکه هر جا مردم در تصمیم‌گیری‌ها حضور داشته‌اند موفق‌تر بوده‌ایم،‌ افزود: این نشست مقدمه ورود NGOها به بحث حفظ باغها، مزارع وبه طور کلی زمین های کشاورزی و نقطه عطفی در این زمینه است چرا که وجود سمن‌ها در افزایش آگاهی عمومی و پیشگیری و توقف تغییر کاربری‌ها بسیار تاثیرگذار خواهد بود.

درابتدای این نشست مدیر کل دفتر ترویج،‌ روابط عمومی و امور بین‌الملل سازمان با تشریح ماموریت ها و وظایف سازمان امور اراضی کشور در راستای حفظ اراضی زراعی و باغ ها، برخی برنامه‌ها و فعالیت‌های صورت گرفته در زمینه حفظ کاربری اراضی کشاورزی را توضیح داد و خاطر نشان کرد: حفظ کاربری اراضی زراعی و باغ‌ها، و انجام اقدامات ترویجی، آموزشی و فرهنگی با هدف پیشگیری از تخریب و تغییر کاربری این عرصه‌ها از جمله وظایف سازمان در جهت تامین امنیت غذایی جامعه،‌ رشد اقتصاد مبتنی بر کشاورزی و صیانت از منابع پایه و محیط زیست کشور است.
محققي تاکید کرد: با توجه به وجوه اشتراک بالای سازمان امور اراضی و سازمان حفاظت محیط زیست در زمینه حفاظت از زمین و سرزمین به دنبال آن هستیم که از تجارب و دیدگاه‌های سازمان حفاظت محیط زیست و تشکل‌های مردم‌نهاد در جهت صیانت از این عرصه‌ها و توانمندسازی و آموزش عمومی در این رابطه بهره ببریم.

مدیرکل دفتر مشارکت های مردمی سازمان حفاظت محیط زیست هم در این نشست با بیان اینکه باغها و اراضی کشاورزی هم کارکرد محیط زیستی دارند گفت سازمان حفاظت محیط زیست آماده همکاری بریا اموزش و ترویج در زمینه حفاظت این عرصه و جلب مشارکت تشکل های مردم نهاد محیط زیستی برای همکاری با سازمان امور اراضی در این راستا است.
خانم مهندس مهدی‌آقایی اظهار داشت: در این رابطه آمادگی داریم که مباحث حفاظتی سازمان امور اراضی در دستور کار یکی از نشست های فصلی انجمن های تشکل های مردم نهاد سراسر کشور قرار داده شود و همچنین می‌توان در قالب برپایی گردهمایی سراسری و یا کارگاه آموزشی اختصاصی برای بیان مباحث امور اراضی، نمایندگان تشکلهای مردم نهاد استانها را آموزش داده و زمینه همکاری متقابل با مدیریت امور اراضی استانها را قرا هم نمود.

در ادامه،‌ آقای طهماسبیان از اعضاي شوراي مركزي شبکه تشکل‌های محیط زیستی گفت: تشکل‌های محیط زیستی از سال 93 اقدام به تشکیل شبکه کردند و تاکنون هفت استان عضو شبکه ملی سمن شده‌اند.وی افزود: لازم است به منظور بالا بردن آگاهی تشکل‌ها نسبت به مباحث امور زمین و قوانین این حوزه و اینکه بدانند کجا می‌توانند نقش ایفا کنند کارگاهی آموزشی برگزار کرد.

در این نشست همچنین خانم‌ها دکتر
کرمانشاهانی رئیس هیات مدیره انجمن توسعه حیات شهر، دکتر وطن‌دوست و مهندس مرتضوی‌پور به بیان تجربیات و پيشنهادات خود در زمینه بهره‌گیری از ظرفیت تشکل‌های مردم نهاد پرداختند.


Forward from: سازمان امور اراضی کشور
رئیس سازمان اموراراضی در نشست بررسی همکاری تشکل‌های محیط زیستی برای حفاظت اراضی: بهره‌گیری ازظرفیت سازمانهای مردم‌نهاد و فعالان حوزه حفاظت اززمين و محيط زيست در حفظ اراضی کشاورزی و باغها یک ضرورت است


[ادامه از پست قبل ⬆️]

🆔 @shora_meli_saman

🔹 مقرر شد با عنایت به اینکه شبکه‌ها مبتنی بر اهدافی همچون ایجاد بستر همراهی، همکاری، هم‌افزایی و مشارکت کلیه سازمانهای غیردولتی شکل می‌گیرند، شوراهای هماهنگی شبکه‌های استانی که در دوره دوم، یکی از وظایفشان شروع و پیگیری فرآیند ثبت شبکه استانی است، لزوما فراخوانی عمومی جهت تعیین هیات موسس شبکه استانی منتشر نموده و از این طریق، فرصت برابر و عادلانه برای حضور همه سازمانهای غیردولتی محیط زیستی و منابع طبیعی استان که علاقمند به حضور در هیات موسس شبکه استانی
بوده و مشمول ماده ۱۹ آیین‌نامه مصوب ۸۴/۵/۸ هیات وزیران هستند، فراهم آید.
🔹 اعضاء شورای هماهنگی در این جلسه همچنین اعلام داشتند که التزام جدی شوراهای هماهنگی شبکه‌های استانی و شبکه ملی به چارچوبهای اساسی موجود در اساسنامه شبکه‌ها مبنی بر ایجاد بستر هم‌افزایی و همکاری و کمک به جلب حمایتهای عمومی از کنشهای ان.جی.او های عضو شبکه و پرهیز جدی از دخالت در امور سازمانهای مردم‌نهاد عضو شبکه و یا جلوگیری از فعالیت آنها میبایست رعایت شده و نسبت به آن توجه لازم صورت پذیرد. بدیهی است که هرگونه ادعایی از سوی سازمان یا سازمانهای غیردولتی در هر نقطه‌ای از کشور مبنی بر دخالت شبکه‌های استانی در برنامه‌های آنها، در شورای نظارت و داوری شبکه استان و سپس شبکه ملی قابل پیگیری خواهد بود.
🔹 در بخش دیگری از نشست، با توجه به حضور عضو شورای نظارت و داوری شبکه ملی، در خصوص کلیات صدور رای توسط شورای نظارت و داوری و تقویت سازوکارهای فعالیت مطلوب این رکن شبکه در استانها و در سطح ملی گفتگو صورت گرفت.
🔹 همچنین گزارشی از فعالیت شبکه محیط زیست و منابع طبیعی کشور در مناطق زلزله‌زده استان کرمانشاه و پروژه مشترک ساخت سرپناه دام در منطقه پشت‌تنگ ارائه شد.

❇️ پس از بحث و تبادل نظر، موارد زیر به تصویب رسید :

✅ #هشتمین_نشست_ملی شبکه‌های استانی در روز پنج‌شنبه ۵ بهمن ۹۶ در تهران برگزار خواهد شد.
🔺 برای نشست یکروزه شبکه ملی که با حضور نمایندگان شبکه‌های استانی از ۲۸ استان کشور و با موضوع « #سرمایه_اجتماعی، #مشارکت_مدنی، #پایداری_سرزمین » برگزار میشود، جلسه شورای عالی شبکه، ارائه گزارش عملکرد شش ماهه شورای هماهنگی، تصویب آیین‌نامه شورای نظارت و داوری شبکه، ارائه گزارش شورای نظارت و داوری، ارائه گزارش از سوی دبیران شبکه‌های استانی، بیان نظرات استانها در خصوص وضعیت محیط زیست و منابع طبیعی، پنل گفتگو با حضور مسؤولان سازمان حفاظت محیط زیست، سازمان جنگلها، اتاق بازرگانی و جمعی از فعالان برجسته محیط زیستی کشور، رسیدگی به پرونده‌های ارجاعی به شورای عالی و در نهایت، تقدیر از شبکه‌های برگزیده به عنوان برنامه‌های این نشست، در نظر گرفته شده است.
✅ مقرر شد #کارگروه_تخصصی_آب ، ذیل ساختار شبکه ملی و شبکه‌های استانی تشکیل گردد و سازوکار اجرایی کارگروهها توسط شورای هماهنگی تدوین، تصویب و ابلاغ شود.
✅ مقرر شد گزارش دبیران شبکه‌های استانی منوط به اعلام قبلی دبیران شبکه‌ها و اختصاص زمان به دبیران در نشست ملی، ارائه شود.
✅ مقرر شد برای پنل گفتگومحور نشست ملی شبکه‌های استانی، از فعالان، کنشگران و صاحبنظران، طی دعوتنامه رسمی دعوت به عمل آید.
✅ مقرر شد چارچوب پیشنهادی برنامه اقدام شبکه در حوزه‌های مختلف تدوین شده و برای تصویب در اختیار شورای عالی شبکه قرار گیرد؛
✅ مقرر شد طی فراخوانی، پیشنهادهای شبکه‌های استانی در موضوع اصلاح اساسنامه شبکه ملی و شبکه استانی، جمع‌آوری شده برای طرح در جلسه آتی شورای عالی شبکه آماده شود.
✅ مقرر شد شورای هماهنگی نسبت به پیگیری نتایج جلسات خود با دکتر اردکانیان وزیر نیرو، دکتر مدنی معاون آموزش و پژوهش سازمان حفاظت محیط زیست، دکتر جنیدی معاون حقوقی رئیس جمهور، همچنین پیگیری برگزاری جلسه با دکتر آقایی رئیس سازمان جنگلها و دکتر اکبری معاون مشارکتهای اجتماعی سازمان امور اجتماعی کشور و رئیس اداره سازمانهای مردم‌نهاد وزارت کشور اقدام نماید.

✳️ جلسه شورای هماهنگی شبکه در ساعت ۱۷ به پایان رسید.

🆔 @shora_meli_saman


به نام خدا

✳️مشارکت پایدار🔹پایداری سرزمین✳️

💠گزارش #بیست_و_نهمین جلسه #شورای_هماهنگی_شبکه سازمانهای غیردولتی محیط زیست و منابع طبیعی کشور – تهران – ۷ دی ۹۶

❇️ حاضران : سعید طهماسبیان، مسعود مولانا، سیاوش عابدی، حمید نوروزی، حسن کلیدری، محمد اله‌موتی و احمد رحمانی 🔸 خانم عاتقه موسوی (عضو شورای نظارت و داوری شبکه)🔸 سیاوش آقاخانی (عضو کارگروه حقوقی و قانون شبکه)

❇️ جلسه شماره ۲۹ شورای هماهنگی شبکه در تاریخ هفتم دی نود و شش از ساعت ۹ الی ۱۷ در دفتر شبکه در تهران برگزار شد و مطابق با دستور جلسه و پس از بیان نظرات اعضاء، مواردی که ذیلا از نظرتان می‌گذرد به تصویب رسید :

🔷 اعضاء شورای هماهنگی ضمن تاکید بر استقلال شبکه‌ها و سازمانهای غیردولتیٍ عضو، در ارتباط و مواجهه با نهادهای مربوطه دولتی و ضمن تاکید جدی بر کنش خردمندانه، به دور از احساسات و مبتنی بر نقطه‌نظرات کارشناسی، اصولی و علمی و پرهیز از ورود به منازعاتی که مبنای کارشناسانه ندارند، نقطه‌نظرات خود را در خصوص تحولات حوزه محیط زیست و منابع طبیعی بیان کردند :
🔹 با عنایت به اینکه مجموعه ضعفهای دانشی، بینشی و نگاه غیرواقعی در ساختار بودجه‌نویسی کشور در طول دهه‌های گذشته، بیشترین آسیب‌ها را به محیط زیست و منابع طبیعی کشور وارد آورده و به عبارتی دولتهای منتخب و سایر ساختارهایی که از بودجه عمومی بهره می‌برند، خود به عنوان مهمترین، قوی‌ترین و اصلی‌ترین نابودکنندگان ظرفیتهای زیستیِ سرزمین، ایفای نقش کرده‌اند، لزوم اثرگذاری جدی شبکه در فرآیند تصویب بودجه در مجلس شورای اسلامی با بهره‌مندی از نظرات کارشناسان و فرهیختگان بخش غیردولتی، بیش از پیش احساس می‌شود و لازم است که شورای هماهنگی اقدامات لازم را در راستای ایجاد ارتباط منظم و منسجم با بخشهای مربوطه در مجلس و دولت به انجام رساند.
اهمیت حضور یاریگرانه‌ی بخش غیردولتی در اصلاح رویه‌های نادرست بودجه‌نویسی، تخصیص‌ها و تصویب آن، در حالی که علیرغم وجود ادعای کمبود شدید درآمدها و اعتبارات و تعطیلی بخش عظیمی از طرح‌ها و پروژه‌ها، شاهد تأمین اعتبار و اولویت بخشی به کلیه پروژه‌های آسیب‌زننده به توان زیستی سرزمین همچون پروژه‌های انتقال آب بین‌حوضه‌ای، تبدیل اراضی شیبدار به باغات، احداث پتروشیمی‌ها و معادن هستیم، بیش از پیش آشکار می‌شود. شورای هماهنگی امیدوار است مجلس محترم شورای اسلامی، لزوم این هم‌اندیشی‌ها را درک کند.
🔹 شبکه سازمانهای غیردولتی محیط زیست و منابع طبیعی کشور که با مشارکت سازمانهای غیردولتی فعال در ۳۱ استان کشور و طی فرآیندی کاملا شفاف و دموکراتیک، نمونه‌ای از ظرفیتهای قابل توجه ایجاد سرمایه اجتماعی توسط مردم و بدون وابستگی یا اتکاء به نهادها و ارگانهای حاکمیتی و محافل و مجامع سیاسی، اقتصادی، فرهنگی، نظامی و امنیتی به حساب می‌آیند، ضمن استقبال از فعالیتهایی که در چارچوب کنش اجتماعی مستقل و کاملا منطبق بر تعریف فعالیت غیردولتی نضج گرفته و رشد کرده و خواهند کرد، اعلام میدارد که تجربه ایجاد و فعالیت نهادهای به اصطلاح دولت‌ساخته و وابسته که متاسفانه در هر دولتی و توسط گروههایی در درون ساختار دولت و با هدف ظاهری کمک به ارتقاء مشارکت مردمی، منجر به تولد مجموعه‌هایی می‌شود که در واقع هدفی جز استفاده از اعتبارات و بودجه‌های خاص دولتی ندارند، تجربه‌ای شکست‌خورده است که نه تنها هیچ نتیجه مشخصی برای جامعه به بار نمی‌آورد بلکه منجر به ایجاد شکاف میان کنشگران بخش غیردولتی شده و مصداق کاملی از موازی‌کاری، حیف و میل بیت‌المال، تضعیف سرمایه اجتماعی و در واقع نقض غرضی است که وجود سازمانهای مردم‌نهاد را برای پیشبرد امور و کمک واقعی بخش غیردولتی به رفع معضلات و مشکلات در چارچوب زمامداری مطلوب توصیه می‌کند. متاسفانه مکررا شنیده می‌شود که دستگاهها و نهادهای مختلف، با ورود به جریان ان.جی.او سازی و یا ساختارسازی، برخلاف وظایف و مأموریتهای ذاتی خود که در سیاستگذاری‌های کلان و برنامه‌های توسعه و آیین‌نامه و دستورالعملها، کمک به ارتقاء سطح مشارکتهای اجتماعی و حمایت از فعالیتهای داوطلبانه، منسجم، قانونمند را تکلیف نموده است، نه تنها موجب محرومیت بخش واقعی غیردولتی و تلاشگران حقیقی این عرصه می‌شوند، بلکه این ساختارهای خودساخته را به محلی جهت هدایت بودجه‌های مختلف به سوی آنها و محملی جهت تضعیف نهادهای واقعی در این بخشها می‌کنند و این فاجعه‌ی مداوم که در همه دولتها مسبوق به سابقه است، در دولت دوازدهم نیز در ظاهر و باطن ادامه دارد و این برخلاف همه شعارها، برنامه‌ها و ادعاهایی است که مسؤولان دولتی در این زمینه مطرح کرده و می‌کنند و بدیهی است که به سبب ایجاد رانت برای عده‌ای، مخالف صریح مفاد مندرجه در منشور حقوق شهروندی است.


🆔 @shora_meli_saman

[ادامه در پست بعد⬇️]


✳️ بیست و نهمین جلسه #شورای_هماهنگی_شبکه سازمانهای غیردولتی محیط زیستی و منابع طبیعی کشور - تهران - ۷ دی ۹۶
🆔 @shora_meli_saman


✳️📃 نامه ۲۷ #شبکه_استانی محیط زیست و منابع طبیعی به دکتر #روحانی به نمایندگی از قریب به ۵۰۰ سازمان غیردولتی، در مورد اقدام عملی جهت کمک به روند مقابله با #آلودگی_هوا در کلانشهرها
🆔 @shora_meli_sama


✳️ کارگاه ماده ۶۶ آ.د.ک
✳️ ساعت سوم: ساختار گزارش‌نویسی برای سامانه سجام جهت پیشگیری از وقوع جرائم محیط زیستی - دکتر اختری
🆔 @shora_meli_saman


✳️ کارگاه ماده ۶۶ آ.د.ک
✳️ ساعت دوم: تشریح ظرفیتهای سامانه #سجام جهت اعلام وقوع جرائم محیط زیستی و منابع طبیعی - استاد رحیمی
🆔 @shora_meli_saman


✳️ کارگاه ماده ۶۶ آ.د.ک
✳️ ساعت اول: ساختار حقوقی سازمان محیط زیست و جرائم حوزه محیط زیست - دکتر گل‌پیر
🆔 @shora_meli_saman


✳️ آغاز کارگاه یکروزه ماده ۶۶ آ.د.ک با حضور نمایندگان ۲۲ شبکه استانی
✳️ تهران - معاونت اجتماعی قوه قضاییه - ۴ دی ۹۶
🆔 @shora_meli_saman


✳️ برگزاری کارگاه یکروزه توجیهی ماده ۶۶ آ.د.ک با حضور نمایندگان ۲۲ شبکه استانی محیط زیست و منابع طبیعی - تهران - ۴ دی ۹۶
❇️ معاونت اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم قوه قضاییه
🆔 @shora_meli_saman


💠🍉 درود و شادباش

✳️ بر روی لینک زیر ضربه بزنید و سپس دکمه ▶️ را لمس کنید. 🌺🌺🌺👇

🔷 https://goo.gl/idHkSr

✳️ برایتان در کنار خانواده، شب و روزگاری خوش آرزومندیم🙏🌺🙏

🔵 ۳۰ آذر ۹۶ - تقدیم به شما 🌹

🆔 @shora_meli_saman


[ادامه از پست قبل]

🔹شبکه سازمانهای غیردولتی محیط زیست و منابع طبیعی استان #مازندران
🔹شبکه سازمانهای غیردولتی محیط زیست و منابع طبیعی استان #هرمزگان
🔹شبکه سازمانهای غیردولتی محیط زیست و منابع طبیعی استان #فارس
🔹شبکه سازمانهای غیردولتی محیط زیست و منابع طبیعی استان #گلستان
🔹شبکه سازمانهای غیردولتی محیط زیست و منابع طبیعی استان #کهکیلویه_و_بویراحمد
🔹شبکه سازمانهای غیردولتی محیط زیست و منابع طبیعی استان #چهارمحال_و_بختیاری
🔹شبکه سازمانهای غیردولتی محیط زیست و منابع طبیعی استان #کردستان
🔹شبکه سازمانهای غیردولتی محیط زیست و منابع طبیعی استان #البرز
🔹شبکه سازمانهای غیردولتی محیط زیست و منابع طبیعی استان #آذربایجان_غربی
🔹شبکه سازمانهای غیردولتی محیط زیست و منابع طبیعی استان #خراسان_شمالی
🔹شبکه سازمانهای غیردولتی محیط زیست و منابع طبیعی استان #اردبیل
🔹شبکه سازمانهای غیردولتی محیط زیست و منابع طبیعی استان #زنجان
🔹شبکه سازمانهای غیردولتی محیط زیست و منابع طبیعی استان #آذربایجان_شرقی
🔹شبکه سازمانهای غیردولتی محیط زیست و منابع طبیعی استان #قم
🔹شبکه سازمانهای غیردولتی محیط زیست و منابع طبیعی استان #بوشهر
🔹 #شورای_هماهنگی شبکه سازمانهای غیردولتی محیط‌زیست و منابع‌طبیعی کشور
🆔 @shora_meli_saman


✳️⭕️✳️ به پیشنهاد شبکه استان #اصفهان و حمایت ۲۱ #شبکه استانی سازمانهای غیردولتی محیط زیست و منابع طبیعی :
✳️درخواست از دکتر #حسن_روحانی برای اقدام عملی در راستای کاهش #آلودگی_هوا

✳️به‌نام خدا
💠 جناب آقای دکتر روحانی
ریاست محترم جمهوری اسلامی ایران
با اهداء سلام؛
مستحضر هستید که آلودگی هوا یکی از بزرگترین مشکلات محیط زیست است که در سطح جهانی به صورت افزایش خطرناک میزان گازهای گلخانه‌ای بروز یافته و کشورهای جهان را به تکاپو برای مقابله با معضل ویرانگر گرمایش زمین واداشته و در سطح ملی و محلی از جمله در کشور ما، به صورت آلودگی هوای سکونتگاه‌های انسانی و بویژه کلانشهرها خود را نمایان ساخته است. از آنجا که یکی از عوامل اصلی این معضل به‌طور مکرر ترافیک و حمل و نقل اعلام شده، نویسندگان و  امضاکنندگان این نامه و سازمانهای غیردولتی محیط زیست و منابع طبیعی کشور، با توجه به پیامدهای پردامنه و پرهزینه این آلودگی از یک‌سو و روند تغییر و تحولات ایجاد شده در فناوری و سیاست‌های جهانی از سوی دیگر، موارد و خواسته‌های زیر را مطرح می‌کنند.
🔹حرکت برقی کردن خودروها که سالهاست از آغاز آن در جهان می‌گذرد، بتازگی به حرکتی جدی در عرصه سیاست‌گذاری و تولید تبدیل شده است. اعلام تصمیم برخی از کشورها از جمله فرانسه، آلمان، انگلستان و چین مبنی بر خداحافظی با وسایل نقلیه متکی بر سوخت فسیلی در بازه زمانی حدود ۲۰ تا ۲۵ ساله و ممنوعیت تولید، خرید و فروش و شماره‌گذاری این خودروها و نیز اعلام سیاست برخی از خودروسازهای بزرگ و مطرح جهان از جمله فولکس واگن و رنو مبنی بر تولید انبوه خودروهای برقی نمونه‌هایی از این رویکرد جدید در حمل و نقل و جدیت در اجرای آن به شمار می‌آید.
🔹خبرهای مسرت‌بخش در زمینه فناوری بیانگر عزم تولیدکنندگان در غلبه بر محدودیت‌ها و ایجاد امکان استفاده گسترده از خودروهای برقی است. علاوه بر خودروهای سواری، اکنون شنیده‌ها حکایت از تولید خودروهای اسپرت، اتوبوس‌های شهری و مدرسه و حتی کامیون‌های نیمه سنگین با امکان پیمایش مسافتی بیشتر از خوروهای بنزین‌سوز در هر بار شارژ و همچنین توانایی شارژ سریع دارد.
در چین در کلانشهر ۱۲ میلیون نفری شنجن که بسیاری از اتوبوس‌های شهری برقی است، قرار است بزودی تمام ناوگان برقی شده و تا سال ۲۰۲۰ نیز فقط تاکسی‌های برقی در این شهر آمد و شد داشته باشند.
🔸 در کشور ما نیز با توجه به وجود پیشینه چندین دهه‌ای در صنعت خودروسازی و همچنین قراردادهای موجود و مراودات با بعضی خودروسازان جهان و نیز زمینه‌های ایجاد شده در پسابرجام در همگام شدن با فناوری جهانی، شرایط برای اتخاذ یک تصمیم تاریخی، سازنده و اقدامی ماندگار از سوی دولت دوازدهم برای توقف تولید و حرکت وسایل نقلیه آلاینده در کشور فراهم است و اکنون تنها لازمه کار، عزم و اراده جدی و خواست مسؤولان است.
🔸مردم ایران که با مظلومیت سالها مجبور به خرید خودروهای آلاینده و غیراستاندارد با قیمت‌های گزاف و تحمل آلودگی هوای ناشی از آن بوده‌اند، اکنون حق دارند با تدبیر مسئولان شاهد پایان روزهای سیاه برای ریه‌های خود باشند و سلامتی خود و عزیزانشان را بیش از این در خطر نبینند و از محیط‌زیست بهتری برخوردار باشند.
🔹تصمیم‌گیری خردمندانه و اقدام به‌موقع در این زمینه نه تنها به سلامتی شهروندان کمک می‌کند، بلکه با تشویق تولید انرژی‌های تجدیدپذیر و افزایش بهره‌وری انرژی، حرکت کشور را به سوی اهداف تعهد شده‌اش در قبال کاهش گازهای گلخانه‌ای تسریع و تسهیل کرده و همچنین امکان ایجاد تحول در صنعت خودروسازی را فراهم می‌کند.
🔹جناب آقای رئیس جمهور، ۲۹ دی روز هوای پاک نزدیک است و ما همواره در این روز حرف و شعارهای تکراری شنیده‌ایم. بیایید امسال روز هوای پاک را با همگام شدن با حرکت‌های جهانی و با اعلام سیاست‌های کشور و تعیین زمان توقف حرکت وسایل نقلیه آلاینده و با حرکت نمادین آغاز بکار حداقل یک اتوبوس برقی در هر یک از کلان‌شهر‌های آلوده گرامی بداریم.
💠چشم براه دریافت پاسخ شایسته و مشاهده اقدام حضرتعالی هستیم.

🔷امضاء‌کنندگان :

🔹شبکه سازمانهای غیردولتی محیط زیست و منابع طبیعی استان #اصفهان
🔹شبکه سازمانهای غیردولتی محیط زیست و منابع طبیعی استان #خراسان_جنوبی
🔹شبکه سازمانهای غیردولتی محیط زیست و منابع طبیعی استان #قزوین
🔹شبکه سازمانهای غیردولتی محیط زیست و منابع طبیعی استان #مرکزی
🔹شبکه سازمانهای غیردولتی محیط زیست و منابع طبیعی استان #گیلان
🔹شبکه سازمانهای غیردولتی محیط زیست و منابع طبیعی استان #خراسان_رضوی
🔹شبکه سازمانهای غیردولتی محیط زیست و منابع طبیعی استان #لرستان

🆔 @shora_meli_saman

[ادامه در پست بعد]


Forward from: جنگلانه
Video is unavailable for watching
Show in Telegram
#جنگلانه۹۶
#نماهنگ_دعوتنامه

♥️ تقدیم به خانواده‌ی بزرگ #جنگلانه در سراسر وطن عزیزمان ایران

🌹🌹سپاس بیکران از همدلی و همکاری بی‌دریغ استاد ارجمند بهروز رضوی

@Jangalaneh
@GharaareSabz


✳️ اعلام آراء شورای نظارت و داوری در خصوص شبکه‌های استانهای گیلان و مرکزی تا ۳۰ آذر ۹۶

✳️ رضا پرتوی سنگی دبیر #شورای_نظارت_و_داوری #شبکه ملی محیط زیست و منابع طبیعی با اعلام این خبر افزود :

🔹 پس از ارجاع اعتراضات در استانهای گیلان و مرکزی نسبت به برگزاری انتخابات شورای هماهنگی شبکه در این دو استان، که همزمان با هفتمین نشست شورای عالی شبکه ملی در تیرماه ۹۶ و در تهران صورت گرفت، رسیدگیهای شورای نظارت و داوری شبکه ملی آغاز شد و پس از دریافت مدارک و مستندات طرفین، شورای نظارت و داوری، مبتنی بر وظایف ذاتی مندرج در اساسنامه‌ی شبکه، اقدام به صدور رای نموده که این آراء پس از طی مراحل اداری، به صورت مجزا برای استان گیلان و استان مرکزی، در روز ۳۰ آذر ۹۶ اعلام خواهد شد.
🔹دبیر شورای نظارت و داوری شبکه محیط زیست و منابع طبیعی کشور، ابراز امیدواری کرد که شاهد تعهد حرفه‌ای به رعایت مقررات در چارچوب میثاق جمعی سازمانهای غیردولتی محیط زیستی و منابع طبیعی، در عین توجه به ایجاد هم‌افزایی و ارتقاء مشارکت و سرمایه اجتماعی باشیم و انرژی سرشار نهادهای مردمی را در مسیر صحیحی صرف نموده و به تقویت ساختارهای اجتماعی کمک نماییم.

💠 ۱۹ آذر ۹۶

🆔 @shora_meli_saman


⬛️◼️🌹◼️⬛️

به‌نام حیّ توانا

⬛️◼️🌹◼️⬛️

✳️ بار دیگر حادثه‌ای تلخ، خبر از عروج مردان و زنانی میداد که ترجمان واقعی همنوایی با سِحر طبیعت بودند.

✳️ستیغ و دامن کوههای سفیدپوش ایران، جمعی از یاوران و عاشقان خود را در آستانه روز بزرگداشت کوهستان در آغوش کشید و آنها را جاودانه نمود.

💠 #شورای_هماهنگی_شبکه سازمانهای غیردولتی محیط زیست و منابع طبیعی کشور، این هجرت ناگهانی و این ضایعه جانکاه را به خانواده‌های کوهنوردان فقید، به کلیه اعضاء انجمنهای کوهنوردی و حفاظت از کوهستان، به جامعه ورزشی کشور و به عموم مردم مشهد و الیگودرز تسلیت می‌گوید و آرامش ابدی برای درگذشتگان و صبوری برای بازماندگان را از خداوند متعال مسألت دارد.

✳️ ۱۸ آذر ۹۶
🆔 @shora_meli_saman


✳️ متن کامل کنفرانس مطبوعاتی #شبکه سازمانهای غیردولتی محیط زیست و منابع طبیعی استان #مازندران :

🔹 استقرار صنایع پتروشیمی، زیر پا گذاشتن اسناد داخلی و بین‌المللی است
🔹مطلقا مخالف توسعه پتروشیمی نیستیم
🔹در این طرح، مکان‌سنجی و ارزیابی زیست محیطی مطلوب انجام نشده است
🔹استقرار صنایع آلاینده در مازندران ممنوع است
🔹مسئولان امر باید به سند دولت، التزام داشته باشند
🔹ما موافق توسعه پایدار هستیم

💠 متن کامل را در لینک زیر بخوانید:

http://m.bloghnews.com/fa/doc/news/331922/%D8%A7%D8%B3%D8%AA%D9%82%D8%B1%D8%A7%D8%B1-%D8%B5%D9%86%D8%A7%DB%8C%D8%B9-%D9%BE%D8%AA%D8%B1%D9%88%D8%B4%DB%8C%D9%85%DB%8C-%D9%85%D8%A7%D8%B2%D9%86%D8%AF%D8


🆔 @shora_meli_saman


✅✳️✅ دعوت از فعالان و دوست داران محیط زیست و انجمن های محیط زیست و منابع طبیعی برای حضور در گروه «شبکه ملی محیط زیست ایران »


🔵گروهی برای اشتراک تجارب و دانش محیط زیستی

https://t.me/joinchat/AAAAADwspAV9OLsGlAc5SA

@shora_meli_saman


✳️یادداشت✳️

💢 سمن‌های تک‌نفره و کاغذی در تقابل با سمن‌های واقعی
✍ به قلم #پوریا_فرهش


❇️◀️مشروح مقاله در لینک زیر

❇️▶️ http://www.aanews.ir/index.php/fa/social/788-960911-02

❇️▶️ http://l1l.ir/33yw


🆔 @shora_meli_saman

20 last posts shown.

515

subscribers
Channel statistics