موسسه زیست سپهر توس


Kanal geosi va tili: ko‘rsatilmagan, ko‘rsatilmagan
Toifa: ko‘rsatilmagan


این کانال متعلق به موسسه زیست سپهر توس است که در زمینه
محیط زیست وتوسعه پایدار ؛ با تمرکز بر توسعه انرژی های پاک، طبیعت گردی و محیط سبز شهری و توسعه پایدار روستایی فعالیت دارد.
ادمین :احمدواحدی مدیر عامل موسسه
@vahedi_ahmad
09158078556

Связанные каналы

Kanal geosi va tili
ko‘rsatilmagan, ko‘rsatilmagan
Toifa
ko‘rsatilmagan
Statistika
Postlar filtri


بهترین باشیم dan repost
Video oldindan ko‘rish uchun mavjud emas
Telegram'da ko‘rish
⏳🔑🏁 راهنمای يك زندگی شاد. ببینید👆



اینجا انگیزتو چندبرابر کن👇

@behtarinbashim1397


عکسی زیبا از ترکیب ابر‌ و درخت



@zistsepehretoos


Video oldindan ko‘rish uchun mavjud emas
Telegram'da ko‘rish
🎞 تورهای جمع آوری آب از مه و ابر

بنیاد آب آلمان این تورها را ساخته و آن را در برخی نواحی مرتفع آفریقایی (مراکش) نصب کرده است.

@zistsepehretoos




شبکه گیاهی ایران dan repost
نرم افزار پرتابل SAS 9.1 بدون نیاز به نصب.

بی شک یکی از قوی ترین نرم افزارها جهت آنالیزهای آماری، نرم افزار SAS می باشد اما گاهی محققان در نصب آن دچار مشکل می شوند. نسخه پرتابل نیاز به نصب ندارد. لازم به ذکر است که این نسخه تنها در ویندوزهای 32 بیتی قابل اجرا می باشد.


@netplant
Www.netplant.ir


بهترین باشیم dan repost
⭕️➕ وقتى يک کشاورز درختی را پرورش میدهد و به نتیجه نمی رسد، آن درخت را رها نمی کند که به سراغ درخت دیگری برود، بلکه سعی میکند نحوه ی پرورش و آبیاری و مراقبت از درخت را تغییر دهد تا درخت را به ثمر بنشاند. کشاورزان با کوچکترین سختی ها از هدفشان دست نمی کشند. ما هم باید در مواقع سختی، بجای تغییر هدفمان، عادات و طرز تفکرمان را تغییر دهیم تا به موفقیت برسیم.

@behtarinbashim1396


بهترین باشیم dan repost
Video oldindan ko‘rish uchun mavjud emas
Telegram'da ko‘rish
🎥شهر رویایی خیتهورن در هلند

🔹در این شهر هیچ جاده‌ای وجود ندارد و زیبایی‌اش خیره کننده است!

@behtarinbashim1396


📸مدیر یک مدرسه در شرق چین در اقدامی جالب با هدف بهبود هوای محیط، روی سقف مدرسه ابتدایی به متراژ یک هزار و ۳۰۰ متر مربع، میوه‌ و محصولات کشاورزی کاشته است.

@zistsepehretoos


Renani Mohsen / محسن رنانی dan repost
.
شوق گفت‌وگو
ــــــــــــــــــــــ

«شوق گفت‌وگو» نخستین کتابی است که یاران «پویش فکری توسعه» برای مطالعه و معرفی، انتخاب کرده‌اند. شاید شوق آنان به گفت‌وگو دربارة توسعه باعث شده است تا در نخستین گام، درباره ضرورت گفت‌وگو، بخوانند و بیندیشند. راستش از چند سال پیش کم‌کم به این فرضیه رسیده‌ام که بذر توسعه در کشور ما، دو لَپّه دارد، یعنی برای این که اصولاً ملت ما حتی بتواند وارد «شرایط آستانه‌ای توسعه» شود، باید دو ویژگی را در خود بپروراند: نخست «صبوری» و دوم «مهارت گفت‌وگو». هر دو ویژگی نیازمند آموزش، تربیت، مراقبت و تمرین است.

راننده‌ی جوان تاکسی که تمایل دارد فرزندش در شرایطی زندگی کند که کشورش رو به توسعه داشته باشد، باید تمرین کند پشت چراغ راهنمایی بایستد و به خاطر شتابی که در ذهن دارد، خودروی خود را آرام آرام روی خط عابر پیاده نبرد. پزشکی که از توسعه نیافتگی کشور به فغان آمده است باید تمرین کند که بیمارش را با صبوری ویزیت کند. معلمی که می‌خواهد تلاشش برای ساختن نسل فردا به بار نشیند باید «شتاب» در نوشتن و گفتن را از کلامش و امتحانش و تمرین کلاسش حذف کند. و سیاستمداری که می‌خواهد مردمش برنامه‌های توسعه‌اش را پاس بدارند، باید از واکنش‌های شتابزده درباره مسائل پرهیز کند و به هوادارانش بیاموزد که از در داوری درباره رقیبان خودداری کنند.

و همچنان راننده جوان تاکسی ما باید در خانه با همسرش و فرزندش دربارة مسائل زندگی و تصمیمات شغلی و مسائل مدرسه فرزندش و مسائل دیگر زندگی باب گفت‌وگو را باز کند؛ و همچنان پزشک ما باید به بیمارش اجازه دهد که سخن بگوید و با او چون و چرا کند و بپرسد و توضیح بخواهد؛ و معلم ما باید به دانش‌آموزانش به جای مشقِ نوشتن، مشقِ «گفت‌و‌گو»‌ بدهد؛ و سیاستمدار ما به جای موعظة دیگران یا متهم کردن رقیبان، گفت‌وگو کردن را تمرین کند و برای اتخاذ یک سیاست، ماه‌ها با نخبگان و با مردمش گفت‌وگو کند.

آری توسعه از همین جاها شروع می‌شود نه از سد سازی و انرژی اتمی و پتروشیمی. چند دهه پیش اقتصاددان برجسته،‌ آلبرت هیرشمن گفته است که دولت‌های جهان سومی برای لاپوشانی ناتوانی‌هایشان در ایجاد بسترهای نرم توسعه، به ساخت‌وساز پروژه های بزرگ روی می‌آورند. و من برای ایران «مهارت گفت‌وگو» را یکی از اصلی‌ترین بسترهای نرم توسعه می‌دانم.

نویسنده پرکار و پرانگیزه کتاب «شوق گفت‌وگو»، خوب نشان داده است که ما ایرانیان با هم «حرف می‌زنیم» اما در واقع «تک‌گویی» می‌کنیم نه «گفت‌وگو». و البته ریشه‌های شکل‌گیری عادت رفتاری «تک گویی» را نیز در فرهنگ، تاریخ، عرفان، ادبیات، دین و سیاست این سرزمین، به خوبی کاویده است.

یاران «پویش فکری توسعه» این معرفی را منتشر می‌کنند تا شاید شوقی در ما ایجاد کنند که کتاب «شوق گفت‌وگو» را کامل بخوانیم و خواندن آن را به دیگران نیز توصیه کنیم. ما باید درباره حرف‌های این کتاب خیلی با هم گفت‌وگو کنیم. به نظرم اگر صداوسیما بخواهد به جامعه درس‌ها و آموزش‌های توسعه‌گرا بدهد، همین است که کتاب‌هایی از این دست را دستمایه بحث‌ها و گفت‌وگوهای جدی و بی‌پرده میان صاحب‌نظران کند. پیش از هر کاری ما ایرانیان باید دریابیم که در «گفت‌وگو»‌ ناتوانیم. و من البته پیشنهاد می‌دهم که به جای واژه «گفت‌وگو» اصطلاح بهتری برای ترجمه واژه «دیالوگ» پیدا کنیم.

ادامه مطلب و معرفی کتاب «شوق گفت‌وگو»‌ را در لینک زیر بخوانید

محسن رنانی / ۶ بهمن ۱۳۹۶
👇👇👇

https://t.me/pooyeshfekri/30
.
.




معرفی اپلیکیشن PlantNet
اپلیکیشن شناسایی گیاهان مختلف با عکس

🌻پس از آنکه شما با استفاده از این اپلیکیشن از گیاه مورد نظرتون عکس گرفتید اپلیکیشن از شما می خواهد که مشخص کنید عکس کدام قسمت از گیاه (برگ، میوه، گل، پوست تنه) است. سپس اپلیکیشن چندین عکس را نمایش می دهد و شما گیاه مورد نظر را انتخاب می کنید و پس از این مرحله به نام علمی و مشخصات گیاه دسترسی دارید.
🌲 این اپلیکیشن رایگان بوده و نسخه اندروید آن تقدیم می گردد.
🌱 پس از شناسایی گیاه می توانید با نام علمی اطلاعات گیاه را از #سایت شبکه گیاهی ایران (www.netplant.ir) جستجو کنید.
www.netplant.ir
@netplant

@zistsepehretoos


مسئولیت_اجتماعی_شرکت‌های_بزرگ_در.pdf
155.8Kb
مقاله "مسئولیت اجتماعی شرکت‌های بزرگ در قبال محیط ‌زیست" منتشر شده در روزنامه دنياي اقتصاد- دوم مهرماه ١٣٩٦
@zistsepehretoos


برنامه 83 درختكاران خراسان رضوي 🌱

آدینه 6 بهمن 1396
فعالیت: گلدان گیری بذر

🚗 محل قرار محيط زيست خراسان رضوی، وکیل آباد، ایستگاه مترو صدف

🕘 ساعت حرکت: 8:00 صبح
🕛 ساعت برگشت: 11:30 ظهر

⌛️ مدت انتظار فقط و فقط ده دقیقه

☎️ هماهنگي حضور
09158798895
@derakhtkaran_khorasan

🔸همراه بیاورید: کفش راحت، لباس گرم، دستکش باغبانی، صبحانه مختصر، کاسه و قاشق 😋 😋 😋

🔸 دوستانی که اهل چای و نوشیدنی گرم هستند فلاسک آبجوش و لیوان همراه خود داشته باشید... ظروف یکبار مصرف ممنوع

🔸لطفاً حضور قطعی را تا قبل از ساعت 18 بعد از ظهر، پنجشنبه 5 بهمن اطلاع دهید (جهت هماهنگی وسیله نقلیه)

🔸توجه داشتن به زمان حرکت نشانه احترام به دیگران است.

@derakhtkarankhrazavi
@Atazis_ir
@zistsepehretoos


(*باشگاههای کشاورزان جوان* dan repost
Video oldindan ko‘rish uchun mavjud emas
Telegram'da ko‘rish
درد دلهای یک پرتقال داخلی 😔
با پرتقال خارجی😁

🍊🍊🍊🍊🍊🍊🍊🍊🍊


https://telegram.me/krsAB


🔸🔷مفهوم Leaderment برای روبه رو شدن با کم آبی!🔷🔸

در برابر درخواستِ شفاف سازی دربارۀ وضع منابع آبی کشور و مواردی چون:

◽️میزان مصرف و هدر رفت در بخش های مختلف
◽️چه تعداد روستا در حال حاضر با مشکل بی آبی رو به رو هستند؟
◽️کدام شهرها و بخش های هر استان در سال آینده مشکل جدی در تامین آب خواهند داشت؟
◽️و...

بسیاری از افراد و کارشناسان چنین پاسخ می دهند که این کار باعث دامن زدن به ترس و ایجاد هرج و مرج می شود؛ برخی هم نگران همراه نشدن مردم با بیانیه های کاهش مصرف آب هستند.

شخصیت جوکر در فیلم تاثیرگذار «The dark knight» دیالوگ جالبی دارد:
«وقتی همه چیز بر طبق برنامه پیش برود، هیچ کس وحشت نخواهد کرد؛ حتی اگر این برنامه ترسناک باشد!»

در وضعیت نگران کنندۀ امروز در حوزۀ آب نیز اگر مسئولان برنامه ریزی دقیق برای رویارویی با مشکل داشته باشند هیچ کس مضطرب نخواهد شد؛ این همان بخش مدیریتی مسئله است و از آنجا که مدیران معمولا بر اهداف کوتاه مدت و اعداد متمرکز اند لازم است این برنامه ریزی با نگرش وسیع راهبری همراه شود یعنی برنامه ها و پیامدهای مثبت و منفی آن و... به طور کامل توضیح داده شود، شفاف سازی انجام شود و تمامی داده ها بدون هیچ کاستی در دسترس مردم قرار گیرد تا اعتماد و حمایت مردم به دست آید؛ در این صورت شکی نیست کوچک و بزرگ همه با آن همراهی خواهیم کرد تا به هدف مهمی که حفظ سرزمینمان است دست یابیم.

@zistsepehretoos


سپهر هشتم dan repost
شیلی اعلام کرده است که تا سال ۲۰۵۰، ۹۰ درصد از نیازهای برق خود را از منابع انرژی پاک تأمین می کند، بیش از دو برابر از ۴۴ درصد در سال ۲۰۱۷ است.

@zistsepehretoos


بهترین باشیم dan repost
بی خیال ؟
هرگز!
هرگاه که خسته شدی
استراحت کن،
ریکاوری ،چیزی شبیه آیش زمین!؟
آیش روحی و جسمی اما رهانکن..!


@behtarinbashim1396


کانال اخبار آرتوان خراسان dan repost
همراه #آرتوان در نمایشگاهی از چهره های ساخته شده با #درب_بطری باشید

#برای_اولین_باردرجهان
۲۳ الی ۲۸ دی ماه ۹۶
#مشهد
شماهم این پیام را ارسال کنید و این زنجیره را حفظ کنید
#سپاس
@Artoan_ir


سپهر هشتم dan repost
⭕️از اعتقاد تا یقین

🔹داستانی در خصوص درخواست حضرت ابراهیم از خداوند در خصوص چگونگی زنده شدن مردگان پس از مرگ وجود دارد که خداوند ندا می دهد آیا به وجود زندگی پس از مرگ تردید داری؟ پیامبر میفرماید: خیر؛ ولی میخواهم به یقین برسم.

🔹« وَ إِذْ قالَ إِبْراهیمُ رَبِّ أَرِنی‏ کَیْفَ تُحْیِ الْمَوْتى‏ قالَ أَ وَ لَمْ تُؤْمِنْ قالَ بَلى‏ وَ لکِنْ لِیَطْمَئِنَّ قَلْبی‏ قالَ فَخُذْ أَرْبَعَةً مِنَ الطَّیْرِ فَصُرْهُنَّ إِلَیْکَ ثُمَّ اجْعَلْ عَلى‏ کُلِّ جَبَلٍ مِنْهُنَّ جُزْءاً ثُمَّ ادْعُهُنَّ یَأْتینَکَ سَعْیاً وَ اعْلَمْ أَنَّ اللَّهَ عَزیزٌ حَکیمٌ » [بقره/۲۶۰]

🔹« و (به خاطر بیاور) هنگامى را که ابراهیم گفت: خدایا به من نشان بده چگونه مردگان را زنده مى ‏کنى؟ فرمود: مگر ایمان نیاورده‏اى؟ عرض کرد: آرى، ولى مى‏خواهم قلبم آرامش یابد. فرمود: در این صورت، چهار نوع از مرغان را انتخاب کن و آنها را (پس از ذبح کردن) قطعه قطعه کن، سپس بر هر کوهى، قسمتى از آن را قرار بده، بعد آنها را بخوان، به سرعت به سوى تو مى ‏آیند و بدان خداوند قادر و حکیم است »

🔹از سازمان جهادکشاورزی خراسان جنوبی طی نامه ای استعلام شد که آیا امکان کشت و ایجاد باغات دیم در استان خراسان جنوبی با توجه به بند پ ماده ۳۱ برنامه ششم توسعه وجود دارد یا خیر؟

🔹در پاسخ ذکر نمودیم که چنین امکانی وجود دارد اما نیازمند بررسی و مطالعه میدانی است. روز ۲۱ آذر ماه ۱۳۹۶ در قالب تیم کارشناسی منتخب به بیرجند عزیمت و بازدیدی از شهرستان زیرکوه و قاین صورت گرفت و وجود صدها هکتار باغات دیم زرشک، انجیر، انگور، عناب، پسته و بادام و بطور پراکنده گل محمدی، "اعتقاد" مرا به "یقین" تبدیل کرد.

🔹باغات زرشک دیم در بندسارها و بندها و با رعایت برخی از ضوابط و معیارها، چنان شگفت انگیز بوده که نمیتوان در قالب ادبیات کلاسیک دانشگاهی و فرمول و رابطه نیاز آبی تبیین کرد.

🔹اگر بخواهیم رفتار طبیعت و محصولات سازگار با آن را بشناسیم ضرورت دارد که دل به دامن طبیعت گذاشته و از این ظرفیت عظیم خدادادی بهره‌مند شویم. یکی از ویژگی‌ها و مشخصه‌های برنامه باغات و گیاهان دارویی دیم، حفظ خاک به عنوان «بستر و مادر حیات» از خطر فرسایش است.

🔹وقتی در استان خراسان جنوبی علیرغم همه تغییراتی که در پارامترهای اقلیمی رخ داده، شاهد چنین ظرفیت‌های بی‌نظیری هستیم، پی می‌‎بریم که در کل کشور چه ظرفیت‌های عظیمی به صورت مغفول وجود دارد و صد البته بدیهی است برخی مخالفت‌ها، مبنا و اساس فنی و کارشناسی ندارد.

🔹زرشک بی‌دانه خراسان جنوبی، منحصرترین نوع زرشک بوده و خراسان جنوبی علاوه بر اینکه پایتخت زعفران محسوب می‌شود پایتخت زرشک و عناب نیز به حساب خواهد آمد و جالبه که هر سه این محصولات جزو گروه گیاهان دارویی بوده و قابلیت فرآوری دارند.

🔹آیا وقت آن نرسیده که بیشتر تفکر کنیم در اسرار طبیعت و برنامه‌ریزی کنیم برای مدیریت آب سبز. منبع با ارزشمندی که خلقت و حیات بشر بر آن بنا شده و در کشور ما ۷۰ تا ۷۵ درصد آن به صورت تبخیر مستقیم از دسترس خارج می‌شود. علاوه بر از دست دادن آب، خاک را نیز داریم از بین می‌بریم و با خالی شدن جوامع محلی خصوصاً در استان‌های مرزی و مرکزی، امنیت ملی را نیز دچار مخاطراتی خواهیم کرد.

📝یادداشت از دکتر علیرضا توکلی PhD آبیاری و زهکشی و عضو هیات علمی (دانشیار پژوهش) و فارغ التحصیل دانشگاه تهران

@zistsepehretoos


توجه! محل جدید برگزاری مراسم یادبود کوه نوردان سفر کرده ی خراسانی👆
@NGOKhorasanR

@zistsepehretoos

20 ta oxirgi post ko‘rsatilgan.

27

obunachilar
Kanal statistikasi