افکـار زنـده


Kanal geosi va tili: ko‘rsatilmagan, ko‘rsatilmagan
Toifa: ko‘rsatilmagan


🌾ا﷽ا
📚 بریده هایی زیبا از برترین کتب روانشناسی
با حضور دکتر میرسعیدجعفری
"دکتری تخصصی مشاوره از دانشگاه علامه طباطبایی
و موسس باشگاه درمان کوتاه راه محور"
شناسه تلگرام DrJafari1360@
شناسه اینستاگرام sfbt_ir@
جهت تبلیغات در کانال ↔ @shjafari17

Связанные каналы  |  Похожие каналы

Kanal geosi va tili
ko‘rsatilmagan, ko‘rsatilmagan
Toifa
ko‘rsatilmagan
Statistika
Postlar filtri


🍂🍃

؛✍🏻

"انسان علاوه براینکه خودخواه است، دگرخواه نیز هست، هم از خوشی خودش خوشحال است و هم از خوشی دیگران."

#مصطفی_ملکیان

تفاوت ego و self این است که ego چنان ساخته شده که فقط منافع خودش را روایت کند ولیself جوری ساخته شده که هم به فکر منافع خودش هست و هم به فکر منافع دیگران.
انسان چنان ساخته شده که گاهی هیچ منفعتی از یک کار خاص نمی برد مثلا شما از یه جایی عبور می کنید و می بینید که یک گنجشک دارد یخ می زند. آن را برمی دارید و به خانه می برید و به آن رسیدگی می کنید و بعد از چند روز بهبودی حاصل می شود و سپس رهایش می کنید. شما چه منفعتی می برید و چه منفعتی بردید؟

ویلیام جیمز با یکی از فلاسفۀ دورۀ خودش جر و بحثی داشت که آن فیلسوف می گفت انسان محال است کاری انجام دهد مگر آنکه با واسطه یا بی واسطه منفعتی ببرد. جیمز می گفت: ما انسانها چنان ساخته شده ایم که هم آن موقعی که خوشی به خودمان می رسد، شاد می شویم و هم موقعی که خوشی به موجودی دیگر و بیگانه می رسد، شاد می شویم. شما اگر در یک روز برفی که یک متر برف بر روی زمین نشسته، پیرمرد یا پیرزنی را می بینید که نمی تواند از خیابان عبور کند ، می روید و کمکش می کنید تا عبور کند، اینجا شما منفعتی نبردید ولی لذت بردید حال اگر یک نفر از دوستان و آشنایان تان شما را هنگام کمک کردن می دید، آن میزان از لذتی که قبلا بردید، اینک نمی برید.

آن فیلسوف می گفت: اصلا چنین نیست و با واسطه یا بی واسطه، منفعتی متوجه آن فرد شده است. یک روز ویلیام جیمز با کالسکه می رفت و باران شدیدی هم می بارید وقتی به یک پل رسید، در کنار نهر آب که بواسطۀ باران شدید طغیان کرده بود، بچه خوکی را دید که در گل و لای کنار رودخانه گرفتار شده و بسیار در وضعیت بدی است. جیمز رفت و به آن بچه خوک کمک کرد و برگشت. او با خودش گفت همین مورد، نمونۀ خوبی است و داستان را به آن فیلسوف تعریف کرد و گفت من از آن ماجرا هیچ منفعتی را صاحب نشدم ولی کمک کردم. من چه سودی بردم؟
آن فیلسوف گفت: اگر تو آن را رها می کردی، و می رفتی، تا موقعی که حافظه ات یاری می کرد، عذاب وجدان می آمد سراغت و برای آنکه خودت را از تلخی روانت رها کنی، رفتی و کمک کردی، پس سودی بردی .
به نظر می رسد که آن فیلسوف برنده شده ولی جیمز می گفت چرا وقتی که از آنجا عبور می کردم، عذاب وجدان پیدا کردم؟ چون من آنگونه ای ساخته شده ام که رنج دیگران موجب رنج من نیز می شود. انسان به گونه ای ساخته شده که فقط رنج خودش موجب رنجش او نمی شود بلکه رنج دیگران نیز موجب رنجش وی خواهد شد. انسان علاوه براینکه خودخواه است، دیگرخواه نیز هست، هم از خوشی خودش خوشحال است و هم از خوشی دیگران


🍂🌹 @Afkarezendeh


بدون کسی که تو را بشنود، روند شفا به شکست منجر می شود. انسانها همانند گیاهان که به سوی نور خم می شوند، به یکدیگر رو می کنند زیرا تمایل درونی به بهبودی دارند. زمانهایی هست که «شنیده شدن» حتی از تغذیه شدن برای آدمی مهمتر و حیاتی تر است.


#میریام_گرینسپام
#ترجمه #مریم_طهماسبی


🍂🍃

؛✍🏻

مادامی كه من اين حقيقت را انکار كنم و مسئوليت زندگی خود را به دوش کسی يا چیزی ديگر بگذارم؛ بودنم، بودنی انگاری و زيستنم، زيستنی كم‌بها خواهد‌ بود.

کسی كه می‌تواند در مورد من تصميمی بگيرد، فقط من هستم .
درست همان‌گونه كه من، خود مسئول احساسات خوشايند خود هستم.
مسئول احساسات ناخوشايند خود نيز هستم .
اگر کسی درخواست مرا اجابت نكرد من خود مسئول ناامیدی خودم هستم زيرا درخواست اجابت ناشده از آن کسی جز من نيست و اين‌گونه است كه اگر من هر آنچه را كه حقيقتا متعلق به من است تملک كنم، نيكوتر رشد خواهم كرد .


#بنيادهای_روان‌درمانی_گشتالت
#فردريك_پرز #كلاديو_نارانجو

🍂🌹 @Afkarezendeh


Video oldindan ko‘rish uchun mavjud emas
Telegram'da ko‘rish
◽️ انیمیشن کوتاه «آخرین گره (دانه بافتنی) / The Last Knit» به کارگردانی لائورا نئوونن محصول سال 2005 کشور فنلاند

#معیارهای_سختگیرانه (کمال طلبی منفی) و نپذیرفتن محدودیت های سالم، ما را در الگوی پایان ناپذیر بی‌ارزشی گرفتار کرده و فرصت لذت بردن از داشته هایمان را از ما می‌گیرد. جایی باید نشست و از این چرخه تکرار شونده رها شد.

🍂🌹 @Afkarezendeh


Video oldindan ko‘rish uchun mavjud emas
Telegram'da ko‘rish
دکتر بن فورمن🇫🇮🇮🇷

♻️ همایش خانواده راه حل محور 👪
🕹سر فصل ها: 👇
🌸نحوه برقراری ارتباط موثر با فرزند
🌸تمرکز بر قابلیت ها و توانمندی های فرزند خود
🌸هدایت در تربیت برتر فرزند به جهت کشف و شکوفایی استعدادها
🌸ایجاد بالاترین میزان مشارکت و هماهنگی در روابط والد - فرزندی
📆: چهارشنبه ۴دی ماه

♻️ همایش بازسازی گروهی سازمانی
🔸Reteaming
📜cerification به زبان اصلی
🕹سر فصل ها:
🌸بالاترین میزان مشارکت، تعهد و انگیزه را در اعضای گروه خود ایجاد نمایید.
🌸در چالش ها و موانع، انگیزه و امید خود و تیم خود را حفظ نمایید.
🌸پتانسیل ها و توانمندی ها را در جهت بهره برداری هر چه بیشتر شناسایی کنید.
📆 : ۵و۶ دی ماه ۹۸

♻️ همایش زوج درمانی راه حل محور 💏Couple Therapy by SFCT
📜cerification به زبان اصلی🔆🛑
🕹سر فصل ها:
🌸 آموزش نحوه برقراری ارتباط موثر به زوجین
🌸بررسی و هدایت زوجین در حل و فصل تعارضات زناشویی
🌸کشف پاسخ به سوالات مهم در حوزه زوج درمانی
📆: ۷و۸ دی ماه ۹۸
با مدیریت: دکتر میر سعید جعفری
مکان :هتل سیمرغ
ثبت نام:
09121866375
@sfbt_ir اینستاگرام
@DrJafari1360 ‌‌‌ ‌‌ ‌ ‌‌‌ ‌‌ ‌ ‌‌‌ ‌‌ ‌


Video oldindan ko‘rish uchun mavjud emas
Telegram'da ko‘rish
◽️استفاده از تکنیک لمس در خانواده درمانی

#ویرجینیا_ستیر

🍂🌹 @Afkarezendeh


افکـار زنـده dan repost
🍃🍂

یک قاعده‌ی کلی در مورد هرگونه عشقی وجود دارد، چه عشق به زندگی باشد، چه عشق به یک انسان دیگر، به یک حیوان، و یا یک گل.

من هنگامی می‌توانم دوست بدارم که عشق من «درخور» معشوق باشد و با نیازها و طبیعت او «همخوانی» داشته باشد. عشق من به گیاهی که به آب کم نیاز دارد، خود را در این نشان می‌دهد که تنها همان‌قدر که نیاز دارد به آن آب بدهم.

اگر درباره‌ی آنچه که برای گیاهان سودمند است، یک پیش‌باوری دارم، مثلا این که همه‌ی گیاهان به آب فراوان نیاز دارند، گیاه را خراب خواهم کرد و از بین خواهم برد، چون نمی‌توانم آن را چنان که بایسته‌ی اوست دوست بدارم.

پس فقط دوست داشتن و «بهترین آرزوها» را برای یک موجود زنده‌ی دیگر داشتن، کافی نیست. تا ندانم «نیاز» یک گیاه، یک حیوان، یک کودک، یک مرد، و یا یک زن چیست، و تا نتوانم خود را از پیش فرض‌ام در این‌ باره که بهترین چیز برای دیگران چیست و از «میل‌ام به کنترل دیگران»، رها کنم، عشق من ویرانگر است.

#اریک_فروم، برگرفته از کتاب هنر عشق ورزیدن

🍂🌹 @Afkarezendeh


اگر کسی به ما بگوید که عاشق گل است اما ببینیم که اغلب فراموش می‌کند به گل‌هایش آب بدهد، عشق او را به گل باور نمی‌کنیم. عشق عبارت است از رغبت جدی به زندگی و پرورش آن‌چه بدان مهر می‌ورزیم.


#اریک_فروم


coffeetechnique dan repost
Video oldindan ko‘rish uchun mavjud emas
Telegram'da ko‘rish
🌹درس گفتارهای راه حل محور (۲۳):
مهم ترین ویژگی درمانگر راه حل محور



بااحترام. دکتر میرسعیدجعفری
@DrJafari
@T.me/coffeetechnique


تناقض عجیب آنست که وقتی موفق به پذیرش خویش میشوم میتوانم تغییر ایجاد کنم.

#راجرز


Video oldindan ko‘rish uchun mavjud emas
Telegram'da ko‘rish
فرهنگ راه حل محور (۱):
خلق خوشبختی

#دکتر_میرسعیدجعفری
(نماینده رسمی دکتر بن فورمن از فنلاند و دکتر اِی. بیبا ریبولج از لندن)


🍂🌹 @Afkarezendeh


🍂🍃


‍ ‍ #خودبیمارانگاری یا #اختلال_اضطراب_بیماری

یکی از حالت‌های اضطرابی است که در جامعه بسیار دیده می‌شود. شاید کسانی را دیده باشید که همیشه نگران بیماری باشند یا از وجود بیماری‌های گوناگون شکایت کنند. این نگرانی و اضطراب زنگ خطری برای بروز یا وجود اختلال اضطراب بیماری یا خودبیمارانگاری است.

▫️خودبیمار انگاری، اختلال اضطراب بیماری یا هیپوکندریا

خودبیمارانگاری، اختلال اضطراب بیماری (Illness Anxiety Disorder) یا هیپوکندریا (Hypochondria) حالت اضطرابی است که در آن فرد به شدت و به طور غیر منطقی نگران این است که دچار یک یا چند بیماری جسمانی یا روان‌شناختی باشد. شدت نگرانی و اضطراب در هیپوکندریا به اندازه‌ای است که فرد در زمینه‌های گوناگون زندگی دچار نابسامانی، رنج و پریشانی می‌شود. کسانی که دچار خودبیمارانگاری هستند به هر گونه نشانهٔ کوچک جسمانی و روانی واکنش نشان می‌دهند و بر این باورند که این نشانه زنگ هشداری برای یک بیماری یا اختلال روانی است. آن‌ها پیاپی پیش پزشک می‌روند تا آن‌ها را معاینه و آزمایش کند یا از روان‌شناس دربارهٔ نشانه‌های روانی می‌پرسند. هنگامی که پزشک به آنان اطمینان دهد که دچار بیماری نیستند آرام نمی‌گیرند و ممکن است خودسرانه دارو مصرف کنند و حتی به خاطر رفتارهای نادرست بیمار شوند. جالب است بدانید هنگامی که روان‌شناس به این افراد دربارهٔ اختلال خودبیمارانگاری می‌گوید وجود آن را انکار می‌کنند و بر این باورند که آن‌ها دچار بیماری‌های گوناگونی هستند اما خودبیمار انگاری ندارند. این اختلال روان‌شناختی در DSM IV با نام خوبیمارانگاری یا هیپوکندریا شناخته می‌شد و در DSM 5 با نام اختلال اضطراب بیماری (Illness Anxiety Disorder) از آن یاد شده است.

▫️علت خودبیمارانگاری چیست؟

باورهای نادرست، تجارب تلخ و خانواده عوامل اصلی بروز خودبیمارانگاری هستند. برخی از خانواده‌ها بیش از اندازه نگران بیمار شدن کودکانشان هستند. واکنش و رفتار پدر و مادر به بیماری کودکان و شیوهٔ پیشگیری آنان می‌تواند زمینه‌ساز بروز خودبیمار انگاری در فرد شود. تجربهٔ بیماری‌های خاص برای خود یا مشاهدهٔ بیماری نزدیکان نیز می‌تواند به نگرانی و اضطراب فرد دربارهٔ بروز بیماری دامن بزند. زیگموند فروید مکانیزم دفاعی بازگشت (regression) می‌داند و می‌گوید فرد با خودبیمارانگاری تلاش می‌کند تا همانند کودکی از زیر بار مسئولیت‌ها فرار کند. رفتارگرایان نیز بر این باورند که فرد با خودبیمارانگاری می‌تواند به کمک نشانه‌های جسمانی، نقش یک بیمار را برای مقابله با مشکلات بازی کند. نگاه خانواده و جامعه به یک فرد بیمار با دلسوزی و مراقبت همراه است میل به مراقبت، دوست داشتن و عاطفهٔ مثبت عاملی است که می‌تواند زمینه‌ساز بروز این حالت اضطرابی شود.


🍂🌹 @Afkarezendeh


می گویند تا زمانی که نمیریم و به بهشت نرویم نمی توانیم واقعا سعادت را تجربه کنیم. اما به عقیده من، مادام که زنده هستید، تا می توانید به این تجربه بپردازید.
در اوقات شگفت انگیزی که در بهشت هستید چنان محو تماشای جمال خداوند خواهید شد که فرصت پرداختن به تجربه شخصی خود را نخواهید داشت. بهشت محل تجربه کردن نیست، جای این کار همینجاست. درست هنگامی که سعادت خود را دنبال می کنید.


#جوزف_کمبل


🍂🍃

#تاب‌آوری

تاب آوری معادل واژه انگليسی Resiliency به معنای توانايی مقابله با شرايط دشوار و پاسخ انعطاف پذير به استرس های زندگی است.
تاب آوری، مشكلات زندگی را کم نمی كند، بلكه به افراد قدرت می دهد تا با جريان زندگی حرکت کنند.

◽️ویژگی های افراد تاب آور چیست؟

#احساس_ارزشمندی:
پذیرفتن خود به عنوان فردی ارزشمند، احترام قائل شدن برای خود و توانایی های خود، سعی در شناخت نقاط مثبت خود و پرورش دادن آنها و از طرف دیگر شناخت نقاط ضعف و کتمان نکردن آنها.

#مهارت_حل_مسئله:
افراد تاب آور ذهنیتی تحلیلی – انتقادی نسبت به توانایی های خود و شرایط موجود دارند، در مقابل شرایط مختلف انعطاف پذیرند و توانایی شگفت انگیزی در پیدا کردن راه حل های مختلف درباره یک موقعیت یا مسئله خاص دارند.

#مهارت‌های_اجتماعی:
افراد تاب آور مهارتهای ارتباط با دیگران را خیلی خوب آموخته اند.
آنها می‌توانند در شرایط سخت هم شوخ طبعی خودشان را حفظ کنند، با دیگران صمیمی شوند و در مواقع بحرانی از حمایت اجتماعی دیگران بهره ببرند، ضمن اینکه می توانند سنگ صبور خوبی باشند.

#خوش_بینی:
اعتقاد راسخ به این که آینده می‌تواند بهتر باشد و احساس امید و هدفمندی، از ویژگی‌های دیگر افراد تاب آور است. این افراد باور دارند که می‌توانند زندگی و آینده خود را کنترل کنند.

#همدلی:

افراد تاب آور توانایی برقراری رابطه توأم با احترام متقابل با دیگران را نیز دارند.


🍂🌹 @Afkarezendeh


برخی از مهربانترین انسانهایی که می شناسم در دنیایی زندگی کرده اند که با آنها مهربان نبوده است، به دست دیگران سختی های زیادی را متحمل شده اند و علیرغم همه اینها، همچنان عمیقا دوست می دارند و اهمیت می دهند. گاهی آنها که بیشتر صدمه دیده اند هستند که از سخت شدن در این جهان اجتناب می کنند زیرا که هرگز نمی خواهند فرد دیگری آن رنجی که تحمل کرده اند را متحمل شود.


#بیانکا_اسپارانیسو
#ترجمه: #مریم_طهماسبی


🍂🍃

؛✍🏻

برخی گمان می‌کنند با تغییر محل سکونت، آدم‌های تازه دور خود جمع کردن، تغییر شغل یا مسافرت می‌توانند از شر مشکلات‌شان خلاص شوند. فراموش می‌کنند که هر جا بروند خودشان را همراه می‌برند.

نمی‌توانیم از آن‌چه که هستیم فرار کنیم. اگر در شیکاگو افسرده باشیم، در لوس آنجلس هم احساس افسردگی خواهیم کرد. با تغییر صحنه ممکن است مدتی اوضاع بهتر بنماید. با این حال رفته رفته همان رفتارهای پیشین را در پیش خواهیم گرفت، همان کمبودها همان روحیه، همان احساس‌ها باز به سراغ‌مان خواهد آمد.

این امر در عشق هم صادق است. به‌زعم خودمان انتخاب‌مان نادرست بوده است، بنابراین توقف می‌کنیم و با کس دیگری همسفر می‌شویم. روز از نو روزی از نو! باز هم چندی احساس خوشبختی می‌کنیم و با کسی دیگر همسفر می‌شویم. دیری نمی‌گذرد که در می‌یابیم هنوز اندرخم همان کوچه‌ی اولیم، مضطرب ناخوشنود و زیاده خواه.

دگرگونی‌ها را باید در درون متحقق کنیم نه در بیرون. همین است و بس. می‌توان انتخاب کرد، اما نمی‌توان از رنج حاصل از انتخاب در امان ماند.

#لئو_بوسکالیا، برگرفته از کتاب زاده برای عشق

🍂🌹 @Afkarezendeh


بسیاری از مردم خواهان واقعیت دادن به تکامل خود هستند و بدون این که ناچیزترین شناختی از خود داشته باشند، خواستار فضایل و کمالات آنی هستند. معجزه‌ای که آنها را به اشخاص تماماً اصالت وجود یافته تبدیل کند، غافل از این که این تکلیف شاق (خودشناسی) در واقع دشوارترین وظیفه‌ای است که بشر در طول حیاتش با آن روبه رو بوده و مستلزم نظم و انضباط مداوم، تلاش مصرانه، احساس مسئولیت بسیار، و دانایی و حکمت است.

#کارل_گوستاو_یونگ


@attachbot dan repost
🍃🍂

#معرفی_کتاب

ریشه بسیاری از خشونت‌ها چه کلامی، روانی یا فیزیکی، چه در میان اعضای خانواده، قبایل و ملل در این تفکر است که علت اختلاف را اشتباه طرف مقابل می‌دانند و یا در عدم توانایی متقابل که به خود و دیگران به عنوان موجودی آسیب پذیر بیندیشند.

✅ مهارت‌های ارتباط بدون خشونت به شما کمک می‌کند تا: احساس گناه، شرم، ترس و افسردگی را از بین ببرید. خشم و ناامیدی را به ساختن اتحاد و مشارکت تبدیل کنید. راه‌حل‌هایی بر اساس امنیت، احترام متقابل و اتفاق آرا خلق کنید. نیازهای اساسی فرد، خانواده، مدرسه، جامعه و اجتماع را به روش‌های زندگی غنی‌ساز تحقق بخشید. تکنیک‌های ارتباطی فعال مارشال روزنبرگ تضادهای بالقوه را به گفت‌وگوهای صلح‌آمیز تغییر می‌دهد.

#ارتباط_بدون_خشونت
#زبان_زندگی
#مارشال_روزنبرگ


Video oldindan ko‘rish uchun mavjud emas
Telegram'da ko‘rish
‍ ‍ #انیمیشن_Ian_یان برگزیده
جشنواره بهترین فیلم
کوتاه سال 2018
روایت بسیار لطیف، زیبا و
احساسی بر اساس یک
داستان واقعی از کودکی
که معلول به دنیا آمده

اگر کودکان از همان اوایل کودکی
آموزش کمک و محبت به هم نوع
خود را ببینند، مطمعنا #دستاوردی
بسیار بزرگ و درخشان از سلامت
اخلاق و روان در جامعه‌ خواهیم
داشت نه جامعه ایی بیمار ....


🍂🌹 @Afkarezendeh


‍ فراخوان بزرگترین رخداد علمی ۱۳۹۸ در ایران📣📣📣

🇫🇮🇮🇷🇫🇮🇮🇷

👈مفتخریم به میزبانی شما در
تاثیرگذارترین همایش آموزشی ۱۳۹۸
👇👇👇👇👇👇👇
بعد از برگزاری موفق کارگاه تخصصی مهارت آموزی کودک در سال گذشته،
با مربیگری Dr Ben furman 🇫🇮

📣📣👈👈 این بار نیز
به همراه امکانات و تسهیلات برتر، و با آموزش منحصر به فرد ایشان به زبان انگلیسی با ترجمه همزمان، در بستر رویکرد نوین راه حل محور در حوزه خانواده، در خدمت شما عزیزان هستیم.

♻️خانواده راه حل محور 👪

🕹سر تیترهای آموزشی همایش: 👇

شما در این دوره در حوزه های زیر خواهید آموخت :
🌸نحوه برقراری ارتباط موثر با فرزند
🌸تمرکز بر قابلیت ها و توانمندی های فرزند خود
🌸هدایت در تربیت برتر فرزند به جهت کشف و شکوفایی استعدادها
🌸ایجاد بالاترین میزان مشارکت و هماهنگی در روابط والد - فرزندی
🌸کشف پاسخ به سوالات کلیدی و موثر در حوزه فرزند پروری راه حل محور

📆 تاریخ برگزاری: چهارشنبه 4 دی ماه 98
🕘 ساعت برگزاری: 9 الی 18



♻️بازسازی گروهی سازمانی
🔸Reteaming
🕹سرتیترهای آموزشی همایش: 👇

👈شما در این دوره موارد زیر را بصورت عملی و تخصصی خواهید آموخت :
🌸بالاترین میزان مشارکت، تعهد و انگیزه را در اعضای گروه خود ایجاد نمایید.
🌸از ابتدای مسیر میزان پیشرفت خود را دقیق و صحیح ارزیابی نمایید.
🌸در چالش ها و موانع، انگیزه و امید خود و تیم خود را حفظ نمایید.
🌸پتانسیل ها و توانمندی ها را در جهت بهره برداری هر چه بیشتر شناسایی کنید.

📆 تاریخ برگزاری: 5 و 6 دی ماه 98
🕘 ساعت برگزاری: 9 الی 18

♻️زوج درمانی راه حل محور 💏
Couple Therapy by SFBT

🕹سرتیترهای آموزشی همایش :👇

شما در این دوره در حوزه های زیر خواهید آموخت :
🌸 آموزش نحوه برقراری ارتباط موثر به زوجین
🌸بررسی و هدایت زوجین در حل و فصل تعارضات زناشویی
🌸ارائه خدمات توانبخشی در حوزه های روابط فرازناشویی، بحران ها، پیوندهای در آستانه جدایی و...
🌸کشف پاسخ به سوالات مهم در حوزه زوج درمانی

📆 تاریخ برگزاری: 7 و 8 دی ماه 98
🕘 ساعت برگزاری: 9 الی 18


✌تیم متخصص و هدفمند ما به سرپرستی #دکتر_میر_سعید_جعفری در تاریخ ۴ دی ماه میزبان حضور سبز شما اولیا و مربیان گرامی است.

❗⚠❗با اقدام جهت ثبت نام، از امکانات ویژه و تخفیف های بی نظیر این همایش بین المللی برخوردار شوید.
👇👇
09121866375
@Solution_focused_iran

20 ta oxirgi post ko‘rsatilgan.

4 863

obunachilar
Kanal statistikasi