حقوق درمانگران


Channel's geo and language: not specified, not specified
Category: not specified


اولین کانال تخصصی ویژه حقوق درمانگر،مراجع
کانال به هیچ شخص حقیقی یا حقوقی وابستگی ندارد و صرفا جنبه آموزشی و اطلاعرسانی دارد
مطالب از منابع مختلف گلچین میشن و مسئولیت حقوقی همه پستها برعهده منابع و اشخاصیست که برای اولین بار در فضای اینترنت منتشر کردند.

Related channels  |  Similar channels

Channel's geo and language
not specified, not specified
Category
not specified
Statistics
Posts filter


به اولین کانال تخصصی حقوق درمانگر ، مراجع بپیوندید .
@therapists


❓آیا مشاوره‌های مجازی قابل اعتماد هستند؟

این روزها در اینستاگرام، افرادی را می‌بینیم که ادعا می‌کنند به‌عنوان روانشناس، می‌توانند به مخاطب‌هایشان مشاوره مجازی بدهند.

کافی است سؤالی را مطرح کنید و منتظر جوابش در استوری همان صفحه باشید!



با کمی بررسی، متوجه می‌شویم که پاسخ‌ها جنبه علمی ندارند و صرفاً برای لایک و دیده شدن نوشته می‌شوند.

متأسفانه، روانشناس‌نماها، بدون برخورداری از دانش، صلاحیت و مهارت، چند نشانه را کنار هم می‌گذارند و مدعی هستند که اختلال افراد را از دور تشخیص داده‌اند!

این کار، با هیچ‌کدام از اصول حرفه‌ای و اخلاقی روانشناسی، همخوانی ندارد و باعث بی‌اعتمادی مردم به روانشناسان می‌شود.

این اقدام غیرحرفه‌ای، اضطراب مخاطب‌ها را بالا می‌برد و فضای ناامنی را برایشان رقم می‌زند.

برای سلامت و بهداشت روان خودمان، خط قرمزهایی را در نظر بگیریم و با طرفداری‌های ناآگاهانه، راه جولان روانشناس‌نماها را هموار نکنیم.

@therapists 🧠
⚖حقوق درمانگران


چکیده
📌 مقدمه: مقالۀ پیشِ ‌رو به‌دنبال تبیین حقِ مراجعان به مراکز روانشناسی و روانپزشکی برای دسترسی به اطلاعات مندرج در پروندۀ خود است.

🔺روش‌ها: در این راستا، دیدگاه نظام‌های حقوقی ایران، انگلستان، کانادا و استرالیا در رابطه با حق پیش‌گفته، بررسی و مقایسه شده است.

🔖 نتایج: یافته‌های این پژوهش بیانگر آن است که حق دسترسی درمانجویان به پرونده روانشناسی به‌طور کلی در نظام‌های حقوقی انگلیس، کانادا و استرالیا پذیرفته شده است. با این حال، این حق در هیچ‌یک از نظام‌های حقوقی اشاره‌شده، مطلق نیست و افشای اطلاعات پرونده، در صورتی که قانون آن را ممنوع کرده باشد یا تهدیدی جدی علیه سلامت جسمی و روانی درمانجو یا دیگران به‌شمار آید، مجاز نیست. از سوی دیگر، در این پژوهش به‌منظور تبیینِ حق دسترسی به پروندۀ روانشناسی از منظر نظام حقوقی ایران، پس از تفکیک بین دو بخش مختلف پرونده‌های روانشناسی (اطلاعات ابرازی از سوی مراجع و تشخیص‌های درمانگر) و همچنین، سه دسته از مراجعان به مراکز روانشناسی (افراد بدون اختلال خاص روانی، افراد روان‌رنجور و بیماران روان‌پریش)، این نتیجه حاصل شده است که حق دسترسی مراجعانی که اختلال خاص روانی ندارند و همچنین، افراد روان‌رنجور، به پروندۀ درمانی خود با استثنائاتی در نظام حقوقی ایران پذیرفته شده است.

🔖نتیجه‌گیری: با این حال، قوانین و مقررات داخلی دربارۀ دسترسی بیماران روان‌پریش یا قیم آنها به پروندۀ درمانی‌شان ساکت‌اند که با توجه به اثراتِ حقوقیِ مهمی که بر بعضی از بیماری‌های روانی بار می‌شود، ضروری است این نقیصه با در نظر داشتن حقوق بیمار و مصالح جامعه برطرف شود.

🔑 واژگان کلیدی
اطلاعات، پروندۀ درمانی، اختلال روان‌پریشی، اختلال روان‌رنجوری، محرمانگی، مشاور
مقدمه

#ادامه_دارد ..

@therapists 🧠
⚖حقوق درمانگران


اصول اخلاق حرفه ای در مشاوره.docx
26.0Kb
📘 #اخلاق حرفه ای در مشاوره

@therapists
حقوق درمانگران


4_6051007100656550598.pdf
416.9Kb
🔖 اصول #اخلاق حرفه ای در مشاوره

@therapists
حقوق درمانگران


📌 اخلاق مداری؛ مهم ترین موضوع در مشاوره و روان‌درمانی

عضو هیئت علمی دانشکده روانشناسی‌ دانشگاه تهران گفت: اخلاق در مشاوره و روانشناسی‌ بخش اصلی روند درمان محسوب می‌شود‌.


میگنا: دكتر غلامعلی‌ افروز‌ عضو هیئت علمی دانشکده روانشناسی‌ دانشکده تهران در همایش اخلاق در مشاوره‌ و روان‌درمانی که در فرهنگستان علوم پزشکی برگزار شد، گفت: موضوع اخلاق حرفه‌ای به تمام گروه‌های علمی و افرادی که با جسم و روح انسان در ارتباط هستند برمی‌گردد و روانشناسان‌ و مشاوران که پروانه تخصصی دریافت می‌کنند نیز باید موضوع اخلاق حرفه‌ای را جدی بگیرند‌.

وی افزود: اخلاق در پزشکی و روانشناسی و مشاوره باید در بستری از ارزش‌های فرهنگی تحقق پیدا کند و پزشکان و مشاوران باید با بصیرت در حوزه ارتقاء سلامت جسمی و روانی مراجعان گام بردارند.

افروز اظهار کرد: اخلاق حرفه‌ای در مشاوره و روانشناسی‌ به این مفهوم است که ایفای رسالت حرفه‌ای به شایسته‌ترین شکل و با در نظر داشتن بستر فرهنگ، ارزش‌های بومی و در نظر داشتن ارزش‌های دینی و اخلاقی‌ معنا پیدا کند.
وی اخلاق حرفه‌ای را مهم‌ترین بخش درمانی عنوان کرد و افزود: اگر درمانگران بدانند که اخلاق حرفه‌ای در روند درمان نقش اساسی دارد می‌توانند آن را به خوبی به کار بگیرند و شاهد نتایج مطلوب آن باشند.

@therapists
حقوق درمانگران



7 last posts shown.

7

subscribers
Channel statistics