Moshavere


Kanal geosi va tili: ko‘rsatilmagan, ko‘rsatilmagan
Toifa: ko‘rsatilmagan


💆🏼‍♀️دانشجوی رشته روانشناسی

Связанные каналы

Kanal geosi va tili
ko‘rsatilmagan, ko‘rsatilmagan
Toifa
ko‘rsatilmagan
Statistika
Postlar filtri


سلام دوست عزیز شما دچار کمال گرایی شدین نه کمبود اعتماد بنفس
کمال‌گرایی در اختلال‌های وسواس، افسردگی و اضطراب نقش اساسی را ایفا می‌کند. 
افراد کمال‌گرا فکر می‌کنند اگر به گونه خاصی رفتار کنند و یا به نوع خاصی ظاهر خود را آرایش کننند، از این طریق می‌توان از شر قضاوت‌ها و نگرش‌های دیگران در امان ماند، بر همین اساس شروع می‌کنند به ایجاد زندگی برپایه فرار از هرگونه شکست یا اشتباه. 
اولین گام در تغییر کمال‌گرایی این است که شناسایی کنیم در چه زمینه یا زمینه‌هایی کمال‌گرایی برزندگی ما تأثیر گذاشته و  شروع به اصلاح آن کنیم. می‌توان گفت از پایه‌های اختلال وسواس، کمال‌گرایی است. کمال‌گرایی می‌تواند خود را در زمینه‌های مختلف نشان دهد. کمال‌گرایی در اختلال‌های وسواس، افسردگی و اضطراب نقش اساسی را ایفا می‌کند. 
برای اینکه بتوانیم کمال‌گرایی را شناسایی کنیم نیاز به این داریم که یک چک لیست داشته باشیم که اصولا این چک لیست براساس رفتارهای بیرونی ما شناسایی می‌شود و ما این مجموعه رفتارها را به عنوان رفتارهای کمال گرایانه می شناسیم. حال اگر من بتوانم این رفتارها را در خود شناسایی کنم خیلی راحت‌تر می‌توانم آن حیطه‌هایی از زندگی را که درگیر کمال‌گرایی شده‌اند را پیدا کنم. 

یک لیست از شناسایی رفتارهای کمال‌گرایانه به این صورت است که در درجه اول، شاهد آن هستیم که افراد کمال‌گرا روی می‌آورند به چک کردن؛ به عنوان مثال یک پروژه‌ای که می‌خواهد چک شود فرد کمال گرا سه یا چهار بار و یا بیشتر آن را چک می‌کنند. این کار باعث اتلاف وقت و انرژی می‌شود. 

ویژگی دوم افراد کمال گرا این است که در تصمیم‌گیری های خود مردد هستند چون همیشه یک راه حل مشخص و قطعی وجود دارد و آن‌ها موظف هستند آن راه حل را شناسایی کنند و به همین دلیل در تصمیم گیری‌های خود مردد هستند. ویژگی سوم این است که افراد کمال‌گرا سعی می‌کنند دیگران را تغییر دهند که این تلاش برای تغییر دیگران یا به نتیجه‌ای نمی‌رسد و یا اگر به نتیجه برسد همراه با اضطراب و درگیری است. 

ویژگی چهارم افراد کمال گرا این است که خیلی کند هستند و در انجام کارها و فعالیت‌ها سرعت لازم را ندارند که این خود باعث اتلاف وقت و انرژی می‌شود. ویژگی بعدی اطمینان‌طلبی افراد کمال‌گراست که برای مدت کوتاهی احساس آرامش دارند و باز دوباره این کار را انجام می‌دهند که باعث هدر رفتن وقت و خراب شدن روابطشان با دیگران است. 

افراد کمال‌گرا از ترس اینکه مبادا دیگران در انجام کارشان از آنها ایراد بگیرند، انجام آن کار را به تعویق می‌اندازند و سمت انجام دادن کارها نمی‌روند. همچنین افراد کمال‌گرا زود تسلیم می‌شوند و در واگذار کردن کارها به دیگران بسیار مشکل دارند که همه این‌ها باعث می‌شود سلامت روانشان به شدت در خطر بیفتد و اینجاست که می‌بینیم کمال‌گرایی به عنوان یک رفتار خود مخرب اساسی در سطح روانشناسی شناسایی شده است.

@psychology13999
برای مشاوره اختصاصی به این ای دی پیام دهید


@BiChatBot dan repost
‌ ‌ ‌‌‌ ‌
🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸
سلام دوست عزیز. متشکرم از اینکه وقت میزارید و رایگان و بصورت ناشناخته به کسانی که شرایط مشاوره حضوری رو ندارن ، مشاوره میدین🙏
من ۲۰ ساله هستم.
نمی‌دونم به خاطر چیه که به این آدمی که الان هستم،تبدیل شدم.
شاید بخاطر اتفاقاتی باشه که در کودکی من افتاده. جایی خونده بودم که دوران ۱_۳ سالگی خیلی مهمه.
بهر حال دوران خوبی برای من نبود. من از همون بچگی یک دختر فوق العاده مسئولیت پذیر، تمیز و وسواس و خیلی باهوش بودم.
تربیت دوران بچگی من باعث شده که خیلی کمال گرا بار بیام و از خودم و شرایطم انتظار داشته باشم که همیشه بهترین باشه.
خیلی تمیز و وسواس هم هستم. البته نمی‌دونم از کِی، به وسواس فکری و درسی هم دچار شدم.
خلاصه ،،،
من اعتماد بنفس خیلی پایینی دارم . توی سرم پرررر از افکار منفیه. همش مداوم میرم توی فکر. خیلی وقتا یهویی گریم میگیره... مخصوصا وقتایی که برمی‌گردم به گذشتم و به وقتایی که اذیت شدم فکر میکنم بیشتر این حالت بهم دست میده.
من خیلی اضطراب و نگرانی دارم. از آینده و همه چی...
خودم رو اصلا قبول ندارم و فکر میکنم کافی نیستم.
بچه بودم زیاد با بقیه مقایسه میشدم( هر چند که از همه لحاظ از همه ی بچه‌ها سر بودم) و این تعریف نیست..
الان هم خودم رو مقایسه میکنم از همه لحاظ.
من از خودم و بدنم خجالت میکشم. نمی‌دونم علتش چیه و این موضوع خیلی اذیتم می‌کنه. گاهی وقت ها دوست ندارم که توی جمعی حاضر بشم. حس میکنم خیلی نگاه‌های سنگین روی منه( البته بگم که افراد نزدیک به من کسایی که دوست من هستن و هیچگونه دشمنی و حسادتی نسبت به من ندارن، خیلی از ویژگی های ظاهری و اخلاقی من تعریف میکنن، چون میدونن که حساسم سعی نمیکنن که دروغ بگن و منو دلداری بدن.واقعیت ها رو بهم میگن وسعی دارن منو با خوبی ها وقشنگی های خودم آشنا کنن)
و اینم بگم که (تعریف از خود نباشه) اکثر فامیل و آشنا و دوست همه ازم تعریف میکنن بخاطر رفتار و اخلاق و حجب و حیایی که دارم
بعلت کمالاتی که دارم خیلی حسودای زیادی اطرافم هست که هر لحظه تلاش میکنن منو از پا در بیارن به اصطلاح تو سر من بزنن...(البته خب می‌دونم که همه ی آدما هم دوست دارن هم دشمن، یه عده بیشتر و یه عده کمتر)
منم ناخودآگاه اینا رو باور کردم . حتی اگر کسی از روی حسرت هم به من نگاه کنه، من فکر میکنم داره مسخرم می‌کنه
سر این موضوع خیلی مشکل دارم.
نمی‌دونم آیا بخاطر دوران بچگیمه یا دارم تلقین میکنم
من خیللی منفی نگرم خیلی زیاااد
خوبی های خیلی زیادی دارم ولی به هیچ عنوان به چشم خودم نمیاد و همیشه فکر میکنم از همه پایین ترم.
من یجورایی خودم رو دوست ندارم. فکر میکنم ویژگی های ظاهری و اخلاقی خوبی ندارم و کسی حاضر نیست من رو با این ویژگی ها بپذیره.
نمی‌دونم با خودم چند چندم. کلافه و درگیرم
چیزی که خیلیییی خیلی برام مهمه اینه که بدونم این نشونه ها واسه افسردگیه یا نه؟
اینم بگم که من به شدددت زود رنج هستم . ممکنه کسی حرفی بزنه و قصدی نداشته باشه اما من به شدت برای خودم بزرگش میکنم.
خیلی حساسم و زود گریم میگیره.خیلی دارم اذیت میشم . همش میترسم به خاطر دل نازک بودنم در آینده به بیماری هایی مثل ام اس و اینا مبتلا بشم
من ۹۰ درصد اوقات پدر و مادرم رو مقصر این چیزا می‌دونم. فکر میکنم دوران بچگی و تربیت خاص و حساس منو اینجوری بار آورده.
همیشه از ابتدایی از همه لحاظ نفر اول کلاس بودم.
یجورایی الان هم از خودم انتظار دارم که هم از نظر تحصیل هم از نظر ظاهر هم از نظر اشتغال بهترین باشم و هیچ نقصی در من نباشه

البته یک ویژگی خیلی خوب دارم اینه که می‌خوام هر مشکلی رو از ریشه حل کنم. الآنم کلی صحبت کردم که شما با توجه به اینا بهم بگید مشکل از کجاست؟ از منه؟ آیا من تاثیری در این داشتم و دارم؟ آیا اینا نشونه ی افسردگیه؟
می‌خوام که کمکم کنید تا از این موضوعات رهایی پیدا کنم .

بازم خیلی خیلی ازتون ممنونم. با توجه به شرایط کرونا و درس و...شرایط مشاوره حضوری و تلفنی رو ندارم.
خیلی محبت میکنید. انشالله که به آرزو های قشنگتون برسید❤️❤️❤️


سلام دوست عزیز.
چند وقته اینوری شدین و اینکه آیا اتفاق خاصی افتاده که اعتماد که در راسته آن اعتماد شما از بین رفته؟! اول باید ذهنیت شما نسبت به اون اتفاقی که افتاده درست بشه.

دوست گرامی بخش زیادی از منفی نگری ومثبت نگری متاثر از خودپنداره فرد همان گفتگوهای درونی و تصویری که فرد از خودش ودنیای پیرامونش دارد می باشد که بر اثر تجربیات محیطی کودک و خصیصه های شخصیتی فرد شکل می گیرد .
و در آخر یک جلسه مشاوره میتونه کمک زیادی بهتون بکنه 💙

جهت دریافت مشاوره 👇🏻
@psychology13999


@BiChatBot dan repost
‌ ‌ ‌‌‌ ‌
سلام.من۲۵سالمه خیلی وقته دچارشک و بدبینی شدم توهرزمینه ای شک میکنم عصبانی شدم به شدت خانواده من هم خیلی شکاک و منفی نگر هستن خیلی دارم اذیت میشم😔


براى تعيين وقت مشاوره
(، تلفنى، آنلاين)

مى توانيد از طريق زير اقدام كنيد:

تلگرام:
@psychology13999


Moshavere dan repost
سلام عزیزم امیدوارم حالت خوب باشه

يکي از مهم ترين دلايل تنبلي، نداشتن اولويت بندي در زندگي براي رسيدن به اهداف بلند مدت و کوتاه مدت است. اگر فردي براي انجام کارهايي که قرار است در يک روز انجام دهد، اولويت بندي درستي نداشته باشد به احتمال زياد از انجام يک يا چند کار مهم باز خواهد ماند. يکي از دلايل ديگر تنبلي، حس لذت جويي است. بعضي افراد با اين تفکرات اشتباه که الان را بايد غنيمت شمرد و از آن لذت برد به انجام کارهاي ديگر تمايلي ندارند. جالب است بدانيد که کمال گرايي هم يکي از دلايل تنبلي است
خب حالا راهکارش چیه؟!😊
موانع رواني را شناسايي کنيد:

کمبود انرژي يکي از عوامل تاثيرگذار بر تنبلي است. مراقب سطح انرژي خود باشيد. ورزش کنيد و صبح ها صبحانه اي کامل و انرژي زا نوش جان کنيد.
براي خودتان پاداش تعيين کنيد:

پس از انجام هر بخشي از کار، به خودتان پاداش کوچکي بدهيد. در خور ذکر است که بايد حتما به قول يا پاداشي که براي خودتان در نظر گرفته ايد، عمل کنيد زيرا به اين شکل مکانيسم لذت و پاداش در هنگام انجام کارها در ذهن شما فعال مي شود.
به لذت پايان کار فکر کنيد:

وقتي قصد انجام کاري را داريد ولي مدام آن را به تعويق مي اندازيد دائم درباره آن احساس گناه مي کنيد اما وقتي کاري را که مي توانيد تا 2 ماه ديگر انجام دهيد همين حالا به انجام رسانيد، ذهن تان در اين 2 ماه آسوده تر مي شود. هرگاه ذهن شما تمايل به تسليم در برابر لذت هاي زودگذر و کوچک ناشي از توقف انجام فعاليت را داشت، لذت هاي عميق حاصل از پايان يافتن کار را در ذهن خود برجسته و با جزئيات کامل آن را مرور کنيد.


@BiChatBot dan repost
‌ ‌ ‌‌‌ ‌
سلام . من مشکل تنبلی دارم خیلی زیاد . کارام رو انجام نمیدم کلی کارای عقب افتاده دارم .
قبلا میگفتم از شنبه ولی الان دیگه ته دلم خالی
شده یه حس بد دارم نسبت ب خودم حتی نمیتونم یه کاری رو حتی کوچیک انجام بدم
دیگه اصلا حوصله نمونده برام . اراده هم ندارم
دلم از خودم گرفته ...😑


Moshavere dan repost
بسیاری از افراد وقتی احساس می‌کنند مورد تحقیر واقع شده اند، از کوره در می‌روند. مشخص است فردی که در وجود خود احساس حقارت و خود کمتربینی می‌کند، بیشتر از فردی که در درون خود احساس عزت نفس می‌کند، دچار خشم و عصبانیت می‌شود. افراد خود کمتر بین در مواجهه با دیگران، ممکن است هر حرف و حرکتی را نشانه تحقیر شدن توسط دیگران بدانند و عصبانی شوند، چون اول از همه خودشان، خود را حقیر می‌دانند. بهترین راهکاری که روان شناسان به چنین افرادی پیشنهاد می‌کنند، تقویت عزت نفس است. آموختن هنر‌های جدید، بالابردن سطح علم و سواد، پرورش استعداد‌ها و مهارت‌های ورزشی و یادگیری مهارت‌های روان شناختی، از جمله عواملی است که به بهبود عزت نفس چنین افرادی کمک می‌کند.
میتوانید برای رفع این مشکل به طور اختصاصی تر از مشاوره چنل وقت روزرو کنید تا بطور تخصصی تر پیگیری کنن


@BiChatBot dan repost
‌ ‌ ‌‌‌ ‌
سلام عزیزم خسته نباشی
من یه دختر ۲۱ساله هستم و قلب خیلی مهربونی دارم من واقعا دوس ندارم کسی رو از خودم ناراحت کنم اما یه مشکل دارم و اونم اینه که زود از کوره درمیرم 😞خیلی دوسج دارم که بتونم مشکلم رو حل کنم و عصبانیتمو کنترل کنم اما نمیدونم چطوری باید اینکارو بکنم، میشه راهنماییم کنین؟
بارز ترین ویژگی های اخلاقیم درون گرا،منزوی و خجالتی بودنه.🙁


#اعتماد_به_نفس 💚

•راهکار افزايش اعتماد به نفس:
اگر مدام از خودتان ایراد می‌گیرید، جلوی بزرگ‌شدنتان را می‌گیرید. خلاقیت زمانی فرصت رشد پیدا می‌کند که از خود مراقبت کرده و با خود مهربان باشید. شما کاری را که عاشقش هستید درست مانند کاری انجام بدهید که از آن متنفرید. امروز با مراقبت از خود و مهربانی، خلاقیتم را افزایش مي‌دهم برای تقویت اعتماد بنفس هر روز بارها و بارها تکرار کن: من انسان محترمی هستم، من انسان شجاعی هستم، من انسان بالیاقتی هستم، من انسان مهمی هستم، من عاشق خودم هستم
تقویت اعتماد بنفس…

شما همانطور که هستید بهترین هستید،نه کم و نه زیاد .
نیازی ندارید که به دیگران ثابت کنید چه کسی و چگونه هستید.
هر یک از ما برای خود شخصیتی منحصر به فرد داریم.
در این لحظه،شما همین چیزی هستید که هستید و همین بهترین است.
قدر خودتان را بدانید،خودتان را دوست بدارید
و احساس شادی و نشاط بکنید.
وقتی خودتان را دوست دارید،  دیگران را نیز دوست  خواهید داشت و با دوست داشتن خودتان و دیگران،  جهان  را زیباتر و بهتر می کنید.
 شما می توانید با عشق و  محبت،جهانی زیبا برای زیستن بسازید.
جهت دریافت مشاوره 👇🏻
@psychology13999


سلام دوست عزیز .‌
برای انتخاب رشته اول از همه علایق شما و بعد استعداد شما در اون رشته مهمه.و اینکه برای رسیدن به مؤفقیت در رشته تحصیلی خود باید هدفی مشخص و از قبل تعیین شده داشته باشید و بدانید که چرا وارد این رشته و یا دانشگاه شده اید.
در زمان انتخاب رشته حتماً به علایق، توانایی، ارزش ها، استعدادها و انگیزه خود از ادامه تحصیل دقت لازم را داشته باشید. عدم توجه به این مسائل می تواند عواقب جبران ناپذیری را برایتان به همراه داشته باشد و شما را از انتخاب رشته موفق دور کند.
جهت دریافت مشاوره 👇🏻
@psychology13999
 


@BiChatBot dan repost
‌ ‌ ‌‌‌ ‌
سلام 🥺💋
اول اینکه مرسی که این همه پستای خوب میزاری و حالمونو خوب میکنی🌈✨
بعدم اینکه من اصلا به خودم اعتماد ندارم و گاهی حتی به خودمم شک میکنم
و اصلا برای خودم ارزش قائل نیسم و نمیدونم باید چیکار کنم


@BiChatBot dan repost
‌ ‌ ‌‌‌ ‌
ممنون میشم راجب انتخاب رشته کمکم کنید


سلام عزیزم سال نو شما هم مبارک
با توجه به اینکه میگین پدربزرگ تون ۳ روزه فوت شدن و از لحاظ عاطفی هم به پدر بزرگ تون وابسته بودن برادرتون کاملا طبیعی هست که الان برادر تو بی قرار باشن و ناراحت از نبودشون چون غم شون تازه هست ...
ولی اگ این حالات شون طولانی مدت شد یعنی هنوزم بعد یک ماه حالات بی قراری شدید داشتن باتوجه به این ک توی دوره سن کودکی هنوز هستن میتونن به روانشناس کودک و نوجوان مراجعه کنن


@BiChatBot dan repost
‌ ‌ ‌‌‌ ‌
سلام سال نو مبارک
پدر بزگ من سه روزه ک فوت شدن
موقعی ک متوجه شدیم بردارم (12 سالشه) گریه نمی‌کرد می‌گفتیم باید گریه کنی لبخند میزد میگفت باشه حتی تهدیدش کردیم ولی ب شوخی ک اگه گریه نکنی میزنیمت تا اینکه بالاخره دیروز زد زیر گریه و ی کلیپ از پدربزرگم درست کرد امروز هم همش داره اون کلیپ و میبینه و همش گریه میکنه و میگه دلم برای بابا تنگ شده
من خودم دارم روانشناسی میخونم اما در مورد نزدیکانم اصلا نمیتونم تصمیم بگیرم
خیلی هم ب بابابزرگم وابسطه بود و دور از جونش همه میگفتن شکل بابابزرگمه
الان واقعا نگرانشم حتی در دوره مریضیشون هم خیلی پرخاشگری میکرد
کلا در عرض چهار روز این اتفاق افتاد
میشه کمک کنید؟!
لازمه ک ببریمش دکتر؟!


رفیق برای اینکه تو رو ببینه نباید حتما کار خاصی انجام بدی تا توی چشمم بیایی همینکه خودت باشی از همه قشنگ تره و اگه تو رو بخواد همینطوری قبول میکنه و دوست داره 💙🌱


@BiChatBot dan repost
‌ ‌ ‌‌‌ ‌
دوسشدارم اما منو نمیبینه چیکار کنم


حیطه های مشاوره آنلاین 👩🏼‍💻
#افسردگی
#حیطه فردی
#تحصیلی
#مشاوره تحصیلی همراه با مشاوره فردی هست و در طول هفته به شما برنامه ریزی هفتگی داده میشود
#برنامه ماهه ویژه کنکور انسانی
ارتباط با ادمین👇🏻
@psychology13999💙


سلام دوست عزیز روزتون بخیر .
ببینید اگه بخوام باشما صادق باشم توی یک پیام کلی کمک تون کنم اینکه شما باتوجه به سنی دارید از اونجایی ک گفتین دانشجو هستین و ترم ۱۰ باید ۲۳و ۲۴ سال داشته باشید پس یک خانوم جوان و بالغ هستین اما هنوز مانند یک نوجوان و یا کودک دنبال توجه و تشویق خانواده هستین و بر میگرده علتش به این که شما خودتون اصلا قبول ندارید و اعتماد بنفس کافی ندارید و دنبال این هستین ک یکی شما دائما تشویق کنه یا تایید...
اینکه شما بخوایین ۱۴ واحد بردارین یا ۲۴ واحد هیچ ربطی ب خانواده شما نداره شما باید بر حسب توانایی خودتون و نیازتون و برنامه روتین زندگی تون تصمیم بگیرید که چند واحد بردارین
در رابطه با زود رنجی که گفتین شما باید ریشه و منشأ این حساسیت شناخته شود؛ به عبارت دیگر باید بررسى شود که به چه چیزى حساس هستید و با دخالت کردن در آن طبیعى است که حساسیت شما نیز کاهش خواهد یافت؛ همچنین با هر یک از عوامل مختلف جسمى، روحى و روانى، محیطى و اجتماعى و غیره که این مشکل را ایجاد و یا تشدید مى کند باید به گونه اى خاص مقابله کرد.
و همچین سعی نمایید رفتار خود را کنترل نمایید، اما با بیان ساده و صمیمانه دیگران را از وضعیت روانی خود مطلع نمایید. مثلاً به او بگویید که این رفتار یا حرف شما را آزرده کرده است و احساسات روانی خودتون نسبت به اون موضوع تخلیه کنین
و در آخر دوست عزیز شما میتونین برای دریافت مشاوره خصوصی و فردی به این ای دی زیر مراجعه کنین
@psychology13999


@BiChatBot dan repost
‌ ‌ ‌‌‌ ‌
سلام. وقتتون بخیر من یک دختری هستم که زودرنجم و این زودرنج بودنم اذیتم میکنه خیلی بعد زود عصبانی میشم و اینکه با بعضی کارای مامانم نمیتونم کنار بیام میگه مثلا اسپیکر وصل کن به لپتاپ واسه گلای توی اتاقت آهنگ بزار و میگم دوست ندارم اسپیکر وصل کنم بعد که آهنگ میزارم میاد اسپیکر وصل میکنه میگم خوب دوست ندارم میگه چقدر بی‌حالی بعد زود عصبانی میشمو میگم دوست ندارم انجام بدم اصلا من بی‌حال (پیش اومده که یک چیزی گفتن پدرو مادرم و من زود بهم برخورده و بهم میگن بی جنبه ایی) و بی جنبه ام بعد میگه دوست داری دلمو بشکنی دیگه میگم وقتی دوست ندارم چرا هی میگی انجام بده اینجور رفتارا خیلی اذیتم میکنه نمیدونم چیکار کنم و اینکه میخوام انجام بدم اینقدر انرژی منفی دادن بهم که گاهی وقتی میخوام یک کاری انجام بدم خود به خود ناامید میشم و مثلا من دانشجو م الان ترم 10 هستم هرموقع خواستم 19واحد بردارم یا 18 واحد بابام میگه مریم تو نمیتونی برای چی زیاد برمیداری 15 تا برداریا14 تا یکبار مامانم بهم گفت هوش خواهرت از تو بیشتره و این حرف وقتی یادم میاد خیلی احساس ناامیدی میکنم هروقت هم برنامه ریزی کردم که کارامو طبق برنامه انجام بدم هم میشینم روی صندلی که درس بخونم مامانم سر صداش دراومده که من چه گناهی کردم همه کارا رو باید انجام بدم چرا از اتاقاتون درنمیاین و فلان، من دفتر و لپتاپ رو میزارم کنار میرم کارای خونه انجام میدم بعد میگم اینجوریه که من برنامه ریختم میخوام طبق برنامه انجام بدم میگن خوب بهمون بگو اینجوریه من چیزی نگم یا بگو درس دارم من کار نگم بهت، موقعی پیش اومده که میگم چرا همش به من میگی اینکار رو بکنم بابام میگه چون بچه اولی😶😐
میشه راهنماییم کنین و اصلا هم نمیتونم پس انداز کنم و اینم خیلی اذیتم میکنه اینکه هیچ شناختی از خودمم ندارم اینم بدم میاد
لطفاا کمک کنین

20 ta oxirgi post ko‘rsatilgan.

116

obunachilar
Kanal statistikasi