قلع ريز و روانشناسي زندگي


Гео и язык канала: не указан, не указан
Категория: не указана


ارتباط با رواندرمانگر و مدرس دوره هاي خودشناسي
09131134749

Связанные каналы

Гео и язык канала
не указан, не указан
Категория
не указана
Статистика
Фильтр публикаций


ادامه قسمت قبل👆👆
#کانال_قلع_ریز_و_روانشناسی_زندگی
#کودکان_و_شن_بازی
@ghalrizalireza
🌺🌸🌿🌺🌸🌿🌺🌸🌿

مهارت ها و مفاهیمی که کودکان در هنگام شن بازی فرا می گیرند:

💎 مقداری شن فرصت های خوبی برای کودکان به وجود می آورد تا از طریق حفاری، پر کردن ظرف ها، ریختن، بلند کردن و حمل کردن شن به هماهنگی و انعطاف عمومی بدن برسند.

💎 از طریق شن بازی، به مفاهیم وزن و ظرفیت پی می برند.

💎 شناسایی ذرات شن و خاصیت چسبندگی آن.

💎 ساختن اشیا با شن و مقایسه شن خیس و خشک.

💎 پی بردن به شکل پذیری شن خیس، که اگر شن را کمی مرطوب کنیم به شکل ظرفی که در آن قرار دارد در می آید.

💎 پی بردن به مفاهیمی مانند اینکه آیا شن مثل نمک در آب حل می شود؟ آیا از صافی عبور می کند؟

💎 درک مفاهیم هندسی و فضایی.

💎 پرورش قدرت تخیل، ابتکار، خلاقیت و سازندگی در کودک: کودکان موقعی که مشغول ساختن یک قلعه شنی هستند، می توانند در باره آن داستانی بسازند و غرق در تخیلات خویش شوند. فرآیند خلاقیت در چنین مواقعی در کودکان شکوفا می شود.

💎 از طریق شن بازی و کسب تجربیات حسی مفاهیم زیادی مثل گود کردن، فشار وارد کردن، کُپه کردن، تونل زدن، پهن کردن، تقسیم بندی و برگشت پذیری را یاد می گیرد؛ همچنین مفاهیم واژه هایی مانند عمیق، عمیق تر، داخل، بیرون و ... را درک کرده و برایش درونی می شود.

💎 کودکان برای ساختن تپه های بزرگ شنی، ایجاد خندق و دژهای شنی، ماهیچه های بزرگ شان را به کار برده و پرورش می دهند

سارا امیریان
🔹درمانگر كودك نوجوان بازی درمانگر
http://telegram.me/ghalrizalireza


مادرها فرشته نیستند، از آنها بت نسازیم! مادرها انسانند، مانند همه انسانهای دیگر نیازهایی دارند و احساساتی. اگر مادرها را در حد فرشته و انسانی مقدس بالا ببریم فراموش میکنیم چقدر جنبه های ظریفی دارد که نیاز مراقبت است، چقدر خسته میشود، چقدر کم می آورد. مادرها انسانند نه فرشته... انسانها اشتباه میکنند، محبت میخواهند عصبانی میشوند. اما زنی که مادر میشود، دیگر تنها یک زن نیست، یک کودک است که پابه پای فرزندش میدود، یک قاضی است که بین بچه ها وساطتت میکند، یک مدافع است تا اجازه ندهد دیگران فرزندش را آزار دهند، یک پرستار است، یک معلم است، گاهی یک پدر است، یک دوست است. یک مادر، فرشته نیست اما تبدیل به هزار انسان دیگر میشود و رشد میکند. هیچ اتفاقی جز مادر شدن زن را به اوج و گاهی به قعر نمیبرد. مادر هر روز روز
توست. هر روز از خودت قدردانی کن!
متن:رويا نوری
🔹الهام موسویان
http://telegram.me/ghalrizalireza


ادامه قسمت قبل👆👆
#کانال_قلع_ریز_و_روانشناسی_زندگی
#کودکان_و_پرت_کردن_اشیاء
#قسمت_دوم
@ghalrizalireza
🌺🌸🌿🌺🌸🌿🌺🌸🌿

در صورتی که کودک شما به سوی کودکان و یا افراد دیگر چیزی را پرت کرد، و این پرت کردن آسیبی به کودک مقابل نداشت .در این صورت بهترین کار این است که در صورت امکان، هر چند بار اول او را نادیده گرفته و به او توجه نکنید. زیرا اگر کودک بداند که می تواند با پرت کردن اشیاء به سوی دیگران توجه شما را جلب کند، حتماً این کار را تکرار خواهد کرد. 👈در اولین زمان ممکن کودک را به کاری مشغول کنید یا راههای ارتباطی مناسب با دیگر کودکان را به او آموزش دهید .اما اگر دیدید که او این کار را تکرار می کند و یا باعث ایجاد ناراحتی و درد در کودک دیگری
می شود در این صورت بلافاصله او را از محیط دور کرده و با آرامش ولی قاطع به او بگویید «کاری که کردی درد داشت نباید این کار را بکنی».
👈 ما اجازه نداریم به دیگران آسیب بزنیم . دست برای آسیب زدن به دیگران نیست. اینکه او را از محیط دور می کنید به او مهلت می دهد که فکر کند چرا از زمین بازی و یا جاییکه داشته لذت می برده دور شده است و اگر هر بار که او از روی عصبانیت چیزی را پرت کرد همین کار را تکرار کنید، او می داندکه برای چه از بازی دور شده است و به احتمال بسیار زیاد دست از پرتاب اشیاء به سوی هم بازیهایش بر می دارد. البته به یاد داشته باشید که برای مدت زیاد او را از محیط دور نکنید در غیر این صورت او فراموش می کند که چرا از بازی کردن دور نگه داشته شده است.

🔹سارا امیریان
درمانگر كودك و نوجوان
http://telegram.me/ghalrizalireza


#کانال_قلع_ریز_و_روانشناسی_زندگی
#علل_پیدایش_دروغگویی_در_کودکان
@ghalrizalireza
🌺🌸🌿🌺🌸🌿🌺🌸🌿

❌ دروغ یک نوع انحراف از سلامت روانی است. بدین‌ترتیب وقتی والدین به صورت منطقی به نیازهای کودک پاسخ ندهند، کودک دروغگو می‌شود.

❌ ضعف شخصیت و مورد تحقیر واقع شدن کودک به وسیله والدین و اطرافیانش منجر به دروغگو شدن او می‌شود.

❌ وقتی از سوی والدین و اطرافیان به کودک توجه جدی نشود برای جلب توجه دیگران و والدین دروغ می‌گوید.

❌ داشتن والدین یا اطرافیان دروغگو، بدین‌ترتیب کودک از بزرگترها تقلید می‌کند.

❌ به شدت توسط والدین و اطرافیان‌شان سرکوب و تنبیه می‌شوند.

❌ والدین و اطرافیان‌شان از آنها انتظارات بیش از حد دارند، لذا کودک به خاطر ترس از انتقاد دروغ می‌گوید.

❌ از سوی والدین و اطرافیانش شخصیت وی مورد تهاجم قرار می‌گیرد، لذا برای دفاع از خود دروغ می‌گوید.

❌ بی‌توجهی والدین دربرخورد با کودکان، به‌عنوان مثال والدین گاهی به شوخی دروغ می‌گویند.
http://telegram.me/ghalrizalireza


#کانال_قلع_ریز_و_روانشناسی_زندگی
#خودم_رقیب_خودم_هستم
@ghalrizalireza
🌺🌸🌿🌺🌸🌿🌺🌸🌿

✅همه ما کمابیش با اسطوره تجارت الکترونیک چین؛ یعنی همان مردی که 10 بار در امتحان ورودی هاروارد مردود شد و 9 سال مجانی به عنوان راهنمای توریست های خارجی در چین فعالیت کرد تا زبان انگلیسی اش خوب شود و اکنون هدایت شرکت 444 میلیارد دلاری علی بابا را بعهده دارد، آشنایی داریم.
او هر سال به عنوان میهمان ویژه مجمع جهانی اقتصاد در داووس سوئیس شرکت کرده و به ایراد سخنرانی می پردازد و این پست گزیده ای از یک کنفرانس خبری امسال اوست:

✳️از اشتباهات دیگران یاد بگیرید و سعی نکنید از موفقیت دیگران بیاموزید. به داستان موفقیت دیگران گوش نکنید چرا که خیلی چیزها پشت آن مخفی است که شما نمی دانید.
آموختن از اشتباهات دیگران به این درد می خورد که آدم وقتی با موارد مشابه مواجه میشود می داند چگونه با آن برخورد کند نه اینکه از آنها اجتناب کند چرا که اشتباه کردن امری حتمی است!
📌کتابی که در صدد نگارش آن هستم والبته اگر بتوانم این است: 1001 اشتباه علی بابا! این یکی از ارزشمندترین کارهای زندگی من خواهد بود. موضوع زندگی من این نیست که چقدر بدست آورده ام، بلکه این است که چقدر در روزهای سخت به خاطر اشتباهات به رنج و زحمت افتادم و تاب و توان گذر از آنها را داشته ام!

✳️روی کیفیت تمرکز کنید نه اندازه! قرن گذشته هر چه بزرگتر بودی بهتر بود و امروز هرچه خوب تر باشی بهتره! ببینید اگر نگاهی به لیست مجله فورچون بیندازید 500 شرکت برتر دنیا با معیار اندازه و سایز انتخاب شده اند.
سوال: چند تا از آنها شاد و سودده بوده اند؟ نه! بلکه این شرکت های کوچک اند که خیلی سودده و شاد و سرحالند! آنها می توانند با همسر و بچه هایشان به سفر بروند و به خودشان بیشتر برسند!
@ghalrizalireza

✳️اولین باشید. تلاش نکنید بهترین باشید بلکه اولین باشید! اولینی باش که تغییر می کند، به چالش می کشد، بر سختی ها غلبه می کند. زیرا بهترین فقط یکی مثلا نفر اول المپیک است و این نمی تواند برای هر کس که خود منحصر بفرد است و زندگی اش دارای ارزش است هدف اصلی باشد. اندیشه بهترین بودن یعنی آماده تسلیم شدن و نادیده انگاشتن توانمندی ها برای نو آوری، تغییر و استقامت!

✳️ خودتان را برای آینده آماده کنید! من وقتی شروع کردم نه پول داشتم، نه پارتی نه تکنولوژی و اتفاقا در اکثر امتحانات مردود شدم! اما از اول معیار رقابتم با دیگران 10 سال آینده بوده است! دست به هر کاری می زدم می دانستم آن کار 10 سال دیگر من را از همه جلوتر می اندازد.

✳️ متمایز باشید. سوال: آیا شرکت آمازون رقیب اصلی شماست؟ پاسخ: نه. من آمازون را از اول تا الان که یک غول تجارت الکترونیک است می شناسم. اما ما مثل آمازون نیستیم! ما مردم را توانمند می سازیم تا تجارت الکترونیک انجام دهند و هر کسی برای خودش یک آمازون بشود!

✳️ به هر چالش به عنوان یک فرصت نگاه کنید. اگر دنبال فرصت ها باشید خواهید گفت همه آنها توسط شرکت های بزرگ استفاده شده و چیزی برای ما باقی نمانده است! نه!

فرصت ها در دل چالش ها و مشکلات نهفته اند که به چشم هر کسی نمی آیند. اگر بتوانید چالشی را حل کنید، این برای شما یک فرصت است تا موفق شوید. هرچه مشکلی که حل می کنید بزرگتر باشد، فرصت های نهفته در آن هم بزرگتر خواهد بود!

✳️خودتان را در محاصره افراد عالی قرار دهید. قانع کردن افراد منفی برای انجامعلمی دانشگاه کاری، بسیار سخت است. البته شما نمی توانید تمامی پرسنل خود را از افراد مثبت اندیش انتخاب کنید اما افرادی که در سطح هیات مدیره با آنها کار می کنید باید مثبت اندیش و پر انرژی باشند.

برای من خیلی دردناک است که بخواهم معاونی داشته باشم و هر بار او را تشویق کنم که مثبت باشد! چنین فردی می تواند مهندس خوبی باشد اما نه یک رهبر خوب! اگر به اتاق جلسات هیات مدیره ما بیایید این گونه نیست که رئیس نکات اعضای هیات مدیره را خیلی متواضعانه یادداشت کند! اتاق جلسات ما اتاق جنگ است! تصمیمات شرکت را صداهای بلندتر می سازند!

هفت درس از جک ما ( ریس شرکت علی بابا )
امیرعباس زینت بخش
http://telegram.me/ghalrizalireza


Репост из: عشق نامه
🍃عشق نامه🍃

⚡️وقتی در جوانی از زندگی‌کردن می‌ترسی، طبیعی بدان موقع پیری از مرگ خواهی‌ترسید!

▫️انسان‌هایی که در جوانی بیش از همه از زندگی می ترسیدند... بعدها ترس از مرگ نیز به همان میزان آنها را رنج خواهد‌داد.

▫️وقتی جوان هستند، در برابر الزامات عادی زندگی مقاومت‌های کودکانه بروز می‌دهند؛ در دوران پیری نیز در واقع همان‌طور هستند، چون به همان صورت از یکی از الزامات عادی زندگی هراس دارند.

▫️ما به‌شدت بر این باوریم که مرگ پایان یک فرآیند است که معمولا نمی‌توانیم یک هدف و دستاورد تلقی کنیم، چون بدون تردید ما اهداف و مقاصد زندگی را به صورت صعودی دنبال می‌کنیم.

#جیمز_هالیس
#موضوع_اصلی_چیست


https://telegram.me/RAVANSHENASghalrizESHGHname


چیزی در تو هست که دوست دارد از طریق تو به عالم رخ بنماید؛ #گوهرت_را_زیست_کن.

@ghalrizalireza


#کانال_قلع_ریز_و_روانشناسی_زندگی
‍ #کودکان_و_پرت_کردن_اشیاء
#قسمت_اول
@ghalrizalireza
🌺🌸🌿🌺🌸🌿🌺🌸🌿

کودکان از حدود 14 ماهگی تا سه سالگی پرتاب کردن را یاد گرفته و از اینکه اشیاء را پرت کنند لذت می برند. اینکه آنها بتوانند انگشتانشان را از دور چیزی که در دست دارند باز کرده و آنرا رها کنند خود یک پیشرفت در مهارتهای حرکتی آنها محسوب می شود. همچنین برای پرتاب کردن اشیاء، هماهنگی بین دست و چشم لازم است. پس هنگامیکه کودک شما شروع به پرتاب کردن اشیاء می کند نه تنها او با تولید یک مهارت بسیار احساس خودکارآمدی خواهد داشت ، بلکه شما نیز باید خوشحال باشید که او یک مرحله رشد دیگر را نیز طی کرده است. هرچند که این امر ممکن است شما را خوشحال نکند که او کنترل تلویزیون را پرتاب کند و یا پستانکش را توی خیابان از دهانش به بیرون پرت کند.

✅برای سامان دادن به این موضوع تا جاییکه پرت کردن اشیاء توسط کودکتان خطری برای اطرافیان ایجاد نمی کند، نباید او را سرزنش و یا تنبیه کنید. متوقف کردن کودکتان از پرت کردن اشیاء به اطراف در این سن تلاش بیهوده ای است. به جای اینکه او را متوقف کنید
👈سعی کنید به او یاد بدهید که چه چیزهایی را می تواند پرت کند و چه چیزهای را نباید پرت کند. اگر تعداد وسایلی که به او اجازه می دهید پرت کند زیاد باشد، او سریع تر یاد می گیرد که چه چیزهایی را نباید پرت کند.
👈او را به پرت کردن چیزهای بی خطر تشویق کنید، مثلاً در منزل تعدادی توپهای فرم فومی یا پارچه ای تهیه کنید و با یکدیگر توپ بازی کنید و یا اگر به خرید می روید از او بخواهید خرید شما را داخل چرخ بیاندازد، او از اینکه به او اجازه دهید که خورده سنگهای کنار جوی را داخل جوی پرت کند بسیار لذت می برد. به این ترتیب او کم کم یاد می گیرد که پرت کردن چیزهای مناسب در زمان و مکان مناسب اشکال ندارد.
⛔️اگر او چیزی را پرت کردکه نباید می کرد بعنوان مثال قاشق غذاخوریش را، به او تذکر بدهید قاشق برای پرت کردن نیست، وقتی غذایت را تمام کردی می توانی توپت را پرت کنی و بعد از غذایش به او توپ بدهید تا پرتاب کند. در صورت ایجاد ریخت و پاش بر اثر پرتاب اسباب بازی هایش از او نخواهید که آنها را جمع کند بلکه با کمک همدیگر مرتب کنید.
#ادامه_دارد....

#سارا_امیریان
#درمانگر كودك و نوجوان ؛ بازي درمانگر

http://telegram.me/ghalrizalireza


#کانال_قلع_ریز_و_روانشناسی_زندگی
@ghalrizalireza
🌺🌸🌿🌺🌸🌿🌺🌸🌿

#قلدری یعنی فردی به قصد آسیب به فرد دیگر، به صورت کلامی، هیجانی، فیزیکی یا سایبری آزار برساند. این آزار در هر حد و اندازهای که باشد قلدری محسوب میشود. گاهی تأثیری که قلدری بر فرد مقابل میگذارد بسیار بیشتر از آن چیزی است که ما متناسب با عمل قلدری انتظارش را داریم.
این که فرزند من بتوانند بدون آسیب به خود و دیگران جلو قلدری را بگیرد. حدود خود را به سایرین نشان دهد، نیازمند مراحل زیر است:
1⃣. دانستن این که قلدری رخ داده. در این مرحله با نشانههایی که در فرزند خود میبینیم، میتوانیم تشخیص دهیم اتفاقی برای او افتاده است.
2⃣. #همدلی با فرزند. یعنی والد این پیام را به فرزند برساند که تجربه احساساتی مانند شرم، تحقیرشدن و ... اشکالی ندارد. مانند"وای چه قدر بد بوده، فک کنم خیلی عصبانی شده بودی از دستش..." "چه حس بدی میتونه باشه که یه نفر آدم رو جلو بقیه ضایع کنه". در این مرحله بایستی والدین مهارت انعکاس احساس و همچنین همدلی کردن را داشته باشند. لازمه داشتن این مهارت در ابتدا حل کردن این موضوع درون خود است. اگر والدین بدون این مهارت وارد همدلی کردن شوند خطر این وجود دارد که آسیبهایی را که خود از قلدری دیدهاند به کودک منتقل کنند. راهکارهایی مانند "خب تو هم میزدی" یا "تو هم میگفتی..." نه تنها منجر به آرام شدن و تجربه فهمیده شدن در فرزند نمیشود بلکه حتی پیامهایی مانند "تو چقدر بیعرضهای” یا "تو نمیدانی که در آن موقعیت چه بگویی یا چه بکنی" را به فرزنند منتقل میکنند.
3⃣. آموزش جرئتورزی. در این مرحله والدین در نقش راهنما به فرزند یاد میدهند که در چنین مواردی چگونه عمل کند. این مرحله هم نیاز به مهارت در والدین دارد. اگر والدین مهارت کافی نداشته باشند، نتیجه آموزش آنان ممکن است به این منجر شود که فرزند در آینده در پاسخ به قلدری نتواند به صورت موثر و به نحوی که نه خودش آسیب ببیند و نه به دیگری آسیب برساند عمل کند، بلکه شاید فرزند خودش به یک قلدر تبدیل شود.
برای جلوگیری از این که فرزندمان قلدر نباشد و همینطور بتواند از خودش در برابر قلدری دفاع کند نیاز به مهارت فرزندپروری داریم.
🔹فاطمه عباسی

http://telegram.me/ghalrizalireza


ادامه قسمت قبل👆👆👆
#کانال_قلع_ریز_و_روانشناسی_زندگی
#بابالنگ_دراز
#قسمت_دوم
@ghalrizalireza
🌺🌸🌿🌺🌸🌿🌺🌸

جودی آبت سرانجام با پدرش ازدواج کرد و همه ی ما را متعجب کرد. اما اگر بدانیم بسیاری از ما نه با پدر و مادر بلکه با تصویر آنها ازدواج می کنیم از تعجبمان کاسته می شود. ذهن ناهشیار ما سراغ افرادی می رود که بسیار شبیه به پدرو مادرمان هستند. اگر والدینی طرد کننده و سرکوبگر داشته ایم، با انتخاب فردی شبیه به آنها چرخه ی آسیب را تکرار می کنیم. اما چرا چنین می کنیم؟
داشتن احساسات منفی مثل خشم نسبت به والدین، در کودک احساس گناه می آفریند. این احساس گناه به صورت ناهشیار ما را وادار می کند که در طول زندگی خود را تنبیه کنیم و چه تنبیهی از این بزرگتر که مجددا با همان والدین سرکوبگر ازدواج کنیم؟
این مطلب هر چند بسیار نا امید کننده است اما می تواند تلنگری باشد که به دنبال خودشناسی برویم، احساسات ناهشیارمان را بشناسیم و آگاهانه انتخاب کنیم. کاش نگذاریم همان نیروهای خام و ناهشیار کودکی برایمان تصمیم گیری کند، بلکه آگاهانه انتخاب کنیم. بیایید با پدر و مادرمان ازدواج نکنیم!
#پایان
فاطمه عابدینی
🍃دکتر مهدی رضا سرافراز
http://telegram.me/ghalrizalireza


Репост из: عشق نامه
🍃عشق نامه🍃



افرادی که به دنبال یافتن عشق و شریک زندگی هستند، چه می کنند؟
نیازی به نگرانی و استرس جهت پیدا کردن همسر مورد علاقه تان و یا جلب توجه دیگران نیست.
کسانی که روابط موفق را تجربه کرده اند، با اطمینان می گویند: "من همیشه می دانستم که کسی برای من وجود خواهد داشت, زیرا او را احساس کرده بودم."

بنابراین همسر خود را تجسم کنید در حالیکه دارید با او زندگی می کنید با همان ویژگی ها و خصوصیات،
چرا که اینگونه افرادی شبیه و همسان تجسم شما وارد زندگیتان میشوند و شما همسر مورد علاقه تان را جذب خواهید کرد

https://telegram.me/RAVANSHENASghalrizESHGHname


صبحتون بخیر🌱
در زندگی واقعی...
هیچ کاری با تخیل و فانتزی پیش نمی رود؛ در واقعیت برای این که اتفاقی بیفتد و چیزی عوض شود باید #اقدامی بکنی.
🔹ارسام هورداد
@ghalrizalireza


#کانال_قلع_ریز_و_روانشناسی_زندگی
✳️ورزش می‌تواند به مهار افسردگی کمک کند
@ghalrizalireza
🌺🌸🌿🌺🌸🌿🌺🌸🌿

#آهسته_دویدن به مدت ۱۵ دقیقه در روز، #پیاده‌روی یا #باغبانی فعالیت‌هایی هستند که از بروز افسردگی جلوگیری می‌کنند. نتایج پژوهشی که از تعداد زیادی شرکت‌گنندگان مختلف به‌دست آمده است، به افرادی که به سلامت روان خود اهمیت می‌دهند این نوید را می‌دهد که فعالیت‌ فیزیکی می‌تواند مانع افسردگی باشد.

💠پژوهش‌های زیادی پیرامون ارتباط بین وضعیت روانی و فعالیت‌های ورزشی انجام شده است. نتایج اکثر این پژوهش‌ها نشان می‌دهد افرادی که از نظر فیزیکی فعال‌تر هستند، تمایل کمتری به احساس اضطراب و افسردگی دارند و شادتر هستند. مطالعاتی که انجام شده تنها به ارتباط بین ورزش و افسردگی پرداخته‌اند و این نکته که ورزش کردن به‌طور قطع خطر افسردگی را کاهش می‌‌‌‌دهد، تأیید نکرده‌اند.

✅دانشمندان به منظور بررسی‌های دقیق‌تر تصمیم گرفتند قانون ژنتیکی مندلی را یک‌بار دیگر آزمایش کنند. آن‌ها به‌دنبال یافتن گونه‌هایی از ژن‌های مرتبط با افسردگی و ارتبط این ژن‌ها با زمینه‌ی مستعد به افسردگی و کم‌تحرکی بودند. اما نتیجه‌ای که به‌دست آمد، در تأیید مطلب مورد جست‌وجو نبود‍! تحلیل‌های آزمایش دوم نشان داد گرچه فعالیت‌های فیزیکی خطر افسردگی را کاهش می‌دهد اما افراد ورزشکار نیز ممکن است در معرض ابتلا به این بیماری قرار بگیرند.

🔹آزمایش نمونه‌های تصادفی مندلی یک فرمول ریاضی است و در دنیای واقعی وضعیت روحی- روانی و رفتارهای افراد تحت تاثیر عوامل زیادی بوده و فاکتورهایی بیش از ژنتیک در بروز افسردگی نقش دارند.

🔹به‌گفته دکتر کوی، ژن‌های خاصی که در برخی از کروموزوم‌ها وجود دارند، زمینه‌ساز وضعیت روحی - روانی افراد هستند و حتی ممکن است برخی از این ژن‌ها مانند داروی ضد افسردگی عمل کنند اما در مجموع اثبات ارتباط بین فعالیت‌های ورزشی و سلامت روانی نیاز به پژوهش‌های وسیع‌تر دارد.


سايك نيوز

http://telegram.me/ghalrizalireza


ادامه قسمت قبل👆👆👆👆
#کانال_قلع_ریز_و_روانشناسی_زندگی
#بابا_لنگ_دراز
#قسمت_دوم
@ghalrizalireza
🌺🌸🌿🌺🌸🌿🌺🌸🌿

تحمل این احساسات متضاد نسبت به مهمترین افراد #زندگی برای یک کودک بسیار دشوار است. پس کودک به شیوه های مختلف از این احساسات فرار می کند تا آن تصویر کامل و حمایتگر والدین، در ذهنش ویران نشود. از این به بعد کودک به جای اینکه خود و احساساتش را ببیند و از وجود خودش حمایت کند، تبدیل می شود به حامی تصویر زیبایی که از والدین ساخته است. تصویری که هر چند واقعی نیست، اما مثل یک لالایی خوش، کودک را تسلی می دهد.
همه ی این ها در یک کودک که ظرفیت روانی کمی دارد طبیعی است. اما مشکل از کجا شروع می شود؟
اگر کودک نتواند با کمک والدین ظرفیت تحمل این تصاویر و‌احساسات متضاد را پیدا کند، به فرار از احس اسات در طول زندگی ادامه می دهد و به بزرگسالی تبدیل می شود که نمی تواند تصویر واقعی خود و دیگران را ببیند و در مواجهه با واقعیات زندگی دچار مشکل می شود.
#ادامه_دارد....
متن: فاطمه عابدینی

🔹دکتر مهدی رضا سرافراز

http://telegram.me/ghalrizalireza


@ghalrizalireza
#شادی چیزی جز این نیست!
شادی برآمدی است از یک ذهن متمرکز بر کارامدی وقتی به اندازه کافی کارآمد باشی،یکی از پایدارترین مرز شادی را تجربه می کنی. زمانی که وقتی کارت تمام شد به خودت میگویی: از تمام آنچه در اختیارم بود، در حد توانم به خوبی استفاده کردم.


#کانال_قلع_ریز_و_روانشناسی_زندگی
#اندکی_تامل
@ghalrizalireza
🌺🌸🌿🌺🌸🌿🌺🌸🌿

🔻کاش به جای تمام دروس مدرسه، همین یک درس را به من می‌آموختند.🔻

زمانی که هشت سالم بود ناظم دبستان ما که مرا خیلی دوست داشت پیگیری کرد که از تهران برایم آزمون تیزهوشان ارسال شود. اوایل دهه‌ی شصت، در شهرستان‌ها مدرسه‌ی تیزهوشان نبود. من در آن آزمون قبول شدم و ایشان خیلی اصرار داشت که به تیزهوشان تهران بروم. طبیعتاً نه خودم و نه خانواده‌ام آمادگی این دوری را نداشتیم و این‌گونه بود که تا پایان دوران تحصیل، در مدارس معمولی ماندم و یک تیزهوش رسمی نشدم که نشدم!

تفکیک کاملاً نادرست شاگردان کلاس به شاگرد زرنگ و شاگرد تنبل را به‌خوبی به یاد دارم. به یاد دارم که در تمام دوران مدرسه، معلمان چه تأکیدی روی هوش و استعداد من می‌کردند و چطور باورهایم این‌طور شکل می‌گرفت که چه فرد خاصی هستم. گمان می‌کردم با هوش خودم از پس تمام کارها برمی‌آیم. زمان گذشت و در دانشگاه، به نسبت دوران مدرسه، دچار افت تحصیلی شدم، ولی موفقیت‌های بزرگ دیگری در مدیریت فعالیت‌های دانشجویی و ارتباط با دیگران کسب کردم.

باور نادرست اهمیت آی‌کیو که سال‌ها در ذهن و ضمیر من حک شده بود باعث شد هرگاه فعالیتی را شروع می‌کردم، اگر در زمانی کم به نتیجه نمی‌رسیدم رهایش کنم. چه بسیار کارها که نیمه‌تمام رها شد و چه بسیار تلاش‌ها که به سرانجامی نرسید. جمله‌ی ادیسون را می‌خواندم که اختراع یعنی 10 درصد الهام و 90 درصد پافشاری، ولی درکش نمی‌کردم. موفقیت شاگردتنبل‌های (!) دوران مدرسه را در کسب‌ و کار و فعالیت‌های گوناگون می‌دیدم و درک نمی‌کردم که چرا این‌قدر از من موفق‌ترند.

این روزها بیش از هرزمانی می‌دانم که داشتن به‌اصطلاح هوش و استعداد و آی‌کیو، هیچ تضمینی برای موفقیت در ابعاد مختلف زندگی نیست. چه بسیار تیزهوشان را می‌شناسم که دلسرد و بی‌انگیزه و ناموفق هستند. چه بسیار استعدادها که راضی به یک زندگی روزمره، کارمندی می‌کنند و هیچ انگیزه‌ای برای شناخت توانایی‌های خود ندارند. این روزها می‌دانم که موفقیت بیش از آن‌که هوش-محور باشد، مدیون اراده و پشتکار و خودباوری است. پشتکار و استمرار، جواهری است که در فرهنگ امروز ما ایرانیان، قدر و قیمتی ندارد.

قانونی وضع می‌شود، یک ماه با قوت اجرا و سپس و رها می‌شود، طرح خوبی مطرح می‌شود، دو هفته در بوق و کرنا و سپس رها می‌شود، معلمی یک کار خوب را در یک کلاس شروع می‌کند، بعد از دو سه جلسه رهایش می‌کند، کودکی دو هفته برای مسواک‌زدن تشویق می‌شود و بعد دوباره رها می‌شود، پدر و مادری بارها برای سحرخیزی یا برنامه‌های مناسب خانوادگی برنامه‌ریزی می‌کنند و بعد از یکی دو هفته سرد می‌شوند، افراد بسیاری برای تناسب‌اندام برنامه‌ریزی می‌کنند، ولی چون افق بلندمدت ندارند بعد از دو هفته رژیم گرفتن یا ورزش‌کردن، رها می‌کنند و به روال سابق خود بازمی‌گردند.

زندگی روزمره‌ی ما، سرشار از کارهای نیمه‌تمام است. ما برای پشتکار برنامه‌ریزی نشده‌ایم و این بار اهمال را تا بزرگ‌سالی بر دوش می‌کشیم. ما اهمیت این مسئله را درک نکرده‌ایم که حتی اگر رختخواب خود را بلافاصله بعد از بیدارشدن جمع نکنی، ضمیر ناخودآگاهت برای بی‌ارادگی برنامه‌ریزی می‌شود. ما هرگز متوجه نشده‌ایم که یکی از دلایل تکرار در آموزه‌های دینی مانند نماز، تقویت اراده و پشتکار است. ما تمام این کارها را سرسری انجام می‌دهیم و باز به برنامه‌ریزی ذهنی خودمان برمی‌گردیم: اهمال!

انسانی که از کودکی قدر و قیمت #استمرار را نداند، یا تا روز آخر عمر در انتظار راه‌های میان‌بر و درآمدها و موفقیت‌های یک‌شبه و دوا و درمان‌ها و راه‌حل‌های فوری خواهد ماند یا در حالت خوش‌بینانه خداوند به او لطف خواهد کرد و با تلاش بسیار، عادت به «استمرار» را در بزرگ‌سالی برای خود ایجاد خواهد کرد که البته کار ساده‌ای هم نیست.

✳️برای کشف راز موفقیت، به دنبال اسرار عجیب‌وغریب نباشید. رمز موفقیت بسیاری از انسان‌ها، شرکت‌ها و ملت‌ها، تداوم کارهای خوب کوچک در درازمدت است. تمام ورزشکاران بسیار موفق دنیا، یک برنامه‌ی سخت‌گیرانه‌ی درازمدت برای هرروز خود دارند. گاه حرکت یا مهارتی را برای چندین سال، هرروز به مدت صدها و هزاران بار انجام می‌دهند.
👇👇👇👇
خیلی دوست دارم به فرزندم کمک کنم که اگر فقط و فقط یک عادت در دوران کودکی خود می‌سازد، باور به اهمیت پشتکار و استمرار باشد. باور به این‌که با تکرار عادت‌های خوب کوچک در درازمدت، چه انسان موفقی خواهد شد. این‌که هر موفقیتی را بخواهد می‌تواند کسب کند، به هرکجا که بخواهد می‌تواند برسد، به شرط آن‌که اراده کند و به اندازه‌ی کافی همت داشته باشد.

🔹علی اکبر کاویانی

http://telegram.me/ghalrizalireza


📎 #_یک_تکه_کتاب

ارتباطتان را در وهله اول در درجه اهمیت قرار دهید و در انجام آنها دقت و تمرکز داشته باشید. گذراندن بخشی از زمان در کنار همسر و فرزندانتان را قبل از هر اولویت دیگری قرار دهید.
@ghalrizalireza
🌸🌿🌺🌸🌿🌺🌸🌿

زمانی که برای میل کردن غذا پشت میز می نشینید، همه امور را کنار بگذارید و در حین صحبت کردن با افراد مهم زندگیتان هرگز این اجازه را به خودتان ندهید که تلویزیون و رادیو را روشن کنید.

در حفظ سلامتی جسمیتان نهایت دقت را به خرج دهید. غذاهای مناسب و با رژیم غذایی خود میل کنید و در خوردن و آشامیدن هرگز افراط نکنید. زیاد آب بنوشید، به خصوص زمانی که در لحظات حساس و بحرانی قرار دارید.

📕 کتاب :مدیریت بحران
✍🏻 اثر: برایان تریسی


Репост из: عشق نامه
🍃عشق نامه🍃



اگر برای من
فرزانگی وجود داشته باشد،
عبارت است از هنرِ حضورِ کامل داشتن، با توجهی بی‌اندازه و پایدار.
؛🌾
از همین روست که کودکان مرا مسحور می سازند.. به سبب استعداد خویش در حضورِ کامل داشتن، در زمانِ حاضرِ ناب، با ایشان تفاهمی عمیق دارم.

📙غیرمنتظره/کریستین بوبن

https://telegram.me/RAVANSHENASghalrizESHGHname


روی این که #عملکرد_خوب داشته باشی تمرکز کن
عملکرد خوب یعنی #یکپارچگی_ذهن و #اصالت، از ذهنی یکپارچه حاصل می شود
@ghalrizalireza


‍#کانال_قلع_ریز_و_روانشناسی_زندگی
#کودکان_و_شن_بازی
#قسمت_اول
@ghalrizalireza
🌺🌸🌿🌺🌸🌿🌺🌸🌿

شن بازی برای کودکان فعالیتی خوشایند و لذتبخش است. کودک از لمس کردن شن و بازی با آن لذت بسیار می برد. شن می تواند خاصیت مایعات را داشته باشد از نظر اینکه می ریزد و اگر آن را در ظرفی بریزیم به شکل آن ظرف در می آید. بازی با شن تجارب مفید و لذت بخشی را برای کودک ایجاد می کند.

امروزه شن بازی به قدری دارای اهمیت است که در تمامی کلینیک های مشاوره و روان درمانی کودک به عنوان یکی از وسایل ضروری اتاق بازی محسوب می شود.

شن باید در دو نوع خشک و مرطوب وجود داشته باشد تا کودک بتواند هر دو نوع آن را لمس کند و تفاوت ها و شباهت های آنها را درک کند.

کودک در شن به حفر کردن و ساختن تونل می پردازد. برج، تپه و خانه می سازد و به انجام بازی های تخیلی مشغول می گردد. کودک می تواند معمار هستی خود باشد و دنیای خویش را پر از کسان و خویشاوندانی سازد که ساخته و پرداخته ذهن او هستند. او می تواند کاری را انتخاب کند و یا از آن دست بکشد. نیز می تواند بیافریند و یا نابود کند.

همچنین می تواند با قدرت تخیلش کوهی بسازد و بی خطر به قله آن صعود کند .

«شن» وسیله خوبی برای بازی های تهاجمی کودک به شمار می رود زیرا می تواند شن را با ایمنی بیشتری پرتاب کند.

کودک می تواند عروسک هایی را که نماد پدر، مادر، خواهر و یا برادر هستند و با آنها احساس خصومت، تنفر و یا حسادت دارد در میان شن دفن کرده و به این وسیله احساسات درونی خویش را نشان دهد. در شن بازی کودکان می آفرینند و خراب می کنند و من می توانم را شکل می دهند.

شن وسیله بسیار مناسبی برای پاسخگویی به طیف گسترده تخیلات کودک است. در شن بازی، کودک علاوه بر اینکه به لحاظ روانی تخلیه می شود و رضایت درونی کسب می کند، در پرورش تخیل، ابتکار، خلاقیت و سازندگی او نیز مؤثر است.
🔹سارا امیریان
#ادامه_دارد.....

http://telegram.me/ghalrizalireza

Показано 20 последних публикаций.

2 187

подписчиков
Статистика канала