ناهید تاج الدین


Kanal geosi va tili: ko‘rsatilmagan, ko‘rsatilmagan
Toifa: ko‘rsatilmagan


عقل را با عقل یاری یار کن
"وامرهم شورا" بخوان و کار کن
?کانال رسمی دکتر ناهید تاج الدین نماینده مجلس دهم؛
?ارتباط با ادمین:
@Daftaresf
?شماره های تماس با دفتر اصفهان:
☎️ تلفن: ٣٢٢۶۶۵٠۶-٠٣١
? نمابر: ٣٢٢۶۶۵٠٧-٠٣١
? همراه: ٠٩١٣٢٢۵٩۶٢٣

Связанные каналы

Kanal geosi va tili
ko‘rsatilmagan, ko‘rsatilmagan
Toifa
ko‘rsatilmagan
Statistika
Postlar filtri


💠 به دعوت ناهید تاج الدین صورت گرفت:
🔺نشست نمایندگان و #شهرداران شهرستان اصفهان با ریاست سازمان میراث فرهنگی کشور به منظور بررسی مسائل گردشگری و میراث فرهنگی شهرستان
#گردشگری

🌱 @Nahid_tajedin


💠 مصاحبه ناهید تاج الدین با خبرگزاری ایلنا در سالگرد درگذشت آیت الله هاشمی رفسنجانی ؛

🔹تاج الدین در گفت‌وگو با ایلنا مطرح کرد:

🔻آیت‌الله هاشمی سیاست را زندگی می‌کرد/ نه با سیاست قهر کرد؛ نه قاعده‌ها را به هم ریخت .

🔹عضو فراکسیون امید مجلس گفت: مرحوم آیت‌الله هاشمی سیاست را زندگی می‌کرد و هیچ‌گاه میان این دو خط‌کشی نکرد.

🔹ناهید تاج الدین در گفت‌وگو با خبرنگار ایلنا با اشاره به شخصیت آیت‌الله هاشمی رفسنجانی اظهار کرد: مرحوم هاشمی یک تکیه‌گاه برای انقلاب اسلامی  بود، تکیه‌گاهی که هر دو جناح چپ و راست به درایت آن تکیه می‌کردند و روی آن حساب ویژه‌ای باز کرده بودند.

🔹وی ادامه داد: آیت‌الله هاشمی‌رفسنجانی مرد عبور از بحران‌ها بود و تا جایی‌که می‌توانست و برایش مقدور بود از بحران‌های سیاسی پیشگیری می‌کرد ضمن آن‌که هر یک از بحران‌هایی هم که به وقوع پیوست را مدیریت کرد و از قضا نام کتاب هاشمی هم "عبور از بحران" است.

🔹عضو فراکسیون امید مجلس با اشاره به اینکه فقدان آیت‌الله هاشمی جانسوز و ملموس است، افزود: جای خالی آیت‌الله هاشمی را به‌وضوح در ثبات‌بخشی به نظام سیاسی و تعادل آن می‌توان حس کرد. آیت‌الله هاشمی برای من نماد این جمله  است که "سیاست ما عین دیانت ما و دیانت ما عین سیاست ماست". او میان دیانت و سیاست با ظرافت تمام آشتی برقرار کرد و برای همین هم بود که به "آیت‌الله سیاستمدار"معروف بود. 

🔹وی تصریح کرد: آیت‌الله هاشمی سیاست را زندگی می‌کرد و هیچ‌گاه میان این دو خط کشی نکرد که برای مثال اول سیاست‌ورزی و بعد زندگی کند. او تمام قد وارد سیاست شده بود و خانواده‌اش نیز پابه‌پای او در سیاست حضور داشتند.

🔹تاج‌الدین با اشاره به اینکه آیت‌الله هاشمی سیاست‌ورزی را در ایران حرفه‌ای کرد و به‌معنای واقعی سیاست‌پیشه بود، تاکید کرد: این نکته بسیار مهمی است چون اگر می‌خواهیم توسعه سیاسی در ایران محقق شود به جای سیاست شیفته؛ نیاز به سیاست‌پیشه یعنی افرادی که سیاست‌ پیشه آنهاست، داریم.

🔹وی اظهار کرد: تا زمانی که در ایران سیاست تنها بر پایه احساس و عواطف افراد باشد هیچ اتفاق مثبتی برای توسعه سیاسی نمی‌افتد. ما به‌جای عاشقان سیاست نیاز به شاغلان سیاست و افراد حزبی داریم و از این منظر آیت‌الله هاشمی الگوی سیاست‌ورزی حرفه‌ای بود.

🔹دبیر کمیسیون اجتماعی مجلس شورای اسلامی خاطرنشان کرد: مرحوم هاشمی هیچ‌گاه با سیاست قهر نکرد، گرچه سیاست بارها او را مورد قهر قرار داد. او به تبعات بر هم خوردن زمین  بازی سیاست واقف بود و می‌دانست که نباید قاعده‌ها را بهم ریخت.

🔹تاج‌الدین با بیان اینکه هاشمی بارها خود را به رای مردم گذاشت،‌ متذکر شد: مرحوم هاشمی هیچ ابایی از  "نه" شنیدن  از مردم نداشت. او فراز و فرودهای بسیاری را در سیاست پشت سر گذاشت و همواره الگوی سیاست‌ورزی حرفه‌ای بود.

🔹وی در پایان تاکید کرد: مرحوم هاشمی دلسوز ایران و انقلاب اسلامی و یار صدیق رهبر انقلاب بود. برای ایشان همواره مصلحت‌ها پررنگ‌تر از خوشایندها اهمیت داشت و هیچ مصلحتی را فدای خوشایندها نکرد که درایت و صداقتش در این زمینه مثال‌زدنی بود.

🌱 @nahid_tajedin

http://www.ilna.ir/fa/tiny/news-579885


💠 ناهید تاج الدین در مصاحبه با ایلنا:
#آیت‌الله_هاشمی سیاست را زندگی می‌کرد/ نه با سیاست قهر کرد؛ نه قاعده‌ها را بهم ریخت.


https://telegram.me/joinchat/BH3tqjxpqkxRMSGw_kpWRg


🔹مکاتبه دفتر معاون اول ریاست جمهوری با دکتر نوبخت پیرو درخواست ناهید تاج الدین نماینده اصفهان

❌ افزایش اعتبار و پرداخت مطالبات پروژه #قطار_شهری اصفهان

🌱 @Nahid_tajedin


🔹پیگیری و پاسخ مدیر کل امور مجلس وزارت بهداشت به #تذکر ناهید تاج الدین و تعداد دیگری از نمایندگان

🔺موضوع: رسیدگی به وضعیت کارکنان #طرح_تحول_سلامت

🌱 @Nahid_tajedin


#بازخوانی یادداشت ناهید تاج الدین در تیرماه ۹۶ / هفته نامه صدا

نزدیک کردن دموکراسی به نان شب مردم

⭕️ناهید تاج الدین /نماینده اصفهان

🔹حماسه 29 اردیبهشت حماسه ای بی نظیر  و بستر ساز یک تحول عظیم بود   ، حماسه ای که تا سالها برای تحلیلگران حرف دارد و  تا مدتها باید از آن رمز گشایی سیاسی نمود .

🔹رقبای دولت در این انتخابات بر شکاف های اجتماعی چون  سه شکاف طبقاتی ، شکاف دولت – ملت و شکاف مذهبی سرمایه گذاری کردند و سعی نمودند با تقسیم مردم به 4 درصد و 96 درصد ، تخریب دولت و دستاوردهای آن  ، دولت را زمین گیر کنند ، آنها بر شکاف های اجتماعی موج سواری سیاسی کردند و  با چند پاره کردن جامعه می خواستند کسب رای کنند .

🔹آنها  می خواستند بر ویرانه های سرمایه اجتماعی، دولت خود را بنا کنند اما همه شاهد بودیم که مردم میان وعده های یارانه ای و ثبات اقتصادی به ثبات اقتصادی رای دادند  و  امنیت همه جانبه از جمله امنیت  اقتصادی را  مقدمه تامین نیازهای معیشتی خود دانستند .

🔹از دیگر سو  مردم پای صندوق های رای  میان امنیت و آزادی ارتباط معناداری برقرار کردند.

🔹در این انتخابات توسعه سیاسی با توسعه اقتصادی و دموکراسی با توسعه پیوند خورد و به روایتی مفهوم دموکراسی  به مفهوم " نان شب مردم " نزدیک شد .

🔹و کار مهم دولت دوزادهم آنست که بتواند با نزدیک کردن  مفهوم  دموکراسی به مفهوم "  نان شب مردم  "  با رویکرد توسعه محور برای دموکراسی نهادسازی کند .

🔹نباید دوباره پس از هشت سال در تحلیل های اصلاح طلبان عنوان شود " ما نتوانستیم دموکراسی را به نان شب مردم ترجمه کنیم "

🔹اهتمام دولت دوازدهم باید همین ترجمه دموکراسی به نان شب مردم باشد .

🔹خوشبختانه  آقای روحانی نختسین رئیس جمهوری بود  که در همایش اقتصاد ایران در 14 دیماه 1393 گفت  :

" در کشور ما سالها و دهه هاست که اقتصاد به سیاست خارجی و داخلی یارانه میدهد ، اقتصاد ما تا کی باید به سیاست یارانه بدهد ؟ باید یک دهه امتحان کنیم و از سیاست داخلی و خارجی به  اقتصاد یارانه بدهیم تا ببینیم زندگی ، معیشت و اشتغال جوانان مردم چگونه خواهد شد ؟

این دیدگاه  خود مقدمه " دولت رفاه " است  و " دولت رفاه " مقدمه توسعه يافتگی

🔹در حقیقت تنها بوسیله یک " دولت رفاه " می توان دموکراسی را به نان شب مردم ترجمه کرد

🔹 دیدگاهی  که به "دولت رفاه" معتقدست دیدگاهی ست که  در آن قرارست سیاست ، امنیت اقتصاد و امینت  اقتصادی  را تامین کند ، امنیتی  که برای مردم در انتخابات 29 اردیبهشت بسیار  حساس و سرنوشت ساز  بود .

🔹بعنوان یک عضو کمیسیون اجتماعی این را اضافه کنم   که همه جامعه شناسان در این مقطع معتقدند با توجه به شتاب گرفتن تغییرات  اجتماعی و به تبع آن افزایش آسیب های اجتماعی بزودی هم سیاست و هم اقتصاد باید به اجتماع و وضعیت اجتماعی یارانه بدهد.

🔹مدیریت آسیب های اجتماعی در ایران  نیازمند توانمند سازی اقشار مختلف مردم و افزایش سطح رفاه اجتماعی ست ،  این مردم یک "  دولت رفاه " کارآمد میخواهند  ، باید   برای توسعه ایران کابینه دوازدهم  را بر پایه  یک دولت رفاه کارآمد چینش کرد .

🔹در کابینه جدید  به وضعیت اجتماعی و به  رفاه اجتماعی باید  یارانه داد  ، در کابینه جدید بر روی توانمند سازی زنان باید  تمرکز داشت  ، در کابینه جدید  توسعه انسانی را باید   جدی تر دنبال کرد  .در کابینه جدید  مشارکت جوانان را بیشتر جذب و بهتر  جلب کرد  ، در کابینه جدید   به آسیب های اجتماعی باید  بیشتر توجه کرد  ، در کابینه جدید  تبعیض های سیاسی ، اجتماعی ، اقتصادی را ریشه کن کرد .

🔹آقای روحانی باید برای یک لحظه فکر کند  دولت ایشان  آخرین فرصت توسعه در ایران است ، این آخرین فرصت را دریابد  و درک کند  و برای لحظه لحظه آن برنامه ریزی و مدیرت زمان داشته باشد .

🔹باید هم کار خوب کرد و سیاستگذاری درست و عقلانی داشت و هم خوب کارکرد و مدیریت جهادی داشت  ، در حقیقت بهره وری ترکیبی است از اثر بخشی و کارایی ، انچه در این سالها از دولت  دیده ایم و نیازمند تمدید آن و البته شتاب گرفتن اش هستیم .

🌱 @Nahid_tajedin


✏️ توئیت ناهید تاج الدین در خصوص ضرورت های #دولت_رفاه

ما را دنبال کنید...
🔻🔻🔻
https://telegram.me/joinchat/BH3tqjxpqkxRMSGw_kpWRg


💠نشست ناهید تاج الدین نماینده اصفهان و #شهرداران شهرستان اصفهان با علی اکبر مونسان رییس سازمان میراث فرهنگی فردا عصر در سازمان میراث فرهنگی و گردشگری کشور برگزار خواهد شد.

🔹این نشست به درخواست شهرداران و با پیگیری ناهید تاج الدین به منظور طرح مطالبات شهرداری های شهرستان در در راستای تحرک حوزه #گردشگری و رسیدگی به وضعیت #میراث_فرهنگی و ابنیه تاریخی شهرستان اصفهان انجام پذیرفته است.

https://telegram.me/joinchat/BH3tqjxpqkxRMSGw_kpWRg


💠 مخالفت نمایندگان مجلس با #افزایش قیمت #بنزین و #گازوئیل

🔻 سخنگوی کمیسیون تلفیق #بودجه_۹۷ :

🔹با توجه به مصوبه امروز کمیسیون، ۱۱۰ هزار میلیارد تومان بدهی‌های افراد به دولت و مطالبات اشخاص از دولت تهاتر خواهد شد.

🔹بدهی‌های دولت به بانک مرکزی در سرفصل خاصی بدون اینکه پایه پولی تغییر پیدا کند ثبت و درج خواهد شد و این موضوع اثرات روانی مناسب و گردش پولی خوبی در جامعه به وجود می‌آورد.

🔹نمایندگان در رابطه با پیشنهاد افزایش حامل‌های انرژی به ویژه بنزین و گازوئیل مخالفت کردند.

🔹حامل‌های انرژی در همین سقف موجود درآمد خواهند داشت و درآمد حاصل از آن براساس تبصره ۱۴ لایحه بودجه برای هدفمندی یارانه‌ها استفاده می‌شود/فارس
🌱 @Nahid_tajedin


🔹پاسخ معاون اول ریاست جمهوری به نامه ناهید تاج الدین نماینده اصفهان

❌ابلاغ دستور العمل اجرایی قانون حمایت از #اشتغال پایدار #روستایی و عشایر به استانداران
#تصویرنامه
🌱 @Nahid_tajedin


💠 بسته #خبرگردی_اجتماعی :



📣 همسان سازی، حقوق #بازنشستگان با کارمندان

📎 http://l1l.ir/3lpg

🔻🔻🔻

📣 بازگشت ۹۸ درصدی #معتادان به اعتیاد/طرح های ضربتی جمع آوری معتادان کارساز نیست.

📎 http://l1l.ir/3lph

🔻🔻🔻

📣 پیش بینی های بودجه ای که موجب #فشار_اقتصادی شود، تصویب نخواهد شد/ شرایط زندگی مردم را درک می کنیم.

📎 http://l1l.ir/3lpi

🔻🔻🔻

📣 توسعه محیط #کسب_و_کار و #اشتغال نیاز مهم جامعه است.

📎 http://l1l.ir/3lpk

🔻🔻🔻

📣افزایش #وام_ازدواج به ۱۵ میلیون تومان در پیشنهاد کمیسیون تلفیق آورده می شود.

📎 http://l1l.ir/3lpl



🌱 @Nahid_tajedin


💠دبیر کمیسیون اجتماعی مجلس شورای اسلامی گفت: فیلترینگ تلگرام همه رشته‌های دولت را در زمینه کسب و کارهای مجازی پنبه خواهد کرد و متاسفانه نقشه راه دولت را در این زمینه مخدوش می‌کند.


🔺ناهید تاج الدین در گفت و گو با خبرنگار ایسنا منطقه اصفهان، اظهار کرد: بودجه وزارت ارتباطات در لایحه بودجه 97 چیزی حدود 39 هزار میلیارد ریال یعنی تقریباً سه برابر بودجه وزارت صنعت، معدن و تجارت است و این نشان می‌دهد دولت بر روی ظرفیت‌های فضای مجازی برای ایجاد اشتغال و کسب و کارهای اینترنتی حساب ویژه ای باز کرده، اما متاسفانه فیلترینگ تلگرام یک نقض غرض بزرگ در این زمینه محسوب می‌شود.


🔺وی افزود: فیلترینگ تلگرام همه رشته‌های دولت را در زمینه کسب و کارهای مجازی پنبه خواهد کرد و متاسفانه نقشه راه دولت را در این زمینه مخدوش می‌کند.


🔺وی تاکید کرد: برابر برخی آمار امروز بیش از 600 هزار کانال تلگرامی مشغول فعالیت هستند که بیش از 40 درصد آن‌ها فروشگاه‌های مجازی‌اند. برخی دیگر آمار حکایت از وجود 30 هزار کسب و کار اینترنتی در ایران ست که 15 هزار کسب و کار در این میان همگی مجازی هستند و بخش بزرگی از این کسب و کارها بر اساس استفاده از شبکه‌های مجازی طرح ریزی شده است.


🔺نماینده مردم اصفهان در مجلس شورای اسلامی ادامه داد: اگر هدفگذاری دولت بر روی ایجاد اشتغال مجازی می‌باشد که هست باید از سرپا بودن تلگرام و دیگر شبکه‌های مجازی دفاع کند. علاوه بر مزیت‌های اشتغال، حضور مجازی در تلگرام و اینستاگرام به بخشی از سبک زندگی جامعه تبدیل شده و باید برای این سبک زندگی احترام قائل بود.


🔺تاج الدین خاطرنشان کرد: من متوجه همه تبعات امنیتی این شبکه‌های مجازی در شرایط حاضر هستم اما به نظرم فیلترینگ تلگرام پاک کردن صورت مسئله است در حالیکه می‌توان حتی از ظرفیت‌های تلگرام و شبکه‌های مجازی برای گفتگوی ملی استفاده نمود.

🌱 @Nahid_tajedin


ناهید تاج الدین در مصاحبه با ایسنا:

فیلترینگ #تلگرام همه رشته‌های دولت را در زمینه کسب و کارهای مجازی پنبه خواهد کرد.
https://telegram.me/joinchat/BH3tqjxpqkxRMSGw_kpWRg


💠ناهید تاج الدین نماینده مردم اصفهان در مجلس :

🔺مردم حق اعتراض دارند و باید صدای آن‌ها شنیده شود، بسیاری از آن‌ها از وضعیت اقتصادی گلایه دارند و دولت و سایر دستگاه‌ها نیز باید به‌طور جدی‌تر به دنبال تحقق مطالبات مردم باشند.

🔺ناهید تاج‌الدین در گفت‌وگو با ایسنا، در خصوص اعتراض‌های بخشی از مردم در روزهای اخیر، اظهار کرد: به ‌عنوان نماینده مردم و به‌ عنوان کسی که دغدغه ایرانی آباد و آزاد لحظه‌ای رهایم نمی‌کند درباره وقایع اخیر نگرانم.    

🔺تاج‌الدین افزود: البته حساب معترضان اقتصادی و کسانی که نسبت به وضعیت معیشتی اعتراض دارند با حساب موج‌سواران سیاسی داخلی و خارجی در ناآرامی‌های اخیر و آن‌ها که از آب گل‌آلود بی‌ثباتی ایران ماهی می‌گیرند، جدا است.

🔺این عضو کمیسیون اجتماعی مجلس شورای اسلامی، تصریح کرد: بخش مهمی از ناآرامی‌های اخیر ریشه در چالش‌های اقتصاد ایران دارد، بحران منابع آب، مسائل زیست‌محیطی، صندوق بازنشستگی، بودجه دولت، نظام بانکی و بیکاری، ۶ ابر چالشی است که اقتصاد ایران با آن مواجه است و این ابر چالش‌ها راه را بر معیشت مردم تنگ کرده است.

🔺تاج‌الدین با بیان اینکه بیکاری جمعیت فعال نیز به‌خصوص در میان تحصیل‌کردگان، جوانان و زنان مشهود است، اضافه کرد: بحران منابع آب، مشکلات کشاورزان و مسائل زیست‌محیطی همه طیف‌های جامعه را درگیر کرده است. همچنین بحران صندوق‌های بازنشستگی نیز نزدیک ۲ میلیون بازنشسته کشوری و لشکری و بحران نظام بانکی بخش قابل توجهی از مردم را درگیر خود کرده است.

🔺وی تأکید کرد: هیچ یک از این مشکلات و چالش‌ها یک شبه به وجود نیامده و به تبع آن یک شبه نیز از میان نخواهد رفت و نمی‌توان بار آن‌ها را  صرفاً به دوش یک دولت گذاشت.

🔺نماینده مردم اصفهان در مجلس شورای اسلامی، اظهار کرد: برای حل این چالش‌ها باید مسیر درست را انتخاب کرد و به گواه بسیاری از کارشناسان اقتصادی جهت‌گیری و  مسیر دولت تا امروز جهت‌گیری و مسیر درستی بوده است.

🔺تاج‌الدین با اشاره به اینکه انتقاد من به دولت این است که با مردم سخن نمی‌گوید، گفت: آقای روحانی باید با مردم حرف بزند. مردم هیچ دورنمایی از وضعیت اقتصادی و حل مشکلات و موانع موجود ندارند و روحانی باید این دورنما را برای آن‌ها ترسیم کرده تا نگرانی‌های مردم فروکش کند.

🔺وی گفت: به نظر بنده اقتصاد امروز نیاز به دیپلماسی داخلی دارد و دولت باید با اصناف و صاحبان کسب‌وکار  چانه‌زنی‌ها و تعاملات مؤثر اقتصادی داشته باشد و گفتگوی ملی را در محور اقتصادی پیش گیرد.

🔺این عضو کمیسیون اجتماعی مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: متأسفانه این اعتراضات تنها بی‌ثباتی اقتصادی را  افزایش می‌دهد و  بی‌ثباتی، چالش‌های اقتصادی ایران را سنگین‌تر می‌کند و باعث می‌شود تر و خشک در آتش  اقتصاد بسوزند.

🔺تاج‌الدین افزود: از طرف دیگر اگرچه اعتراض خصیصه و ویژگی یک جامعه زنده است، اما متأسفانه نتوانسته‌ایم در فرهنگ سیاسی خود فرهنگ اعتراض را نهادینه کنیم. به همین دلیل است که اعتراض‌ها به سمت خشونت و از بین بردن اموال عمومی پیش می‌رود.

🔺این عضو کمیسیون اجتماعی مجلس گفت: معترضان باید بدانند به جای آسیب زدن به اموال خودشان، می‌توان به صورت مدنی نیز اعتراض کرد و جواب گرفت، دولت هم باید این تضمین را به آن‌ها بدهد که صدایشان شنیده می‌شود،  خشونت‌های این روزها نشان می‌دهد باید در این زمینه اقدامات جدی انجام داد.

🔺وی خاطرنشان کرد: امروز بیش از هر زمان دیگری به اتحاد و خویشتن‌داری نیاز داریم، راه حل مشکلات ایران از توسعه می‌گذرد و توسعه نیز نیاز به اجماع ملی دارد.

https://telegram.me/joinchat/BH3tqjxpqkxRMSGw_kpWRg


ناهید تاج الدین dan repost
💠ناهید تاج الدین نماینده اصفهان: در فرهنگ سیاسی‌مان، فرهنگ اعتراض نهادینه نشده است/روحانی باید با مردم حرف بزند.
https://www.isna.ir/news/96101105844/

🌱 @Nahid_tajedin


💠 مصاحبه ناهید تاج الدین با ایرنا :

🔻نوسانات شدید اقتصادی عاملی برای مهاجرت به تهران ؛

🔹تهران- ایرنا- بروز نوسان های شدید در حوزه اقتصادی، جریان مهاجرت معکوس به شهرهای بزرگ به ویژه تهران را افزایش داده است. در این میان باید کوشید با برنامه ریزی بهینه و سیاست گذاری های صحیح به توسعه یکدست و متوازن تمامی نواحی کشور اقدام کرد و شرایط ایجاد عدالت اقتصادی را مهیا ساخت تا اینگونه افراد به کلانشهرها مهاجرت نکنند.

🔹رشد بی‌رویه مهاجرت از شهرهای کوچک به کلان شهرهایی مانند تهران مشکل های ساختاری و شهری، آسیب های همچون رشد جرایم، تعارض فرهنگی اجتماعی، کمبود امکانات و اختلال در حوزه مدیریت شهری را در پی داشته است...

🔹ناهید تاج الدین» عضو کمیسیون اجتماعی مجلس شورای اسلامی، بخشی از مهاجرت ها به تهران را سلبی و بخش دیگر را ایجابی می داند و می گوید مهاجرت های ایجابی بیشتر به دلیل تحرک اجتماعی در تهران رخ می دهد، یعنی افراد احساس می کنند که در پایتخت امکان پیشرفت بیشتری دارند و به همین علت به تهران مهاجرت می کنند اما مهاجرت های سلبی به سبب نبود توسعه شهری است. در ادامه دیدگاه های وی را در این باره از نظر می گذرانیم.

🔻 اشتغال عاملی برای مهاجرت به تهران ؛

🔹هنگامی که نرخ بیکاری در 42 درصد از شهرستان ها از نرخ متوسط کشوری بالاتر است و در میان 429 شهرستان کل کشور 181 شهرستان دارای نرخ بیکاری بالاتر از متوسط کشوری هستند، انتظاری جز این نیست که جمعیت جویای کار به تهران گسیل شوند و این شهر برای آنها حکم سرزمین شانس را بازی کند و برای کسب شغلی مناسب به تهران مهاجرت کنند. استان تهران با تراکم 890 تن در هر کیلومتر مربع پرتراکم‌ ترین استان کشور به شمار می رود، در حالی که بر پایه نتیجه های سرشماری 1390 خورشیدی، تراکم جمعیت در کشور 46 تن محسوب می شود که این میزان در مقایسه با تراکم جمعیت در تهران نشان می‌دهد که جمعیت در استان یاد شده حدود 20 برابر تراکم جمعیت در کل کشور است.

🔹این تراکم فرسودگی های اجتماعی را در پایتخت افزایش می دهد زیرا معضل آسیب های اجتماعی به وجود می آید که این عامل ناشی از تراکم بالای جمعیتی و درگیر شدن زندگی بسیاری از شهروندان با این مسایل است. تراکم جمعیتی تهران در 1385 خورشیدی برابر با 829 تن بود که در مدت یک دهه 61 تن نیز به این آمار افزوده شده اند که این تراکم جمعیتی به نوعی اصطکاک اجتماعی را بیشتر می کند و همین عاملی برای افزایش نزاع های جمعی می شود، به گونه ای که آمارها می‌گویند؛ روزانه ٢٢٣ نزاع و درگیری خیابانی در پایتخت رخ می‌دهد، درگیری ‌هایی که با صدمه های جانی همراه و آثار سوء اجتماعی بسیاری برجای گذاشته است.

🔻راهکارهای توازن بخشی در جمعیت تهران ؛

🔹برای توازن بخشی در جمعیت باید عوامل مهاجرت به تهران و کلان شهرها را بررسی و انگیزه هایی به منظور ماندن در روستا یا شهرهای متوسط ایجاد کرد و این تنها مستلزم توزیع مناسب امکانات و جدی گرفتن توسعه روستایی و شهرهای متوسط به شمار می رود. توازن بخشی در جمعیت مرهون توازن در نظام عرضه و تقاضا است که باید این 2 مقوله را به ویژه در بخش اقتصادی تعدیل کرد تا بدین وسیله در میان روستاییان و افراد ساکن در شهرهای کوچک انگیزه های مهاجرت به تهران کمتر شود. به عنوان نمونه چیزی حدود 670 اقامتگاه بوم گردی در ایران وجود دارد که هر 25 گردشگر داخلی نیز توانایی ایجاد یک شغل پایدار را دارد و اگر این اقامتگاه ها فعال شود، کمک می کند تا برخی انگیزه های مهاجرت در روستاها و شهرهای متوسط کاهش یابد.

🔻 نوسانات شدید اقتصادی عاملی برای مهاجرت به تهران ؛

🔹نظام عرضه و تقاضا در اقتصاد ایران به نوعی نظام تمرکزگرا به شمار می رود، وقتی که هم تقاضا بیشتر و هم عرضه تسهیل شده تر است، به قرار قاعده آن فردی که می خواهد کار اقتصادی کند، جذب تهران می شود، بنابراین تهران تمرکز سرمایه و پول دارد که این عامل به دنبال خود کارگران را جذب می کند. از طرفی هم هر چه اقتصاد نوسان بیشتری داشته باشد و شرایط بی ثبات تر شود، مردم احساس می کنند باید به مرکزیت اقتصاد نزدیک تر شوند تا پیامدهای اقتصادی کمتر متوجه آنها شود و به جایی مهاجرت کنند که از ثبات بیشتری برخوردار است.

🔻 الگوی توسعه شهری بر پایه تقاضای تهران نشینی ؛

🔹«شهرنشینی وابسته» خیلی آگاهانه نبوده است که بتوان از آن به عنوان مدل خاصی تعبیر کرد و این پدیده از یک فضای ناآگاهانه شکل گرفت؛ یعنی الگوی توسعه شهری تهران بر پایه تقاضای تهران نشینی بوده است و به جای آنکه توسعه شهری تقاضای سکونت در تهران را تعریف و تعیین کند برعکس این میزان تقاضای سکونت به شمار می رفت که توسعه شهری را تعریف کرد، بنابراین ناگهان فاصله تهران با بقیه شهرها زیاد شد و توسعه نامتوازن در آن به وقوع پیوست...

🌱 @Nahid_Tajedin

http://www.irna.ir/fa/News/82781096


💠 مصاحبه ناهید تاج الدین با ایرنا در خصوص " نوسانات شدید اقتصادی و مهاجرت به تهران "

https://telegram.me/joinchat/BH3tqjxpqkxRMSGw_kpWRg


💠 مصاحبه ناهید تاج الدین با روزنامه آرمان در خصوص " حداقل سن ازدواج" :

🔻تلاش برای کاهش سن ازدواج

معاون حقوقی رئیس‌جمهوری گفت: باید مجلس را برای تعیین حداقل ۱۸ سال سن ازدواج برای دختران همسو کرد. لعیا جنیدی افزود: برای همین موضوع در فراکسیون زنان مجلس روی موضوع سن ازدواج بالاتر برای این افراد بحث شده است تا سال بالاتر را برای حداقل سن ازدواج تعیین کنند که حدود ۱۸ سال سن تاکنون مطرح است. او اظهار کرد: البته برخی مساله سن ۱۵ سال را مطرح کردند که هنوز روی آن نیز حرف است. اگرچه سن ۱۳ سال مورد مناقشه است و بسیاری روی آن ایراد گرفتند که باید تلاش شود تا سن ازدواج به حداقل ۱۸ سال برسد. جنیدی اضافه کرد: با ازدواج زودهنگام کودکان به ویژه دختران، فرصت تحصیل از این افراد گرفته می‌شود و در واقع آنها را از درس محروم می‌کنیم. معاون حقوقی رئیس‌جمهوری افزود: برای موضوع ازدواج زودهنگام تاکنون جلسات مختلفی در فراکسیون زنان مجلس برگزار شده است، چون اغلب این ازدواج‌های زودهنگام در دوران وجوب تعلیم است. او تصریح کرد: با این اقدام فرزندان لازم التعلیم این مملکت عملا از حق تحصیل و حمایتشان در عرصه درس محروم می‌شوند که به همین منظور تمهیداتی اندیشیده شود تا در زمان معقول فرصت تحصیل برای آنها وجود داشته باشد. جنیدی ادامه داد: باید دقت کرد که درک این کودکان از رابطه و مسائل اجتماعی کامل نامشخص است و می‌تواند ایجاد اشکال کند و اینها ممکن است توجهی به حداقل حقوق و روابط انسانی خودشان نداشته باشند و از این رابطه انسانی که باید مبتنی بر ارتباط باشد، تبدیل به رابطه‌ای بشود که از نظر موازین روانی و جسمی و از نظر پزشکی ایجاد اشکال می‌کند. او ابراز کرد: امید است با همت همه مسئولان بتوانیم در تعیین حداقل سن ازدواج برای کودکان تلاش‌های جدی انجام دهیم تا این کودکان، در سنین پایین وارد عرصه زندگی نشوند. همچنین رئیس دفتر فرهنگی مرکز پژوهش‌های مجلس در یک نشست تخصصی با موضوع نگاهی نو به ازدواج زودهنگام، آمار مربوط به ازدواج کودکان را این گونه اعلام کرد: بر اساس آمارها، ازدواج بین ۱۰ تا ۱۴ سال که کل مناقشه روی این بازه سنی است؛ در واقع مجموع این ازدواج‌ها در سال ۹۴، ۳۷هزار و ۱۳۷ مورد بوده است ...

🔻مجلس و ازدواج زودهنگام؛

🔹در ایران تقریبا حدود ۱۷ درصد دختران پیش از رسیدن به سن ۱۸ سالگی ازدواج کرده‌اند. بر اساس برخی آمارها گفته می‌شود ۱۷درصد دختران ایرانی زیر ۱۸ سال ازدواج می‌کنند که بخش عمده آنها در سنین ۱۵ تا ۱۸ قرار دارند و بخش کمتری از آنها هم زیر ۱۵ سال سن دارند. بنابراین به‌طور میانگین سن ازدواج زودهنگام دختران بین ۱۶ تا ۱۷ سال است. بر اساس داده‌های مرکز آمار ایران میزان ازدواج دختران ۱۵ تا ۱۹ساله در شهر ۱۸.۵درصد و در روستاها ۲۸.۵ ‌درصد بوده است که این نشان می‌دهد، این مساله بیشتر در روستاها اتفاق می‌افتد و باید آن را ریشه‌یابی کرد.


🔹 یک عضو فراکسیون زنان مجلس درباره اقدامات انجام شده برای جلوگیری از ازدواج زودهنگام دختران در مجلس به خبرنگار «آرمان» می‌گوید: ازدواج کودکان همچنان در مجلس در حال بررسی است.

🔹ناهید تاج الدین تاکید می‌کند: در این گونه ازدواج‌ها هم از بار هزینه خانوار کاسته شده و هم ازدواج دختر با یک مرد مسن می‌تواند وضعیت اقتصادی او و حتی خانواده را بهبود بخشد. در برخی موارد کودکان جای پول با طلبکار مبادله می‌شوند و در مواردی نیز رضایت به ازدواج کودکان برای حفظ شرف و آبروی خانوادگی است. به‌هرحال، بنده معتقدم بستر پیدایش این ازدواج‌ها هم در بسیاری از موارد آسیب‌های اجتماعی است، یعنی ما به‌تبع افزایش آسیب‌های اجتماعی شاهد افزایش این ازدواج‌ها به‌ویژه در شهرها هستیم. اغلب این ازدواج‌ها نیز متوجه دختران حاشیه‌نشین است. به گفته او ازدواج برای این دختران به‌نوعی فرار از فلاکت محسوب می‌شود. اغلب این دختران تا سنین ۱۳ -۱۰سالگی جزو کودکان ‌کار و خیابان هستند و پس از آن با توجه به محدودیت‌هایی که برای کار دارند و از طرف دیگر، خروج آنها از چرخه درآمدزایی برای خانواده، ناگزیر باید ازدواج کنند، چون سن آنها اقتضای کار خیابانی را ندارد و در صورت کار خیابانی آسیب‌های اجتماعی دیگر به سراغ آنها می‌آید. این عضو فراکسیون زنان مجلس می‌افزاید: در این شرایط حضور آنها در خانه برای خانواده هزینه به‌دنبال دارد. بنابراین بسیاری از دختران حاشیه‌نشین پس از پایان دوره‌ای که کودک کار و خیابان هستند، درست زمانی که عمر این نهاد شغلی یعنی «کودک کار» برای آنها به‌سر می‌آید، باید جذب نهاد خانواده شده و تن به ازدواج دهند، چرا که از چرخه تولید در خانواده خود خارج و وارد چرخه مصرف شده‌اند.

🌱 @Nahid_Tajedin

http://www.armandaily.ir/fa/news/main/208458/%D8%AD%D8%AF%D8%A7%D9%82%D9%84-%D8%B3%D9%86-%D8%A7%D8%B2%D8%AF%D9%88%D8%A7%D8%AC%D8%8C-18-%D8%B3%D8%A7%D9%84


💠 مصاحبه ناهید تاج الدین را با روزنامه آرمان در خصوص " حداقل سن ازدواج " امروز در صفحه ۴ روزنامه آرمان بخوانید ...
👇👇👇

🌱 @Nahid_Tajedin


💠بسته #خبرگردی_اجتماعی :



📣 بانک مرکزی با #وام_ازدواج ۱۵ میلیونی مخالفت نکرد.

📎 http://l1l.ir/3jc7

🔻🔻🔻

📣 گسترش آمار بیکاری و عدم تحقق #اقتصاد_مقاومتی علت استیضاح ربیعی/ ارسال طرح #استیضاح_وزیر تعاون به هیأت رئیسه مجلس

📎 http://l1l.ir/3jc9

🔻🔻🔻

📣 #معافیت_مالیاتی ۵۰ درصدی شاغلان دارای فرزند با معلولیت خیلی شدید

📎 http://l1l.ir/3jcb

🔻🔻🔻

📣 تبصره افزایش قیمت حامل های انرژی در #کمیسیون_انرژی حذف شد

📎 http://l1l.ir/3jcd

🔻🔻🔻

📣 افزایش آمار #طلاق در سایه تشدید معضلات معیشتی و #اعتیاد/مشاوره قبل از ازدواج مهم تر از راه اندازی سامانه ثبت طلاق است.

📎 http://l1l.ir/3jce



🌱 @Nahid_Tajedin

20 ta oxirgi post ko‘rsatilgan.

2 491

obunachilar
Kanal statistikasi