انجمن اسلامی معلمان سبزوار


Гео и язык канала: не указан, не указан
Категория: не указана


انجمن اسلامی معلمان یک تشکل سیاسی-صنفی با رویکرد اصلاح طلبی است.

Связанные каналы

Гео и язык канала
не указан, не указан
Категория
не указана
Статистика
Фильтр публикаций


Репост из: سبزوارنگار
♦️ اخبار دروغ: رویکردی قدیمی در فرایندی جدید

✍🏻مجید تفرشی

✅ در روزهای گذشته چندین خبر دروغ و جعلی در مورد ایران، از قول منابع غربی نقل شده است؛ از جمله مسئله باطل شدن اعتبار دلارهای آمریکایی موجود در ایران و موضوع اعطای 2500اجازه اقامت دائم و شهروندی آمریکا به مقامات ایرانی و وابستگان آنان، به‌عنوان بند محرمانه‌ای از توافق برجام.

✅ انتشار اخبار بی‌اساس ضدایرانی در رسانه‌های مختلف خارجی و بازگو کردن آنان توسط سیاستمداران آمریکایی، اروپایی، اسرائیلی و عربی امر تازه‌ای نیست. درواقع در چالش‌ها و تبلیغات سیاسی بین ایران و غرب، انتشار اخبار نادرست از هر دو سو امر تازه‌ای نیست. با این تفاوت که مطالب نادرست رسانه‌های غربی در مورد ایران تأثیرگذاری عمیق و گسترده داشته و در موارد بسیاری منشأ ارزیابی‌های نخبگان، تصمیم‌گیری‌های سیاستگران غربی و تأثیرگذاری بر افکار عمومی بین‌المللی بوده و هست. حال آنکه مطالب بعضا نادرست رسانه‌های ایرانی در موضوعات بین‌المللی، اغلب صرفا دارای مصرف محدود داخلی بوده و نه‌تنها بازتاب جهانی پیدا نمی‌کند، بلکه در داخل کشور نیز پس از مدتی کوتاه به فراموشی سپرده می‌شود.

✅ براساس مطالعات و تجربه ربع قرن اخیر خودم باید بگویم که اغلب خبرسازی‌های دروغ علیه ایران، در رسانه‌های خارجی به دلایلی خاص و در زمان‌هایی مشخص و حساس غیرمتوازن صورت گرفته و می‌گیرد؛ هرگاه که ایران بیش از حد معمول در عرصه جهانی توفیق داشته یا تحت فشارهای بیش از حد معمول بوده است.

پایگاه خبری سبزوارنگار👇
@sabzevarnegar

ادامه مقاله در لینک زیر :
http://telegra.ph/%D8%A7%D8%AE%D8%A8%D8%A7%D8%B1-%D8%AF%D8%B1%D9%88%D8%BA-07-07


Репост из: سبزوارنگار
♦️ حکمرانی و عوامل خارجی

✍🏻 محمود سريع القلم

✅چرا ما در ریشه یابی مشکلات داخلی به دنبال عوامل خارجی هستیم؟ چرا مسئولیت خود را در قبال مشکلات داخلی نمی پذیریم؟ به این فراز از خاطرات اسدالله عَلَم، وزیر دربار محمدرضاشاه در تاریخ هجدهم آذرماه ۱۳۵۲ توجه فرمایید:

✅[محمدرضاشاه] از شلوغ بودن دانشگاه ها بسیار ناراحت بودند. فرمودند، قطعاً دستور مسکو رسیده که همه دانشگاه ها ناراحت شده اند به استثناء دانشگاه پهلوی شیراز…. عرض کردم، مسلماً یک تحریک خارجی است ولی این نکته را هم نباید از نظر دور داشت که اگر زمینه آماده نباشد، خارجی کاری نمی تواند بکند.

پایگاه خبری سبزوارنگار👇
@sabzevarnegar

ادامه مقاله در لینک زیر :
http://telegra.ph/%D8%AD%DA%A9%D9%85%D8%B1%D8%A7%D9%86%DB%8C-%D9%88-%D8%B9%D9%88%D8%A7%D9%85%D9%84-%D8%AE%D8%A7%D8%B1%D8%AC%DB%8C-07-07-2


Репост из: سبزوارنگار
✅ فتوای آیت الله بیات زنجانی:

♦️ تخصیص ارز دولتی به حجاج حرام است.

♦️آیت‌الله العظمی بیات زنجانی در پاسخ به به استفتائی پیرامون اختصاص ارز دولتی به حجاج بیت‌الله الحرام تاکید کرد:

♦️«مطابق نصّ قرآن کریم حج برای کسانی‌ است که دارای استطاعت مالی و بدنی باشند؛ بنابراین اگرکسی مستطیع نیست حج برای او واجب نیست؛ دولت نیز مکلّف نیست زمینه استطاعت فوق را فراهم کند و بالطبع اگر اولویّت‌های مصرف ارز رعایت نشود که دولت مکلّف است آنها را رعایت کند، تخصیص دادن چنین ارزهایی معلوم نیست مشروع باشد.»/ایلنا

پایگاه خبری سبزوارنگار👇
@sabzevarnegar


Репост из: سبزوارنگار
✅ اصلاح‌طلبان پاسخ می‌دهند:
♦️روحانی باید چه کند؟
@sabzevarnegar


Репост из: سبزوارنگار
طنز بی قانون
✅به زودی در اتاق‌های عمل!
@sabzevarnegar


Репост из: تاریخ‌اندیشی ــ مهدی تدینی
سرگردان در «اقتصادِ مار و پله»


مدت‌ها در پی تعبیری برای توضیح و توصیف وضعیت اقتصادی‌مان بودم تا سرانجام به تعبیر «مار و پله» رسیدم. بعید است کسی با بازی «مار و پله» آشنا نباشد. تاس می‌ریزی، به اندازۀ عددی که آمده است مهره‌ات را پیش می‌بری، اگر به «نردبان» (پله) رسیدی بالا می‌روی، بالا... لبخندی می‌زنی، نگاه تحقیرآمیزی به حریف می‌کنی و به همین آسانی بالا می‌روی؛ انگار که سوار پلۀ برقی شده باشی. تاس می‌ریزی، مهره‌ات را به اندازۀ عددی که آمده است پیش می‌بری، اگر به «نیش مار» برسی، سقوط می‌کنی؛ سقوط می‌کنی تا دُمِ مار و این بار حریف به قیافۀ نیش‌خوردۀ تو می‌خندد. ویژگی اصلی این بازی «تصادف و اقبال» است، سرنوشت تو، بر اساس گردش تاس و چیدمان تصادفی مارها و پله‌ها رقم می‌خورد. همین...

وضعیت اقتصادی ما نیز همواره همین بوده است. نیازی به «ابتکار»، «خلاقیت»، «دانش» و چیزهایی مانند این نیست. مردم بر اساس «ساده‌ترین الگوهای اقتصادی ممکن تاس می‌ریزند»، عددی می‌آید، گروهی به «پله» می‌رسند و گروهی به «نیش مار». اما تفاوتی اساسی نیز در این‌جا وجود دارد، و آن این است که در اقتصاد ما «عموماً» مارها فقط برای یک گروه (اکثریت حقوق‌بگیر) و نرده‌بان‌ها فقط برای یک گروه (اقلیت دارا) است. مارِ بازیِ ما، گاهی، فقط گاهی، آن اقلیت ثروتمند را هم نیش می‌زند، اما به ندرت و چه‌بسا در موارد استثنایی. اما نرده‌بانِ پیشرفت همیشه برای همان «اقلیت دارا»ست، و نیش مار نیز همیشه برای آن بخش از جامعه که نمی‌تواند به سرعت دارایی «بیندوزد» و آن را تبدیل به دارایی غیرنقدی کند. پس اگر نفسِ بازی مار و پله عادلانه است (یعنی تصادفِ خوب و بد به طور مساوی بین حریفان توزیع شده است)، بازیِ مار و پلۀ اقتصادِ ما عادلانه هم نیست. زیرا نردبان‌ها همیشه برای یک گروه خاص و نیش‌ها همیشه برای گروهی دیگر است.

اگر بخواهیم اصلی‌ترین هدف از ایجاد «دولت» را نام ببریم پاسخ چیست؟ اندیشه‌های راست‌گرایانه و محافظه‌کار معمولاً «برقراری امنیت» را هدف اصلی دولت می‌دانند و اندیشه‌های سیاسی چپ هدف اصلی دولت‌داری را «برقراری عدالت اجتماعی» می‌دانند. اما قطعاً پاسخ هر دوی این‌هاست: «امنیت و عدالت اجتماعی»؛ ضمن این‌که امنیت و عدالت سخت درهم‌تنیده‌اند: امنیت عدالت می‌آورد و عدالت تضمین امنیت است. جوامع هر چه بیش‌تر در عصر جدید پیش رفتند ایدۀ «عدالت اجتماعی» نقشی محوری‌تر گرفت. دولت هست تا پایه‌گذار و بسط‌دهندۀ عدالت اجتماعی باشد. شیوه‌های برقراری عدالت اجتماعی انگشت‌شمار است. یک راه ساده این است که دولت/حکومت همۀ دارایی‌ها را تصاحب کند و بعد عادلانه تقسیم کند (تجربۀ شکست‌خوردۀ کمونیسم)؛ راهی دیگر آزادگذاریِ کامل است تا هرکس به هر شیوه‌ای می‌تواند حق خود را بگیرد (لیبرالیسم متوحش). و راهی بینابین این است که دولت با مداخلۀ متناسب (که البته سر این واژۀ «متناسب» 150 سال است که جنگ است) از انباشت بی‌حساب و کتابِ ثروت و فقر، امید و نومیدی جلوگیری کند.

متأسفانه در همین روزهایی که در حال سپری شدن است آن اکثریتِ همیشه «نیش‌خوارِ» ایران نیش جدیدی خوردند و دوباره سقوط کردند به جایی که چند سال پیش بودند. مشکل این جماعت این است که ارزش افزوده‌ای که ایجاد می‌کنند تا می‌خواهد به حدی برسد که «نردبانی» برای پیشرفت‌شان شود در پیِ یک التهاب اقتصادی و تنزل ارزش پول ملی، ارزش خود را از دست می‌دهد. و درست در زمانی که این جماعت به سوی دمِ مار سقوط می‌کنند آن اقلیت دیگر بدون زحمت و بدون ایجاد ارزش افزوده از نردبان ترقی بالا می‌روند. کسی که ارزش دارایی‌اش 100 میلیون بوده، پس از بحران ارزش کالاییِ دارایی‌اش می‌شود 50 میلیون؛ و کسی که ارزش دارایی‌اش 5 میلیارد بوده، بدون کار خاصی، صاحب ثروتی 10 میلیاردی می‌شود.

این‌که این بازی تمام‌ناشدنی و دوره‌ایِ مار و پله چه بر سر جامعه می‌آورد داستانی هزاران صفحه‌ای است و در این نوشتار کوتاه نمی‌گنجد. اما جامعه یک چیز را به سادگی می‌فهمد: تنها راه بقا، تنها راه این‌که زندگی‌ نسوزد، عمر هدر نشود این است که فرد در «اسرع وقت» ثروتی «بیندوزد» و خود را از حلقۀ اکثریتِ «نیش‌خوار» به اقلیتِ «نرده‎بان‌سوار» برساند. وقتی جامعه چنین زیرساختی بیابد بنیادهای پیشرفت جامعه متلاشی می‌شود، امکانِ تولید (از هر نوع) رنگ می‌بازد و جامعه شتابان به سوی وضعیتِ «هومو هومینی لوپوس» (انسان گرگِ انسان) سرازیر می‌شود...

مهدی تدینی

#اقتصاد، #پاره_نوشته
@tarikhandishi




✨💫✨
چنین گفت مهتاب

ابراهیم پسر رکن‌الدین ساوی می‌گوید: در آن سال که در هرات بودمی، نزد شیخ صائن‌الدین غزنوی درس حدیث خواندمی. شیخ صائن‌الدین را هماره تبسم بر لب بودی، جز آن روز که گفت‌وگوی خویش را با محمد مهتاب برای ما بازگفت. غم در سیما داشت و لرزه در صدا.
گفت: امروز در راه مدرسه، مهتاب را دیدم که در کنجی نشسته و اشک گرم بر خاک سرد می‌ریزد. نزد او رفتم و تحیتش گفتم. سر برنیاورد اما تحیت مرا به نیکوتر از آنچه شنید، پاسخ گفت. پرسیدم: خواجه را چه پیش آمده است که چنین زار می‌بینمش؟ دست اشارت به سوی مدرسه دراز کرد؛ یعنی به راه خویش برو و از حال من مپرس.
گفتم: والله اگر ندانم این اشک در چشم تو از کدام راه آمده است، پای در راه نگذارم. لختی گذشت.
سرانجام مهتاب به سخن آمد و گفت: پیش از آنکه تو از راه رسی، دیدم که اهل شهر دخترکی را سنگ‌زنان نزد قاضی می‌برند که در مجلس مردان رقصیده است. از آن دم، نه پای رفتن دارم که در راه گذارم و نه دست نسیان که غم از سینه بردارم.
گفتم ای خواجه، تو را نزیبد که بر خاک نشینی و بر عاقبت دختری چنان، اشک از دیدگان فروریزی. خواجه سر برآورد و تیز در چشمان من نگریست و
گفت: ای شیخ، نگفتمت که به راه مدرسه رو و از حال من مپرس؟
اگر بر آن دختر بگریم رواست که بندۀ خداست و جگرگوشۀ مرد و زنی بینواست. اما گریۀ من نه برای اوست؛
بر مردمی است که از دین خدا و آیین تقوا، برای آنان جز این نمانده است که دخترکان را سنگ زنند.


🥀🍂🥀🍂🥀🍂
رضا بابایی
۹۷/۴/۱۹
@RezaBabaei43


🍃🍃"به جای" دیگران ناندیشیدن؛"در جای" دیگران اندیشیدن

🔹یک روشنفکر مردم را متوجه می‌کند که در عین اینکه خوداندیش و منطقی‌اندیش هستند، باید به جای دیگری نیندیشند، اما در جای دیگری بیندیشند و این نکته بسیار مهمی است. در جامعه‌ای مثل جامعه‌ی ما،
کسانی به خود اجازه می‌دهند به جای دیگران بیندیشند و آنچه را که حاصل اندیشه‌های خودشان است، با انواع تطمیعها، تهدیدها و خشونتها بر دیگران اعمال کنند. به جای دیگران اندیشیدن، درست مخالف خوداندیشی است.
اما نکته‌ی دومی وجود دارد
و آن اینکه نباید به جای دیگران بیندیشیم. حال آنکه باید بتوانیم در جای دیگران بیندیشیم. به این معنا که اگر از پنجره ی اتاق خود به شهری نگاه می‌کنم، فکر نکنم فقط همان یک پنجره است که از آن می توان به شهر نگاه کرد. باید پشت پنجره‌ی سایر آپارتمانها و خانه‌ها بایستم و این قدرت را داشته باشم که پشت پنجره‌ی دیگران بایستم و شهر را دیگرگونه ببینم.
باید گاه از پشت پنجره خود کنار برویم و از پشت پنجره‌ی دیگران به شهر نگاه کنیم. نمی‌توانیم فقط با محفوظات خود به جهان هستی نگاه کنیم و فقط و فقط محبوس و منحصر در محفوظات خود شویم. اگر چنین کنیم جزم پیش می‌آید. این مشکل سوم ماست. جزم و جمود ناشی از این است که نمی‌توانم پنجره‌ی خود را لحظه‌ای ترک کنم و از پنجره‌ی دیگری به جهان نگاه کنم.



🍎مصطفی ملکیان،در رهگذر باد و نگهبان لاله – جلد دوم – ص110

@mostafamalekian


Репост из: سبزوارنگار
⭐️ محمد قمی؛ عضو کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس شورای اسلامی:

🔸 متاسفانه در سال جاری بندهای مربوط به پرداخت حق عائله‌مندی به معلمان زن مجرد و هم‌اکنون نیز بند مربوط به سختی شغل از حقوق شاغلان در آموزش‌و‌پرورش حذف شد و این بند برای فرهنگیان نیز ۳۰ درصد کاهش یافته‌ است و با توجه به پایین بودن حقوق فرهنگیان و سطح درآمد این قشر زحمکتش، حذف این بند بی‌انصافی است.

🔹 شغل معلمی که به نوبه خود، بسیار سخت است و اگر بندی از گذشته به عنوان سختی شغل در احکام فرهنگیان درج شده، کارشناسی شده بوده. نباید از جانب دیوان این بند برای شاغلان در آموزش‌و‌پرورش حذف و برای فرهنگیان کاهش می‌یافت.

پایگاه خبری سبزوارنگار👇
@sabzevarnegar


Репост из: سبزوارنگار
🛑 فراخوان مشمولان فوق دیپلم، دیپلم و زیردیپلم در تیر ماه ۹۷

🔹سازمان وظیفه عمومی ناجا کلیه مشمولان فوق دیپلم، دیپلم و زیردیپلم که برگ آماده به خدمت به تاریخ نوزدهم تیر ماه سال ۹۷ دریافت کرده اند را به خدمت سربازی فراخواند./اقتصادآنلاین
@sabzevarnegar


Репост из: سبزوارنگار
غلامعلی جعفرزاده نماینده مردم رشت:
🔹کاش می توانستیم رئیس صداوسیما را ‎استیضاح کنیم.

🔹بودجه را به‌نام رسانه ملی می گیرد، اما کار ‎حزبی می‌کند. آن صدایی که به نام صدای مردم پخش می شود، کاملاً تقطیع و تحریف شده است./عصرایران
@sabzevarnegar


Репост из: سبزوارنگار
جدول زمانبندی ساعت احتمالی خاموشی برق امروز (سه‌شنبه) در سبزوار و حومه/ به نقل از عصر سبزوار
@sabzevarnegar


Репост из: سهند ایرانمهر
🔸روزنامه کیهان در یادداشتی با بی اثر دانستن تحریم آمریکا و یادآوری شکوفایی اقتصادی چین و هند (و تلویحا روسیه به عنوان کشورهای قابل اعتماد)نوشت است:
ما یک کشور آسیایی هستیم و امروز قاره آسیا در سر جمع اقتصادی دنیا حرف اول را می‌زند. قاره آسیا در تولید ناخالص ملی و سطح اقتصادی، تجاری و صنعتی حرف اول را در دنیا می‌زند و از نظر بازار تجاری پررونق‌ترین بازار می‌باشد.

پانوشت:
🔸فخرالدین علی صفی در لطایف الطوایف(شبیه این حکایت د کلیات عبید زاکانی) آورده است:
«درویشی نزد خواجه ای بخیل رفت و گفت: پدر من و تو آدم، و مادرمان حواست، پس ما برادر هستیم و تو این همه مال اندوخته ای و من چیزی ندارم. از تو می خواهم که سهم مرا بدهی. خواجه به غلام خود دستور داد یک سکه سیاه به وی بدهد. درویش گفت: ای خواجه! چرا در قسمت کردن، برابری و عدالت را رعایت نکردی؟ خواجه گفت: ساکت باش وگرنه برادران دیگر خبردار می شوند و همین مقدار هم به تو نمی رسد!»
🔸 لذا معتقدم برادران کیهان اگر واقعا به منافع ملی فکر می کنند به هیچ وجه نباید اینگونه رابطه هموطنی با چین و هند (و روسیه) را علنی کنند زیرا نظر به وجود شمار زیادی هموطن در افغانستان، بوتان، میانمار و نظایر آن، افشای این رابطه مسئولیت آور باعث می شود که سایر هموطنان دچار مشکل در اقصی نقاط وطن آسیایی، از این نسب نوظهور مطلع شوند و همین مقدار کمک احتمالی چین و هند هم به ما نرسد.
@sahandiranmehr






انسان آزاد آفریده شده است
اما همیشه در زنجیری است
که خود بافته است...!

ژان_ژاک_روسو

🌴🌴🌴🌴🌴🦋🌹

سلاام روزتان به نیکی


Репост из: سهند ایرانمهر
✔️صدا و سیما و واردات خوراک دام و خودرو با ارز دولتی🔻

به گزارش روزنامه شرق، نمایندگان کمیسیون فرهنگی مجلس می‌گویند درخواست افزایش بودجه سازمان صداوسیما یکی از نامه‌های همیشگی روی میزهای‌شان است؛ سازمانی که مدعی است برای پرداخت حقوق کارکنان و هزینه‌های جاری با کمبود بودجه مواجه است.

فاطمه ذوالقدر، دبیر کمیسیون فرهنگی مجلس، درا‌ین‌باره می‌گوید سازمان صداوسیما امسال هم بودجه ارزی و هم بودجه غیرارزی بالایی دریافت کرده؛ اما برای ما درخواست‌های مکرری از سوی این سازمان فرستاده می‌شود که نشان‌دهنده درخواست افزایش بودجه است؛ اما پاسخ ما همیشه یک جمله است: «صورت‌حساب‌های مالی خود را با ذکر جزئیات برای‌مان بفرستید» و پاسخ آنها هم همیشه سکوت است و تاکنون هیچ گزارش شفافی از ریز دخل و خرج صداوسیما برای ما ارسال نشده است؛ اما آیا سازمان صداوسیما واقعا با کمبود بودجه مواجه است؟

در قانون بودجه امسال رقم هزار‌و 500 میلیارد تومان بودجه برای سازمان صداوسیما در نظر گرفته شده و در کنار این صد میلیون دلار هم از صندوق توسعه ملی بودجه دریافت کرده‌اند. فروش زمان پخش رادیو و تلویزیونی به تبلیغات بازرگانی هم امسال برای صداوسیما با تعرفه‌هایی بسیار بالاتر از سال‌های گذشته در جریان بوده، به‌عنوان مثال در زمان پخش بازی‌های جام جهانی هزینه تبلیغاتی هر 30 ثانیه آگهی هم‌زمان با پخش بازی‌ها، به سه میلیارد تومان هم رسید. حالا صداوسیما یک شغل جدید هم پیدا کرده؛ دامپروری. این را از میان جزئیات فهرست ارزبگیران دولتی به دست آوردیم. شرکت جام‌جم بازرگانی پیشرو که یکی از شرکت‌های محل کسب درآمد صداوسیماست و نامش در فهرست واردکنندگان هزارو 482 قلم کالا با ارز دولتی آمده، 162 هزار یورو به نرخ دولتی از بانک مرکزی دریافت کرده و برای صداوسیما ذرت برای خوراک دام وارد کرده است. البته این شرکت به انتشار نامش در فهرست واردکنندگان خوراک دام همان روز واکنش نشان داد و اعلام کرد برای فعالیت دامپروری خود این خوراک را وارد کرده است. شرکت بازرگانی ایمن تجارت جام‌جم، دیگر بنگاه اقتصادی صداوسیما، هم در کوران ارزی بی‌کار ننشسته و توانسته یک‌میلیون‌و 12 هزار یورو ارز دولتی برای واردکردن دریافت کند. این شرکت در حالی معادل پنج‌میلیارد‌و 60 میلیون تومان ارز دولتی برای واردات خودرو دریافت کرده که طبق اطلاعات آگهی روزنامه رسمی موجودی سرمایه این شرکت یک میلیارد تومان است.
@sahandiranmehr


🔸زنی که او را نام ساره بود به خدمت مصطفی آمد در سال دوم از جنگ بدر.

مصطفی از او پرسید که مسلمان شده‌ای؟

گفت: نه!

-آیا از مهاجرانی و آمده ای که در مدینه اسلام آوری؟ گفت: نه.

پرسید که برای چه آمده‌ای؟ گفت: آمده‌ام تا مرا کمک کنید و جامه‌ای و مرکبی دهید.

مصطفی گفت تو که آوازه خوان جوانان مکه بودی چگونه به کمک نیاز داری؟

گفت اکنون کسی مرا به آوازه خوانی نمی برد.
مصطفی گفت که او را کمک کنند با جامه و مرکب.

✔️منبع: " مَجمعُ البَیان فی تفسیرِ القُرآن ،ابوعلی فضل بن الحسن الطبرسی ، 9/270"

✔️این روایت در کتاب ﺍﻟﺤﯿﺎﺓ(محمد رضا حکیمی) ﺟﻠﺪ،ﻧﻬﻢ، ﺹ ۲۳۲ ، ﻧﺸﺮ ﺍﻟﺤﯿﺎﺓ، ﭼﺎﭖ ﺍﻭﻝ، ۱۳۹۱ نیز آمده است.


🌴🌴🌴🌴
@sahandiranmehr


Репост из: کانال رسمی زهرا نژادبهرام
⚫️انالله و اناالیه راجعون

#محمد_بسته_نگار داماد آیت الله طالقانی و از مبارزین سال های پیش از انقلاب و فعال سیاسی درگذشت.
#مبارز_انقلابی
#تسلیت
@nezhadbahram

Показано 20 последних публикаций.

164

подписчиков
Статистика канала