عصرما


Гео и язык канала: не указан, не указан
Категория: не указана



Гео и язык канала
не указан, не указан
Категория
не указана
Статистика
Фильтр публикаций


🔷مدیرکل سیاسی وزارت کشور دولت اصلاحات:

🔹نقاط ضعف فراکسیون امید قابل چشم‎پوشی نیست

◀️ ایرناپلاس- رئیس دفتر سیاسی حزب توسعه ملی معتقد است فراکسیون امید مجلس شورای اسلامی در دو سال و نیم فعالیت خود درخصوص مسائل اقتصادی، فساد، شفاف‎سازی در حوزه اقتصادی و احیای حقوق اجتماعی و سیاسی مردم کاستی‎هایی داشته‎ است.

◀️علی باقری، مدیرکل سیاسی وزارت کشور در دولت اصلاحات در ارزیابی عملکرد مجلس دهم به ایرناپلاس می‎گوید: برای بررسی عملکرد مجلس دهم و فراکسیون امید باید منصفانه عمل کرد. درواقع ما باید محدودیت‎ها و مشکلات قانونی و فراقانونی‎ای که قوه مقننه با آن مواجه ‎است را در نظر بگیریم. اساساً این موانع، نهاد قانونگذاری را از بودن در رأس امور، تنزل داده ‌‎است.

◀️باقری ادامه می‎دهد: عملاً مجلس کجای وضعیت امروز ما قرار دارد؟ اگر ما این موانع را نبینیم و تنها عملکرد فراکسیون‎ها و نمایندگان را در نظر بگیریم، به بیراهه رفته‎ایم. من معتقدم جایگاه مجلس در شرایط فعلی کشور، جایگاه رفیعی نیست. به عبارت دیگر نباید از مجلسی که مصوبات و قوانینش از فیلتر‎های متعدد عبور می‎کنند تا به کرسی بنشیند، انتظار بی‌جایی‎ داشته‎ باشیم.

◀️او با اشاره به اینکه انتظاراتمان از نمایندگان مجلس باید با واقعیت‎های جامعه منطبق باشد، تصریح می‎کند: به‎هرحال فراکسیون امید در بسیاری از بزنگاه‎ها و تصمیمات استراتژیک مجلس دهم نقش خوبی ایفا کرده ‎است. به‎طور مثال، لوایح موسوم به اف‎ای‎تی‎اف، با تلاش و میدان‎داری امیدی‎ها تصویب شد. علاوه‎بر این، امیدی‎ها در حوزه اقتصادی و بودجه کشور هم نقش قابل‌توجهی داشته‎اند.

◀️این فعال سیاسی اصلاح‎طلب همچنین معتقد است که برخی از نمایندگان شجاع فراکسیون امید در عمر دو سال و نیم مجلس دهم، در دفاع از آزادی‎های اجتماعی مردم نقش مؤثری داشته‎اند.

◀️او در ادامه در نقد عملکرد فراکسیون امید، تصریح می‎کند: مطمئناً نقاط ضعفی در عملکرد فراکسیون امید مجلس وجود داشته که قابل‌چشم‌پوشی نیست. فراکسیون امید می‎توانست با حفظ انسجام و فعال شدن در ارائه طرح‎هایی، تأثیرگذاری بیشتری داشته باشد؛ مانند مسائل اقتصادی، فساد، شفاف‎سازی در حوزه اقتصادی و احیای حقوق اجتماعی و سیاسی مردم . مجلس می‎توانست در این زمینه‎ها کارآمدی بهتری داشته باشد، اما متأسفانه با کاستی‎هایی روبه‎رو بود.

◀️باقری همچنین می‌‏افزاید: علاوه بر این‎ها، در خصوص بودجه 98، سؤال‌های جدی وجود داشت. مثلاً انتظار می‏‌رفت مجلس حساسیت بیشتری درخصوص برخی مصوبات برای برداشت از صندوق توسعه ملی از طرف نهادهایی که نسبت به عملکردشان ابهاماتی وجود دارد، داشته ‎باشد.

◀️این فعال سیاسی اصلاح‎طلب با اشاره به اینکه مجلس دهم، در این دو سال و نیم مجموعه‎ای از کامیابی‎ها و ناکارآمدی‎ها بوده ‎است، ادامه می‎دهد: توصیه من این است که نمایندگان برای سال باقی‎ مانده در بزنگاه‎های مجلس، انسجام و اتحاد بیشتری داشته‎ باشند. همچنین ورود فعال و کارشناسانه‎ای هم در ارائه طرح‎هایی برای نشان دادن موضع اعضای فراکسیون امید به جامعه داشته‎ باشند تا بتوانند با استفاده از تجارب این چند سال، نقش مؤثری در آینده کشور ایفا کنند.
🆔 @asrema_ir


Видео недоступно для предпросмотра
Смотреть в Telegram
بهار دلکش استاد شجریان
🆔 @asrema_ir


#گفت‌وگو_اختصاصی
🔻غلامرضا ظریفیان: فضای انتخابات ۹۸ برای کنترل کاهش مشارکت، متفاوت خواهد بود

🔷غلامرضا ظریفیان در گفت‌وگو با «عصر ما» در پاسخ به این پرسش که آیا جریان اصلاحات در انتخابات سال آینده توان به صحنه آوردن جریان اجتماعی حامی خود را دارد یا نه، گفت: جامعه ما معمولا در آستانه انتخابات می آید و کنش سیاسی خود را نشان می‌دهد یا نشان نمی‌دهد. پس اینکه از حالا درباره این موضوع مطلبی گفته شود، بیشتر ظن و گمان محسوب می‌شود تا یک پیش بینی دقیق.

🔹وی افزود: آنچه که مسلم است این است که به دلیل آسیب هایی که سرمایه اجتماعی دیده اند و بخشی از آن حتما به عملکرد جناح ها و تشکل ها و بخشی از آن هم به نوع برخوردی که اساساً با ممیزی کردن افراد و شخصیت ها انجام می‌شود، مربوط است.

🔷این فعال سیاسی اصلاح طلب ادامه داد: به نظر می‌رسد مشکلاتی که جامعه ما با آن روبروست و ضعف هایی که در بخش مدیریت، این دولت از خود نشان داده است، به نظر می‌رسد که ما در موضوع انتخابات با نوعی تغییر فضا رو به رو خواهیم شد.

🔹ظریفیان تاکید کرد: این فضا، ارزیابی کلی اش چنین چیزی را در گمانه زنی ها، ارائه می کند. هرچند که انتخابات مجلس صرفا سیاسی نیست و موضوع قومیت ها و محلات هم در آن مطرح است، اما طبیعتا به دلیل ضعف عملکرد هر دو جناح، به نظر می‌رسد با نوعی تغییر فضای انتخاباتی رو برو شویم.

🔷وی ادامه داد: فضای انتخابات در ایران معمولا دو ماه مانده به روز انتخابات شکل می گیرد و از آنجا که یکی از مهمترین ارکان نظام، انتخابات است برای اینکه کاهش مشارکت را کنترل کنند و جلوی آن را بگیرند، احتمالا در ممیزی کردن افراد و تایید آنان، ایجاد حاشیه امنیت برای یک جریان و فراهم کردن ناامنی برای جریانی دیگر، نوع تازه ای از رویه ها را در پیش گیرد.

🔹ظریفیان ادامه داد: مسئله مشارکت مردم یک مسئله بنیادین است که با سرنوشت نظام ارتباط برقرار می کند و هر عاملی که موجب دلسردی جامعه شود، چه جنبه سیاستی داشته باشد چه جنبه مدیریتی و چه رویه های نادرست گذشته باشد، حتما باید در آن تجدید نظر کرد تا امید بیشتری برای مشارکت مردم پدید آید.
🆔‌ @asrema_ir


Видео недоступно для предпросмотра
Смотреть в Telegram
👤سخنان سیدمحمد خاتمی در زادگاهش به مناسبت فرارسیدن عید نوروز:

🔹ان شالله بتوانیم مشکلات طبقات متوسط و محروم جامعه که در سختی به سر می برند، را پشت سر بگذاریم
🆔 @asrema_ir


#گفت‌وگو_اختصاصی
🔷علی باقری: هرگونه اصلاح در دستگاه قضایی بدون توجه به استقلال و فسادستیزی، سطحی و کم تاثیر خواهد بود

🔻علی باقری در گفت‌وگو با عصر ما در پاسخ به این پرسش که انتظارات از رئیس جدید دستگاه قضایی چیست، گفت: بحث های زیادی درباره دستگاه قضایی می توان مطرح کرد اما دو مورد هست که اهمیت کلیدی دارد. اول نکته استقلال دستگاه قضایی است که جزو ویژگی‌های غیرقابل انکار و صرف نظر کردن این مجموعه است و فارغ از تفکر سیاسی که در آن مدیریت را به دست دارد، استقلال شرط اول سلامت و کارکرد صحیح این قوه در مجموعه حاکمیتی است.

🔻وی افزود: در نظام های سیاسی قوه مجریه و مقننه نه تنها ایرادی ندارد اگر حزبی و سیاسی باشند، بلکه در جای خود می تواند نقطه قوت هم باشد اما به عکس آن دستگاه قضایی باید هم از جناح ها و احزاب سیاسی و هم از هرگونه قدرت و محل اعمال فشار و سلیقه مستقل باشد، پس اگر رئیس جدید قوه قضاییه به دنبال ایجاد تحولات ساختاری و اساسی در قوه است، این موضوع را به عنوان اولین رکن باید در نظر داشته باشد.

🔻این عضو شورای مرکزی حزب توسعه ملی تاکید کرد: نکته دوم هم فسادزدایی از دستگاه قضایی است. این دستگاه محل تظلم خواهی و رجوع عامه مردم به آن برای دادخواهی و رسیدن به حق است و چنانچه این مجموعه با رسوخ فساد مالی در خود مواجه شود و صاحبان مکنت بتوانند جهت احکام قضایی را به سمت خود برگردانند، باز نقض غرض هدف اصلی دستگاه قضایی صورت گرفته است.

🔻باقری با بیان اینکه استقلال و سلامت و فسادستیزی دستگاه قضا دو امر زیربنایی در اصلاح وضعیت امور است، اظهار کرد: هر کار مثبت دیگری در این زمینه اگر بدون توجه به این دو رکن اساسی انجام شود، اصلاح را بدل به یک موضوع سطحی خواهد کرد و تاثیر آن را در عمق نشان نخواهد داد.
🆔 @asrema_ir


📺#ببینید

✅اصل تأسیسی جمهوری اسلامی، حق تعیین سرنوشت هر نسل به دست خویش است.

#سید_مصطفی_تاجزاده

📌در بسیاری کشورها مردم از حکومت‌شان ناراضی هستند اما هر نارضایتی لزوما به انقلاب منجر نخواهد شد. زیرا انقلاب به عوامل متعددی وابسته است.

📌در هر نقطه از جهان، هر زمان مردم در اعتراض به فساد و استبداد و... به خیابان آمدند و نظم و رژیم مستقر را نفی کردند، تشخیص‌شان درست بوده است. حتی اگر رژیم‌ جایگزین دیکتاتورتر از رژیم پیشین شده باشد.

📌معیار پیشنهادی من برای ارزیابی انقلاب اسلامی گفتمان نوفل لوشاتو است. مؤلفه‌های مطرح شده در آنجا همچون مانیفست انتخاباتی آیت‌الله خمینی به‌شمار می‌رود.

📌در ادبیات آیت‌الله خمینی قبل از پیروزی انقلاب «اسلامی بودن» معادل «انسانی بودن» و «عقلانی بودن» به‌کار می‌رفت و «مردم» پربسامدترین واژه‌ در کلام وی حتی در مقایسه با اسلام بود.

📌گفتمان رسمی کنونی جمهوری اسلامی به گفتمان نوفل لوشاتو جفا می‌کند. زیرا نمی‌تواند به آن وفادار بماند و همزمان وضع موجود را توجیه کند.

📌آقای مصباح هدف گفتمان فرانسه را «اسکات خصم» می‌خواند تا راه نقض آن هموار شود.

📌مردم ایران در فروردین ۱۳۵۸ به جمهوری اسلامی برآمده از گفتمان نوفل لوشاتو رأی دادند. اگر حکومت در آن تاریخ به‌دنبال مسیری غیر از آن بود، غش در معامله کرده است و رفراندوم باید تجدید شود.

📌اصل تأسیسی جمهوری اسلامی، حق تعیین سرنوشت هر نسل به دست خویش است. به تعبیر آیت‌الله خمینی مردم بالفعل خود باید حکومت‌شان را تعیین کنند نه پیشینیان آن‌ها.

🆔 @MostafaTajzadeh


#گفت‌وگوی_احتصاصی
🔻صادق نوروزی: ‌اصولگرایان با اسم «فتنه ۹۸» می‌خواهند آنچه درصدد اجرا کردنش هستند، گردن اصلاح‌طلبان بیاندازند

🔷صادق نوروزی، دبیرکل حزب توسعه ملی در گفت‌وگو با «عصر ما» در پاسخ به این پرسش که وضعیت اصلاح‌طلبان در انتخابات سال آینده چطور خواهد بود، گفت: انتخابات سال بعد به دلیل وضعیت کشور، شرایط ویژه‌ای دارد. برای اصلاح‌طلبان اگر فضا فراهم باشد، بنای شان بر این است که در انتخابات شرکت کنند و در حاکمیت و مجلس نقش بازی کنند.

🔷وی افزود: اصولگرایان طبق تجربه‌ای که در انتخابات گذشته به دست آورده‌اند، زمینه رای شان را بالا نمی بینند و احساس می کنند اگر یک انتخابات سالم و صحیح وجود داشته باشد و اجازه حضور کاندیداهای اصلاح‌طلب را بدهند، رای نخواهند آورد که انتخابات شوراها، مجلس و ریاست جمهوری هم این را نشان داده است.

🔷این عضو حزب توسعه ملی تاکید کرد: آنان دنبال این هستند که به نحوی اصلاح‌طلبان را از میدان به در کنند. یکی از راه هایش این است که دائماً از امکانات خود برای تخریب اصلاحات استفاده می‌کنند و چون خودشان رای ندارند، می‌کوشند پایگاه رای اصلاح طلبان را هم برهم بزنند.

🔷نوروزی با بیان اینکه اصولگرایان امکانات رادیو و تلویزیون را برای تخریب اصلاح طلبان در دست دارند، اظهار کرد: آنان افراد فعال اصلاح طلب را به نحوی با تهدید و راه های مشابه از طریق عناصر خودشان در قدرت به سمت انفعال حرکت می دهند و با پرونده سازی در پی محکوم کردن اصلاح طلبان هستند.

🔷وی افزود: به خاطر همین است که از الان، چون فکر می‌کنند زمینه رای آوری ندارند و ممکن است کارهایی که انجام می دهند مورد اعتراض مردم واقع شود و مردم با این کارهایشان مخالفت کنند، مدام چیزی به نام فتنه ۹۸ را طرح می‌کنند که بگویند اینها می خواستند فتنه گری کنند تا بتوانند برخورد شدیدتری هم داشته باشند.

🔷این عضو شورای مرکزی حزب توسعه ملی ادامه داد: آنان فکر می کنند به علت نارضایتی که مردم دارند، اگر بخواهند فضای انتخابات سال آینده را بسته نگاه دارند، اعتراضات فزونی می گیرد و با طرح موضوع فتنه می خواهند آنچه که خود در پی اجرایی کردنش هستند را گردن اصلاح‌طلبان بیندازند.

🔷نوروزی با اشاره به اینکه اصلاح طلبان به دلیل مشکلات مردم و توانا نبودن دولت مورد حمایت این جریان در حل این مشکلات، اقبال گذشته جامعه را به خود ندارند، تصریح کرد: البته این مشکل بخشی به عملکردها باز می گردد و بخشی به طرف مقابل که دست دولت را برای پیگیری اهدافش باز نگذاشته است و در نتیجه این نارضایتی می تواند به عدم مشارکت در انتخابات منجر شود.

🔷وی افزود: عدم مشارکت مردم همیشه به نفع جریان مقابل بوده است، چون آنان همیشه یک رای ثابتی دارند که می‌توانند با حداقل رای به مجلس راه پیدا کنند و در این شرایط گروهها و شخصیت های اصلاح طلب باید با مردم گفت‌وگو داشته باشند و مردم را روشن کنند که اگر پای صندوق نیایند، مشکلی حل نمی شود و لازم است بر برگزاری انتخابات آزاد و رقابتی تاکید و اصرار داشته باشند و پای صندوق بیایند و افراد واحد شرایط مورد نظرشان را انتخاب کنند، چون با قهرکردن با صندوق رای میدان را به کسانی واگذار می نمایند که الگوی شان کره شمالی است.

🔷این عضو شورای مرکزی حزب توسعه ملی با تاکید بر اینکه گره حل بخش عمده ای از مشکلات مردم در گرو حل مسائل ما در سیاست خارجی است، اظهار کرد: بعد از اینکه آمریکا از برجام خارج شد، مشکلات ما افزایش پیدا کرد. ما باید سیاست تنش زدایی با کشورها جزو سیاست خارجی مام باشد و با پیوستن به قوانین حاکم بر روابط سیاسی و اقتصادی و... کشورها در جهان، روابط سیاسی، اقتصادی مان با کشورهای منطقه و اروپا، چین و روسیه را بهبود بخشیم تا بتوانیم جلوی زورگویی های ترامپ بایستیم و مجبور به عقب نشینی اش کنیم.
🆔 @asrema_ir


#گفت‌وگوی_اختصاصی
🔻مرضیه آذرافزا: زنان کارآمد کم نیستند، مشکل سازوکار نیرویابی است

🔷مرضیه آذرافزا در گفت‌وگو با عصر ما با ارائه تحلیلی از وضعیت زنان در جامعه ایران اظهار کرد: ما شاهد جریانی در ارتباط با مطالبات زنان هستیم که در عمق جامعه حرکت می‌کند. از نظر من این حرکت، بخش مهمی از جنبش دموکراسی خواهی در ایران است.

🔷وی افزود: میان جریان توسعه گرا در درون قدرت و فعالان برابری‌خواه، پتانسیل هم افزایی وجود دارد و هر جا که این دو نیرو به هم گره خورده‌اند، شاهد اتفاقات خوبی بوده‌ایم که این اتفاقات، بیشتر اثرگذار و کمتر نمایشی بوده‌اند؛ گو این که به معنای آن نیست که از ظرفیت‌های موجود، بهترین بهره برده شده است.

🔷این عضو شورای مرکزی حزب توسعه همچنین گفت: از سوی دیگر، ما در طیف زنان برابری‌خواه، حرکت جمعی از فعالان را هم داریم که باور دارند جامعه در حوزه زنان، ظرفیت‌های بالایی دارد و باید با سرعت بیشتری نیازها و مطالبات برابری‌خواهانه را پاسخ گفت. آن‌ها روی انجام بعضی اقدامات قانونی و نمادین پافشاری دارند که یکباره به جامعه این توجه را بدهد که زنان از یک سطح به سطحی بالاتر رفته اند.

🔷آذرافزا ادامه داد: نمی‌توان این جمع و دیدگاه‌شان را در خصوص مطالبات زنان نادیده گرفت، اما به نظر من این نگاه در حال حاضر پایگاه اجتماعی قدرتمندی ندارد، چون میان این جمع و بدنه اجتماعی، ارتباط فراگیر و تاثیرگذاری برقرار نیست و به همین دلیل فشار اجتماعی مؤثری هم به کارگزاران برای تحقق مطالبات مورد نظر، وارد نمی‌شود. بنابراین نقدها، شکایت‌ها و خواسته‌های فعالانی که خواسته‌های پیش‌روتری دارند، از طریق رسانه‌های اجتماعی و پیام‌رسان ها منتشر و در فضای به نسبت محدودی دست به دست می شود.

🔷این عضو حزب توسعه ملی با بیان اینکه بدنه زنان جامعه ما بیشتر دنبال منزلت انسانی، احساس امنیت و برآورده شدن نیازهای معیشتی و شغلی هستند، اظهار کرد: این منزلت انسانی البته خیلی کلی است و هنوز روی مصادیقی که زنان برابری‌خواه فعال بر آن پای می‌فشارند، مثل تغییر بعضی از قوانین، حضور وزیر زن در کابینه و یا افزایش درصد مدیران زن در پست‌های کلیدی، حساسیت ویژه دیده نمی شود. این که بگوییم، در شرایط فعلی زنان بدنه اجتماعی ایران چنین مطالباتی را دنبال نمی‌کنند، به این معنا نیست که برای این زنان تحقق چنین خواسته‌هایی هیچ تاثیر مثبتی ندارد، بلکه مراد این است که این مطالبات فعلا الویت آنان نیست.

🔷آذرافزا با تاکید بر این که دولت‌های پس از انقلاب در ارتباط با بهبود جایگاه و نقش‌افرینی زنان، کارهایی انجام داده اند، اظهار کرد: در زمان هاشمی رفسنجانی این امر، آهسته آغاز شد، در دوره خاتمی قدم‌های بهتری برداشته شد و در دولت احمدی‌نژاد هم این کار متوقف نشد، گر چه در پاره‌ای از موارد ، عقب‌نشینی هم صورت گرفت، ولی او وزیر زن در کابینه گذاشت و این سد را شکست. در دوره روحانی، انتظار زنان این بود که حتما وزیر زن، آن هم بیش از دولت احمدی‌نژاد در کابینه ببینند که این توقع برآورده نشد و دل‌خوری‌های بسیار به همرا آورد. در عین حال در دولت روحانی، برنامه و اراده‌ای را می‌توان دید که زنان در بدنه کارشناسی دولت و در طیف مدیران ارشد کشور وارد شوند. این سیاست اگر به جد، پی گرفته شود، بهترین زمینه را برای حضور زنان در کابینه‌های بعدی فراهم می‌آورد.

🔷آذرافزا با بیان اینکه ما زنان کارآمد در جامعه کم نداریم اما سازوکار نیرویابی ما چندان کارآمد نیست، تصریح کرد: ما حتی برای انتصاب اقایان در پست های مدیریتی هم با قبیله گرایی روبه رو هستیم و بسیار کمتر این تدبیر را می‌بینیم که نیروی کارشناس، شناسایی شده و منصوب شود، ولو در جرگه همراهان ما نباشد! وجود بانک اطلاعات از افراد کارشناس واقعی، یک ضرورت است و این وظیفه دولت است که چنین امکانی فراهم کند تا کارآمدی دولت را افزایش دهد. در فقدان این سازوکار، طبعا و متاسفانه، زنان کارشناس، بیشتر نادیده گرفته می‌شوند.

🔷وی در پایان اظهار کرد: هرچند در خصوص ارتقای جایگاه زنان طی دهه‌های گذشته، کارهای مؤثرتری می‌شد انجام داد ، اما نشانه‌های روشنی در جامعه دیده می‌شود که می‌توانیم به آینده در این خصوص و نیز در مورد روند رو به نتیجه دموکراسی خواهی در کشور، امیدوار و خوش‌بین باشیم.
🆔 @asrema_ir


‼️ «بن‌بست سیاست‌ورزی درون‌زا؟»


پاسخ سعید حجاریان به پرسش‌های هفته‌نامه صدا | شنبه ۱۹ اسفند ۱۳۹۷

🔸 وضعیت بی‌ثبات نمی‌تواند ادامه داشته باشد و حاکمیت لاجرم باید به یک سو بغلتد. کسری بودجه و دیگر نشانه‌های اقتصادی دورنمای روشنی پیش روی ما نمی‌گذارند. سال آینده، سال تورم است و می‌دانیم کوپن حلال مسأله نیست. از این جهت گمان دارم، اعتراض‌ها شدیدتر خواهند شد.

🔸 حاکمیت باید سیاست منطقه‌ای را اصلاح کند؛ چنانکه می‌دانیم بنا بود روسیه نیروی هوایی ایران در سوریه باشد اما عمل، ایران به نیروی به زمینی روسیه بدل شد و کنترل اوضاع را به دست گرفت.

🔸 نیروهای صلح‌طلب باید اپوزیسیون سوریه را گردهم بیاورند، قانون اساسی جدید تدوین کنند و بشار اسد همچون هر کشور دموکراتیکی خود را در معرض آراء عمومی قرار دهد و پس از استقرار دولت جدید النهایه همه نیروهای خارجی این کشور را ترک کنند.

🔸 سیاست و نیز سیاست‌گذاری در این شرایط میل به تعلیق شدن دارند و اساسا در تعلیق هستند اما این وضعیت لزوما به میدان‌داری قدرت‌های بیرونی منجر نمی‌شود.

tinyurl.com/y3jszlyn

🆔‌ @asrema_ir


🔻توییت علی باقری،رئیس دفتر سیاسی حزب توسعه ملی درباره مقاومت در برابر دولت پنهان و نقد نظام پارلمانی
🆔 @asrema_ir


Видео недоступно для предпросмотра
Смотреть в Telegram
🔻فیلم‌ شهادت شهید مهدی باکری و یارانش در عملیات بدر (سال ۶۳)
این فیلم از استخبارات صدام بدست آمده است.

🔺به مناسبت سالگرد شهادت مهدی باکری
🆔 @asrema_ir


#گفت‌وگوی_اختصاصی
🔻مهدی مطهرنیا:
🔺مخالفان FATF پشت سپر «انقلاب و ارزش» استمرار جامعه‌ای تورمی و اقتصادی ناسالم را دنبال می‌کنند

🔷مهدی مطهرنیا در گفت‌وگو با «عصر ما» در پاسخ به این پرسش که تصویب لوایح چهارگانه FATF برای کشور چه فوایدی به همراه خواهد داشت، اظهار کرد: FATF و لوایح چهارگانه الحاقی آن در واقع برای مبادلات مالی در عرصه بین‌المللی به منظور جلوگیری از بهره‌برداری های غیرقانونی از دریچه نگرش قواعد بین‌المللی است که به هر تقدیر قدرت‌های بزرگ جهان آن را پذیرفته اند و نکته اساسی اینجاست که چرا در ایران این لوایح مورد پذیرش قرار نگرفته و افراد متفاوتی از جناح های گوناگون فکری با آن مخالفت می‌کنند؟

🔷وی افزود: مخالفت های اولیه با امضای FATF و لوایح الحاقی آن به قاعده نفی سبیل صورت می گیرد و به عبارت دیگر عده‌ای از این مخالفان به دلیل نگرش های سنتی خود و تمسک به آرای اسلامی، پذیرش هر قاعده بین المللی را به گونه ای عامل نفوذ بیگانگان می دانند و نفی آن را یک عمل انقلابی می شمرند در حالی که در جهان امروز مرزها کمرنگ شده اند.

🔷این کارشناس مسائل سیاسی با بیان اینکه قواعد بین‌المللی مورد پذیرش کشورهای جهان است و ایران هم عضوی از این کشورهاست، اظهار کرد: ایران پذیرفته است که عضوی از جامعه بین‌المللی باشد و اگر می‌خواهد در سطوح بالای اقتصادی، مراودات بین‌المللی داشته باشد و خود را در جایگاهی بالاتر از کشورهای رده دوم و سوم جامعه جهانی می داند و اگر نه تنها بازیگر که کنشگری در سطح منطقه ای و فرامنطقه ای تعریف می کند، باید قواعد بین المللی را پذیرا باشد.

🔷وی با بیان اینکه بافت موقعیتی جامعه ایرانی کنونی از طبقات متفاوتی تشکیل شده است، اظهار کرد: در این بافتار طبقاتی خانواده هایی وجود دارند که بسیار پایین دستی طبقه بندی می شوند و از منظر اقتصادی، نه تنها جایگاه چندان قابل قبولی ندارند بلکه زیر فقر به سر می‌برند که حدودا پنج میلیون از جمعیت ایران را تشکیل می‌دهند.

🔷این کارشناس مسائل بین‌الملل ادامه داد: حدود بیست و پنج میلیون نفر از جمعیت ایران هم متوسط رو به پایین است و این جامعه از کارمندان دولتی، بخش خصوصی و خودگردانان جامعه ملی ما را تشکیل می‌دهند که بسیار رنج دیده هستند که نه تنها همه قوانین و قواعد بر روی آنان سوار است بلکه بسیاری از مصائب ناشی از نپذیرفتن لوایح چهارگانه و درگیری های بین المللی و منازعات منطقه ای بار حجمی خود را به اینها تحمیل می‌کند.

🔷مطهرنیا گفت: طبقه متوسط بالای ایران اگرچه با طبقه متوسط همگن است اما از نظر هوش اقتصادی خود را با تحولات تورمی ناشی از عدم پذیرش لوایح چهارگانه و زوایای گوناگون منازعات ایران در حوزه منطقه‌ای و بین‌المللی وفق می دهد و با خرید و فروش دلار و سکه و کارهای اقتصادی مفسده انگیز اما باکلاس امروزی، زمینه‌های خروج خود از وضعیت تنگای اقتصادی را فراهم می‌کند.

🔷وی اظهار کرد: این در حالی است که ما یک قشر بسیار مرفه و برخوردار در جامعه داریم که جمعیتی حدود پنج میلیون نفر و تقریباً برابر با پایین ترین اقشار جامعه دارد که به هیچ وجه نمی توانند خود را حتی نزدیک خط فقر هم ببینند و به گونه‌ای ثروتمند هستند که نمی‌توانند پول و درآمد خود را خرج کنند و این دغدغه آنان است.

🔷مطهرنیا با بیان اینکه اقشار مرفه جامعه مخالف پذیرش FATF هستند، تصریح کرد: به این دلیل که بسیاری از آنها در پرتو نپذیرفتن قواعد بین المللی نقل و انتقال مالی و با بهره‌برداری از وضعیت نابسامان اقتصادی به قدرت رسیده اند و آنچنان پهنای قدرت خود را گسترش داده اند که نظام موجود از منظر قدرت سیاسی نمی تواند به مرزهای توانایی آنان حتی نزدیک شود.

🔷او افزود: آنان توانسته اند بسیاری از ارکان قدرت را در دست گیرند و به گونه‌ای در حوزه اقتصاد وارد عمل شوند که برخورد با هرکدام آنان می تواند پیامدها و تبعات اجتماعی بالاتری از منظر بیکاری کارآفرینانه آنان در ظاهر، آن هم در یک اقتصاد فاسد را به انجام رساند.

🔷مطهرنیا با تقسیم بندی مخالفان FATF به دو دسته، گفت: دسته اول به هر تقدیر با توجه به سنت فکری خود و نیت انقلابی شان بدون توجه به تغییر و تحولات موجود در عرصه بین‌المللی و جهانی بر این نکته تاکید دارند که پذیرش این لوایح نشان دهنده فضای تسلط و چیرگی بیگانگان بر ایران خواهد شد.

🔷وی گفت: مخالفان اصلی این لوایح و ایجاد فضای تنش بین المللی بین ایران و کشورهای منطقه و نظام جهانی، آن دسته از افراد را در بر می‌گیرد که پشت نقاب ارزش کلاسیک و سنتی پنهان می شوند و با در دست داشتن این سپر قدرتمند مکتبی و انقلابی و مذهبی زمینه های ایجاد فضای مناسب برای استمرار یک جامعه تورمی در یک اقتصاد ناسالم را دنبال می‌کنند تا بتوانند بهره های بادآورده سرمایه ای و ثروت سالارانه خود را شکل دهند و محتوای قوی تر و غنی تر بخشند.
🆔 @asrema_ir


#گفت‌و‌گوی_اختصاصی
🔷محمد کیانوش‌راد:
🔹بازسازی گفتمانی اصلاحات و اصلاح رفتاری در نیروهای این جریان، ضرورتی جدی است

◀️محمد کیانوش راد در گفت‌وگو با «عصر ما» در پاسخ به این پرسش که عملکرد مجلس شورای اسلامی را در چهار سال گذشته چطور ارزیابی می کنید، اظهار کرد: عملکرد مجلس در چهارساله گذشته منفعلانه بود و مجلس نتوانست در راس امور بودن ِخود را نشان دهد. البته این تنها به مجلس هم برنمی گردد چرا که ساختار نهادهای کنترلی و نظارتی به گونه ای است که نمایندگان بعضا جرات بیان دیدگاههای واقعی خود را در مورد مسائل کشور ندارند .

◀️وی افزود: اگر علی مطهری در این مجلس نبود، هیچ نقطه قابل دفاعی برای این مجلس نمی ماند و در واقع علی مطهری بود که برای این‌ مجلس آبرو خرید.

◀️این فعال سیاسی اصلاح‌طلب با بیان اینکه مجلس علاوه بر بُعد قانونگذاری، یک نهاد سیاسی و نظارتی است، اظهار کرد: همیشه مجالس قدرتمند، نظارتی قدرتمند بر سایر نهادها داشته اند. پس نماینده ای که از سوال کردن بترسد، نماینده نیست و حتی برخی نمایندگان فکر می کنند کارمند مجلس هستند در حالی که نمایندگان، کارمند مجلس نیستند و به نمایندگی از ملت باید پاسدارِ قانون اساسی و حقوق ملت باشند.

◀️کیانوش راد با تاکید بر اینکه یکی از دلایل این سستی در مجلس، تنگ کردن دایره ورود شایستگان و نخبگان در رقابتهای انتخاباتی است، تصریح کرد: نظارت استصوابی - حتی اگر درست هم باشد که نیست - اکنون با برداشت های سیاسی، دست به تایید صلاحیت داوطلبان می زند در حالی که اگر قرار است در کشور قانون اجرا شود، بیش از همه شورای نگهبان باید به آن عمل کند اما ردصلاحیت های بدون مستندات قانونی، بزرگترین ضربه را به اعتماد مردم زده است.

◀️این فعال سیاسی اصلاح طلب با بیان اینکه فراکسیون امید هوادارن خودش را ناامید کرده است، اظهار کرد: عدم انسجام و تشکیلات، ناتوانی در ارائه طرح های جدی و ضروری برای کشور، حضور کمرنگ در مباحث مجلس و... از نقاط ضعف فراکسیون امید بوده است.

◀️وی در پاسخ به پرسش دیگری درباره تحلیل خود از شانش اصلاح طلبان برای موفقیت در انتخابات آتی مجلس، گفت: تمایل مجلس آینده متاثر از شرایط کشور خواهد بود اما بنظر نمی آید در مجلس آینده از نظر تعداد رای، نمایندگان اصلاح طلب دست بالا را داشته باشند؛ حتی از تعداد فعلی هم نمایندگان اصلاح طلب در مجلس بعدی کمتر خواهند بود.

◀️کیانوش راد یادآور شد: البته توجه کنید که در مجلس گاهی به قول فردوسی «یکی مرد جنگی به از صد هزار» هم پیش می آید و گاهی یک نماینده همچون مدرس برای مقابله با یک لشکر کافی است و حتی نهضت ملی شدن نفت در مجلس به دلیل حضور یک اقلیت قوی در آن به وجود آمد.

◀️وی با بیان اینکه بنظر می آید اصلاح طلبان رای شان در مجلس و در دور بعد از آنچه اکنون هست کمتر باشد، اظهار کرد: نمی توان‌ به صورت قطعی گفت که میزان اثربخشی نمایندگان اصلاح طلب در مجلس آینده حتما کمتر از امروز خواهد شد اما بازسازی گفتمانی اصلاحات و اصلاحات رفتاری در میان اصلاح طلبان ضرورتی جدی است.

◀️کیانوش راد ادامه داد: با توجه گفتمانی به اقشار آسیب پذیر و اصلاح رفتارها در میان اصلاح طلبان می توان به اعتماد مردم امید بست. وقتی مردم می بینند برخی اصلاح طلبان با شدت و حدت تنها بدنبال پست و پول هستند، آیا حق ندارند از ما ناامید شوند؟ بدنه اصلاح طلبان هم اگر ببینند پول، معیاری برای تقّرب به این و آن و قرارگرفتن در لیست و سفارش دادن پستی خواهند شد، آیا حق ندارند دلسرد و سرخورده شوند؟

◀️این فعال سیاسی اصلاح طلب در پایان گفت: اصلاحات گفتمانی در جریان اصلاحات به معنی توجه بیشتر به وضعیت کارگران و معلمان و همچنین جهت گیری های اقتصادی به نفع اقشار آسیب پذیر و فرودست اقتصادی است.
اصلاح طلبان علاوه بر نمایندگی طبقه متوسط اجتماعی، باید خود را نمایندگان اقشار فرودست اقتصادی جامعه نیز بدانند و در این صورت اعتماد مردم به عنوان اصلی ترین سرمایه اصلاح طلبان حفظ و گسترش می یابد.
🆔 @asrema_ir


Видео недоступно для предпросмотра
Смотреть в Telegram
🔻بهزاد نبوی: اصلاح‌طلبم و مخالف هر نوع انقلابی
🆔 @asrema_ir


🔻دیدگاه رهبر انقلاب درباره موافقان و مخالفان کنوانسیون‌های بین‌المللی
🆔 @asrema_ir


🔻21 عضو جدید شورای مرکزی خانه احزاب مشخص شدند

1- محمدحسن غفوری فرد
2- حبیب الله بوربور
3- قدرتعلی حشمتیان
4- فهیمه محمدزاده
5- محمد ملکی
6- عبدالحسین روح الامینی
7 - محمد مهدی مفتح
8- میثم نیکفر
9- حسین کمالی
10 -مصطفی کواکبیان
11- یدالله طاهرنژاد
12- احمد حکیمی پور
13- حسین کاشفی
14 - علیخانی
15- فرج کمیجانی
16- محمد تبرایی
17-شهاب الدین صدر
18- جمشید ایرانی
19- پورنامدار
20- محسن صفرپور
21- محمد نیشابوری
🆔 @asrema_ir


Видео недоступно для предпросмотра
Смотреть в Telegram
🎥١٩ سال از ترور سعید حجاریان، روزنامه‌نگار و تئوریسین اصلاحات می‌گذرد
🆔 @asrema_ir


🔻بهزاد نبوی: فعالیتی در اینستاگرام ندارم

🔷بهزاد نبوی اعلام کرد که هیچ صفحه‌ای در اینستاگرام نداشته و در این شبکه مجازی فعالیتی ندارد.

🔷این فعال سیاسی در گفت‌وگو با ایسنا، اظهار کرد: صفحه‌ای که با نام بهزاد نبوی از روز گذشته در اینستاگرام فعال شده است، هیچ ارتباطی با من ندارد.

🔷وی ادامه داد: فعالیتی در اینستاگرام ندارم. در صفحه‌ای که ایجاد کرده‌اند،  مطالبی علیه من انتشار می‌یابد
🆔‌ @asrema_ir


🔷ایرج زارع: حضور نخبگان در مجلس تنها با استانی شدن انتخابات میسر است

🔹ایرج زارع در گفت‌وگو با «عصر ما» در پاسخ به این پرسش که طرح موضوع استانی شدن انتخابات به بهبود ترکیب و کیفیت نمایندگان مجلس و کارآیی آنان تاثیرگذار است یا نه، گفت: استانی شدن انتخابات از دیدگاه اصلاح‌طلبی و تجربه‌ای که پس از مجلس ششم در ادوار مجلس داشته‌ایم این بوده که متاسفانه جریان اصلاحات از آن زمان تاکنون مقداری زمین گیر شده است که بخشی از آن به شورای نگهبان و روند ردصلاحیت ها که تا امروز ادامه دارد، باز می‌گردد.

🔹وی ادامه داد: از آن زمان برخی نخبگان نتوانستند در انتخابات حضور یابند و به همین دلیل استانی شدن انتخابات فرصتی است که بینیم راهکارها برای وارد کردن کاندیداهای باکیفیت به مجلس چیست.

🔹این عضو شورای مرکزی حزب توسعه ملی، با تاکید بر اینکه حزبی شدن انتخابات به این معناست که اقلیت‌ها هم درون اکثریت ادغام می‌شوند، گفت: در این شرایط دیگر بحث اقلیت‌ها به شکل گذشته مطرح نیست و موضوع توجه به حضور نخبگان در مجلس است که مورد نظر قرار دارد. اگر فرد شایسته باشد باید وارد مجلس شود حال از هر قوم و مذهبی که باشد ؛ چرا که این موضوعات دیگر ملاک نیست.

🔹زارع افزود: سهم خواهی باعث می‌شود افرادی که شایسته نیستند یا شایستگی کمتری دارند و تاثیرگذاری کمتری دارند وارد مجلس شوند و این شرایطی است که الان در مجلس حاکم است و استانها مرتب در این زمینه آسیب می بینند که تنها راه مقابله با آن استانی شدن و حزبی شدن انتخابات مجلس است.

🔹وی در پایان گفت: احزاب نباید به دنبال وارد کردن صرف افراد به مجلس باشند بلکه باید نخبگان را وارد مجلس کنند. افرادی که تاثیرگذاری خوبی داشته باشند و مشکلات را حل کنند. یعنی اگر فردی باشد که دارای ویژگی های گفته شده باشد، این احزاب هستند که آن فرد را جذب می‌کنند تا از طریق لیست وارد مجلس کنند و کار احزاب همین است ؛ نه اینکه بخواهند صرفا افرادی که هم حزبی هستند را در لیست قرار دهند.

🆔 @asrema_ir


۵۷.۷ درصد مردم ایران از طریق صداوسیما اخبار روز جامعه را پیگیری میکنند
/ایسپا
🆔 @asrema_ir

Показано 20 последних публикаций.

1 092

подписчиков
Статистика канала