معرفی کانال های برتر پزشکان


Гео и язык канала: не указан, не указан
Категория: не указана


شامل جذاب ترین و پر کاربردی ترین کانالها و گروههای مخصوص پزشکان ، داروسازان ، دندان پزشکان در تلگرام
@DRb1232 :آیدی ارتباط

Связанные каналы

Гео и язык канала
не указан, не указан
Категория
не указана
Статистика
Фильтр публикаций


Репост из: علم و قانون
🔴آییننامه واگذاری بخشی از خدمات پزشکی قانوني توسط ايت الله آملی لاریجانی رياست قوه قضائيه ابلاغ گرديد

♦️در اجرای بند ج ماده ۱۱۳ قانون برنامه پنج ساله ششم توسعه اقتصادی ، اجتماعی و فرهنگی جمهوری اسلامی ایران و بنا به پیشنهاد سازمان پزشکی قانونی و وزارت دادگستری، آیین نامه اجرایی واگذاری بخشی از خدمات سازمان پزشکی قانونی به گروه پزشکی معتمد، به شرح مواد آتی است.

مقدمه
به منظور ارائه خدمات پزشکی قانونی مورد نیاز دستگاههای دولتی و غیردولتی، نهادهای عمومی، مراکز تشخیصی و درمانی، بیمه ها، مردم و همچنین در جهت تسهیل دسترسی به خدمات و جلوگیری از اطاله امور و کاهش ورودی پروندهها به دستگاه قضایی، گروه پزشکی معتمد تحت نظارت سازمان پزشکی قانونی کشور به شرح زیر تشکیل می گردد.

ماده ۱- واژه ها و عبارات بکار رفته در این آییننامه به شرح زیر است:
الف ـ سازمان: سازمان پزشکی قانونی؛
ب ـ هیأت عامل: هیات عامل سازمان؛
ج ـ پزشک معتمد: پزشکان و دارندگان مدرک PHD مرتبط، اعم از شاغل در سازمان و یا غیرشاغل که بر اساس این آییننامه انتخاب میگردند ؛
د ـ گروه پزشکی معتمد: مجموعه پزشکان معتمد که تحت عنوان یک مؤسسه غیرتجاری طبق ضوابط ثبت شرکتها تأسیس و تحت نظارت سازمان انجام وظیفه مینمایند.

ماده ۲ ـ‌ تعیین اموری که در اجرای بند ج ماده ۱۱۳ قانون برنامه ششم توسعه به گروه پزشکی معتمد واگذار می شود، با پیشنهاد رییس سازمان و تصویب رییس قوه قضاییه است.

ماده ۳- به منظور تدوین و تصویب سیاستها و خط مشی اجرایی و نظارت بر حسن اجرای بند ج ماده ۱۱۳ قانون برنامه ششم توسعه، هیأت عامل، به ریاست رییس سازمان یا قائم مقام وی تشکیل می گردد. هیات فوق مرکب از اشخاص زیر است:
– رییس سازمان و در غیاب ایشان قائم مقام سازمان؛
– نماینده دادستان کل کشور ؛
– نماینده وزیر دادگستری ؛
– معاون سازمان در امور پزشکی و آزمایشگاهی ؛
– معاون سازمان در امور آموزشی و پژوهشی ؛
– معاون سازمان در امور توسعه مدیریت و پشتیبانی؛
– مدیرکل ارزیابی عملکرد و رسیدگی به شکایات سازمان ؛
– مدیرکل حفاظت و اطلاعات سازمان ؛
– رییس گروه پزشکی معتمد؛
تبصره ۱- محل دبیرخانه و تشکیل جلسات هیأت، سازمان میباشد و جلسات با حضور حداقل ۷ نفر از اعضاء رسمیت داشته و نظر اکثریت اعضاء حاضر معتبر است.
تبصره ۲- رییس گروه پزشکی معتمد که از بین پزشکان گروه پزشکی معتمد توسط رئیس سازمان انتخاب میشود، به عنوان دبیر هیأت میباشد.

ماده ۴- وظایف هیأت عامل به شرح زیر میباشد:
الف ـ تعیین شرایط احراز، صلاحیت، نحوه انتخاب و تعداد پزشکان معتمد موردنیاز در هر حوزه قضایی؛
ب ـ نظارت بر حسن اجرای این آییننامه و عملکرد گروه پزشکی معتمد؛
ج ـ پیشــنهاد و تدوین دستـورالعملها و شرایـط قراردادهـای موردنیاز که به تصویب رئیس سازمان می‌رسد؛
د ـ پیشنهاد واگذاری امور جدید به گروه پزشکی معتمد در حدود قانون و تعیین شرح وظایف پزشک معتمد؛
هـ ـ پیشنهاد میزان تعرفه خدمات مربوط، جهت تصویب به رییس قوه قضائیه؛
و ـ نظارت و بررسی عملکرد مالی سالانه گروه پزشکی معتمد؛
ماده ۵- گروه پزشکی معتمد عهده دار اجرای تصمیمات هیأت عامل و انجام وظایف محوله در اجرای این آیین نامه می باشد. اساسنامه موسسه گروه پزشکی معتمد و تغییرات آن باید به تایید رییس سازمان برسد.
ماده ۶ ـ این آیین نامه مشتمل بر ۶ ماده و ۲ تبصره در تاریخ ۱۷/ ۱۰/ ۹۶ به تصویب رییس قوه قضاییه رسید.

صادق آملی لاریجانی . رییس قوه قضاییه

ایسنا

https://t.me/elmoghanoon


Репост из: کانال خبری پزشکان
رزیدنت سال دوم روانپزشکی دانشگاه علوم پزشکی مازندران و اهل شهرستان سقز، صبح امروز پس از خوردن ۸۰ عدد قرص ایندرال در بیمارستان امام ساری درگذشت.
شاهدین از جر و بحث شدید وی در بخش روانپزشکی با رزیدنتهای سال بالا در صبح امروز خبر دادند.

https://telegram.me/joinchat/BBs0Lju9CeS0jfLu_9EaZw


Репост из: Deja vu
اینجوری بگو:
ما n تا هم انتخاب داشته باشیم انتخاب ما اینه: کای خدمات رو کم یا حذف کنیم، اگرم چیزی موند اونقد پرداخت با تاخیر باشه که پزشکهای طرحی دست از سر ما بردارن. همه چی هم آرومه!
@drdejavu


Репост из: كانال فرصت هاي شغلي پزشكان ، دندان پزشكان و داروسازان كل كشور
متاسفانه با خبر شدیم دوست و همکار عزیزمان، آقای دکتر رستمی پزشک طرحی شبکه هرات استان یزد در راه رفتن به محل کار بر سانحه رانندگی، جان خود را از دست دادند.
گروه فرصتهای شغلی این ضایعه را تسلیت میگوید.


🔷 معاون بهداشت وزارت بهداشت:

🔸 سالانه ٣٥٠٠ نفر در کشور شرایط اهداء عضو دارند

🔸هر چهار ساعت، یک نفر به دلیل تامین‌نشدن عضو مورد احتیاج، فوت می‌کند

🔸ایجاد شرایط فرهنگی و زیرساختی در نقاط مختلف کشور، می‌تواند از میزان مرگ و میر‌های ناشی از نیاز به اعضاء بدن را به شدت کاهش دهد
@chanealmead


Репост из: کانال خبری ویژه پزشکان
⭕️داروخانه‌ها بی‌پول، شده‌اند/ مسئولان دست از گفته های پوچ بردارند
مدیر روابط عمومی انجمن داروسازان ایران گفت: چرخه اقتصادی دارو زمین گیر شده است و به روزی نزدیک شده‌ایم که بگوییم داروخانه ها بی پول، بی دارو هم می‌شوند و در این شرایط هنوز برخی مسئولان دست از گفته‌های پوچ و و عده وعیدهای تو خالی برنداشته‌اند.
حمید خیری، عضو هیات مدیره انجمن داروسازان ایران با اشاره به تاخیر پرداخت مطالبات داروخانه ها اظهار داشت: چک های داروسازان، پشت سر هم در حال برگشت خوردن است و دلیل اصلی آن، این است که داروخانه ها، صورت حساب داروهایی که به مردم تحویل داده اند را نمی توانند از سازمان های بیمه گر دریافت کنند.

وی ادامه داد: چرخه اقتصادی دارو زمین گیر شده است و داروخانه ها توانایی بازپرداخت بدهی های خود به شرکت های پخش دارو را ندارند. و علی رغم سیطره چنین فضایی بر چرخه دارویی کشور، هنوز برخی مسئولان دست از گفته های پوچ و و عده وعیدهای تو خالی برنداشته اند.

مدیر روابط عمومی انجمن داروسازان ایران افزود: وظیفه ملی و صنفی ما حکم می کند بر اساس تجربه تلخ سال های گذشته و نیز تجربه سایر کشورها هشدار دهیم که اگر راه حلی برای پرداخت مطالبات داروخانه ها درنظر گرفته نشود، در چند هفته آینده، شاهد آن خواهیم بود که داروخانه هایی که بی پول شده اند، بی دارو هم می شوند.

خیری باطرح این پرسش که« واقعا داروخانه ها وقتی نمی توانند پول دارو را از سازمان های بیمه گر دریافت کنند، چه باید کنند؟» افزود: هرچند مردم، داروی خود را کماکان از داروخانه ها تحویل می گیرند ولی وقتی داروساز در راهروهای دادگستری به دنبال رفع و رجوع شاکیان چک های برگشتی خود است، چطور می تواند داروی مردم را تهیه و عرضه کند؟

وی با اشاره به این نکته که نتایج این بی توجهی، گریبان نظام سلامت را خواهد گرفت، تصریح کرد: هم اکنون حدود ۱۱ هزار داروخانه در کشور فعال هستند که خوشبینانه باید بگوییم فقط یک سوم آن ها، وضعیت اقتصادی قابل قبولی دارند و بقیه در حال دست و پنجه نرم کردن با بدهی های خود هستند.
@medfo


Репост из: سپیدپوشان سرزمین چهار فصل
✅معاون درمان وزیر بهداشت از میزان پیشنهادی برای افزایش تعرفه‌ها وضعیت بودجه درمان در سال ۹۷ خبر داد.

🔻دکتر قاسم جان بابایی گفت:

🔸پیشنهاد ما برای تعرفه ها در لایحه بودجه ۹۷، افزایش ۱۰ درصدی نسبت به سال قبل بود، این میزان در شورای عالی بیمه تعیین شد اما سازمان برنامه بودجه آن را ابلاغ نکرد البته با وجود افزایش ۱۰ درصدی به طور قطع در حوزه درمان کسری خواهیم داشت.

🔸هزینه‌ها در حوزه سلامت شامل لوازم مصرفی‌ که در حوزه درمان خریداری می‌شود تا سایر موارد، وابسته به تورم است و به همین دلیل هزینه‌های حوزه درمان به تبع آن افزایش پیدا می‌کند.

🔸از پول‌هایی که از محل هدفمندی یارانه‌ها باید در حوزه درمان دریافت می‌کردیم ریالی به ما نداند این در حالی بود که باید ۵ هزار میلیارد از محل هدفمندی یارانه‌ها دریافت می‌کردیم، اما در این ردیف بودجه‌ای اکنون صفر هستیم.

🔸از محل یک درصد مالیات بر ارزش افزوده کمتر از ۵۰ درصد بودجه تخصیص یافته را دریافت کردیم، اکنون سه ماه تا پایان سال باقی نمانده است و هنوز مطالبات ما پرداخت نشده است.

🔸یکی از ردیف‌های بودجه‌ای که قرار بود به ما بدهند مالیات بر سیگار بود از این ردیف بودجه‌ای که هزار و ۴۰۰ میلیارد تومان تخمین زده می‌شد قرار بود نزدیک به ۸۰۰ میلیارد تومان در اختیار وزارت بهداشت قرار گیرد، اما از این ردیف بودجه‌ای۸۰ میلیارد برای وزارت بهداشت در نظر گرفته‌اند.

🔸وزارت بهداشت تلاش کرده بود که از محل درآمد مالیات بر سیگار بخشی به حوزه سلامت تخصیص پیدا کند، اما با وجود تلاش‌های انجام شده تنها ۸۰ میلیارد تومان به وزارت بهداشت اختصاص پیدا کرده است.


🔸در مجموع بودجه حوزه سلامت در سال ۹۷ وضعیت خوبی ندارد، با این وضع بودجه‌ای نگرانی‌هایی وجود دارد ما به دلیل کمبود بودجه در حوزه سلامت در سال ۹۷، ۲ انتخاب بیشتر در وزارت بهداشت نداریم یا باید خدمت‌های داده شده به مردم را کم کنیم یا خدمت بدهیم و بدهکارتر شویم.

🔸چون نمی‌توانیم خدمت را کم کنیم و مردم از ما توقعاتی دارند لاجرم بدهکارتر می‌شویم.
@sepidposhanesarzamin4fasl


⭕️هشدار :
بیماری‌های آمیزشی رو به افزایش است

✅ رئیس اداره ایدز و بیماری‌های آمیزشی با اشاره به اینکه اطلاعات دقیقی از بیماری‌های آمیزشی در ایران وجود ندارد، گفت:

◀️درباره بیماری‌های آمیزشی اطلاع رسانی به جامعه وجود ندارد و براساس یک سری شواهد و گزارشات، بیماری‌های آمیزشی مانند سوزاک، تبخال تناسلی و زگیل تناسی رو به افزایش است.

❇️پروین افسر کازرونی، رئیس اداره ایدز و بیماری‌های آموزشی وزارت بهداشت درباره بیماری‌های آمیزشی در ایران گفت: در بحث بیماری‌های آمیزشی در ایران سیستم مراقبت و گزارش‌دهی وجود داشته، اما بسیار محدود بوده است، بنابراین آمار و اطلاعات دقیقی در مورد بیماران آمیزشی وجود ندارد.

✅او با اشاره به گزارش‌های بیماری آمیزشی در ایران، افزود: وزارت بهداشت بحث بیماری‌های آمیزشی را از منظر پیشگیری در دستور کار دارد. به طور مثال موضوع HIV یکی از بیماری‌های آمیزشی است. زمانی که درمورد این مسئله به جامعه آموزش داده و بحث پیشگیری از راه انتقال جنسی مطرح می‌شود به نوعی درباره یکی از انتقال بیماری‌های آمیزشی نیز صحبت شده است.

✅کازرونی با تاکید بر اینکه اطلاعات عموم جامعه درباره بیماری‌های آمیزشی بسیار کم و ضعیف است، گفت: متاسفانه جامعه اطلاعات بسیار پایینی درمورد بیماری‌های آمیزشی دارد به دلیل اینکه به این موضوع به صورت گسترده پرداخته نشده است.

رئیس اداره ایدز و بیماری‌های آمیزشی وزارت بهداشت ادامه داد: برنامه کنترل بیماری‌های آمیزشی جزو برنامه‌‌هایی است که سلامت خانواده را هدف قرار می‌دهد و مسئله سلامت خانواده واحد و بخش مهمی در وزارت بهداشت محسوب می‌شود. وزارت بهداشت برای بحث پیشگیری، مراقبت و درمان بیماری‌های آمیزشی دستورالعمل‌هایی دارد و جزو برنامه‌های آن است، اما از نظر اطلاع‌رسانی به جامعه در این مورد ضعیف کار شده است.

❇️ کازرونی با بیان اینکه مسئله بیماری‌های آمیزشی نیاز به مطالعات کشوری و گسترده دارد، گفت: یک سری مطالعاتی خردی در گروه‌های مختلف وجود دارد، اما این مطالعات پراکنده نمی‌تواند آمار یا عدد دقیقی برای کل مسئله بدهد. وزارت بهداشت در حال برنامه‌ریزی برای مطالعات کشور در این زمینه است.

او درباره مطالعات برای گروه‌هایی که در معرض رفتار پرخطر جنسی هستند نیز خاطرنشان کرد: در ارتباط با گروه‌هایی که در معرض رفتار پرخطر جنسی هم هستند، اطلاعات دقیقی وجود ندارد و در این زمینه نیز کم کار شده اما مطالعاتی در رابطه با زنان آسیب‌پذیر انجام شده است. براساس یک سری شواهد و گزارشات پزشکان درمان‌گر برخی بیماری‌های آمیزشی مانند سوزاک، تبخال تناسلی و زگیل تناسی رو به افزایش است.

رئیس اداره ایدز و بیماری‌های آمیزشی وزارت بهداشت با اشاره به اینکه برمبنای شواهد نمی‌توان آمار دقیقی به دست آورد، گفت: این مسئله نیاز به مطالعه گسترده دارد و باید به شکل دقیق در سطح کشور بررسی شود. البته وزارت بهداشت در حال برنامه‌ریزی برای این مسئله است.
@chanealmead


Репост из: کانال لبخند داروخانه ای
والا به خدا
@khandehlab


Репост из: سپیدپوشان سرزمین چهار فصل
❇️ اطلاعیه معاونت توسعه مدیریت و منابع وزارت بهداشت:

🔸آزمون استخدامی پزشکان متخصص ۲۲ دیماه، در 5 شهر کشور برگزار می شود

🔸داوطلبان می توانند کارت آزمون خود را از سه شنبه، ۱۹دیماه از طریق سایت سازمان سنجش به نشانیwww.sanjesh.org دریافت کنند

🔸کارنامه نمرات آزمون استخدامی وزارت بهداشت که یکم دی ماه برگزار شد اوایل بهمن ماه از طریق درگاه اینترنتی سازمان سنجش در اختیار داوطلبان قرار می گیرد .
@sepidposhanesarzamin4fasl


Репост из: lawmed
كرمان آيين نامه كلينيك.pdf
359.6Кб
💢 نمونه:
کلینیک های #ویژه مستقل دارای ساختار تشکیلاتی نمی باشد.
لذا امور آنها بر مبنای آیین نامه داخلى و چارچوب مقررات جاری دانشگاه اداره خواهند شد.
♻️ كانال صداى حقوق بالينى
@lawmed


Репост из: lawmed
دستورالعمل اجرايى كلينيك ويژه.pdf
462.7Кб
💢 دستورالعمل اجرائى كشورى كلينيك ويژه تخصصى
🔻بند ١-٦
استفاده از متخصص غيرهيأت علمى در صورت نياز و صلاحديد
بلامانع است.
♻️ كانال صداى حقوق بالينى
@lawmed


Репост из: Deja vu
فشار و استرس کار در اورژانس، دوری از خانواده و محل زندگی، کشیکهای فرساینده، معوقات طولانی در پرداخت، مراجعین پرخاشگر و مهاجم....
ظاهرا اینها کم بوده و خیلی به پزشکها خوش می گذشته. حالا داستان حمله به پزشکها هم که اونقدر داره تکرار می شه که گویا برای مسئولین تبدیل به یک اتفاق عادی و بدیهی شده که نه واکنشی نشون می دن و نه اقدامی برای جلوگیری از تکرار این اتفاقات ازشون سر می زنه.
@drdejavu


Репост из: Deja vu
روز جمعه ۱۵ دی به پزشک اورژانس بیمارستان مدنی آذرشهر رو که درگیر بیماران تصادفی و اورژانسی بوده، به خاطر یک بیمار با نیم درجه تب حمله ور شدن و باعث شکستگی سپتوم بینی شدن. جالب اینجاست که به خاطر نبود پزشک جانشین با همون وضعیت از ساعت ۴ عصر تا فردا صبح بیمار ویزیت کرده 😐
@drdejavu


Репост из: @attachbot
✅ نشست هم اندیشی روسا و نمایندگان انجمن های پزشکی مرتبط با حوزه استتیک امروز ۱۸ دی ماه ۱۳۹۶ به میزبانی سازمان نظام پزشکی مشهد برگزار شد .

❇️در این نشست که نمایندگان انجمن های جراحان عمومی ، جراحان پلاستیک ،چشم پزشکی ، پزشکان عمومی ، پوست ،دندان پزشکان عمومی، ارتوز و پروتز، گوش و حلق و بینی شرکت داشتند حاضران به بیان دیدگاههای خود در حوزه زیبایی پرداختند.

تاکید بر "اصل احترام به همکاران پزشک" در حوزه های تخصصی مختلف، حفظ عنوان "زیبایی" برای پزشکان این حوزه برای تفکیک از مداخله گران غیر پزشک، تاکید بر توانمند سازی علمی پزشکان و دندانپزشکان عمومی در حوزه زیبایی ، عدم انحصار طلبی ، الگو برداری صحیح آموزشی از جوامع پیشرفته و آموزش های مداوم در جهت به روز بودن علمی و عملی پزشکان شاغل در حوزه زیبایی از اهم موارد مطرح شده در این جلسه بود.

در پایان ضمن تاکید بر اتحاد و همدلی در میان تخصصهای مختلف پزشکی در جهت سلامت مردم ، انجمن متخصصان پوست آمادگی خود را برای برگزاری دوره های توانمندسازی پزشکان در حوزه بیماریهای پوست و زیبایی اعلام کرد.
ضمن آنکه بنا شد کلیه پزشکان شاغل در حوزه زیبایی مجوز کار در این حوزه را از سازمان نظام پزشکی اخذ نمایند و با متخلفان و مداخله گران که سلامت جامعه را به خطر می اندازند برخورد قانونی صورت گیرد
@medfo


Репост из: کانال خبری پزشکان
اذعان قائم مقام وزیر بهداشت به پرداخت ۲کا در ازای عدم فعالیت در مطب و مراکز خصوصی
—————————
به گزارش کانال خبری پزشکان، دکتر حریرچی در پاسخ به پرسشی درباره پرداخت تعرفه دو برابری برای پزشکانی که فقط در بخش دولتی کار می‌کنند، گفت: تعرفه 2K برای پزشکانی است که تمام وقت جغرافیایی هستند یعنی مطب ندارند و در بیمارستان خصوصی، خیریه یا نهادهای غیر دولتی دیگر کار نمی‌کنند.

سخنگوی وزارت بهداشت افزود: وزارت بهداشت به این پزشکان قول داد که اگر مطبشان را تعطیل کنند و فقط در بخش دولتی به صورت تمام وقت کار کنند به آنها تعرفه دو برابری یا 2k پراخت می‌کنند، تعدادی از پزشکان این کار را کردند اما به علت تاخیر بیمه‌ها نتوانستیم به موقع مطالبات این پزشکان را پرداخت کنیم.

وی ادامه داد: پزشکان زیادی هستند که مثلا در یک ماه برای یک بیمارستان دولتی معادل 100 میلیون یا 200 میلیون تومان درآمد ایجاد می‌کنند و کارانه آنها ماهی 5 میلیون، 10 میلیون، 20 میلیون می شود اما به علت تاخیر بیمه‌ها نمی‌توانیم این کارانه را به موقع پرداخت کنیم و فقط مجبوریم اصل حقوق پزشک را که رقمی بین دو تا سه میلیون تومان است پرداخت کنیم. مجبوریم به آنها بگوییم صبر کنید هر وقت پول بیمه‌ها آمد پرداخت می‌کنیم.

https://telegram.me/joinchat/BBs0Lju9CeS0jfLu_9EaZw


Репост из: پایگاه خبری پزشکان و قانون (پالنا)
📝دکتر اولیایی منش: دبیرخانه شورای عالی بیمه سلامت با هرگونه سیاستی که باعث کاهش انگیزه پزشکان تمام وقت و کاهش دسترسی مردم به خدمات شود مخالف است.

https://t.me/pezeshkanghanon/9334

@pezeshkanghanon


Репост из: mohammad ali shahabi
🔵مدیر کل خدمات تخصصی و فوق تخصصی بیمه سلامت در نامه ای به رییس شورای عالی این بیمه ، پیشنهادهای این دفتر برای اصلاح ایین نامه پرداختی ۲k را به شرح ذیل اعلام کرده است:

✍۱.افزایش ضریب کا کدهای کتاب ارزش نسبی و افزایش تعرفه ها، سبب افزایش چشمگیر مبلغ پرداخت هزینه دو کا به پزشکان مشمول طرح تمام وقت و هیات علمی گردیده است ، لذا پرداخت هزینه مذکور به مضربی از عدد یک کاهش یابد

✍۲.تعرفه دو کا پزشکان درمانی شاغل در مراکز استان ها و کلان شهرها حذف و مانند ضریب تعرفه ترجیحی محاسبه و در عوض به پزشکان مناطق محروم اختصاص یابد

✍۳. پرداخت دو کای پزشکان مشمول لایحه طرح نیروی انسانی حذف شود

✍۴.با توجه به عدم رعایت استانداردهای ویزیت پزشکان، پرداخت دو کا به پزشکان مشمول باعث افزایش کیفیت خدمات نشده است و باید در نوبت دهی به بیماران اصلاحاتی صورت گیرد

✍۵.پرداختی دو کا به مسوولان فنی بخش های رادیولوژی و ازمایشگاه حذف گردد.کار انجام شده در این بخش ها توسط کارشناسان و تکنیسین ها انجام شده و رادیوگرافی ها بدون گزارش پزشک به بیمار تحویل شده و در ازمایشگاه فقط پاسخ ها را مهرمی کنند و درصورت تمام وقت بودن پزشک مربوط، پرداخت بصورت دو کا انجام می شود که بدون تامین منابع انجام شده و این یکی از دلایل کمبود اعتبارات می باشد

✍۶.پرداخت دو کا به مسوولان فنی بخش هایی که به بخش خصوصی واگذار شده است ، مبهم بوده و نحوه پرداخت مشخص نیست و باید اصلاح شود

✍۷.پزشکان مناطق محرومی که همزمان در وزارت بهداشت و تامین اجتماعی خدمت می کنند نمی توانند در هر دو مکان درمانی، دو کا دریافت کنند.
🔹خارج از متن : چون خدمت اصلی پزشکان در مراکز وزارت بهداشت بوده ،یعنی سازمان تامین اجتماعی می تواند دو کا را حذف کند

✍۸.خدماتی مانند بخیه ، گچ گیری ، اندوسکوپی ، نوارعصب و عضله و EkG که توسط رزیدنت انجام شده و با مهر پزشک مربوط و هیات علمی به بیمه ها ارسال می شود، از انجا که فاقد نظارت از سوی پزشک مربوط است لذا پرداخت دو کا به این خدمات فاقد وجاهت قانونی است

✍۹.پرداخت دو کا به متخصصین بیهوشی و طب اورژانس که ذاتا تمام وقت محسوب می شوند ، حذف گردد

✍پرداخت دو کا فقط به پزشکان تمام وقت هیات علمی فاقد مطب اختصاص یابد و طریقه محاسبه دو کا برای انها به دلیل کمبود اعتبارات و افزایش هزینه ها به قبل از طرح تحول بازگردد
@mohammadalishahabi


Репост из: Scientometrics
🔴 وزیر بهداشت و دو معاونش، این توانایی را داشته که علی رغم درگیری در کار اجرایی، درمانی و آموزشی، در طول 4 سال قبل، به طور متوسط در کمتر از هر 9 روز (5/36 تا8/11 روز) 1 مقاله منتشر کنند
منبع: اسکپوس


Репост из: طنز پزشکی
Видео недоступно для предпросмотра
Смотреть в Telegram
آب مقطر بزنین ❗️😐😂


@MED_FUNN

Показано 20 последних публикаций.

4 687

подписчиков
Статистика канала