📚 الیقین 📚


Гео и язык канала: не указан, не указан
Категория: не указана


﴿هذا بَصائِرُ لِلنّاسِ وَهُدًى وَرَحمَةٌ لِقَومٍ يوقِنونَ﴾
[الجاثية: ٢٠]
#سلام، دل نوشته ها، خلاصه مطالعات، و ترجمه های کوتاه خود را در این کانال قرار خواهم داد ،امیدوارم برای شما برادران و خواهران ایمانی نیز مفید و تاثیر گذار واقع شود.

Связанные каналы  |  Похожие каналы

Гео и язык канала
не указан, не указан
Категория
не указана
Статистика
Фильтр публикаций


#نسل_بی_نظیر_قرآنی

بسم الله الحمدلله و الصلاة و السلام علی رسول الله

نسلی که فقط سرچشمه عقاید و تفکراتشان قرآن کریم بود، طوری که زمانی رسول الله ص عمر رض را دید كه ورقی از تورات در دست داشت عصبانی شده و گفت اگر موسی علیه السلام هم در میان قوم من بود جز به مطالعه قرآن مکلف نبود.

اما چه چیزی باعث شد که آن نسل طلایی که سرچشمه عقاید وکردار ورفتارشان قرآن(همراه با احادیث)
بود دوباره در قرون بعد تکرار نشود؟؟؟

دلیل آن این بود که فهم قرآنی در نسل های بعد با تمدن های دیگر همچون فلسفه یونان ، اساطیر ایران ، اسراییلیات یهود ، الهیات نصارا و ... آغشته شده و به انحراف کشیده شد.

#برادر حکمت


إِنَّ هَٰذَا الْقُرْآنَ يَهْدِي لِلَّتِي هِيَ أَقْوَمُ
#این قرآن (انسانها را )به مستقیم ترین و استوارترین (برنامه و راه زندگی) هدایت می کند«. (سوره اسرا: 9)
#سبحان الله، با وجود این آیات محکم و یقین آوار، باز هم مسلمانانی شناسنامه ای، خواستار علمانیت و محدود کردن دین خدا به مساجد و عبادات شخصی هستند؛
#انگار که خداوند عاجز است از اینکه برای دیگر زوایای زندگی انسانها قوانینی عملی شونده تعیین کند؛
#دلیل این انحراف آشکار شاید این باشد که مسلمانان موروثی آن طور که لازم و شایسته است ،#محیط بودن،#حکیم بودن،#عادل بودن و #مالک بودن الله تعالی را درک و فهم نکرده اند.
@yaqin100


خلاصه کتاب "صفات القائد الدعوی" اثر ابو عبدالرحمان عقیل المقطری رحمه الله کتابی بسیار مفید و کاربردی برای دعوتگران

زبان : کردی✔
سطح : متوسط
موضوع : تربیت رهبران و داعیان
درس دوم : بهترین امت
7 بهمن 98

کانال "خلاصه کتاب"
خلاصه کتاب های مهم را در کانال زیر دنبال کنید.
@kholasehkteb


📜 چگونگی برخورد با أخطاء دیگران

علّامه عبدالرحمن معلّمی رحمه‌ الله می‌فرماید:

و چه بسیار علمایی که در مساله‌ای اشتباه می‌کنند اما برادران عالِمش اهتمام نمی‌ورزند تا او را ملاقات کرده و با او در این مورد مذاکره کنند و یا اينكه در مورد آن مسأله چیزی برایش بنویسند.
بلکه نهایت آنچه که یکی از آنها انجام می‌دهد؛ این است که اعتراضش را در یک مجله یا رساله نشر داده و شروع به بدگویی از این عالم مخطئ می‌کند و او را متهم به جهل نموده و یا حتی تبدیع و تکفیر می‌کند!
و نتیجه بر عکس مطلوب خواهد شد.
درحالیکه علمای دین نیازمند ترینِ مردم به بهم پیوستن و تعاون با یکدیگر اند؛ خصوصاً در عصری که الحاد شیوع پیدا کرده و رغبت مردم به علوم دینی بسیار کم و بلکه نفرت از آن فراگیر شده است و هرکس با در دست گرفتن رأی خود، خویش را بی نیاز از علوم دینی می‌داند!
اما درمانِ مشهورِ امروز -که همان تکفیر و تضلیل است- بر علّت بیماری جز پیچیده کردن و سختی آن چیزی نمی‌افزاید.
و مثال آن مانند شخصی است که بعضی از انگشتانش دچار بیماری برص شده، پس آنها را قطع می‌کند، سپس برص در سایر انگشتانش ظاهر می‌شود آنها را نیز قطع می‌کند.
به او گفته می‌شود: به خود رحم کن و در پی درمان خود باش، قبل از اینکه خود را به هلاکت بیاندازی!

#منبع: "آثار المعلمي" (۴۲۲/۱۵)

•┈┈••✾••۰۰۰۰••✾••┈┈•

@Tathir_aleteqad2


#بیاید زبانمان را عادت دهیم که برای فرزندانمان دعای خیر کند و سعی کنیم.‌‌..
@yaqin100


Репост из: إقرأ(بخوان)
گەر ڕیش تاشین سوننەت بوایە...
@iqraa23


خلاصه کتاب "صفات القائد الدعوی" اثر ابو عبدالرحمان عقیل المقطری رحمه الله کتابی بسیار مفید و کاربردی برای دعوتگران

زبان : کردی✔
سطح : متوسط
موضوع : تربیت رهبران و داعیان
درس اول : .مقدمه کتاب
6 بهمن 98

کانال "خلاصه کتاب"
خلاصه کتاب های مهم را در کانال زیر دنبال کنید.
@kholasehkteb


🌸أَلَيْسَ اللَّهُ بِعَزِيزٍ ذِي انتِقَامٍ.

#آيا خداوند پيروزمند دادستان نیست؟
@yaqin100


#قرآن گنجهای خود را تنها در اختیار کسانی قرار می دهد که با روح(هدف) دانستن، برای به کار بستن (عمل کردن)، به آن روی بیاورند.
#سید رحمه الله
@yaqin100


#خلاصه #مقدمه کتاب معالم فی الطریق( #نشانه های راه):
با مبعوث شدن رسول الله صلی الله علیه و سلم و انتشار اسلام، کم کم جاهلیت حاکم، رنگ و بوی خود را از دست داد و شریعت اسلام بر اکثریت، جوامع بشری حاکم شد، و برای قرنهای متمادی انسانیت فوج فوج به آیین برگزیده الله وارد می شد، و در زیر سایه اسلام نمونه هایی از عدالت واقعی و رفاه و آسایش جسمی و روحی و ایمانی به جامعه بشریت ارائه شد، که می توان به عنوان نمونه عدالت عمر بن خطاب، عمر بن عبدالعزیز، سلطان محمد فاتح، صلاح الدین ایوبی و ... را نام برد.
تا اینکه مسلمانان وظیفه خود مبنی بر مُنجی بودن بشریت را فراموش و به اصول و قواعد لا یتغیَّر دین خود پشت کردندو از آن پس روز به روز پراکنده تر و ضعیف تر شدند و جوامع بشریی در فقدان این آئین خدایی مجبور به یافتن بدیلی برای الگو و رهبریت دنیا شدند، و در این برهه به شعارهای خوش رنگ و لعاب کمونیسم دل خوش کرده و شروع به تبلیغاتی وسیع و گسترده برای ایجاد جامعه ای اشتراکی و برابر کردند و قوانینی مبنی بر الغاء حق مالکیت شخصی و ... را تصویب ، که چون مغایر با فطرت بشری بود برای مدت زیادی دوام نیاورد و این فکر فقط در قالب رژیم های حاکمی باقی ماند که برای ایجاد برابری تاسیس اما تبدیل به طواغیتی خون خوار و بی بدیل شدند.
در این مقطعِ زمانی ،سکولاریسم در اروپای غربی برای نجات بشریت از شَرّ کمونیسم وارد معرکه شد و با تضعیف و فروپاشی شوروی سابق توانست تا حد زیادی کمونیسم را به زباله دان تاریخ بسپارد، و با تعیین کردن جدایی دین از سیاست به عنوان منهج و دین خود تا حد زیادی توانست دین تحریف شده و دروغین مسیحیت را به گوشه براند و در این کار تا آن حد افراط کردند که تمام معیارهای اخلاقی ، خانوادگی ، انسانی و ... را به مرور زمان از جامعه خود پاک، و به جنگی وسیع علیه آن دامن زدند و از لحاظ سیاسی و حکومت رانی نیز از شر رجال کلیسا نجات اما به آغوش سرمایه داری افتادند که بازهم نوعی از استثمار و بردگی است ، هرچند این تحول و انقلاب با حجمی گسترده از پیشرفت علمی و ابداعاتی بی نظیر همراه بود اما غیر از این چیزی تازه و ماندگار برای جامعه بشریت نداشت، و بشریت چون غیر از نیازهای مادی ، نیازهای متفاوت و فراوانی دارد باید باز هم اسلام و مسلمانان وارد میدان شده و نقش اصلی خود را ایفاء کنند و در کنار فراهم کردن نیازهای مادی و جسمی جوامع بشری ،نیازهای روانی ، روحی و انسانی آنها را نیز فراهم کنند ، و این وظیفه را همانگونه که الله سبحانه و تعالی می فرماید:(وَلْتَكُن مِّنكُمْ أُمَّةٌ يَدْعُونَ إِلَى الْخَيْرِ وَيَأْمُرُونَ بِالْمَعْرُوفِ وَيَنْهَوْنَ عَنِ الْمُنكَرِ ۚ وَأُولَٰئِكَ هُمُ الْمُفْلِحُونَ
و بايد كه از شما گروهى باشد كه به نيكى فراخوانند و به كار شايسته فرمان دهند و از كار ناپسند باز دارند و اينانند كه رستگارند.)
باید گروهی و جماعتی از مسلمانان برگزیده بر عهده گیرند، به شیوه ای که بتوانند هم جوامع اسلامی را از بردگی بیرون آورند و هم جوامع غیر اسلامی را با نعمت پر ارزش هدایت آشنا کنند.
#البته برای ایفاء کردن این نقش باید به نشانه هایی که در این کتاب آنها را به عنوان نشانه های راه( معالم فی الطریق) ذکر کرده ام توجه شود تا بتوان مسیر مستقیم و درست را به شیوه ای که الله سبحانه و تعالی در قرآن آن را ذکر کرده است پیمود و به سر منزل مقصد رسید.
@yaqin100


#تلاوتی دلنشین

▫️القارئ #ثمین_سنندجی

🍃سورة الأحزاب🍃
@yaqin100


مختصری_در_بیان_اهمیت_نماز_و_حکم.pdf
993.2Кб
#کتاب #سوم انتخاب شده در کانال، کتاب مختصری در بیان اهمیت نماز و حکم تارک آن؛
مولف : مصطفی حلیمه
مترجم: امین پور صادقی
@yaqin100


#آزادی انسان به پایان می رسد ، زمانی که حد و حدود و خط قرمزهای شریعت الله شروع می شود.(شیخ عبدالعزیز طَریفی)
@yaqin100


رسول الله صلی الله علیه وسلم: قال الله: یا اهل الجنه، فیقولون: لبیک ربنا و سَعدَیک...
@yaqin100


خلاصه قسمت آخر کتاب ثوابت مسلمان معاصر:
میادین نِمُود یافتن ثوابت شخص مسلمان:
1.ثوابت مسلمان در ویژگیهای شخصیتی او:
ویژگیهای شخصیت مسلمان ثابت و ثوابت عبادی ،جهادی نزد او تغییرناپذیر است. یک لحظه فراموش نمی کند که او عابد، مجاهد
و زاهد است. و همیشه این آیه ی مبارک قرآن را نصب العین خود قرار می دهد؛
وَلَا تَهِنُوا وَلَا تَحْزَنُوا وَأَنتُمُ الْأَعْلَوْنَ إِن كُنتُم مُّؤْمِنِينَ
و سست مشويد و اندوهگين مباشيد كه اگر مومن باشید، شما برترید.
2.ثوابت نگرشی و فکری او: مسلمان مبادی فکری خود را از قرآن و سنت می گیرد؛از جمله ی این ثوابت عبارتند از: یقینش به اینکه دین نزد خداوند تنها اسلام است، و اینکه
خداوند هیچ دین یا مبدأ دیگری غیر از اسلام را نمی پذیرد، و اینکه تنها مسلمان وارد بهشت میگردد، و اینکه تمامی پیروان افکار، مکاتب، مبانی و آئینهای
دیگر، غیرمسلمان هستند یعنی آنها کافر می باشند، پس مسلمان با آنها موالات نمی کند، و شکی در جاودانه ماندنشان در آتش جهنم در روز قیامت ندارد و راه رسیدن به خداوند متعال یک راه است و آن راه مستقیم اسلام است.
3.ثوابت فرهنگی-اسلامی او:منظور ما از آن، ثوابت مسلمان در فهم اسلام است؛اسلام، تمامی میادین و جوانب زندگی اعم از: عبادی، اخلاقی، اجتماعی، سیاسی، قانونی،
اقتصادی، نظامی، علمی، هنری، فرهنگی، بین المللی و... را سر و سامان و نظم می بخشد.
4.ثوابت دعوی او:
مسلمان یقین دارد که از مهمترین واجبات و وظایفی که از او خواسته شده، دعوت بسوی خداوند است و به همین دلیل زندگی، استعدادها، امکانات و تواناییهای خود را وقف دعوتش مینماید.
5.ثوابت مسلمان در سنجش و ارزیابی:
مسلمان در سنجش افکار، اصول، مبانی، شعارها و اشخاص دارای ثوابت میباشد، بدینگونه که
در این موارد فقط میزان اسلامی صحیح، صادقانه و ثابت را بکار می بندد.
6.ثوابت مسلمان در حُکم و تشریع:
دید و نگرش او به امور حکومتداری و تشریع (قانونگذاری)ثابت بوده و مبتنی بر ثوابت اصیل اوست:چرا که حاکمیت نزد وی تنها برای خداوند متعال میباشد:وَمَن لَّمْ يَحْكُم بِمَا أَنزَلَ اللَّهُ فَأُولَٰئِكَ هُمُ الْكَافِرُونَ
7.ثوابت مسلمان در نگاه به آینده:
مسلمانی که بر ثوابت ثبات دارد با آینده بر اساس وعده های اسلام که در آیات قرآن و احادیث
صحیح رسول خدا آمده است تعامل می نماید:وَعَدَ اللَّهُ الَّذِينَ آمَنُوا مِنكُمْ وَعَمِلُوا الصَّالِحَاتِ لَيَسْتَخْلِفَنَّهُمْ فِي الْأَرْضِ كَمَا اسْتَخْلَفَ الَّذِينَ مِن قَبْلِهِمْ وَلَيُمَكِّنَنَّ لَهُمْ دِينَهُمُ الَّذِي ارْتَضَىٰ لَهُمْ
خداوند به كسانى از شما كه ايمان آورده اند و كارهاى شايسته كرده اند، وعده داده است كه بى شك آنان را در اين سرزمين جانشين سازد، چنان كه كسانى را كه پيش از آنان بودند، جانشين ساخت. و [آن ] دينشان را كه برايشان پسنديده است برايشان استوار دارد .
#بعد از اینکه میادین نمود ثوابت مسلمانان را بیان کردیم، برای اینکه در ذهن مخاطبین این شبه و توهم ایجاد نشود که ضوابط و آرمان های اسلامی غیر عملی ، آرمانی و غیر واقع گرایانه است نمونه هایی از قدیم و جدید را عرضه می کنیم که در حد مطلوبی این ثوابت را عملی کرده اند؛ از جمله می توان پیامبران ، یاران پیامبران و افرادی معاصر مانند سید قطب، زینب غزالی ... را به مثل مشت نمونه خروار نام برد که برادران و خواهران را توصیه به بررسی زندگی مفصل این اشخاص می کنم.
@yaqin100


خلاصه ای مختصر از کتاب (ثوابت مسلمان معاصر ) صفحات( ۲۵ تا ۶۰):

مزایا و نشانه های ثبات بر ثوابت برای مسلمان معاصر:
1. نمود و ظهور ثوابت در اعمال و اقوال شخص مومن نشانه و عَلَم، ایمان و یقینی راسخ و پایدار است ، ودر واقع حفظ و احترام ،قائل شدن برای ثوابت دین از طرف شخص مسلمان میوه ی اعتقادی درونی است که صفت های آن( علم، اخلاص، صدق ، یقین، محبت، انقیاد و...) است.
2. سخن گفتن ، معتقد بودن و دفاع کردن از این ثوابت توسط مسلمان معاصر امری بدعی و نوظهور نیست بلکه اتباعی مبارک، مستدل و ریشه دار است که از آیات گهربار الله (جَلَّ شأنُه) و احادیث رسول الله (صلی الله علیه و سلم) نشأت می گیرد؛ البتَّه با فهم خیر القرون(سلف صالح) این اُمَّت.
3.ایستادگی و ثبات در باور به این ثوابت اختیاری و سلیقه ای نیست؛ یعنی اگر شخصی معتقد به تاریخمندی آیات قرآن یا رؤیای رسولانه بودن آن باشد و یا معتقد باشد که دینی غیر از اسلام نیز مورد قبول الله است، این ثوابت را نقض کرده است ، اگر چه با تأویلات غیر سائغ نیز خود را قانع کند.
4.اینکه شخص مسلمان، ظلم را نمی پذیرد، منکر را نهی می کند، معروف را ترویج می دهد، و احساس آزادی و سرفرازی می کند به خاطر باوری راسخ به این ثوابت است.

5.اینکه پیامبران همانطور که الله می فرماید:(وَمَا أَسْأَلُكُمْ عَلَيْهِ مِنْ أَجْرٍ ۖ إِنْ أَجْرِيَ إِلَّا عَلَىٰ رَبِّ الْعَالَمِينَ
و بر [تبليغ ] آن [رسالت ] مزدى از شما نمى طلبم و پاداش من جز بر [عهده ] پروردگار جهانیان نیست.) به اقوام خود می گفتند، ما از شما پاداش نمی خواهیم ، به خاطر ایمانی یقینی به این ثوابت ( ایمان به آخرت ، پاداش بهشت و رضایت الله)بود.
6. ایمان به این ثوابت، با گوشت و خون شخص ایمان دار، عجین شده است و آماده است برای حفظ این ثوابت با ارزش ترین کالای خود ، یعنی جان خود را تقدیم کند و هرگز مانند تاجران دین و ثوابت حاضر به فروش این قواعد و زیر پا گذاشتن این خطوط قرمز نیست، بلکه فصیح تر بگوییم برای حفظ این ثوابت، صحابه مانند جان بر کف است.
@yaqin100


قال رسول الله صلی الله علیه وسلم.
@yaqin100


🖊حجاب قضیه ای دینی اجتماعی است:

حجاب علاوه بر اینکه یک واجب دینی است .. حقی عمومی و قضیه ای اجتماعی است که به جامعه و همه ی اعضای آن باز می گردد .. بنابراین زن از این حق برخوردار نیست که تحت عنوان و با ادعای آزادی شخصی، هر چه می خواهد بپوشد و هرگونه می خواهد تن آرایی کند .. و اینگونه سبب اذیت و آزار خود و افراد پیرامون خود گردد .. و آنها را در دین و اخلاق شان به فتنه بیندازد .. چنین رفتاری چیزی بیش از آزادی شخصی مورد احترام می باشد .. چون آزادی شخصی امری مشروع و محترم می باشد مادامی که سبب ضرر و زیان و اذیت و آزار دیدن خود شخص و همچنین جامعه ای نشود که در آن به همراه دیگران زندگی می کند .. بنابراین در صورتی که آزادی شخصی سبب زیان و ضرر و اذیت و آزار گردد، حق و آزادی در ضرر رساندن و اذیت و آزار نیست.

همه ی حالت های تجاوز و ازار و اذیت های جنسی که در کشورهای مختلف جریان دارند، به ویژه در امریکا و دولت های غربی، ریشه ی آنها به فرهنگ برهنگی و پوشیدن لباس های نیمه لخت و عورت نما باز می گردد .. و این درحالی است که قانون گذاران لیبرال در این کشورها از جهتی همه ی اسبابی که حتما منجر به اذیت و آزار جنسی و تجاوز می شوند، آزاد می گذارند .. تا به این ترتیب نزد مردم چیزی به نام دین یا اخلاق باقی نماند .. و از طرف دیگر قوانینی را وضع می کنند که به سبب آنها هرکس مرتکب تجاوز و اذیت و آزار جنسی شود مجازات می گردد .. ابتدا اسباب اذیت و آزار و زیان و ضرر را مهیا نموده و آزاد می گذارند سپس به خاطر آن مجازات می کنند .. و اینگونه رفتاری متناقض دارند ..

اما اسلام چنین نیست؛ اسلام اگر چیزی را حرام می کند و برای آن مجازات تعیین می کند .. همه ی اسبابی را که منجر به آن چیز می شوند نیز حرام می کند .. چون درست نیست در برابر چیزی مجازات کند که خود سبب آن بوده است یا اسباب آن را مشروعیت بخشیده و مباح دانسته است .. بنابراین وقتی در برابر زنا مجازات می کند، همه ی اسباب منجر به آن را حرام می داند .. به همین دلیل حجاب را برای زنان تشریع نموده تا نه سبب اذیت و آزار دیگران شود و نه خود مورد اذیت و آزار قرار گیرد. الله متعال می فرماید: «ای پیامبر، به همسران و دخترانت و دیگر زنان مؤمن بگو که چادر‌هایشان را به شایستگی بر [سر و سینۀ] خویش بیفکنند. این [گونه پوشش] مناسب‌تر است به اینكه [در جامعه به متانت و وقار] شناخته ‌شوند و [در نتیجه،] مورد آزار [افراد هرزه] قرار نگیرند» [احزاب: 59]
و می فرماید: «[ای پیامبر،] به مردان مؤمن بگو چشمان خود را [از نگاه به نامحرم] فروگیرند و پاکدامنی پیشه کنند. این [کار] برای آنان پاکیز‌ه‌تر است». [نور: 30].
و می فرماید: «و به زنان مؤمن [نیز] بگو چشمان خود را [از نگاه به نامحرم] فروگیرند و پاکدامنی ورزند و زیور [و آرایشِ] خود را آشکار نکنند؛ مگر آنچه [به صورت طبیعی] نمایان است» [نور: 31]
عبدالمنعم مصطفی حلیمه
ترجمه: امین پور صادقی
@yaqin100


بسم الله الرحمن الرحیم
السلام علیکم
خلاصه ی ۲۵ صفحه اول کتاب ( ثوابت مسلمان معاصر) در چند بند:
1. دین اسلام ترکیبی از ثوابت و متغییرات است؛ ثوابت همان طور که از عنوان آنها پیداست غیر قابل تغییر و همیشگی هستند و ثابت بودن آنها از سوی تشریع کننده این برنامه تعیین شده است.
2. ثوابت دین همانطور که سید شهید رحمه الله می فرماید همانند چارچوب و محوری ثابت هستند که عمل و فعالیت دینی، دعوی و عبادی مسلمانان باید از این قالب و محور ثابت خارج نشوند.
3.خارج شدن از این چارچوب و نادیده گرفتن این ثوابت ، مساوی است با خارج شدن از حدود و خط های قرمز شریعت، ودچار شدن به امور خلاف شریعت‌.
4.مردم اروپا و به اصطلاح روشنفکران آنها دینی تحریف شده و غیر خدایی را مانع پیشرفتهای علمی خود دیدند و چون رجال کلیسا دین تحریف شده ی خود را صد در صد ثوابت و غیر قابل انعطاف می دانستتد، پس در نهایت این جدال منجر به پایین کشاندن دین تحریف شده ی مسیحیت از سُکّان قدرت شد.
5. روشنفکران(غرب زدگان سکولار) موجود در جامعه اسلامی نیز با تبعیت و الگو پذیری از هم مُشربان اروپایی خود ، مشغول به نسخه پیچی برای مسلمانان و دین اسلام کردند و جهل مسلمانان به عموم نسبت به دین اسلام آن ها را در پیشبرد این اهداف خود یاری کرد.
6.اما همانطور که الله تعالی می فرماید:"وَعَدَ اللَّهُ الَّذِينَ آمَنُوا مِنكُمْ وَعَمِلُوا الصَّالِحَاتِ لَيَسْتَخْلِفَنَّهُمْ فِي الْأَرْضِ"
(خداوند به كسانى از شما كه ايمان آورده اند و كارهاى شايسته كرده اند، وعده داده است كه بى شك آنان را در اين سرزمين جانشين سازد) خداوند نسلی را از میان مسلمانان برگزید و تربیت کرد که دوباره به ثوابت این اسلا م مبارک چنگ زدند و این درس اساسی را به مکتب سکولاریزم یاد آوری کردند که اسلام دینی است که الله از آن محافظت می کند و با دین دروغین رجال کلیسا بسیاااار متفاوت است.
@yaqin100


#بنگر چگونه این آیه، تمامی عبادات و همه لحظات حیات و مرگ را نیز ،برای آن معبود والا میخواند.

📖قُلْ إِنَّ صَلَاتِي وَنُسُكِي وَمَحْيَايَ وَمَمَاتِي لِلَّهِ رَبِّ الْعَالَمِينَ.
#بسیاری از مردم این عصر میدانند چگونه نماز بخوانند و حج به جای آورند
#اما عده ی اندکی میدانند چگونه برای الله سبحانه و تعالی زندگی کنند و برای او بمیرند...
(ابراهیم سکران)
@yaqin100

Показано 20 последних публикаций.

287

подписчиков
Статистика канала