جبهه طبیعت


Kanal geosi va tili: ko‘rsatilmagan, ko‘rsatilmagan
Toifa: ko‘rsatilmagan


جبهه طبیعت nature front
*پیج اینستاگرام
instagram.com/jebhe.tabiat
*سایت
naturefront.org

Связанные каналы

Kanal geosi va tili
ko‘rsatilmagan, ko‘rsatilmagan
Toifa
ko‘rsatilmagan
Statistika
Postlar filtri


Video oldindan ko‘rish uchun mavjud emas
Telegram'da ko‘rish
انیمیشن کوتاه joy and heron

#قضاوت

@jebhetabiat


Video oldindan ko‘rish uchun mavjud emas
Telegram'da ko‘rish
#مرگ_خاموش
روند خشک شدن تالاب انزلی در ٢٢ سال

@jebhetabiat


اسرار طبيعت dan repost
✨🌼✨🌼✨🌼

هر چه ظرفیت تو بزرگتر می شود، امکان دریافت نور بیشتری فراهم می گردد و به آشکاری آن نور مادر که سرچشمه همه نورهاست نزدیکتر می شوی.

#استادایلیامیم

@asraretabiat


@AxNegarBot dan repost
‍21 تیر روز جهانی #بدون_پلاستیک

ما نیز باید سهم خودمان را در این روز ادا کنیم.
هنگام خرید، کیسه نایلونی نگیرید.
اگه کیسه پارچه ای دارید که چه بهتر و اگر نه از کیسه های نایلونی قبلی استفاده کنید.🙏🙏

✨🛍✨🛍✨🛍

متاسفانه ما انسان‌ها مشتاقانه و بدون هیچ احساس مسئولیتی از این محصولات مصنوعی و ساخته دست بشر استقبال می‌کنیم ولی هرگز تصور نمی‌کنیم که در آستانه رقم زدن یک فاجعه زیست‌محیطی هستیم. فاجعه‌ای که می‌تواند ابعاد بسیار گسترده‌ای داشته باشد.

این ره‌آورد زندگی مدرن امروزی به علت قابلیت‌های فراوانی که دارد و البته با تکیه بر قیمت ارزان آن که چه بسا بر‌ترین برتری‌اش به شمار می‌رود به شیو‌ه‌های مختلف مورد استفاده قرار می‌گیرد، غافل از این که برای این محصول کم‌بها به زودی باید بهای سنگینی بپردازیم.😢

بشر امروز در دنیایی از کیسه‌های پلاستیکی زندگی می‌کند. این کیسه‌ها در هر مکان و فروشگاهی در دسترس هستند و بسیاری از افراد با تنها یک بار استفاده از این کیسه‌ها، آنها را دور می‌اندازند. اما آیا تا به حال با خود فکر کرده‌اید که این زباله‌ها پس از دور انداختن چه سرانجامی پیدا می‌کنند؟😔

طبق محاسبات اخیر کارشناسان، سالانه حدود یک تریلیون تن کیسه پلاستیکی وارد چرخه ضایعات می‌شوند و این رقم بالای تولید مواد پلاستیکی از جنبه‌های مختلف برای زمین مشکل‌ساز است.

هرچند بخش اعظم این زباله‌ها به ظاهر دفن می‌شوند اما مقصد نهایی بسیاری از این کیسه‌های زباله‌ اقیانوس‌ها هستند و گاهی حتی این زباله‌ها تا ۱۰۰۰ سال بعد نیز تجزیه نمی‌شوند و در محیط زیست باقی می‌مانند!

آمار تایید می‌کند که سالانه شش میلیون تن زباله وارد دریاها می‌شود و زباله‌های پلاستیکی ۸۰ درصد این زباله‌ها را تشکیل می‌دهند.

کیسه‌های پلاستیکی پس از اختراع پلاستیک در سال ۱۸۵۶ میلادی توسط «الکساندر پارکس» مهمان خانه‌های ما شده‌اند و در همین مدت زمان نه چندان طولانی توانسته‌اند اثرات مخرب زیادی بر جای بگذارند.
👇👇👇👇👇👇
اکنون زمان آن فرا رسیده که این خسارت‌ها جبران شوند.

@jebhetabiat


زندگی را سخت نگیرید

اگر بارها تا به امروز شکسته ای
نگران نباش .
تو انسانی
و خدایی داری كه بسیار بزرگ است
پس
باز حرکت کن...

#جول_اوستین

@jebheyabiat


خلاقیت در مصرف بهینه ی آب

@jebhetabiat♻️


@AxNegarBot dan repost
✨🌳✨🌳✨🌳✨

#انرژی_منفی را چگونه تخلیه کنیم که به کسی صدمه نزند؟

ﺍﻧﺮﮊﯼ ﻣﻨﻔﯽ ﺗﻮﺳﻂ طبیعت جذب میشود و صدمه ای به آن نمیزند.
ﺑﻪ ﻫﻤﯿﻦ ﺩﻟﯿﻞ ﺍﺳﺖ ﻫﻨﮕﺎﻣﯽ ﻛﻪ ﮔﺮﻓﺘﺎﺭ ﺍﺳﺘﺮﺱ ﯾﺎ ﺍﺿﻄﺮﺍﺏ ﻫﺴﺘﯿﺪ، ﺑﺎ ﺭﻓﺘﻦ ﺑﻪ ﮔﺮﺩﺵ ﺩﺭ ﺟﻨﮕﻞ ﯾﺎ ﻃﺒﯿﻌﺖ ﺧﻮﺩ ﺑﻪ‌ ﺧﻮﺩ ﺑﻪ ﺁﺭﺍﻣﺶ ﺑﯿﺸﺘﺮﯼ ﺩﺳﺖ پيدا ﻣﯽ‌ﻛﻨﯿﺪ.

ﮔﯿﺎﻫﺎﻥ، ﮔﻞ‌ﻫﺎ ﻭ ﺩﺭﺧﺘﺎﻥ ﻣﻌﻤﻮﻻ ﺑﻬﺘﺮﯾﻦ ﻫﺪﻑ ﺑﺮﺍﯼ ﺗﺨﻠﯿﻪ ﺍﻧﺮﮊﯼ ﻫﺴﺘﻨﺪ. ﺑﺮﺍﯼ ﺍﻏﻠﺐ ﺍﻓﺮﺍﺩ ﮔﻞ‌ﻫﺎ ﺑﺴﯿﺎﺭ ﻗﺪﺭﺗﻤﻨﺪ ﻫﺴﺘﻨﺪ ﻭ ﻣﯽ‌ﺗﻮﺍﻧﻨﺪ ﺑﻪ ﺑﻬﺒﻮﺩ ﺣﺎﻝ ﺁﻧﻬﺎ ﻛﻤﻚ ﻛﻨﻨﺪ.

ﺍﻛﻨﻮﻥ ﻣﯽ‌ﺗﻮﺍﻧﯿﻢ ﺩﺭﻙ ﻛﻨﯿﻢ ﻛﻪ ﭼﺮﺍ ﺍﻓﺮﺍﺩ ﺍﺯ ﺩﺭﯾﺎﻓﺖ ﮔﻞ ﺑﻪ ﻋﻨﻮﺍﻥ ﻫﺪﯾﻪ ﺧﻮﺷﺤﺎﻝ ﻣﯽ‌ﺷﻮﻧﺪ، ﻭﻗﺘﯽ ﺷﺨﺼﯽ ﮔﻠﯽ ﺭﺍ ﺑﻪ ﻋﻨﻮﺍﻥ ﻫﺪﯾﻪ ﺩﺭﯾﺎﻓﺖ ﻣﯽ‌ﻛﻨﺪ، ﺁﻥ ﮔﻞ ﺑﻪ ﺍﻭ ﻛﻤﻚ ﻣﯽ‌ﻛﻨﺪ ﺗﺎ ﺍﺣﺴﺎﺳﺎﺕ ﻣﻨﻔﯽ ﺧﻮﺩ ﺭﺍ ﺭﻫﺎ ﻛﻨﺪ ﻭ ﺑﻪ ﺣﺲ ﺑﻬﺘﺮﯼ ﺩﺳﺖ ﯾﺎﺑﺪ.


ﻣﺤﻞ ﺩﯾﮕﺮ ﺑﺮﺍﯼ ﺗﺨﻠﯿﻪ ﺍﻧﺮﮊﯼ ﻣﻨﻔﯽ ﻭﺍﻥ ﺣﻤﺎﻡ، ﺍﺳﺘﺨﺮ، دريا ﯾﺎ ﺩﺭﯾﺎﭼﻪ ﺍﺳﺖ.
ﻫﺮﭼﻪ ﺣﺠﻢ ﺁﺏ ﺑﯿﺸﺘﺮ ﺑﺎﺷﺪ ﻗﺪﺭﺕ ﺗﺨﻠﯿﻪ ﺍﻧﺮﮊﯼ ﻫﻢ ﺑﯿﺸﺘﺮ ﺍﺳﺖ. ﺁﺏ، ﺍﻧﺮﮊﯼ ﻣﻨﻔﯽ ﺭﺍ ﺟﺬﺏ ﻣﯽ‌ﻛﻨﺪ؛حتی خوردن آب در موقع عصبانیت به شما کمک میکند که انرژی منفی رو تخلیه کنید

وهمچنین چیزهای طبیعی مثل ديدن باران و قدم زدن زير آن، آتش، هوای دلپذیر، برف و ... میتواند برای تخلیه انرژی منفی سودمند باشند.

@jebhetabiat


Video oldindan ko‘rish uchun mavjud emas
Telegram'da ko‘rish
#شگفتی_حیوانات

پر‌ش نهنگ گوژپشت به بیرون از آب

این رفتار نهنگ‌های گوژپشت در واقع برای برقراری ارتباط با نهنگ‌هایی که در فواصل دورتر هستن و صدا بهشون نمیرسه انجام میشود.

@jebhetabiat 🐋


عشق انسان به خداوند با عشق او به سایر موجودات اثبات می شود.

#دالایی_لاما

@jebhetabiat❤️


Video oldindan ko‘rish uchun mavjud emas
Telegram'da ko‘rish
💦💦💦
سه راه حل متفکرانه
برای #صرفه‌جویی_آب (۲۰۱۷)

@jebhetabiat💦


@binam_bot dan repost
Video oldindan ko‘rish uchun mavjud emas
Telegram'da ko‘rish
#کلیپ

حیوانات و گیاهان عمدتاً ناخودآگاه و غریزی عمل می کنند، اما این عملکرد ناخودآگاه در انواع مختلف حیوانات یکسان و به یک شیوه نیست.

#استادایلیامیم

اسرار طبیعت

@asraretabiat


@AxNegarBot dan repost
‌ در مدتی که میان سرخپوستان زندگی می‌کردم، مجرد ماندم، گویی در انتظار زنی بودم که کاملاً از آن من باشد و کمبودهای شخصیت، عشق و محبت را در من جبران کند.من عاشق هموطنان جدیدم شدم، عاشق نگاه ساده‌شان به امورات زندگی، برآوردن نیازهای روزانه بی‌آن‌که به اصول اساسیشان بی‌اعتنایی کنند،

به‌ویژه #مراقبتشان از #خاک، #هوا و #آب ارزشمند و کمیابشان، آبی که در چاه‌های عمیق مخفی شده است. هیچ رودخانه‌ای در سطح دشت یوکاتان جاری نیست، بلکه دارای شبکه‌ای از جریان‌های زیرزمینی است.

🍃🍂🍃🍂🍃🍂🍃🍂

مراقبت از خاک مأموریت اصلیشان بود.آن‌ها #خادمان خاک بودند.

به همین منظور هم به دنیا آمده بودند. متوجه شدم که داستان‌های اعجاب‌انگیزشان، مراسمشان و مناجاتشان، هدفی غیر از #حفظ شادابی و باروری خاک و بزرگداشت نیاکانشان ندارد، بزرگداشت همان نیاکانی که از خاک نگهداری کرده بودند و آن را سخاوتمند یا بخیل، اما در هر حال زنده، برای فرزندانشان میراث گذاشته بودند.

🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱

وظیفه‌ای بی‌پایان بود، نوعی توالی که در آغاز به نظر ما کاری طاقت‌فرسا، کشنده و تکراری بود،

اما سرانجام متوجه شدیم که پاداش کارشان انجام همان کار بود. در حقیقت آن‌ها زندگی می‌کردند تا وقتی مردند دنیا همچنان فرزندانشان را سیر کند. در نظر آن‌ها، مرگ هدیه‌ای برای تداوم زندگی فرزندانشان بود.

به همین دلیل، به نظر این بومیان، تولد و مرگ پدیده‌هایی یکسان بودند، وقایعی که به یک اندازه درخور شادی و احترامند.

اولین مراسم تدفینی را که دیدیم هرگز فراموش نخواهم کرد، زیرا با مراسمی روبرو شدیم که نمایانگر آغاز و تداوم همه چیز بود، درست مانند مراسمی که برای تولد برگزار می‌کنیم. چهره‌ها و حرکات و نوای سازهایشان گواهی بر این باور بود که مرگ سرچشمهٔ زندگی است، مرگ نخستین تولد است، ما از مرگ می‌آییم. زاده نمی‌شویم، مگر آن‌که پیش‌تر کسی مرده باشد، آن هم به خاطر ما و برای ما.
از کتاب: #درخت_پرتقال

🍀جبهه طبیعت👇
@jebhetabiat


گیاهانی که #انرژی_مثبت به خانه تان می آورند.

🌺یاس: عشق و پول.
🎍آلوئه ورا: دفع انرژی بد.
🎋بامبو: موفقیت و خوش شانسی.
🌼رزماری: تمیزکردن هوا.
🍃نعناع: بهبود روابط داخل خانه.

@jebhetabiat


#حفاظت_از_محیط_زیست

توصیه های ده گانه برنامه محیط زیست سازمان ملل (یونپ)به شهروندان جهان

#یونپ معتقد است هر کدام از هفت میلیارد شهروند ساکن زمین، می‌تواند گام‌های موثری برای حفاظت از آن بردارد.

1- هر نفر یک روز در هفته از رژیم غذایی گیاهی استفاده کرده و گوشت نخورد.

👈 با رعایت این توصیه ، پس از یک سال، میزان «کاهش تولید گازهای گلخانه ای» توسط هر نفر تقریبا برابر است با بیرون نیاوردن خودرو از منزل به مدت یک ماه.
حالا تصور کنید که اگر همه هفت میلیارد نفر این توصیه را رعایت کنند. تا چه میزان تولید گازهای گلخانه ای کاهش پیدا خواهد کرد؟

2- هر کسی بلیت سفرهای خود را الکترونیکی تهیه کرده و بلیت کاغذی دریافت نکند.

👈این اقدام در کاهش میزان مصرف کاغذ، قطع درختان و سایر هزینه‌ها تاثیر گذار است.

3- لوله های آب دارای نشتی به منظور جلوگیری از هدر رفت آب ، تعمیر و بهسازی شوند.

👈اگر تنها و تنها یک لوله آب دارای نشتی ،تعمیر و بهسازی شود،سالیانه به صورت میانگین از هدر رفت حدود ۴۰ هزار لیتر آب در دسترس جلوگیری می شود.

4- لامپ های کم مصرف، جایگزین لامپ های معمولی شوند.

👈جایگزینی یک لامپ معمولی یا رشته ای با یک لامپ کم مصرف، موجب ۷۵ درصد صرفه جویی در مصرف انرژی برق می شود.

5- هیچکس وسایل و ابزارهای الکترونیکی کهنه را دور نینداخته و به عنوان زباله تلقی نکند ، بلکه این دستگاه ها را بازیافت نموده و از قطعات آن‌ها استفاده کند.

6- برخی فعالیت های خانگی از طریق اینترنت، تلفن و سایر وسایل الکترونیکی و ارتباطی انجام شود و برای انجام برخی کارها از تردد غیر ضروری (بخصوص با اتومبیل شخصی) خوداری شود.

7- برای مصرف آب به جای بطری های یک بار مصرف پلاستیکی از قمقمه و بطری‌های دائمی استفاده شود.

8- شیشه و آلومینیم از سایر زباله‌ها جدا گشته و به مراکز بازیافت تحویل داده شوند.

9- هر شهروندی در صورت امکان و زمینه مناسب با استفاده از دوچرخه به محل کار خود برود.

👈اگر کسی با دوچرخه به محل کار خود برود، در ازای هر کیلومتر مسافت ، زمین را از شر ۲۵۰ گرم کربن خلاص می کند.

10- هر کسی تلاش کند تا غذا را در خانه بخورد
و از ظروف یکبار مصرف پلاستیکی استفاده نکند.

👈با رعایت این توصیه ،علاوه بر کاهش تولید زباله‌های پلاستیکی، ۲۶۰ گونه جانوری نیز از خطر مرگ ناشی از خوردن زباله‌های پلاستیکی و گیر افتادن در آن‌ها نجات پیدا می کنند .

@jebhetabiat


بدون شرح!

@jebhetabiat


🐋🐋🐋🐋🐋

آیا میدانستید⁉️

#والها برای جلوگیری از پراکندگی گروه صدای آهنگینی با تواتر بسیار بلند تولید می کنند که گوش انسانها قادر به شنیدن آن نیست!!!!!

#پیام_رسانی_در_حیوانات

@jebhetabiat


@AxNegarBot dan repost
‍ 🌳🌳🌳🌳🌳🌳

📣#کاهش_حجم_جنگلهای_مازندران

به گزارش سلامت نیوز به نقل از ایلنا،مسعود مولانا (دبیر شبکه سمن‌های محیط‌زیستی مازندران) با اشاره به کاهش حجم جنگل‌های استان مازندران گفت: در ۴۰ سال گذشته حجم جنگل‌های مازندران از ۳ میلیون و ۶۰۰ هزار هکتار براساس آمارهای منابع طبیعی مازندران به یک میلیون و ۹۰۰ هزار هکتار رسیده است. و همین مقدار نیز به لحاظ کیفی بسیار آسیب دیده و اگرچه در بخش‌هایی از شرق مازنداران وضعیت بهتر است، اما در بخش‌های مرکزی وضعیت بسیار خراب است و تصرفات زیادی صورت گرفته است.

وی با بیان اینکه تغییر کاربری اراضی جنگلی به کشاورزی از مهمترین مسائلی است که به جنگل‌ها آسیب وارد کرده است، تصریح کرد: آتش‌سوزی‌های بسیار گسترده که در سال‌های گذشته اتفاق افتاده، همچنین ویلاسازی و گسترش روستاهای کنار جنگل با این شعار که جنگل‌ها را آباد کنیم، برداشت چوب باعث آسیب رساندن به جنگل‌ها شده است.

این فعال محیط‌زیست با بیان اینکه طی این سال‌ها نگاه به جنگل نگاه اقتصادی بوده، گفت: سال‌ها به جنگل به عنوان یک چوب نگاه شده و مسئولان هیچ وقت نگاه‌شان به جنگل نگاه اکولوژیکی که حافظ جامعه است، نبوده است. یکی از مهمترین کارکردهای جنگل تثبیت خاک است. اگر این خاک‌ها را از بین ببریم خاک‌هایی که طی میلیون‌ها سال در این منطقه وجود دارند از کجا می‌توانیم وارد کنیم؟

به گفته مولانا در حالی که با مشکل و بحران آب روبرو هستیم؛ ما جنگل‌ها را تخریب و برای ذخیره آب در جنگل سدسازی می‌کنیم، در حالی‌که یکی از کارکردهای جنگل ذخیره‌سازی آب است.

وی با بیان اینکه طی سال‌های گذشته ۲۰ درصد کاهش نزولات آسمانی داشتیم، اما میزان سیل بسیار افزایش داشته است، گفت: علت این مر این است که در بالادست گاهی به دلیل احداث جاده پوشش جنگلی از بین رفته و آب جذب زمین نمی‌شود و با کوچکترین بارندگی شاهد سیل هستیم در حقیقت عامل اصلی سیل، جاده است در صورتی که اگر پوشش گیاهی باشد آب جذب شده و تبدیل به سیل نمی‌شود.

این فعال محیط‌زیست با بیان اینکه بیشتر مناطقی که تحت اختیار روستاییان برای دامداری بود به ویلا تبدیل شده است، تصریح کرد: کل سطح پوشش جنگلی ایران حدود ۹ درصد است در حالی که براساس شاخص سازمان ملل پوشش جنگلی برای هر کشور باید حداقل ۲۵ درصد باشد، متاسفانه در کشور ما همین حدود ۹ درصد پوشش جنگلی را هم هر روز به بهانه‌های مختلف از جمله‌ سدسازی، ویلاسازی و ... را از بین می‌بریم.

مولانا با اشاره به اینکه در گذشته برخی از اساتید دانشگاه منابع طبیعی پیمانکار جنگل بودند، یادآور شد: خوشبختانه با اجرای طرح تنفس موضوع پیمانکاری جنگل‌ها قطع شده است. البته قرار بود با اجرای طرح تنفس بهره‌برداری قطع و محافظت انجام شود، اما بهره‌برداری قطع شده ولی هیچ محافظتی انجام نمی‌شود. به گفته مسئولان سازمان جنگل‌ها قرار بود، بودجه اولیه ۸۰ میلیارد تومانی برای طرح محافظت در سال ۹۶ اختصاص داده شود، اما بخش بسیار اندکی از این پول در اختیارشان قرار گرفته است.

دبیر شبکه سمن‌های محیط‌زیستی مازندران با بیان اینکه جنگل‌های مازندران منحصر به فرد بوده و ذخیره ژنتیکی هستند و از یخبندان نجات پیدا کرده و به ما رسیده‌اند، اما متاسفانه اراده برای محافظت از جنگل‌ها بسیار ضعیف است، تصریح کرد: درختان از طریق اندام‌هایشان گاز دی‌اکسید کربن را جذب کرده و به خاک منتقل می‌کنند وقتی خاک را برای کشاورزی یا ویلا‌سازی شیار می‌دهیم تمام این گاز دی‌اکسید کربن آزاد می‌شود، در حالی که در درون خاک بسیار برای گیاه مفید است، اما آن را با شیار دادن خاک آزاد می‌کنیم که بسیار مضر است.

وی همچنین تاکید کرد: متاسفانه بخش وسیعی از سایت‌های پسماند در شمال کشور یا در کنار رودخانه است یا در دل جنگل‌ها. شیرابه‌های زباله وارد خاک می‌شود و خاک و آب را آلوده می‌کند.

@jebhetabiat 🌳


#فاصله_تاثیرگذار

#پیشنهاد میکنم بخونید داستان جالبی هست.

چرا فاصله ریل های قطار 143.5 سانتیمتر یا 4فوت و 8 و نیم اینچ است؟
چرا یک عدد صحیح رُند (مثلاً 150 یا 144 سانتیمتر یا 5 فوت) نیست؟!!

سوال فوق در واقع پرسشی است که برای قهرمان داستان کتاب «زهیر» اثر "پائولو کوئلیو" پیش آمد و جواب آن به یک سری پرسش و پاسخ زنجیروار ختم شد
متن ذیل نتیجه این واکاوی می باشد:

- چرا فاصله ریل های قطار 143.5 سانتیمتر است؟
چون در آغاز واگن های قطار توسط کسانی ساخته شد که قبلاً سازندگان تراموا و کالسکه بودند بنابر این از همان معیارهایی برای ساخت محور واگن ها استفاده کردند که در ساخت محور تراموا و کالسکه به کار می رفت.

- چرا فاصله چرخ های کالسکه این قدر بود؟
چون خیابان های قدیم (کالسکه رو) مطابق با این فاصله ساخته شده بود.

- چه کسی تعیین کرده عرض خیابان این قدر باشد؟
رومی ها ٬نخستین مهندسان راهساز در اروپا ٬این طور تصمیم گرفته بودند.
- دلیلش چه بود؟
ارابه های جنگی را دو اسب می رانند و وقتی دو اسب را از نژادی که آن زمان به کار می رفت٬ کنار هم بگذاریم٬ فضایی معادل ۱۴۳.۵ سانتیمتر را اشغال می کند.

بدین ترتیب رومی های باستان فاصله ی ریل های قطار امروز را تعیین کرده اند٬ ریل هایی که برای مدرن ترین قطارهای سریع السیر هم به کار می رود و وقتی مهاجران اروپایی به ایلات متحده رفتند و شروع کردند به کشیدن خط آهن٬ فکر نکردند شاید بهتر باشد این فاصله را تغییر دهند و همان نسبت را رعایت کردند.
اين موضوع بر ساخت سفینه های فضايی هم تاثير گذاشت؛ زیرا مهندسان امريکايی میخواستند مخازن سوخت را بزرگتر بسازند، اما اين مخازن در ايالت یوتا ساخته می شد و بايد آن ها را با قطار به مرکز فضايی فلوريدا می رساندند ، و تونل ها گنجايش شيئی به اندازه ی بزرگ تر را نداشت ؛ در نتيجه ، مجبور شدند تسليم نظر روميان درباره ی فاصله ی مناسب بين دو ريل بشوند.
و اینگونه فاصله بین دو اسب از نژاد رایج در زمان رومیان بر نحوه ساخت سفینه ای فضایی در قرن 20 تاثیر گذاشت.

باور کنید هر تصمیمی که در زندگی میگیرید یک روزی در یک زمانی و در جایی از کائنات تاثیر خواهد گذاشت.
سرنوشت تمام عالم هرچند اندک هرچند بی نهایت ناچیز ،به تصمیم امروز تو بستگی دارد.

@jebhetabiat


Video oldindan ko‘rish uchun mavjud emas
Telegram'da ko‘rish
✨✨✨✨✨✨

ماهیان نیز شوق پرواز دارند. مباد تو پرواز را از یاد بری و مرغ جانت را از عروج باز داری.

@jebhetabiat


حقیقتي تلخ !!!
ما بیلیون ها دلار خرج تحقیق در مورد امکان وجود حیات در دیگر سیاره ها میکنیم ،
و تریلیون ها دلار هم خرج نابود کردن حیات در سیاره خودمون !!!

@jebhetabiat 🌎

20 ta oxirgi post ko‘rsatilgan.

1 168

obunachilar
Kanal statistikasi