حجاب اسلامی (عفاف)


Kanal geosi va tili: ko‘rsatilmagan, ko‘rsatilmagan
Toifa: ko‘rsatilmagan


👈 حجاب : عفت است

Связанные каналы

Kanal geosi va tili
ko‘rsatilmagan, ko‘rsatilmagan
Toifa
ko‘rsatilmagan
Statistika
Postlar filtri


#به عنوان بیش از محتوا اهمیت می‌دهیم، مثل اینڪه نام صحابه را روے فرزندانت بگذارے تا به آن‌ها اقتدا ڪنند، اما #رهایشان ڪنے تا در خیابان تربیت شوند...

-دڪتر احمد خیرے العمری

..☘🖇


@Hejabislamiefaf🍃🍃🍃


💥موضوع صوت:
✨چگونگی انتخاب #خواستگار

🎤خطیب:
#شیخ محمد صالح پردل حفظه الله تعالی🌹🌹

#نشر_صدقه_جاریه


@kanonbasirat11🍃🍃🍃


#شیخ عبدالعزیز طریفی:

#فضیلت‌ها به تدریج بنا مے شود و به تدریج ساقط می‌گردد. فضائلے مانند عفاف و حجاب #اگر شروع به سقوط ڪند تا آخر به توالے ساقط می‌شود. ساقط سازے حجاب را با استناد به «اختلاف فقهی» آغاز ڪردند و با بهانهٔ «آزادے شخصی» به پایان رساندند.

..☘🖇


@Hejabislamiefaf🍃🍃🍃


#بله! خیلے فرق است بین این دو مرد!

..☘🖇


@Hejabislamiefaf🍃🍃🍃


تصویرے مژده‌بخش

عڪس شگفت‌انگیز یک زن در نمایشگاه ڪتابِ ریاض ڪه تلاش دارد دو خیر دنیا را با هم یڪجا نماید. نه بهرهٔ تلاش در راه دانش و مطالعه را از دست می‌دهد، نه در مسئولیت‌هایش ڪوتاهے نموده وظیفهٔ مهمّ زندگی‌اش را فراموش می‌ڪند. مادرے ڪه در پهلوے سرپرستے از فرزندانش، با معنا زندگے می‌ڪند.

شیخ مشهور سلمان رحمه الله می‌گوید: «نسخه‌اے دست‌نویس از ڪتاب «الصحاحِ» جوهرے را دیدم ڪه یک زن آن را دست‌نویس ڪرده بود. بر روے ڪتاب نوشته بود: اگر ڪسے در این دست‌نویس ڪوتاهے یا اشتباهے دید، معذورم داند، چون با دست راست ڪتاب را می‌نوشتم و با دست چپ گهوارهٔ فرزندم را تڪان می‌دادم».

امام ابن بادیس می‌فرمایند: «دین‌دارے مادر، اساس حفظ دین در جامعه است».

این عڪس، مژده‌اے است ڪه در آن حیا، صبر، مهربانے و تمرینِ شڪیبایے دیده می‌شود.

سوگند به خداوند، در ترازوے عقل و خیر، پلّه‌اے ڪه در آن یڪے از این بانوان قرار دارد، سنگین‌تر از پلّه‌اے است ڪه در آن هزاران زنِ فمینیست و مدعے حقوق زن قرار دارد.

محمد جاد
ترجمه: صبغت الله عاڪف

@Hejabislamiefaf🍃🍃🍃


⭕احکام و مسائل حیض و نفاس

▪️مسئله 735: خونی که زن‌ها در هر ماه از محل مخصوصی می‌بینند حیض است.
▪️مسئله 736: حداقل مدت حیض سه شبانه روز و اکثر مدت آن ده شبانه روز است، از سه کم‌تر از ده بیشتر حیض نیست بلکه مستحاضه است که بعلت مرضی می‌بینند.
▪️مسئله 737: اگر سه روز خون دید نه سه شب مثلا از صبح جمعه شروع و بعد از غروب شب یکشنبه قطع شد حیض گفته نمی‌شود.
▪️مسئله 738: در مدت ایام حیض خون هر رنگ غیر از سفیدی که داشته باشد حیض گفته می‌شود.
▪️مسئله 739: از نه سال کم‌تر و از پنجاه و پنج (55) سال بالاتر حیض نمی‌شود، لذا اگر دختری که عمرش به نه سال نرسیده خون ببیند حیض نیست، و از پنجاه و پنج سال بالاتر اگر خون ببیند هم حیض حساب نمی‌شود بلکه استحاضه می‌باشد.
▪️مسئله 740: اگر عادت یک زن این بود که: چهار یا پنج روز خون می‌دیده و در این ماه از عادت خود بیشتر دید اگر از ده روز زیادتر نشد تمامی حیض گفته می‌شود، و اگر از ده بیشتر است به اندازه عادت قبلی حیض و بقیه استحاضه است.
▪️مسئله 741: اگر عادت زنی چهار روز بود و در این ماه پنج روز دید و در ماه بعد پانزده روز از هر ماه پنج روز حیض و بقیه استحاضه می‌باشد، و عادت قبلی آن اعتبار ندارد.
▪️مسئله 742: اگر یک زن عادت معینه نداشت بلکه در یک ماه سه روز و در ماه دیگر هفت روز خون دید، تمام مدت هفت روز حیض است، و اگر در یک ماه بیشتر از ده روز خون دید باید معلوم شود که در ماه گذشته چند روز خون دیده برابر آن ماه حیض حساب می‌شود و باقی استحاضه می‌باشد.
▪️مسئله 743: زنی که تازه بالغ شده تمام مدت یک ماه را خون دید، ده روز حیض حساب نماید و باقی را استحاضه.
▪️مسئله 744: مدت پاکی میان دو حیض حداقل پانزده روز است و اکثر آن را مدتی نیست، لذا اگر مدتهای مدید خون ندید پاک محسوب می‌گردد.
▪️مسئله 745: اگر زنی سه شبانه روز خون دید و پانزده شبانه روز پاک بود و بعد سه روز خون دید سه روز اول و سه روز آخر حیض، و پانزده روز وسط که خون ندید پاک حساب می‌شود.
▪️مسئله 746: اگر یک روز یا دو روز خون دید و پانزده روز پاک بود بعد یک روز یا دو روز خون دید، پانزده روز وسط پاک، و اول و آخر مستحاضه می‌باشد.
▪️مسئله 747: اگر یک روز یا دو روز خون دید و چهارده یا دوازده روز پاک بود و بعد خون دید، این چنین حکم کرده می‌شود که تمام مدت خون جاری بوده، لذا طبق عادت قبلی حیض و بقیه استحاضه می‌باشد.
▪️مسئله 748: اگر زنی حامله خون دید حیض نیست بلکه استحاضه می‌باشد.
▪️مسئله 749: خونی که پیش از ولادت در هنگام درد زایمان دیده می‌شود استحاضه می‌باشد و تا بیرون آمدن نصف بچه همین حکم را دارد.
▪️مسئله 750: در ایام حیض نماز خواندن و روزه گرفتن حرام است، ولی فرق این است که نماز قطعا از ذمه‌اش ساقط می‌شود، و بعد از پاکی قضائی ندارد لکن روزه را باید



https://chat.whatsapp.com/BLuwWny5ZYmEDsPIygkjxP


«و [نیز] زنان یائسه ای که امید ازدواج ندارند. بر آنان گناهی نیست از آن که لباسهایشان را در حالی فرو نهند که زینتی آشکار نکنند. و این که پاکدامنی ورزند برایشان بهتر است و خداوند شنوای داناست (60)»
این آیه بر این دلالت می نماید که واجب است زنان چهره و دست ها و تمام بدنشان را از نگاه نا محرمان بپوشانند؛ زیرا خداوند متعال به پیرزنان اگر زینت خویش را آشکار نکنند، اجازه داده است که اگر لباسهای خود را از قبیل: روسری بیرون بیاورند و چهره هایشان را ظاهر نمایند، چون خطری برای ابتلای آنان به فتنه وجود ندارد. بنابراین اگر این پیرزنان از کار افتاده ای که امید ازدواج ندارند، چنانچه لباسهایشان را فرو نهند، گناهی بر آنان نیست.
از این مشخص می شود که زنان جوان، باید حجاب کنند و اگر آن را ترک نمایند گناهکار می شوند. همچنین پیرزنان اگر زینت خود را آشکار کنند باید حجاب کنند چون سبب فتنه می شوند. سپس خداوند در آخر این آیه می فرماید: از نظر عفت و پاکدامنی برای پیرزنانی که زینت را آشکار نمی کنند بهتر است، چون آنها از فتنه، بهتر در امان می شوند.
از عائشه و خواهرش اسماء رضی الله عنهما روایتی هست که بر این دلالت می نماید که زن باید چهره اش را از بیگانگان بپوشاند؛ حتّی اگر در حال احرام باشد. چنان که در صحیحین از عائشه رضی الله عنها روایتی آمده که بر این دلالت می نماید که در ابتدای اسلام زنان چهره هایشان را نمی پوشاندند که با آیه حجاب، منسوخ شد. صحیح البخاری (1618، 2661، 4483، 4796 ،5166 ،5239)،و مسلم (1428،1445، 2170، 2770 ).
شما با مطالبی که گذشت خواهی دانست که حجابِ زن، امری قدیمی از دوران پیامبرصَلَّی اللَّهُ عَلَیْهِ وَآلِهِ وَسَلَّمَ است که خداوند آن را فرض نموده و ربطی به حکومت ترک ها ندارد.
اما این که زنان در بسیاری از کارها در عهد پیامبرصَلَّی اللَّهُ عَلَیْهِ وَآلِهِ وَسَلَّمَ با مردان مشارکت می کرده اند، مانند: معالجهء زخمی ها، آب دادن به مجروحین در جهاد و امثال آن، درست است، اما آنها این کارها را همراه با رعایت حجاب و عفت و دوری از اسباب شک و فتنه این کارها را انجام می داده اند.
چنان که ام سلیم رضی الله عنها می گوید: ما همراه پیامبرصَلَّی اللَّهُ عَلَیْهِ وَآلِهِ وَسَلَّمَ به جنگ می رفتیم، و به مجروحین آب می دادیم، و آب حمل می کردیم، و بیماران را مداوا می نمودیم. «صحیح مسلم» (1810)
کار زنان آن زمان اینگونه بوده است، نه به گونه ای که امروزه در بیساری از کشورهای اسلامی زن و مرد در کنار یکدیگر در محل کار قرار دارند و زنان آرایش شده و بی حجاب می باشند، که این امر منجر به فساد و از هم پاشیدن خانواده ها و فاسد شدن جامعه گردیده است. و لا حول و لا قوۀ إلا بالله العلی العظیم،


https://chat.whatsapp.com/BLuwWny5ZYmEDsPIygkjxP


⁉️فرض بودن حجاب و اهمیت آن ⬇️

در ابتدای اسلام حجاب بر زن فرض نبود، و زن صورت و دستهایش را نزد مردان برهنه می گذاشت، سپس خداوند حجاب را بر زن فرض نمود. تا اینگونه زن را از نگاهِ بیگانگان مصون بدارد و زن سبب وسوسه ی مردان نگردد.
چنان که الله تعالی می فرماید: «وَإِذَا سَأَلْتُمُوهُنَّ مَتَاعًا فَاسْأَلُوهُنَّ مِنْ وَرَاءِ حِجَابٍ ذَلِکُمْ أَطْهَرُ لِقُلُوبِکُمْ وَقُلُوبِهِنَّ» [الأحزاب-53]« و چون از زنان پیامبر متاعی خواهید، آن را از آن سوی پرده بطلبید. این برای دلهایتان و دلهای آنان پاکیزه تر است. »
آیهء مذکور گر چه در مورد همسران پیامبرصَلَّی اللَّهُ عَلَیْهِ وَآلِهِ وَسَلَّمَ نازل شده است؛ اما مقصود از آن همسران پیامبرصَلَّی اللَّهُ عَلَیْهِ وَآلِهِ وَسَلَّمَ و نیز دیگر زن ها می باشد، چون علت ذکر شده و معنای موجود در آن عمومیت دارد.
خداوند متعال می فرماید: « وَقَرْنَ فِی بُیُوتِکُنَّ وَلَا تَبَرَّجْنَ تَبَرُّجَ الْجَاهِلِیَّةِ الْأُولَی وَأَقِمْنَ الصَّلَاةَ وَآَتِینَ الزَّکَاةَ وَأَطِعْنَ اللَّهَ وَرَسُولَهُ» [الأحزاب-33]« و در خانه های خود بمانید و چون زینت نمایی [عصر] جاهلیت پیشین زینت ننمایید و نماز بر پای دارید و زکات بپردازید و از خداوند و رسولش فرمان برید. »
این آیه به اجماع هم شامل زنان پیامبرصَلَّی اللَّهُ عَلَیْهِ وَآلِهِ وَسَلَّمَ می شود؛ چنان که خداوند در سوره احزاب می فرماید:« یَا أَیُّهَا النَّبِیُّ قُلْ لِأَزْوَاجِکَ وَبَنَاتِکَ وَنِسَاءِ الْمُؤْمِنِینَ یُدْنِینَ عَلَیْهِنَّ مِنْ جَلَابِیبِهِنَّ ذَلِکَ أَدْنَی أَنْ یُعْرَفْنَ فَلَا یُؤْذَیْنَ وَکَانَ اللَّهُ غَفُورًا رَحِیمًا (59)»[الأحزاب] « ای پیامبر، به زنانت و دخترانت و زنان مؤمنان بگو: روسریهایشان را بر خود فرو پوشند. این نزدیکتر است و به آنکه شناخته شوند، و آزار نبینند. و خداوند آمرزنده مهربان است (59)»
همچنین خداوند در این باره دو آیه دیگر در سوره نور نازل کرده است: « قُلْ لِلْمُؤْمِنِینَ یَغُضُّوا مِنْ أَبْصَارِهِمْ وَیَحْفَظُوا فُرُوجَهُمْ ذَلِکَ أَزْکَی لَهُمْ إِنَّ اللَّهَ خَبِیرٌ بِمَا یَصْنَعُونَ (30) وَقُلْ لِلْمُؤْمِنَاتِ یَغْضُضْنَ مِنْ أَبْصَارِهِنَّ وَیَحْفَظْنَ فُرُوجَهُنَّ وَلَا یُبْدِینَ زِینَتَهُنَّ إِلَّا مَا ظَهَرَ مِنْهَا وَلْیَضْرِبْنَ بِخُمُرِهِنَّ عَلَی جُیُوبِهِنَّ وَلَا یُبْدِینَ زِینَتَهُنَّ إِلَّا لِبُعُولَتِهِنَّ أَوْ آَبَائِهِنَّ أَوْ آَبَاءِ بُعُولَتِهِنَّ أَوْ أَبْنَائِهِنَّ أَوْ أَبْنَاءِ بُعُولَتِهِنَّ أَوْ إِخْوَانِهِنَّ أَوْ بَنِی إِخْوَانِهِنَّ أَوْ بَنِی أَخَوَاتِهِنَّ أَوْ نِسَائِهِنَّ أَوْ مَا مَلَکَتْ أَیْمَانُهُنَّ أَوِ التَّابِعِینَ غَیْرِ أُولِی الْإِرْبَةِ مِنَ الرِّجَالِ أَوِ الطِّفْلِ الَّذِینَ لَمْ یَظْهَرُوا عَلَی عَوْرَاتِ النِّسَاءِ وَلَا یَضْرِبْنَ بِأَرْجُلِهِنَّ لِیُعْلَمَ مَا یُخْفِینَ مِنْ زِینَتِهِنَّ وَتُوبُوا إِلَی اللَّهِ جَمِیعًا أَیُّهَا الْمُؤْمِنُونَ لَعَلَّکُمْ تُفْلِحُونَ (31)» [النور]
«به مردان مؤمن بگو که چشمانشان را [از دیدن نامحرم ] فرو پوشند و پاکدامنی ورزند. این برایشان پاکیزه تر است. بی گمان خداوند از آنچه می کنند با خبر است (30) و به زنان مؤمن بگو: چشمانشان را [از نگریستن به نامحرم ] فرو پوشند و پاکدامنی ورزند و زینت خود را آشکار نکنند مگر آنچه از آن که آشکار است و باید که روسری هایشان را بر گریبانهایشان فروگذارند و زینت خود را آشکار نسازند مگر بر شوهرشان یا پدرانشان یا پدران شوهرشان یا پسرانشان یا پسران شوهرشان یا برادرانشان یا پسران برادرانشان یا پسران خواهرانشان یا زنان [هم آیین ] شان یا ملک یمینهایشان یا مردان بی رغبت [به زنان ] که پیرو شمایند یا کودکانی که بر شرمگاه زنان اطّلاع نیافته اند. و نباید [زمین ] را با پاهایشان بکوبند تا آنچه از زینتشان را که نهان می داشتند، آشکار شود. و ای مؤمنان، همگی، به [درگاه ] خداوند توبه کنید. باشد که رستگار شوید (31)»
کلمه «بعولۀ» یعنی همسران.«زینۀ» یعنی زیبایی ها و آنچه سبب فتنه می گردد.
(إِلَّا مَا ظَهَرَ مِنهَا) منظور از آن طبق صحیح ترین قول، لباس ها است، چنان که صحابی بزرگوار عبدالله بن مسعودرَضِیَ اللَّهُ عَنْهُ گفته است، چون خداوند متعال می فرماید: «وَالْقَوَاعِدُ مِنَ النِّسَاءِ اللَّاتِی لَا یَرْجُونَ نِکَاحًا فَلَیْسَ عَلَیْهِنَّ جُنَاحٌ أَنْ یَضَعْنَ ثِیَابَهُنَّ غَیْرَ مُتَبَرِّجَاتٍ بِزِینَةٍ وَأَنْ یَسْتَعْفِفْنَ خَیْرٌ لَهُنَّ وَاللَّهُ سَمِیعٌ عَلِیمٌ (60)» [النور]


🔴⚫️🔵
#نشید🎵

سپر بر تیر شیطان لعین است
حجابت بهترین یار وقرین است
مشو یک لحظه غافل خواهر من

بەزبان #فارسی🌺

از #شمس_الدين_سرودی🥀


🌴مدرسه ام المؤمنين عايشه صدیقه رضی الله عنها 🌴 dan repost
@tohidbook95.apk
97.6Mb
📲#نرم_افزار_ترجمه_قرآن
📖 ترجمه تحت اللفظی قرآن کریم
📗 بادوفرمت
📌 فرمت:pdfوapk

🌸
⬇️⬇️⬇️


سخنی با همه

در زمانی به سر می‌بریم که جامعه‌ی اسلامی به شدت تحت تاثیر فرهنگ سکولار قرار گرفته است و بلکه بر مبنای همین عقیده نیز اداره می‌شود؛ مسلمین در حالی که با عقاید سکولار کار و زندگی می‌کنند، با عقاید اسلامی به دنبال حل مشکلاتشان و فیصله‌ی قضایایشان می‌روند. امروز ما تحت تاثیر فرهنگ وارداتی و کاملا غلط غرب، زنانی را میبینیم که هر چه بیشتر به کار و فعالیت اقتصادی در خارج از خانه تشویق می‌شوند و حتی چهره‌ی زن موفق در جامعه، چهره‌ی زنی‌ست که بتواند بدون وابستگی به مرد، نیازهای مالی خود را برطرف کند و بر همین اساس ساز و کاری شکل گرفته که سبب از هم پاشیدگی اخلاقی مردان و ضعف بنیان خانواده شده است.

در بسیاری از محیط‌های کاری به شکل علنی از زن می‌خواهند آرایش کرده و با ظاهری در محل کار حاضر شود تا بتواند حداقل نیاز بصری مردان را برطرف کند هر چند واقعیت‌ها نشان می‌دهند کار به همین جا ختم نمی‌‌شود. اختلاط زنان و مردان و در دسترس بودن زنان سبب شده است تا حد زیادی نیاز به تشکیل خانواده در مردان ضعیف شود یا اگر خانواده‌ای تشکیل دهند، مسئولیت پذیری آنان و پایبندی‌شان به خانواده بسیار کم است.

در شرایطی که بسیاری از مردان از زیر بار مسئولیت خانواده شانه خالی می‌کنند، زنان تلاش می‌کنند با کار و فعالیت اقتصادی، این مسئولیت‌‌ناپذیری را لااقل در بعد اقتصادی جبران کنند و به این ترتیب چرخه‌ی فساد و خرابی و مشکلات بی شماری که از این طریق برای جامعه ایجاد شده است نیز همچنان در جریان خواهد بود. این در حالی‌ست که زن مسلمان حتی اگر درآمدی هم داشته باشد، طبق قوانین اسلام، آن درآمد از آن خودش است و نفقه‌ی خانواده بر عهده‌ی مرد گذاشته شده است اما این روزها مردان به دنبال زنان شاغل هستند تا از درآمد آن‌ها استفاده کنند و حتی زنان، خود را برای این کار تحت فشار قرار می‌دهند و در عمل میبینیم که به اسم پیشرفت و تمدن و به روز بودن، زن به بردگی کشیده شده است و به جای این که برای تربیت فرزندانش فارغ باشد باید بار اقتصادی خانواده را هم به دوش بکشد.

امروز ما به مسلمانانی تبدیل شده‌ایم که به پیروی از سیستم و ارزش‌های کفری با دست خود در حال نابود کردن تمدن خود هستیم. در آمریکای آغاز قرن بیستم، در هر خانواده پنج تا شش فرزند وجود داشت، مردها روابط نامشروع خارج از ازدواج نداشتند و خانواده‌ها به تعالیم مسیحیت پایبند بودند و این عوامل و پایبندی به نظام خانواده و دین، هر چند دینی منحرف، سبب پیشرفت تمدنی آن‌ها شد اما پس از جنگ جهانی، از دهه شصت و هفتاد میلادی، زنا عادی‌ شد و سپس به تبلیغ و ترویج هم‌جنس‌گرایی پرداختند و نظام خانواده استحکام گذشته‌ی خود را از دست داد. همه‌ی این عوامل سبب فروپاشی نظام اخلاقی و خانواده در غرب شد و چیزی نمانده است تا نظام اقتصادی آن‌ها نیز در زمانی که برای دوره‌های تاریخی زمان درازی نخواهد بود، از هم بپاشد. این راهی است که جوامع مسلمان اگر کورکورانه آن را دنبال کنند، برای آن‌ها نیز نتیجه‌‌ای جز فروپاشی نخواهد داشت.

البته فروپاشی به معنای سقوط فوری تمدن نیست. تمدن‌ها پیر می‌شوند و کم‌کم از بین می‌روند. اما آنچه باعث شده مشکلات این شکل از کار زنان و بی‌تعهدی مردان در غرب کم‌رنگ‌تر از جوامع ما باشد، ثروت‌های کلان دولت‌های غربی است که با حمایت‌های خود جلوی بحرانی شدن شرایط را می‌گیرند. چیزی که در کشورهای ما وجود ندارد. دولت حمایتگری نیست که بخواهد از زنان که بار اصلی کار و خانه را بر دوش دارند حمایت کند. این است که آن الگو اگر در غرب ناکارآمد است، اینجا به فاجعه خواهد انجامید.

حال زنان باید چه کنند؟ برای حل همه‌ی این معضلات راه حل چیزی‌ست که اسلام به آن امر کرده است و آن عدم اختلاط زنان با مردان و غیر قابل دسترس بودنشان برای آن‌ها مگر از طریق ازدواج است. کار کردن زن‌ها باید محدود به عرصه‌هایی باشد که مردان در انجام آن ناتوانند و اولویت اول هر زن، کارهای خانه و تربیت فرزندان و رسیدگی به زندگی خانوادگی‌اش باشد، راه‌حلی که با به کارگیری‌اش بسیاری از معضلات بزرگ جامعه حل خواهد شد.

-بشارت
@Hejabislamiefaf


💎دخترانی که سيرت صحابه و تابعین را می‌خوانند و باحکایات آنان زندگی می‌کنند، غیر ممکن است از مردی سبک سر و بی‌غیرت خوششان بیاید، مردانی که زمانه‌ ی ما آکنده از آنان است. این دختران نمی‌توانند مردان ضعیف‌الایمانی که بر نفس خود غلبه ندارند را قبول کنند، مردی که هنگام نماز صبح در خواب است یا قرآن را کنار گذاشته.کسی جز شخص دیندار نمی‌تواند موردپسند چنین دخترانی باشد.دخترانی که به مطالعه‌ی سیرت صحابه می‌پردازند، درسیرت صحابه مردان را به معنای واقعی کلمه «مرد»یافته‌اند.

و همچنین پسرانی که حکایت زنان صحابه را خوانده‌اند و تاثیر همسرصالح را در زندگی صحابه دریافته‌اندهرگز نمی‌توانند دختران بی‌همتی را بپذیرندکه پا بر پامی‌اندازند و بر شانه‌ی آن‌ها خرج‌های سنگین می‌گذارند. چنین پسرانی هرگز به دخترانی که ازاسلام فقط نامش را دارند راضی نمی‌شوند، دخترانی که از وظیفه‌ی اصلیشان به عنوان همسر و‌خانم خانه سر باز می‌زنند وصلاح خودشان وهمسر و فرزندانشان برایشان اهمیتی ندارد.

مانند کسانی نباشیدکه فکر می‌کننداین‌طور جوانانی دلمرده‌اند یا افکارشان قدیمی‌ست بلکه این‌ها فقط ازدواج با #مردنمایان یا #زنان‌نادان را رد می‌کنند‌.


‏🍃🍃🍃‏
@Hejabislamiefaf


@Hejabislamiefaf🍃🍃🍃


کانون بصیرت🔍 dan repost
#تدبر_در_قرآن

آیا می‌دانید که خانه‌هایتان از آن شما نیست؟!

بله .. خانه‌های زنانتان است نه شما..!

از گنجینه‌های قرآن کریم:

بر این آیه گذشتم که می‌فرماید: {لَا تُخْرِجُوهُنَّ مِنْ بُيُوتِهِنَّ} (زنان را (بعد از طلاق، در مدّت عدّه) از خانه‌هایشان بیرون نکنید).

چرا الله متعال خانه بیت (خانه) را به زن نسبت داده است با وجود اینکه ملک مرد است؟!

این نکته سبب شد در آیاتی که واژه بیت (خانه) همراه زن ذکر شده به جستجو بپردازیم در نتیجه، آیاتی را یافتیم که خاطر زن را خوش می‌دارد، احساساتش را مراعات می‌نماید و میزان زیادی از توجه، احترام و تقدیر را به او ارزانی می‌دارد...

{وَرَاوَدَتْهُ الَّتِي هُوَ فِي بَيْتِهَا عَنْ نَفْسِهِ} (زنی که یوسف در خانه‌ی او بود آرام آرام نیرنگ آغازید و به گول‌زدن او پرداخت)

زن عزیز به فریب یوسف می‌پردازد و قصد گناه می‌کند اما با این وجود، الله متعال نفرمود فی بیته (در خانه عزیز) بلکه فرموده است: فی بیتها یعنی خانه زن عزیز.

همچنین می‌فرماید:
{وَقَرْنَ فِي بُيُوتِكُنَّ وَلَا تَبَرَّجْنَ تَبَرُّجَ الْجَاهِلِيَّةِ الْأُولَىٰ}
(و در خانه‌های خود بمانید (و جز برای کارهایی که خدا بیرون رفتن برای انجام آنها را اجازه داده از خانه‌ها بیرون نروید) و همچون جاهلیّت پیشین در میان مردم ظاهر نشوید و خودنمایی نکنید)

و نیز می‌فرماید:
{وَاذْكُرْنَ مَا يُتْلَىٰ فِي بُيُوتِكُنَّ مِنْ آيَاتِ اللَّهِ وَالْحِكْمَةِ} (و آیات خدا و سخنان حکمت‌انگیز (پیغمبر) را که در خانه‌های شما خوانده می‌شود (بیاموزید و برای دیگران) یاد کنید)

یا الله چقدر بزرگ هستی .. آیا این خانه‌ها، ملک پیامبر ﷺ نیست که به زنانش نسبت داده شده است؟!

عجب تکریم و بزرگداشتی!

همچنین می‌فرماید:
{يَا أَيُّهَا النَّبِيُّ إِذَا طَلَّقْتُمُ النِّسَاءَ فَطَلِّقُوهُنَّ لِعِدَّتِهِنَّ وَأَحْصُوا الْعِدَّةَ ۖ وَاتَّقُوا اللَّهَ رَبَّكُمْ ۖ لَا تُخْرِجُوهُنَّ مِنْ بُيُوتِهِنَّ}
(ای پیغمبر! وقتی که خواستید زنان را طلاق دهید، آنان را در وقت فرا رسیدن عدّه طلاق دهید و حساب عدّه را نگاه دارید و از خدا که پروردگار شما است بترسید و پرهیزگاری کنید. زنان را (بعد از طلاق، در مدّت عدّه) از خانه‌هایشان بیرون نکنید)

حتی در اوقات اختلاف و هنگام بالا گرفتن نزاع و بگومگو و آنگاه که امور به طلاق رجعی می‌رسد بیتها یعنی خانه زن آمده و به وی نسبت داده شده است!

فقط یک آیه باقی می‌ماند که بیت (خانه) در آن به زن نسبت داده نشده است و آن اینکه:

{وَاللَّاتِي يَأْتِينَ الْفَاحِشَةَ مِنْ نِسَائِكُمْ فَاسْتَشْهِدُوا عَلَيْهِنَّ أَرْبَعَةً مِنْكُمْ ۖ فَإِنْ شَهِدُوا فَأَمْسِكُوهُنَّ فِي الْبُيُوتِ} (و کسانی که از زنان شما مرتکب زنا می‌شوند، چهار نفر از (مردان عادل) خودتان را به عنوان شاهد بر آنان به گواهی طلبید، پس اگر گواهی دادند، آنان را در خانه‌های (خود برای حفظ ایشان و دفع هرگونه شرّ و فسادی) نگاه دارید)

اینجا -هنگامی که زن مرتکب فحشا شود و کار به شهادت چهار شاهد عادل برسد- بیت (خانه) به زن نسبت داده نمی‌شود .. اینجاست که تکریم و بزرگداشت از او سلب می‌شود!!

واقعا که چه زیبایی و دقتی در آیات خداوند متعال هست، سپاس برای خدایی که کلامش در نهایت شیوایی و حکمت قرار دارد و سلام و صلوات بر پیامبر بزرگوارش ﷺ.

قرآن را با تدبر بخوانید که در آن، راز و رمزهای بزرگی خواهید یافت.

@kanonbasirat11🍃🍃🍃🍃


چه زیباست صدای مردی که همسرش را از خواب بیدار می‌کند و می‏‌گوید:
‏نماز شب... نماز شب!
‏چنین مردی هرگز با مردانی که به فکر استقامت اهلشان و بازگشت آن‌ها به سوی الله نیستند قابل مقایسه نیست.
و این سنت است که هرگاه یکی از زوجین شب‌هنگام از خواب برخاست، دیگری را نیز برای نماز شب بیدار کند؛ در حدیث صحیح از ابو‌هریره رضی الله عنه از پیامبر ﷺ نقل شده است که فرمودند:
«رحمت الله بر مردی که شب‌هنگام برخيزد و نماز بگزارد و همسرش را بيدار کند و اگر همسرش بيدار نشد، بر صورتش آب بپاشد و رحمت الله بر زنی که شب‌هنگام برخيزد و نماز بگزارد و شوهرش را بيدار کند و اگر شوهرش بيدار نشد، بر صورتش آب بپاشد».

(📚رواه أحمد وأبو داود وصححه الألباني).


@Hejabislamiefaf🍃🍃🍃


Video oldindan ko‘rish uchun mavjud emas
Telegram'da ko‘rish
#سرود | مناجاتی ماندگار از امیر المؤمنین علی بن ابی طالب رضی الله عنه
با صدای مشاری العفاسی
.


محروم از بوی بهشت : زنهای بی حیا و بی حجاب

پيامبر خدا (صلى الله عليه و آله)
فرمودند: دو گروه از دوزخيان گروهى كه تازيانه ‏هايى مانند دم_گاو در دست دارند و مردم را با آن می‏زنند؛

@Hejabislamiefaf

و گروه ديگر زنانى كه پوشش #تن_نما دارند و برهنه ‏اند، كج راهه می‏روند و ديگران را نيز به كجروى تشويق میکنند، سرهايشان همچون #كوهان_شتر خراسانى است.

اينان به بهشت نمیروند و بوى‏ بهشت‏ را كه از فاصله‏اى زیاد استشمام میشود ، استشمام نمیكنند.

#صحيح_مسلم: 3/ 1680/ 125.
در متن حديث تعبيرهاى «مائلات» و «مميلات» ذكر شده است. لسان العرب درباره اين تعبيرات می نويسد:
مائلات يعنى زنانى كه با كرشمه راه
می روند و دل مردان را می ربايند
و يا روسرى و مقنعه خود را كج و تا نيمه بر سر میکنند و یا با آرايش و زيور بيرون مى آیند و خود را به نمايش مى گزارند؛
مُميلات یعنی زنانى كه به ديگر زنان ياد می ‏دهند مانند آنها رفتار كنند
(در بى حجابى)
به قولى دیگر مائلات يعنى زنانى كه مانند بد كاره‏ها، موهاى خود را شانه و آرايش می کنند
و مميلات زنانى هستند كه ديگران را به اين گونه
آرايش می کنند و دعوت میکنند.


⁉️آیا با زدن ژل به مو وضو قبول است؟ ⬇️


مسح کردن از ارکان وضوء است، لذا هنگام وضوء گرفتن حتما باید مسح کنید، ولی اگر سرتان را ژل زده باشید و یا اگر حناء بر سر باشد، اشکالی ندارد و وضوء قابل قبول است، زیرا ژل سبب نرسیدن آب به موها نمیشود، حتی اگر مانع رسیدن آب به موها بشود (مانند ماده حناء)، باز هم اشکالی ندارد زیرا مقصود فقط مسح است و نه غسل، و در سنت پیامبر صلی الله علیه و سلم وارد شده است که روی عمامه مسح میکرده اند، و طبیعتا پوشش ژل به مراتب کمتر از پوشش عمامه است، و یا در هنگام حج مواد صمغی بر سر خود میکشیده اند تا از گرد و غبار و بهم خوردن موها جلوگیری کند. بنابراین اگر ژل، ماده حناء، مواد صمغی و غیره بر سر کشیده شده باشد مسح بر آن در هنگام وضوء جائز است و وضوء صحیح میباشد، ولی ناگفته نماند که این مسئله فقط مخصوص سر است که بر آن مسح میشود، ولی اگر مواد غلیظی (از قبیل ماده حناء) بر دستان و پاها و غیره باشد که عضو شستنی هستند، در اینصورت باید برطرف شود و سپس آن عضو را شست.
والله اعلم


https://chat.whatsapp.com/BLuwWny5ZYmEDsPIygkjxP


حکم رنگ و حنا برای موی زنان⁉️

1- رنگ کردن با حنا: امام نووی در کتاب «المجموع 1/324» گفته است: رنگ کردن دست و پا به وسیله حنا برای زنان به دلیل احادیث مشهوری که در این مورد آمده است، مستحب می‌باشد. آنچه که امام ابوداود روایت کرده است به این موضوع اشاره دارد که: زنی از عایشه رضی الله عنها در مورد رنگ کردن با حنا سؤال کرد؛ ایشان گفتند: اشکالی ندارد، ولی من این کار را دوست ندارم زیرا یار و محبوب من رسول الله صلی الله علیه وسلم ‏ از بوی آن خوشش نمی‌آمد، همچنین امام نسائی این حدیث را روایت کرده است. و از عایشه رضی الله عنها روایت است که: زنی از پشت پرده دستش را به سوی رسول الله صلی الله علیه وسلم ‏ دراز کرد و در دستش نامه‌ای برای رسول الله صلی الله علیه وسلم ‏ بود. رسول الله صلی الله علیه وسلم ‏ دستش گرفت و فرمود، نمی‌دانم این دست مردی بـود یا دست زنی؟ آن زن گفت: بلکه دست زنی بـود. آنگاه رسول الله صلی الله علیه وسلم ‏ فرمودند: «اگر تو زن باشی حتماً ناخن‌های دستت را رنگ می‌کردی ـ یعنی به وسیله حنا رنگ می‌کردی. این حدیث را ابوداود و نسائی روایت کرده‌اند. ولی زن نباید ناخن‌هایش را با موادی رنگ کند که آن مواد روی ناخن‌ها بماند و مانع رسیدن آب به آنها گردد.( چنانچه امروزه زنان ناخن‌هایشان را لاک می‌زنند و یا ناخن مصنوعی به آنها می‌چسبانند.)

2- در مورد رنگ کردن زن موی سرش را: اگر به سبب پیری موی سرش سفید باشد؛ وی موی سرش را به غیر از رنگ سیاه رنگ می‌کند. به دلیل عمومیت نهی رسول الله صلی الله علیه وسلم ‏ از رنگ کردن موی سر با رنگ سیاه . امام نووی در کتاب «ریاض الصالحین ص 626» می‌گوید: باب نهی مرد و زن از رنگ کردن موی سرشان با رنگ سیاه. و در کتاب «المجموع» (1/324) می‌گوید: در مذهب ما هیچ فرقی بین مرد و زن در رنگ کردن به رنگ سیاه نیست.

اگر زنی بخواهد رنگ سیاه موی سرش را به وسیله رنگ کردن تغییر دهد و به رنگ دیگری درآورد؛ آنچه که به نظر می‌رسد، این کار جایز نیست، زیرا هیچ انگیزه و علتی برای این کار نیست؛ زیرا سیاه بودن برای موی سر نوعی زیبایی و جمال برای موست، و این هیچ بدی ندارد که نیاز به تغییر آن باشد و اگر کسی این کار را بکند در این کار نوعی تشابه به زنان کافر پیش می‌آید.

https://chat.whatsapp.com/BLuwWny5ZYmEDsPIygkjxP


⁉️آیا با زدن ژل به مو وضو قبول است؟ ⬇️


مسح کردن از ارکان وضوء است، لذا هنگام وضوء گرفتن حتما باید مسح کنید، ولی اگر سرتان را ژل زده باشید و یا اگر هناء بر سر باشد، اشکالی ندارد و وضوء قابل قبول است، زیرا ژل سبب نرسیدن آب به موها نمیشود، حتی اگر مانع رسیدن آب به موها بشود (مانند ماده حناء)، باز هم اشکالی ندارد زیرا مقصود فقط مسح است و نه غسل، و در سنت پیامبر صلی الله علیه و سلم وارد شده است که روی عمامه مسح میکرده اند، و طبیعتا پوشش ژل به مراتب کمتر از پوشش عمامه است، و یا در هنگام حج مواد صمغی بر سر خود میکشیده اند تا از گرد و غبار و بهم خوردن موها جلوگیری کند. بنابراین اگر ژل، ماده حناء، مواد صمغی و غیره بر سر کشیده شده باشد مسح بر آن در هنگام وضوء جائز است و وضوء صحیح میباشد، ولی ناگفته نماند که این مسئله فقط مخصوص سر است که بر آن مسح میشود، ولی اگر مواد غلیظی (از قبیل ماده حناء) بر دستان و پاها و غیره باشد که عضو شستنی هستند، در اینصورت باید برطرف شود و سپس آن عضو را شست.
والله اعلم


https://chat.whatsapp.com/BLuwWny5ZYmEDsPIygkjxP

20 ta oxirgi post ko‘rsatilgan.

217

obunachilar
Kanal statistikasi