پویش سیمرغ


Гео и язык канала: не указан, не указан
Категория: не указана


Похожие каналы

Гео и язык канала
не указан, не указан
Категория
не указана
Статистика
Фильтр публикаций


Видео недоступно для предпросмотра
Смотреть в Telegram
لوکیشن محل برگزاری برنامه آشنایی با محوطه باستانی بستک هرمزگان
@pooyeshesimorgh


.
سفری تاریخی به محوطه ساسانی تنب پرگان بستک در هرمزگان

بهزاد صداقتی کاوشگر محوطه تاریخی - آیینی بستک هرمزگان از این محوطه رمز آلود می‌گوید.

#پویش_سیمرغ از علاقمندان به تاریخ و کاوش های باستانی برای شرکت در این نشست دعوت می کند.

حضور برای عموم رایگان و آزاد است
سخنران: بهزاد صداقتی
زمان: یک شنبه ۱۲ خرداد ماه ۱۳۹۸ ساعت ۱۶-۱۴

مکان: خیابان انقلاب، خیابان ۱۶ آذر ، جنب کلینیک دانشگاه تهران، باشگاه دانشجویان

#ایران #ایران_شهر #ایران_بزرگ #ایرانشهر #ایرانشهری #ایران_شهری #ایران_زمین #بستک #هرمزگان #تنب_پرگان #پویش_سیمرغ #ساسانیان #ساسانی #یکپارچگی #همایش #تاریخ_ایران #تاریخ
@pooyeshesimorgh
@utiranshenasi


Видео недоступно для предпросмотра
Смотреть в Telegram
در حالی که مردم در مازندران، گلستان، فارس، لرستان، خوزستان، کرمانشاه و چند استان دیگر بخاطر سیل عزادار هستد و همە مردم ایران برای کمک‌رسانی بە هموطنان مصیبت‌زده تلاش می کنند، مهران مدیری اینگونە بر زخم مردم نمک پاشیده و از درد کشیدن مردم می خندد.
او باید عذرخواهی کند.
در انتشار هشتگ #عذرخواهی_مدیری همکاری نمایید تا مهران مدیری یاد بگیرد باید با مردم رنج کشیده همدردی کرد نه اینکه از درد کشیدن آنها خندید
فراموش نکنید که کسی با خندیدن مشکلی ندارد این که اجازه دهیم کسی از رنج کشیدن برادران و خواهران ما خنده بسازد، ما را کم کم نسبت به رنج یکدیگر بی تفاوت می کند.
#عذرخواهی_مدیری
@pooyeshesimorgh


#جهان_ایرانی
تلفظ نام #نوروز در مناطقی که آن را برگزار می‌کنند
@pooyeshsimorgh
@anjoman_iranban
@jaynegareh
@Dosuyecaspian


#نوای_میهن
ترانه #کرمانجی بهار از محسن میرزاده
@pooyeshsimorgh
@anjoman_iranban
@iranban_kord


Репост из: انجمن ایران بان
Видео недоступно для предпросмотра
Смотреть в Telegram
#نوای_میهن
#جهان_ایرانی
آهنگ نوروز از دختران کرد سوری تهیه شده توسط گروه ئاریا(آریا)
@anjoman_iranban
@iranban_kord
@pooyeshsimorgh


در ادامه نوشته پیشین، نکاتی در خصوص ارتباط باغ ایرانی با تاریخ بر جذابیت این بخش از فرهنگ ایرانی می افزاید.
نکته دیگری که در خصوص باغ ایرانی اهمیت دارد این است که این شیوه خارق العاده معماری در همواره تاریخ این سرزمین مورد استفاده بوده است. این خود مهر اثباتی است بر تداوم فرهنگ ایرانی. به گونه ای که حتی در زمان حمله عرب ها و مغول ها، ساخت این باغ ها متوقف نشده است. درست است که ساخت این باغ ها در زمان صفوی و قاجار رونق گرفته اما با توجه به آثار باقی مانده، نباید فراموش کرد که پیش از اسلام هم ساخت این باغ ها رواج داشته است.
با توجه به این که این باغ های ایرانی در سراسر ایران عزیز گرفته اند، و سفرهای نوروزی نیز در پیش هستند، پیشنهاد می شود برای آشنایی با باغ ایرانی بازدید از یکی از آن ها را در برنامه سفرهای خود بگنجانیم. با بازدید از این فضاهای معماری ایرانی هم روح خود را تازگی بخشیده ایم هم با بخشی از فرهنگ ایرانی آشنا می شویم.
@pooyeshsimorgh


با توجه به این که 15 اسفند 1397 روز درختکاری است بر آن شدیم تا جایگاه درخت را در معماری و فرهنگ ایرانی نشان دهیم. با توجه به این که کشور ما همواره کم آب بوده است، اهمیت آب و درخت در فرهنگ ایرانی بسیار ویژه است. حال اگر آب و گیاه بیش از نوشیدن و تامین خوراک ارزش یابند و وارد معماری شوند نشاندهنده شناخت و اهمیت آن ها در آن جامعه است.
برای این که بدانیم باغ ایرانی تا چه اندازه اهمیت دارد، تنها به تعدادی از باغ های ایرانی که در فهرست میراث جهانی یونسکو ثبت شده اند اشاره می کنیم:
1- باغ پاسارگاد – پاسارگاد – ایران
2- باغ چهلستون – اصفهان – ایران
3- باغ شازده – ماهان – ایران
4- باغ دولت آباد – یزد – ایران
5- باغ فین – کاشان – ایران
6- باغ ارم – شیراز – ایران
7- باغ پهلوان پور – مهریز – ایران
8- باغ اکبریه – بیرجند – ایران
9- باغ عباس آباد – بهشهر – ایران
10- تاج محل – آگرا – هند
11- آرامگاه همایون – دهلی نو – هند
12- باغ شالیمار – لاهور – پاکستان
13- باغ بابر – کابل – افغانستان
14- باغ ژنرالیف – گرانادا – اسپانیا
@pooyeshsimorgh


چرا کوروش پدر است؟
1- انسانیت: او و سربازانش وقتی به بابل وارد شدند، از چنان انسانیتی برخوردار بودند که نه تنها کسی آسیب ندید بلکه فردای آن روز تجارت همچنان ادامه داشت. این حقیقتا در تاریخ تکرار نشده است.
2- فروتنی: وقتی به بابل مسلط شد، به زبان قوم مغلوب اعلامیه حقوق بشر را نوشت. آن ها را وادار نکرد تا زبان خود را به کناری گذارده و زبان قوم غالب را بیاموزند. مقایسه کنید با حمله تازیان و مغول ها.
3- آزادی اندیشه: در اولین گفتار خود در بابل به خدای قوم مغلوب سوگند یاد کرد. یهودی ها را آزاد نمود تا نشان دهد هر کس در داشتن اندیشه آزاد است. و سپس اولین منشور حقوق بشر را نوشت که تا امروزه روز نیز قابل استفاده است. این گستردگی اندیشه او را نشان می دهد.
4- میهن پرستی: به هنگام مرگ دستور می دهد تا بدنش را بدون تابوت و مومیایی دفن کنند تا بدنش بخشی از خاک ایران شود.
5- فرمانروا: تمام نکات بالا را زمانی رعایت کرد که فرمانروای قوی ترین و کهن ترین کشور جهان بود. حال او را مقایسه کنید با بخت النصر پادشاه آشور که زمانی که به جایی حمله می کردند، حتی حیوانات را هم زنده نمی گذاشتند و به آن مفتخر بودند. حتی مقایسه کنید با نسل کشی های عصر معاصر در ترکیه.
اگر او را پدر نخوانیم پس چه کسی می تواند پدر این سرزمین مقدس و کهن باشد؟ آیا در تمامی جهان پدری ارجمندتر از او می توان یافت؟
گرامی داشتن بزرگان سرزمین هر کدام در روزی خاص بسیار پسندیده است اما به شرط آن که در روزهای دیگر سال آن ها را از یاد نبریم و یادآوری و به خاطر آوردن آنها را محدود به یک روز نکنیم. از آنها بیاموزیم.
https://t.me/joinchat/AAAAAFksd51R-UqoIDGjjg








فریدون ابراهیمی او دانش آموخته رشته حقوق از دانشگاه تهران بود. در خانواده ای کمونیست متولد شده بود در ٢٩ سالگی به سمت دادستانی فرقه دموکرات اذربایجان منسوب شد. بسیاری از مخالفان فرقه به حکم دادگاه های غیرقانونی وی کشته شدند. محمود اعتماد زاده (به آذین) میگوید با فریدون ابراهیمی در حالی که در مقام دادستان فرقه بود و اونیفورم ارتش سرخ را بر تن داشت دیدار کرده است. ابراهیمی در روزنامه نگاری نیز چیره دست بود و مدتی اداره روزنامه فرقه را بر عهده داشت . از او یادداشت های تاریخی در خصوص مادها و پارسها به صورت مسلسل در ارگان فرقه منتشر شده است. جهانشاهلو در خاطراتش میگوید وی پس از سقوط فرقه در یک خانه مخفی شده بود که سلام الله جاوید او را لو داد. وی در دادگاه در پاسخ به این سوال که چرا به کشتار مردم در آذربایجان دست زده است با پذیرش اتهامات، گفت: «تمام حلق آویز شده ها دشمن آذربایجان بوده اند و به اراده حکومت من محاکمه شده اند». گذشته از تراوش احساسات و شعارهایی که وی در دادگاه سر می داد، این جملات پیش از هر چیز قبول کشتار و جنایت در آذربایجان به نام حکومت فرقه بود. (۲۱ اذر سالروز نجات اذربایجان)

نصرت‌الله جهانشاهلو وی دانشجوی پزشکی و معاون فرقه دموکرات اذربایجان بود. پدر او از زمین داران زنجان بود. پس از شکست فرقه به شوروی گریخت ولی به زودی از گذشته خود پشیمان شد و خاطرات خود را از دوران فرقه نوشت. فرقه از سال ۱۳۲۴ تا ۲۱ اذر ۱۳۲۵ اقدام به جدایی اذربایجان از ایران نموده بود که به همت مردم اذربایجان و ارتش شاهنشاهی ایران شکست خورد. وی در سال ۱۳۹۱ در آلمان در گذشت.


سید جعفر پیشه وری رهبر جدایی خواه فرقه دموکرات که در روز ۲۱ اذر ۱۳۲۵ با ورود ارتش شاهنشاهی ایران به تبریز از ایران گریخت و در ٢۰ تیر ١٣٢۶ به طرز مشکوکی در یک حادثه رانندگی کشته شد. علی توده از اعضای فرقه دموکرات در سال ٢۰۰۶ در یکی از نشریات شوروی ادعا کرد که مرگ پیشه وری به دستور باقراف و همکاری غلام یحیی دانشیان بود. و این سرنوشت جدایی طلب ها و ایران ستیزان است.
https://t.me/joinchat/AAAAAFksd51R-UqoIDGjjg








Репост из: @attachbot
ناگذیر به یاد دارید که چند سال پیش تارنمایی وجود داشت که برای نام شاخاب همیشه پارس (به فارسی: خلیج فارس) و نام ساختگی آن (خلیج عربی) رای گیری انجام می داد. هرچند وخت یک بار خیزشی برای رای دادن در این تارنما به راه می افتاد. بر زبان ها افتاده بود که گوگل و سازمان ملل برای گزینش نام درست شاخاب پارس نگاهشان به دستاورد این رای گیری است. این تارنما که تنها همین یک رای گیری را داشت ، و بسیار آگاهی رسانی پیرامون آن بود، متعلق به یک مرد جوان سوریه ای و ساکن مالزی بود که دل خوشی از کشور ما نداشت و همیشه آگاهانه دستاورد رای گیری را جا به جا می کرد و در یک اندازه نزدیک به 50-50 نگه می داشت تا همیشه این نگرانی را در ایرانیان میهن پرست زنده نگه دارد که اگر این 50 درسد به آن سمت میل کند، چه کنیم؟
اما میان این کارهای ناآگاهانه و گاهی آگاهانه ایران ستیزانه ، ناگهان شخصی برآمد و گفت که آیا با این همه شواهد تاریخی که نزد همه جهانیان و حتی خود تازیان نیز هست آیا باز هم بایستگی دارد که درباره نام شاخاب همیشه پارس سخن بگوییم و برای حق خود گفتگو کنیم ؟ و آیا مگر خاک درخور رای گیری و دادوستد است؟ مگر کسی اصلا حق این را دارد که بگوید بیایید درباره نام (خلیج فارس) رای بگیریم؟ و اصلا به رسمیت شناختن چنین رای گیری هایی این باور را می سازد که شاید گاهی بتوان به بعضی حق داد که نام ساختگی آن را بکارگیری کنند. ولی این چنین نیست. چنین حقی نه تنها برای یک بیگانی و انیرانی نیست بلکه حتی اگر یک ایرانی این کار را انجام دهد می توان به گناه خیانت و میهن فروشی او را دادباخته کرد.
این که چرا ما در این تاربرگ کاری با پان ها نداریم، به شوند همین است که خاک درخور داد و ستد و گفتگو نیست. ما بر سر خاک و ناموسمان با هیچ کس داد و ستد نمی کنیم. گفتگو با پان ها به آن ها نوعی رسمیت می دهد. گفتگو و مذاکره با پان ها نشان می دهد که ما آن ها را به شمارش آورده ایم. از آن جایی که اکنون نیز معلوم شده است که این پان ها مانند صاحب آن تاربرگ رای گیری ، هدفشان گفتگو و گرفتن حق نیست و فقط از دشمنی با ایران این سرزمین مقدس سود می برند و از دشمنان ایران زمین پول می گیرند، پس ما هرگونه گفتگو با پان ها را یک بار برای همیشه می بندیم.
1- پان ها دشمن ایران هستند پس آن اندازه پاک سرشت نیستند که بتوان با آن ها گفتگو کرد و ما به جای آن که ببینیم آن ها چه می کنند تا به رویارویی با آن ها برآییم، آهنگ آن گرفتیم که آنها را نادیده انگاریم و میهن پرستی را با نمایش زیبایی های فرهنگی و هنری تمدن ایران بزرگ ترویج کنیم.
2- خاک و ناموس درخور داد و ستاد و گفتگو نیستند. بنابراین حتی اگر پان ها هم بخواهند مذاکره کنند ما آن اندازه بی غیرت نیستیم که گفتگو و مذاکره کنیم.

https://t.me/joinchat/AAAAAFksd51R-UqoIDGjjg


بنام خداوند جان و خرد
خداوند
(پویش سیمرغ) بر پایه آیین ایرانشهری برای همدلی ایرانی تباران در ایران بزرگ فرهنگی، زنده نگه داشتن شناسه های میهنی و بازگشت به خویشتن ایرانی و نگهبانی از یکپارچگی سرزمینی ایران در روز گرامی داشت داریوش بزرگ آغاز به کار کرد.
باشد که در این راه پاک در برابر انیرانیان و اهریمن ایرانستیز پیروز و سربلند باشیم.
(انجمن راهبری پویش سیمرغ)
https://t.me/joinchat/AAAAAFksd51R-UqoIDGjjg

Показано 18 последних публикаций.

58

подписчиков
Статистика канала