روانشناسی کودک و نوجوان


Kanal geosi va tili: ko‘rsatilmagan, ko‘rsatilmagan
Toifa: ko‘rsatilmagan


روانشناسی کودک ونوجوان؛
برای گرفتن وقت حضوری، مشاوره، استعدادیابی، شرکت در دوره ها و ... با شماره 09226034572 تماس حاصل فرمایید.

Связанные каналы

Kanal geosi va tili
ko‘rsatilmagan, ko‘rsatilmagan
Toifa
ko‘rsatilmagan
Statistika
Postlar filtri


روانشناسی و مشاوره dan repost
📝تنبیه بدنی چیست؟
@psychologytehran

💠استفاده از نیروی جسمانی که باعث درد می شود (اما نه زخم)، و به عنوان وسیله ای برای برقراری و یا حفظ نظم و انضباط بکار می رود. این وسیله انضباطی بر ترس و تسلیم متکی است و ظرفیت کودک را برای رشد به عنوان یک فرد مستقل و مسئول، کاهش می دهد.تنبیه بدنی یکی از روش های نادرست منضبط کردن کودکان است.

💠 اثر تنبیه بر کودکان شامل موارد ذیل می باشد : عزت نفس را کاهش می دهد. خود کنترلی تضعیف می شود و موجب ترویج انتظارات منفی از خود می شود. به آنها می آموزد که قربانی شوند. امروز ما می دانیم که تنبیه بدنی افراد را قوی و مستقل نمی کند؛ بلکه آنها را بیشتر مستعد قربانی بودن می کند. در فرایند یادگیری و رشد شناختی، عاطفی و رفتاری آنها تاثیر نامطلوب می گذارد.

💠کاربرد استدلال را در کودکان از بین می برد. با جلوگیری از گفتگو و تفکر، ظرفیت درک ارتباط بین رفتار و عواقب آنها را تضعیف می کند. باعث می شود کودکان احساس تنهایی، ناراحتی و بی توجهی کنند. دیدگاه منفی نسبت به دیگران و جامعه را ترویج می دهد و آنان دنیا را به عنوان یک مکان تهدید کننده درک می کنند. مانع ایجاد ارتباط مناسب بین والدین و کودک می شود و به روابط عاطفی آنها آسیب وارد می شود. تنبیه باعث بروز خشم و تمایل به فرار از منزل می شود.

💠کودک بصورت غیر مستقیم خشونت را می آموزد و در نتیجه به اشتباه تصور می کنند که خشونت یک راه قابل قبول برای حل مشکلات است. کودکان که تنبیه بدنی شده اند، در تعاملات اجتماعی با مشکل مواجه شوند.
این کودکان در حین آموزش درسی همکاری نمی کنند. آنها تمایلی به یادگیری قوانین ندارند و یا آنها را نقض می کنند. این کودکان مکررا از آسیب های جسمی رنج می برند.

💠تاثیر تنبیه بدنی بر والدین : ایجاد احساس گناه و اضطراب، بروز مکرر خشونت و کاهش تعامل والد- فرزند


@psychologytehran










فایل قصه درمانی برای ناخن جویدن✨✨✨👆👆👆

@Childparentpsychology




🌸🎈🌸🎈🌸
🎈🌸🎈🌸
🌸🎈🌸
🎈🌸
🌸
@Childparentpsychology

✨تقویت مهارت های اجتماعی

✨کودکانی که به صورت گروهی به تمرین موسیقی می پردازند مهارت های اجتماعی بالایی را دارا هستند. کودکان در خلال گروه موسیقی یاد می گیرند که با یکدیگر همکاری و مشارکت داشته باشند و مهم تر از همه در هماهنگی کامل با یکدیگر باشند چون در غیر این صورت نمی توانند کار عالی را ارائه دهند. علاوه بر این کودک به صورت غیرمستقیم می آموزد که وقتی قطعه ای با مشارکت گروه نواخته می شود بسیار زیباتر از قطعه ای است که توسط او به صورت مجزا نواخته می شود. این درس بزرگ او را بیشتر به جامعه و افراد پیرامونش انس و پیوند می دهد. برهمین اصل مهارت دوست یابی در کودک شکل گرفته و او را قادر به ایجاد ارتباطات اجتماعی مفید و سازنده می سازد.

@Childparentpsychology


🌧🍃🌧🍃🌧
🍃🌧🍃🌧
🌧🍃🌧
🍃🌧
🌧
@Childparentpsychology

✨سپردن کودکان به مادربزرگ به خاطر مشاغل زندگی

💎برای فرزندتان زمان بگذارید.

 🌸اگر جزو مادرانی هستید که فرزندتان را در ساعاتی از روز نزد مادر یا مادرشوهرتان می گذارید، بهتر است این نکات را بدانید و رعایت کنید:

🌸بخش عمده ای از آموزش یک کودک، به عهده پدر و مادر او است. وقتی پدربزرگ و مادربزرگ را مسئول نگهداری از کودک می کنید، باید از آنها بخواهید کمک کنند تا روند آموزش کودک مختل نشود. در واقع از آنها خواهش کنید که به جای نگهداری صرف و فقط مراقبت از کودک، کمی برای او وقت بگذارند. مثلاً در طول روز برای کودک قصه بگویند و کتاب بخوانند، با کودک بازی کنند و در قالب بازی به او رنگ ها، نام ها، اشیا و... را بشناسانند.

🌸مسائل تربیتی فرزندتان را با آنها در میان بگذارید. اگر فرزندتان اخلاق بدی پیدا کرده و شما در تلاشید آن را از بین ببرید، با پدربزرگ و مادربزرگ درباره آن صحبت کنید. شیوه تربیتی خود را با آنها در میان بگذارید و از آنها خواهش کنید تا در طول روز و در غیاب شما، همان شیوه تربیتی را ادامه دهند. به این ترتیب، فرزندتان با روش های تربیتی دوگانه مواجه نخواهد بود.

🌸پدربزرگ ها و مادربزرگ ها عادت به لوس کردن نوه ها دارند. آنها هر چه را که کودک اراده کند در اختیارش قرار می دهند و این بزرگترین مشکلی است که با آن مواجه خواهید شد. از آنها بخواهید به فرزندتان اجازه ندهند هر کاری که خواست انجام دهد و هر چیزی که خواست را فوراً برای او تهیه نکنند. فرزند شما باید بیاموزد که همه جا قواعد به یک شکل است و خانه پدربزرگ و مادربزرگ مقر او نیست تا هر کار که دوست داشت انجام دهند.

🌸خیلی از پدربزرگ ها و مادربزرگ ها ترجیح می دهند کودک در طول روز با تلویزیون و رایانه سرگرم باشد تا کمتر شیطنت کند. از آنها خواهش کنید که گاهی فعالیت های خارج از خانه برای فرزندتان ترتیب دهند. مثلاً با هم به خیابان بروند و خرید کنند، با هم به پیاده روی یا پارک بروند یا حتی بعضی از روزهای هفته با هم راهی استخر شوند و شنا کنند.

🌸توانایی های جسمی و روحی پدربزرگ ها و مادربزرگ ها کمتر است. بنابراین ملاحظه آنها را بکنید و به فرزندتان یاد دهید که با آنها با ملایمت رفتار کند، آزارشان ندهد و کارهایی که انرژی زیادی طلب می کند، از آنها توقع نداشته باشد.

🌸وقتی به خانه می روید، برای فرزندتان زمان بگذارید. با او بازی کنید و کارهای مشترکی مثل نقاشی، آشپزی، تکالیف مهد یا مدرسه و... را انجام دهید. به این ترتیب کمک کنید تا کودک هم با شما انس بیشتری بگیرد و هم بخشی از انرژی اش را در خانه و با مادر خود تخلیه کند.

@Childparentpsychology


مشاوره روان شناسی محقق dan repost
📣📣📣📣📣📣📣
دفتر مشاوره و روانشناسی خانم دکتر محقق برگزار میگردد :

💎کارگاه و آموزش در خصوص اختلالات شایع کودکان

🎀توسط دکترای متخصص کودک و نوجوان
با موضوع :
💫شیوع و علائم و پیشگیری اختلال بیش فعالی


منتظر حضور گرم شما هستیم تا با یاری شما مشکلات فرزند دلبندتان حل شده یا از بروز آنها جلوگیری نماییم.
تاریخ شروع :
چهار شنبه1397/1/29
ساعت :14-16
جهت رزرو و هماهنگی با شماره های زیر تماس حاصل فرمایید :
09123241852 - 02188039844


✨🦋✨🦋✨
🦋✨🦋✨
✨🦋✨
🦋✨

@Childparentpsychology

🦋کودکی که کتک می خورد علاوه بر نگرانی و احساس حقارت از احساس انتقام و خشم های سرکوب شده هم رنج می برد. چنین کسی طبیعی است که بعدها نتواند رفتاری نرمال و منطقی در مقابل قوانین محل کار و زندگی، یا افراد مافوق خود پیدا کند. او همواره دیگران را مقصر خواهد دانست و در هر مشکلی به جای حل مشکل دنبال مقصر خواهد گشت. این افراد نمیتوانند انتقاد را تحمل کنند.
@Childparentpsychology


✨🌸✨🌸✨
🌸✨🌸✨
✨🌸✨
🌸✨

@Childparentpsychology

❌چرا بچه ها در مغازه ها و سوپرمارکتها بد رفتار میشوند؟

❌کودکان انرژی زیادی برای سوزاندن دارند با وجود عدم کنترل بازداری بدنی آنها. بعلاوه، هر چه بیشتر خسته تر و بیش فعال شود او به همان اندازه سخت تر می تواند حرکاتش را کنترل کند.
❌از آنجایی که قیل و قال کردن از نظر رشدی نرمال است در سوپرمارکتها سعی کنید به کودک خود وظایفی را محول کنید مانند برداشتن سیب ها از سبد یا انتقال آیتم هایی درون دستگاه پیشخوان. اگر این کار مؤثر نیست و شما قادر به آرام کردن او نیستید، یکی از این دو راه را انتخاب کنید: یا او را درون چرخ خرید بنشانید یا مغازه را ترک کنید.

@Childparentpsychology


🦋🌹🦋🌹🦋
🌹🦋🌹🦋
🦋🌹🦋
🌹🦋
🦋
@Childparentpsychology

💢دروغگویی در چه کودکانی بیشتر دیده میشود:

💢کودکانی که به صورت افراطی خواستار جلب توجه و محبت اند.

💢کودکانی که شجاعت لازم و کافی را ندارند و ترسو هستند.

💢کودکانی که تکلیف بسیار دشواری بر آنها تحمیل شده و قدرت تحمل آن را ندارند.

💢کودکانی که قدرت نیاز در آنها نیرومند و دستیابی به هدف برایشان دشوار است.

💢کودکانی که ضعیف، عصبی و یا هیجانی هستند.

💢کودکانی که ایمانشان ضعیف است و فشار و اعمال قدرت شما بر آنها زیاد میباشد.

💢کودکانی که دوران کودکی توأم با محرومیت و نابسامانی بسیار داشته اند و محبت کافی ندیده.

@Childparentpsychology


📣📣📣📣📣📣📣📣
دفتر مشاوره خانم دکتر محقق برگزار میکند :
کارگاه اموزشی با موضوع :
💎شوق رویش💎
✅احساس امنیت و آرامش را چقدر تجربه کرده اید ؟
✅چقدر از زندگی خود را در نگرانی و اضطراب آینده و افسوس و حسرت گذشته می‏گذرانید؟
✅آیا میدانید سرچشمه احساس امنیت، از دوران جنینی و با دلبستگی صحیح مادر و جنین آغاز می‏شود؟آیا میدانید دوران جنینی اولین و زیربنایی ترین دوره زندگی انسان است ؟

🤰🏻و تو ای مادر باردارعزیز🤰🏻

✅آیا میدانی آرامش و نشاط تو در دوران بارداری زمینه ساز یک عمر زندگی یک انسان میتواند باشد؟👶

✅آیا میدانی آرامش تو در دوران بارداری بر روند زایمان، سلامت جنین و رشد مناسب جنین نقش بسیاری دارد؟و نگرانی ها واضطراب بارداری بر زایمان زودرس، نارسی جنین، بی قراری های نوزاد پس از به دنیا آمدن، مشکلات گوارشی نوزاد،و..... تاثیر بسیاری دارد؟

✅برای ایجاد این آرامش و تجربه یک دوره بارداری شیرین


🌟از شروع دوران بارداری، در تمام دوران جنینی و پس از زایمان همراه شما و کودک دلبندتان هستیم
تاریخ برگزاری : جمعه ۱۳۹۷/۱/۲۴
شماره های تماس :
۰۹۱۲۳۲۴۱۸۵۲ - ۰۲۱۸۸۰۳۹۸۴۴
لطفا جهت رزرو تا پنجشنبه ۱۳۹۷/۱/۲۳ اطلاع دهید
💝هدف ما بهبود حال شما، افزایش دانش شما و ارتقای سطح سلامت شماست


❄️✨❄️✨❄️
✨❄️✨❄️
❄️✨❄️
✨❄️
❄️
@Childparentpsychology

❌به کودکان خود نگویید بی پول و ندار هستید


💢 چون باعث ناامنی کودک می شود و آنها نگران آینده خود میشوند، خیالشان را راحت کنید که پول همیشه هست ولي بايد هزينه كردن را مديریت کنند.

@Childparentpsychology


🌸🌟🌸🌟🌸
🌟🌸🌟🌸
🌸🌟🌸
🌟🌸
🌸
@Childparentpsychology

↩ وقتی کودکان میان و به والدین میگن با دوستشون دعواشون شده...

 به کودک بگویید اگر دیگران به او حمله كردند، فورا یكی از بزرگ‌ترها را باخبر كند. متاسفانه گاهی والدین به این موضوع بی‌توجه‌اند و حتی وقتی كودك از یکی از دوستان به آنها گله می‌كند، اهمیتی به اصل ماجرا نمی‌دهند و می‌گویند اشكالی ندارد!

روش صحیح این است كه دلیل دعوا را جویا شوید و به فرزندتان یاد دهید چگونه با كودكی كه او را زده، برخورد كند. منظور آموزش سیلی در مقابل سیلی نیست.
رفتار درست را بیاموزید.
مثلا به كودك بگویید به كسی كه تو را زد محكم بگو: «تو دیگر دوست من نیستی و من دیگر با تو بازی نخواهم كرد.»

💡 اگر كودكم به تنهایی نتوانست از خودش دفاع كند، لازم است من دخالت كنم؟
اگر كودك به تنهایی موفق به اتمام دعوا نشد، شما می‌توانید با كودكی كه او را كتك‌زده مستقیم صحبت كنید. بهترین روش، بیان این جمله است: 🔸«اگر دست از كار زشتت برنداری، با من طرف خواهی بود»
 كودك تا 8-7 سالگی معمولا به حمایت والدین نیاز دارد و باید بفهمد كه می‌تواند روی كمك آنها حساب كند. به این ترتیب اعتماد‌به‌نفس او بالاتر می‌رود و در دعواهای بعدی مقاوم‌تر خواهد بود.

💡آیا نباید با والدین كودك دعواگیر خشن صحبت كنم؟
این كار معمولا بی‌فایده است زیرا والدین كودك خشن معمولا از كودك خود دفاع می‌كنند و سعی نمی‌كنند متوجه اصل ماجرا باشند. بهتر است مسایل كودكانه را خیلی به دنیای بزرگ‌ترها نكشانیم. البته اگر در محل دعوا حضور داریم و والدین كودك دیگر هم هستند، می‌توان ماجرا را با آنها درمیان گذاشت.
@Childparentpsychology


🎈🌹🎈🌹🎈
🌹🎈🌹🎈
🎈🌹🎈
🌹🎈
🎈
@Childparentpsychology

"دالی بازی" بهترين بازی ضد اضطراب جدایی
و راهی برای آماده سازی کودک برای جدایی از مادر است.

@Childparentpsychology


🌟🌹🌟🌹🌟
🌹🌟🌹🌟
🌟🌹🌟
🌹🌟
🌟
@Childparentpsychology

🦋کتک خوردن مخصوصا زمانی بیشترین اثر مخرب خود را خواهد گذاشت که کودک، ارتباطی منطقی بین آن و اعمال خودش پیدا نکند. یعنی نتواند بفهمد دقیقا چه رفتاری والدین را عصبانی می کند. چنین حالتی یک احساس خطر پنهانی ایجاد می کند.

@Childparentpsychology


🦋🌸🦋🌸🦋
🌸🦋🌸🦋
🦋🌸🦋
🌸🦋
🦋
@Childparentpsychology

🎈چرا نوجوانان به جای دوستی، عاشق می‌شوند؟

📌 هميشه اين احتمال وجود دارد که نوجوانان عاشق شوند; اما صرف «دل‌ستاني» مشکل اين پديده نيست بلکه مشکل اصلي از ناآگاهي والدين و فرزندان از چگونگي ايجاد اين روابط و حد آن ناشي مي‌شود.

📌نوجوان به دلیل شرایط سنی که در آن قرار دارد در حال پیدا کردن هویت خویش است. نوجوانان گاهی خود نیز نمی دانند چه می خواهند و چه توقعی از دنیا دارند. آنها گاهی فکر می‌کنند عیب‌های زیادی دارند و از ارزش چندانی برخوردار نیستند. باور راسخ دارند که برای اطرافیان آدم ارزشمند و دوست داشتنی نیستند. نوجوان احساس می کند ارزش آن را ندارد که دیگران او را دوست داشته باشند. لذا در جهت مقابله با این احساس بر می‌آید و تلاش می‌کند ثابت کند که دوست‌داشتنی است و لایق عشق دیگران. لذا در جهت این باور نادرست اقدام می‌کند.

📌یکی دیگر از علل این رخدادها می‌تواند ترس از تنهایی و عدم تحمل ناکامی باشد. این که ما فرزندان‌مان را آن‌گونه تربیت نکرده‌ایم که بدانند دنیا مملو از ناکامی ها و خواستن ها و نداشتن ها است. برخی اوقات آنها می‌خواهند هرچه سریع‌تر ، به عشق برسند و رابطه برقرار کنند و از تنهایی نجات پیدا کنند ....چون به شدت از تنهایی می‌ترسند و در برابر تنهایی، احساس درماندگی و ناتوانی می‌کنند...نیاز عمیق و شدیدی به‌صورت یک عطش روانی برای ایجاد یک رابطه و عشق (و یا در شکل تبدیل‌یافته خودش مثل سکس) در خودشان احساس می‌کنند... ولی ولی ولی ولی غافل از این هستند که این نیاز، سرابی بیش نیست و اصل اساسی و مهم در این هست که بتوانند با شجاعت تمام ، تنهایی را بپذیرند و فردیت خودت را قبول کنند و با تنهایی روبرو شوند و باید بتوانند به خود ثابت کنند که حتی تنها و بدون رابطه هم میشود شاد و خوشحال بود. (اروین یالوم)


📌اگر نوجوان احساس کند که مي تواند براساس معيارها و ضوابط، رابطه‌اي منطقي با جنس مخالف برقرار کند، دچار عوارض شايع اين روابط نمي شود. گذشته از بي کفايتي و ناآگاهي والدين، شرايط محيطي، تناقضات اجتماعي، افراط و تفريط در مناسبات اجتماعي، به هم ريختگي اوضاع فرهنگي و عدم الگوسازي مناسب براي جوانان در کنار عوارض طبيعي دوران نوجواني، شرايط را براي ايجاد ناهنجاري هاي اجتماعي مهيا کرده و موجب ايجاد مشکلات عاطفي و رواني براي نوجوانان شده است.

📌از عوارض عشق هاي دوران بلوغ، رد و بدل شدن قول و قرار ازدواج بين دختر و پسر است. برخي از نوجوانان تحت تاثير هيجانات روحي دوران بلوغ، نسبت به هم متعهد شده و قول ازدواج مي دهند; اما در اکثر موارد پس از چند سال و با تعديل هيجانات روحي، به اين نتيجه مي رسند که تصميم غلطي گرفته اند ; اما به دليل قولي که به هم داده اند ، قادر به جدايي نبوده و مجبور به ازدواج مي شوند. اين احساس تعهد در دختران بيشتر ديده مي شود. در اين حالت، آنها فکر مي کنند که در صورت پايان رابطه، اگر طرف مقابل دچار مشکلي شود ، مسئوليتش با آنهاست و دچار عذاب وجدان مي شوند.

@Childparentpsychology


🦋کتابی تصویری و مفید مخصوص آموزش کودکان برای شناخت تفاوتهای بدنی و جنسی دختران و پسران و پاسخگویی به سوالات بچه ها در خصوص از کجا آمدن بچه ها و زایمان👆👆👆👆👆
@Childparentpsychology

20 ta oxirgi post ko‘rsatilgan.

674

obunachilar
Kanal statistikasi