Med TUMS Mentoring


Channel's geo and language: not specified, not specified
Category: not specified


🔰کانال دفتر منتورینگ دانشکده ی پزشکی
دانشگاه علوم پزشکی تهران
📌CR:
.
@Tavallaei_AmirH
.
@vi0l0tus

Related channels  |  Similar channels

Channel's geo and language
not specified, not specified
Category
not specified
Statistics
Posts filter


گایدلاین فیزیوپاتولوژی اسفند 99.pdf
1.7Mb
با سلام و تبریک به عزیزانی که به تازگی وارد دوره مبانی طب بالینی ( فیزیوپاتولوژی ) شده اید.

راهنمایی كه به پيوست در اختيارتان قرار ميگيرد، حاصل هم اندیشی تعداد زیادی از دوستان سال بالایی شماست كه اين دوران را پشت سر گذاشته اند.

اين راهنما در اسفند ماه ۹۹ تحت بازبینی و ويرايش قرار گرفته است و سعی شده است كه در آن تغييرات جديد اين دوره نيز مدنظر قرار بگيرد.

اميدواريم كه مطالعه آن به شما عزيزان در شروع هرچه بهتر دوره فیزیوپاتولوژی کمک کند. 🌷

با احترام
دفترمنتورینگ دانشکده پزشکی

@TUMS_mentoring


Personal & self-referential

🧠 نتایج یکی از مطالعات محققان در دانشگاه واترلو (Waterloo) نشان داد که خواندن یک مطلب با صدای بلند به ماندگاری بهتر مطلب در حافظه بلند مدت کمک می کند. فعالیت همزمان در دو سطح صحبت کردن و شنیدن باعث می شود تا محتوایی که می خوانیم بهتر در ذهنمان ثبت شود.

📌 هر اندازه که در حین خواندن فعال تر باشیم، یادگیری و ثبت اطلاعات در حافظه بهتر و سریع تر رخ می دهد. کالین مک لیود (Colin M. MacLeod) اعتقاد دارد که اضافه کردن عامل تولید به یک کلمه باعث می شود تا هر کلمه در حافظه بلند مدت ما قابلیت تمایز بیشتری پیدا کند و درنتیجه پررنگ تر و راحت تر به یادآورده شود. آنچه بیان و خواندن مطلب با صدای بلند را موثرتر می کند ویژگی خودارجاعی و شخصی سازی مطلب است.

📌 در این مطالعه که در مجله ‌Memory به چاپ رسیده است، یادگیری ۹۵ نفر در ۴ حالت مختلف مورد بررسی قرار گرفتند. در حالت اول افراد مطلبی را به آرامی می خواندند، در حالت دوم به فردی دیگر در حال خواندن گوش می دادند، در حالت سوم به صدای ضبط شده خودشان گوش می دادند، و در حالت چهارم با صدای بلند مطلب را می خواندند. نتایج نشان داد که اثربخش ترین حالت یادگیری زمانی است که فرد خودش به نوعی در حال تولید است و مطلب را با صدای بلند می خواند (حالت ۴).

گردآوری: امیرحسین تولایی

🧠 منبع:

Noah D. Forrin, Colin M. MacLeod. This time it’s personal: the memory benefit of hearing oneself. Memory, 2017; 1 DOI: 10.1080/09658211.2017.1383434 / neurocognitionandlearning

@TUMS_mentoring


Reading information aloud to yourself improves memory of materials

🧠 گاهی این سوال به ذهن ما می رسد که خواندن به چه سبکی باعث ماندگاری بهتر اطلاعات در خاطره می شود؛ آیا خواندن با صدای بلند اثر بخش تر است یا آرام خواندن؟

ادامه دارد...👇👇
@TUMS_mentoring


گایدلاین استاجری بهمن 99.pdf
1.2Mb
با سلام و تبریک ورود نیواستاجرهای عزیز دانشکده پزشکی به بالين و دوران طلایی استاجری☺️

راهنمایی كه به پيوست در اختيارتان قرار ميگيرد، حاصل هم اندیشی تعداد زیادی از دوستان سال بالایی شماست كه اين دوران را پشت سر گذاشته اند، و نكات قابل توجهی از نحوه درس خواندن و برخورد با بيمار تا سبك زندگی در اين دوره را در برميگيرد.

اين راهنما در بهمن ماه ۹۹ تحت بازبینی و ويرايش قرار گرفته است و سعی شده است كه در آن تغييرات جديد اين دوره نيز مدنظر قرار بگيرد.

اميدواريم كه مطالعه آن به شما عزيزان در شروع هرچه بهتر دوره استاجری کمک کند. 🌷

با احترام
دفترمنتورینگ دانشکده پزشکی

@TUMS_mentoring


https://www.ted.com/talks/matt_cutts_try_something_new_for_30_days?utm_campaign=tedspread&utm_medium=referral&utm_source=tedcomshare
در این قسمت کوتاه از #تدتاک روشی ساده برای ایجاد گام به گام عادت هایی که مدت طولانی قصد ایجاد شان را داشته ایم می بینیم.

خلاصه:
دانه ای که می کاریم در ۳۰ روز رسیدگی جوانه می زند؛ از آن پس می تواند با تلاش بیشتر روزی درخت تنومندی باشد

@TUMS_mentoring


📌 به گفته ارهان گنک (Erhan Genç) از محققان این مطالعه تفاوت های ساختاری موجود بین مغز افراد، بعضی را مستعد تجربه بیشتر اضطراب می کند و همین باعث می شود تا فرد برای فرار از ترس و نگرانی و اضطراب از قبول مسئولیت و انجام آن ها سرباز بزند و یا انجام فعالیت ها را به تعویق بیندازد.

🧠 به گفته تیم پیچیل (Tim Pychyl) از محققان فعال در این حوزه، این رفتار به تعویق انداختن انجام فعالیت ها بیشتر از آنکه ریشه در مدیریت زمان داشته باشد به هیجانات و احساساتی که فرد تجربه می کند ارتباط دارد. به بیان دیگر مراکز پردازش هیجانات نقش بسیار قابل ملاحظه ای در تعیین توانایی فرد برای خود کنترلی دارند.

📌 در این مطالعه ساختار مغزی۲۶۴ فرد بزرگسال با استفاده از MRI مورد بررسی قرار گرفت تا اندازه آمیگدال و ارتباط آن با ناحیهDACC مورد تجزیه و تحلیل قرار بگیرد و همچنین از شرکت کنندگان خواسته شد تا به پرسشنامه ای برای ارزیابی میزان تمایل آنها برای به تعویق انداختن فعالیت ها پاسخ دهند.

📌 نتیجه این مطالعه نشان داد که در افرادی که آمیگدال بزرگتری دارند و ارتباط بین آمیگدال و DACC در مغز آنها ضعیف تر است، هیجانات نقش بسزایی در تصمیم گیری افراد برای تعیین زمان انجام فعالیت ها دارند.

📌 افراد با آمیگدال بزرگتر دچار اضطراب بیشتری در مورد عواقب منفی عمل خود می شوند و همین باعث می شود تا فعالیت های خود را به تعویق بیندازند.

نتیجه: یکی از دلایل procrastination ترس از اضطراب و نتایج منفی اقدام میباشد لذا فرد با مدیریت استرس و هیجانات پیش بینی شده می تواند تا حدودی از به تعویق انداختن امور جلوگیری کند.

گردآوری: امیرحسین تولایی
منبع: neurocognitionandlearning

@TUMS_mentoring


بارها تجربه کرده ایم یا افراد بسیار زیادی را دیده ایم که با وجود استرس برای انجام کارهای روزانه، بازهم آنها را به تعویق می اندازند. در مطالعه زیر بر اهمیت کنترل استرس و نقش تعیین کننده آن در انجام فعالیت های روزانه میپردازیم:

How your brain might determine if you are a procrastinator or go-getter, study finds

🧠 دانشمندان علوم اعصاب در دانشگاه بوخوم (Ruhr-Universität Bochum) در آلمان در مطالعه ای دریافته اند که افرادی که تمایل زیادی به تعویق انداختن فعالیت های خود دارند بمراتب آمیگدال بزرگتری نسبت به سایر افراد دارند و همچنین ارتباط عملکردی بین آمیگدال و dorsal anterior cingualte cortext (DACC) در مغز آنها قابل ملاحظه نیست. همانطور که می دانید آمیگدال نقش بسیار پررنگی در پردازش هیجانات و پاداش دهی به مغز و ارزیابی موقعیت های مختلف با توجه به نتایج و اثرات آنها دارد و ناحیه DACC در پیش بینی پاداش، کنترل هیجانات آنی، و توجه نقش دارد.

ادامه👇👇👇
@TUMS_mentoring


۴- کار های غیر مهم غیرفوری:
کارهایی مثل چک کردن شبکه های اجتماعی، پست گذاشتن در اینستاگرام،خرید کردن و... می توانند در این دسته قرار بگیرند. این کار ها آخرین اولویت ما هستند و‌ در انتها در صورتی که زمان و انرژی داشته باشیم می توانیم برای آنها صرف کنیم .

پی نوشت۱: مثال هایی که برای دسته بندی های مختلف ذکر شد صرفا برای ملموس تر کردن موضوع است و مسلما می تواند برای افراد مختلف متفاوت باشد؛ برای مثال برای فردی با شغل تولید محتوا احتمالا پست گذاشتن می تواند در دسته ی اول قرار بگیرد.

پی نوشت۲: ماتریس آیزنهاور نه تنها در کار های روزانه کاربرد دارد بلکه می توان از آن برای برنامه ریزی کار های گروه ها، سازمان ها و ... نیز استفاده کرد.

گردآوری: آیسان ولی نژاد
برگرفته از کتاب «هفت عادت»

@TUMS_mentoring


۱-کار های مهم و فوری:
این دسته اولین اولویت شما هستند و باید وقت و انرژی خودتان را قبل از هرچیزی برای این کار ها صرف کنید.
۲- کار های مهم غیر فوری :
این دسته اغلب کارهایی هستندکه در دراز مدت در زندگی ما ارزش دارند؛ برای مثال عادت ورزش روزانه شاید با یک روز ترک کردن اثر چندانی نداشته باشد اما بی توجهی بلندمدت ممکن است برای شما بحران ایجاد کند. بنابراین نیاز است برای این کار ها برنامه ریزی کنید و در صورت لزوم آنها را به عنوان عادت روزانه در صفحه ی جداگانه ای برای ردیابی عادت هایتان دنبال کنید.[درباره ی ردیابی عادت ها در پست های آینده صحبت خواهیم کرد]
۳- کارهای غیر مهم ولی فوری:
برای این دسته دو کار می توان انجام داد؛ آنها را واگذار کنید یا مجددا زمان بندی کنید. برای مثال ممکن است بخواهید زمان ملاقات با دوست تان را به زمان دیگری موکول کنید یا از همکارتان بخواهید به جای شما در جلسه ای شرکت کند.

👇🏻👇🏻ادامه

@TUMS_mentoring


روشی برای اولویت بندی کارها

همه ی ما در زندگی با کار ها ومشغله های بسیاری احاطه شده ایم که باید برایشان وقت و انرژی صرف کنیم. حتما برای شما هم پیش آمده که از میان چندین کاری که سرتان ریخته، در نهایت مجبور شده اید از انجام چندتا از آنها صرف نظر کنید یا حتی شاید انجام برخی شان را از یاد برده باشید.
فراموشکاری یکی از رفتار هاییست که این روز ها اغلب ما به آن اعتراف می کنیم و با آن درگیر هستیم.
همین مشغله های پر شمار زندگی (مثل درس های مختلفی که باید برایشان وقت بگذاریم، امتحان ها، کلاس ها، کارگاه ها، هنر، ورزش و ...) همراه با توانایی نسبتا کم حافظه ی ما برای در خاطر نگهداشتن نظم کارها، نشان دهنده ی لزومِ داشتنِ یک چک لیست برای کارهایمان است.
البته اگر در این چک لیست در کنار نوشتن کارها، آنها را اولویت بندی هم بکنیم، قطعا موثر تر هم خواهد بود و به ما کمک می کند تا کار های مهم تر و ضروری تر را حتما و در زمانی که وقت و انرژی کافی داریم، انجام داده باشیم.

یکی از ابزار های کاربردی و معروف برای اولویت بندی کار ها «ماتریس آیزنهاور» است. برای تکمیل ماتریس آیزنهاور، بعد از نوشتن لیست کار ها (اصطلاحا to do list )، باید کار ها را بر اساس دو معیار «اهمیت» (importance ) و «فوریت» (urgency)
دسته بندی کنید. [مطابق تصویر]
در واقع کارها را به ۴ دسته تقسیم می کنید:

ادامه👇🏻👇🏻

@TUMS_mentoring


🧠 نتایج چندین مطالعه نشان داده است که معمولا آن چیزی را که در فعالیت های روزمره تجربه می کنیم، در رویاهای ما ظاهر می شوند. به استناد تحقیقات متعدد می توان گفت که احتمال به یادآوری چیزهایی که در مورد آنها خواب می بینیم، بیشتر است. تحقیقاتی هم نشان داده اند که رویا دیدن به ما در حل بهتر مسائل کمک می کنند.

📌 در یکی از مطالعات به رهبری وامزلی (Wamsley) و استیک گلد (Stickgold)، از ۹۹ نفر خواسته شد که یک ماز (مارپیچ) پیچیده را حل کنند و مجدد پس از ۵ ساعت از آنها خواسته شد تا بار دیگر انجام آن را تجربه کنند. گروهی که در مدت ۵ ساعت (وقفه بین دو دفعه تجربه ماز) اقدام به خوابیدن کرده بودند و بویژه آنهایی که حتی خواب هم در مورد ماز دیدند به طور قابل ملاحظه ای در حل ماز موفق تر عمل کردند ولی در مورد دسته دیگر که در مدت زمان بین دو فعالیت بیدار بودند، پیشرفت چندانی مشاهده نشد. تغییرات ساختاری که در مغز در جریان خوابیدن و در طی تجربه رویا دیدن اتفاق می افتد با پیشرفت چشمگیر گروه اول در این مطالعه ارتباط دارد.

گردآوری: امیرحسین تولایی

برگرفته از: neurocognitionandlearning

@TUMS_mentoring


بارها برای ما پیش آمده که برای مطالعه دروس ساعتها بیدار بمانیم و بدون هیچگونه استراحتی مطالب را فرا بگیریم اما آیا تا به حال از خود پرسیده ایم که این مطالب یادگرفته شده چه مدت در حافظه و ذهن ما باقی خواهند ماند؟
در مطلب زیر به این سوال پاسخ خواهیم داد که استراحت بین مطالعه چگونه باعث افزایش یادگیری میشود :

The dreaming brain can build stories better than a brain that's awake

🧠 در طول روز همواره با مسائل مختلفی مواجه می شویم که برای حل آنها به یک طرح یا سناریو برای اقدام مناسب نیاز داریم. مغز ما پیوسته برای انجام اقدام مناسب در مواجهه با چالش های مختلف سناریوهایی طراحی می کند و همین زمینه ساز انجام فعالیت های ما می شود. گویا مغز همواره در حال خلق داستان هایی است که با آنها عملکرد ما در برابر مسائل مختلف شکل می گیرد.

📌 به گفته استیک گلد، در خلق این داستان ها باید آگاه باشیم و این آگاهی یکی از ویژگی های رویاهای ماست؛ می دانیم که در حال رویا دیدن هستیم. فرآیندهای حافظه وابسته به خواب باید به سطح هوشیاری برسند تا بتوانیم برای حل مسائل و مشکلات، یک نقشه و طرح مناسب را خلق کنیم.

ادامه👇👇👇
@TUMS_mentoring


تمرکز و نقش آن در یادگیری

برخلاف آن چیزی که ما اغلب تصور می کنیم، توانایی تمرکز، تنها یک استعداد مادرزادی نیست و برای به دست آوردن آن نیاز به تمرین داریم.

همه ما توانایی تفکر داریم. تفکر می تواند خودآگاه به دست اراده ی خود ما انجام گیرد یا تحت تاثیر عوامل محیطی باشد. نکته ی مهم این جاست که این ما هستیم که تعیین می کنیم که آیا محیط باید بتواند بر تفکر ما تاثیر بگذارد یا خودمان باید آن را بر عهده بگیریم.

پژوهش های جدید نشان می دهند که مغز می تواند در طول زمان تغییر کند و ما می توانیم با یادگیری و تمرین بیشتر، توانایی های مغزمان را ارتقا بدهیم. به دست آوردن توانایی تمرکز نیز با تمرین به دست گرفتن افکار توسط اراده ی خودمان ممکن است.

برای تمرین تمرکز چه کار هایی می توان انجام داد:
- کنترل صدای درونتان رو به دست بگیرید. اجازه ندهید صدای درونی شما، همیشه درباره ی شکست ها و اشتباه ها و نکته های منفی زندگی شما حرف بزند؛ هرگاه این صدا به سراغ شما آمد موفقیت ها و جنبه های خوب را به خود یادآوری کنید.
- چند کار را باهم انجام ندهید. تمرکز ما همواره با محدودیت همراه است؛ زمانی که دو کار را باهم انجام می دهیم، حتی اگر بتوانیم 100 درصد تمرکز خود را به کار بگیریم، در بهترین حالت هر کدام از آن کار ها 50 درصد از تمرکز ما را دریافت می کنند.
ماریلی اسپیرنگر ، مشاور عصب شناسی می گوید: "انجام دادن همزمان چند کار، سرعت را تا 50 درصد پایین می آورد و احتمال اشتباه را تا 50 درصد بالاتر می برد"
- بدانید چه می خواهید. با ایجاد هدف، اشتیاق و کنجکاوی ذهن تان را هدایت کنید.
*هدف واضحی داشته باشید
*هرگاه درباره ی موضوعی اشتیاق بالاتری داشته باشید، ذهن تان هوشیار تر و منظم تر است.
*برای تقویت کنجکاوی، پیش از خواندن مطلب برای خود سوال های انگیزشی ایجاد کنید.
- نگرانی را حذف کنید. هرچند گاهی اضطراب عامل محرک و انگیزه بخش برای کار هاست اما اگر به نگرانی بیش از حد منجر شود، با یادگیری تداخل پیدا می کند و نه تنها عامل یادگیری نیست بلکه مانع یادگیری خواهد شد.
اگر تصمیم بگیرید سرگرم خودتان و کار خودتان باشید، آرام تر خواهید بود؛ زندگی را ساده بگیرید و باور به افکار بدتان را کنار بگذارید؛ مدام از خود سوال های «اگر» دار نپرسید (اگر نمره ی پایین بگیرم چه می شود؟ اگر فلان طور شود چه می شود؟)؛ برای کار هایتان برنامه ریزی کنید و احتمال شکست را هم منطقی در نظر بگیرید و سپس برای این که در صورت شکست چه کاری باید انجام دهید، فکر کنید.
 
منبع : کتاب حافظه نامحدود، کوین هورسلی
گردآوری : آیسان ولی نژاد

@TUMS_mentoring


قسمت سوم

12- کمالگرایی را کنار بگذارید. تلاش کنید تا جایی که می‌توانید بهترین عملکرد خود را در طول روز داشته باشید اما این را فراموش نکنید که هیچ چیزی perfect نیست. شما نمی‌توانید همه چیز را کنترل کنید، گاها ممکن است شرایط مطابق میل شما پیش نرود، دلسرد نشوید و به مسیرتان ادامه دهید.
13- مهارت "نه" گفتن را در خود تقویت کنید. به فعالیت و پیشنهاداتی که در مسیر اهداف و برنامه شما نیستند "نه" بگویید.
14- عادات شما تاثیر بسزایی در زندگی شما دارند. سعی کنید عادات بد خود را شناسایی کنید و آنها را به تدریج با عادات خوب جایگزین کنید.
15- از زمان های مُرده استفاده کنید. برای مثال میتوانید زمان هایی را که در مسیرِ جایی هستید، یا منتظر کسی هستید، به گوش دادن پادکست، یا خواندن کتاب صرف کنید.
16- راهکارهایی برای افزایش انگیزه در خود پیدا کنید. برای مثال در زمان های بی انگیزگی میتوانید از ted talk استفاده کنید، یا به اهداف خود فکر کنید و پس از کمی استراحت یا تفریح مورد علاقه به ادامه کار بپردازید.

منبع: https://www.forbes.com
گرد آورنده: حامد حمیدی

@TUMS_mentoring


قسمت دوم

7- کارها را نصفه و نیمه رها نکنید. به برنامه‌تان و کاری که انجام می دهید متعهد باشید و آن را متمرکز انجام دهید و اواسط راه رها نکنید.
8- اگر با مدیریت زمان مشکل دارید، می‌توانید برنامه زمانی خود را تغییر دهید. برای مثال صبح زودتر از خواب بیدار شوید. حواستان به زمانی که صرف تماشای تلویزیون یا شبکه های مجازی میکنید نیز حتما باشد.
9- بین فعالیت هایتان حتما زمان استراحت در نظر بگیرید و به مغز خود آرامش دهید. این استراحت بر تمرکز و نیز حفظ انگیزه تاثیر مثبت میگذارد و کیفیت انجام کارها را افزایش می‌دهد.
10- سر خود را با کارهای زیاد شلوغ نکنید و از multitasking افراطی بپرهیزید. برای کارهایتان اولویت بندی داشته باشید و آنها را به ترتیب اولویت انجام دهید و به پایان برسانید. کارهای حجیم را نیز به اجزای کوچکتری تقسیم کنید و با برنامه هر جزء را انجام دهید.
11- برای مدیریت کارها و قرارها از تقویم استفاده کنید. Google Calendar برای این منظور پیشنهاد مناسبی است.

@TUMS_mentoring


📌راهکارهای موثر برای مدیریت زمان
در ادامه به معرفی ۱۶ راهکار برای تقویت مهارت مدیریت زمان می‌پردازیم:
قسمت اول

1- حسابرسی برای زمان خود داشته باشید و نسبت به آن آگاه باشید. یعنی بدانید که هر فعالیتی چقدر وقت شما را میگیرد تا بتوانید در صورت نیاز آگاهانه زمان آن را تغییر دهید.
2- برای هر فعالیتی محدودیت زمانی تعیین کنید. این عمل باعث کاهش حواس پرتی شما و جلوگیری از تعویق فعالیت مورد نظر می‌شود.
3- از to-do list استفاده کنید. این لیست کمک میکند دید کلی از کارهایی که قرار است در طول روز انجام دهید داشته باشید. همچنین باعث افزایش انگیزه شما در به پایان رساندن فعالیت‌هایتان میشود.
4- برای روزی که در پیش رو دارید حتما برنامه داشته باشید. برای هرروز، شب قبل از آن یا صبح همان روز بعنوان اولین کار برنامه ریزی کنید و بدون هدف از خواب بیدار نشوید.
5- فعالیت های مهم را صبح انجام دهید و آنها را به زمان دیگری در روز موکول نکنید. چون صبح انرژی بیشتری دارید و نیز انجام دادن فعالیت های مهم و مفید در صبح باعث افزایش روحیه مثبت در شما می‌شود.
6- کارهای غیرمهم را اگر می‌توانید به فرد دیگری واگذار کنید.

@TUMS_mentoring


#مدیریت_زمان

مهارت مدیریت زمان یکی از مهارت های بسیار مفیدی است که می‌تواند زندگی فرد را ارتقا ببخشد.
📌این مهارت برای شما دانشجویان نو ورود عزیز که ممکن است در ابتدای کار تصور کنید حجم مطالب بسیار زیاد است، زمان کافی ندارید و یا نمی‌‌‌توانید به سایر کارهای خود برسید، می‌تواند بسیار کمک کننده باشد.
📌از طرفی شرایط قرنطینه باعث دوچندان شدن اهمیت این موضوع می‌شود و مدیریت زمان می‌تواند به ما کمک کند تا به درستی برنامه ریزی کنیم و با انجام فعالیت های مناسب، از فرصتی که پیش رویمان داریم به نحو احسن استفاده کرده و مانع خستگی، تنبلی و دیگر مشکلاتی شویم که ممکن است زندگی و اهداف ما را تحت تاثیر قرار دهند.
در ادامه دعوت میکنیم تا به چند راهکار موثر برای مدیریت زمان توجه بفرمایید👇👇👇

@TUMS_mentoring


- بعد از اتمام ۲۵ دقیقه ، ۵ دقیقه استراحت کنید.
در این ۵ دقیقه می تونید به مواردی که روی کاغذ نوشتید فکر کنید یا یک استراحت کوچک داشته باشید و اسنک و چای بخورید.
مراقب باشید در این مدت سراغ کار هایی که تایم بیشتری می گیرن (مثل چک کردن فضای مجازی) نرید

- این کار رو ۴ بار تکرار کنید (یعنی چهار تا۲۵ دقیقه کار کنید)

-در پایان هر pomodoro در لیست خودتون ،با یک علامت مثل چک مارک، کاری که انجام دادید رو مشخص کنید.

-بعد از اتمام ۴تا pomodoro می تونید ۳۰ دقیقه استراحت کنید.

گردآوری : آیسان ولی نژاد
اقتباس از :

https://learningcommons.ubc.ca/the-pomodoro-technique-study-more-efficiently-take-more-breaks/

@TUMS_mentoring


احتمالا برای شما هم پیش اومده که موقع انجام کارهاتون مثل درس خوندن، حواس تون با چیز های مختلف پرت شده ؛مثل نوتیفیکیشن پیام های توی گوشی یا افکار مختلفی که موقع کار به سراغ تون اومدن.
از اون جایی که یکی از شرایط مهم برای ساعت کار و مطالعه ی مفید، داشتن «تمرکز » هست؛ یادگیری روش های افزایش تمرکز اهمیت فراوانی داره.
در ادامه یکی از این روش ها رو به شما معرفی می کنیم:

روش گوجه فرنگی!
(The Pomodoro technique)🍅

مراحل این روش:
- لیست کار هاتون رو بنویسید (می تونید مشابه تصویر برای خودتون لیست درست کنید)

- یک تایم ۲۵ دقیقه در نظر بگیرید و شروع به انجام کار تون بکنید

- در این مدت دور از عوامل پرت کننده حواس باشید. مثلا تلفن همراه تون رو دور از دسترس سریع خودتون قرار بدید

- کنار خودتون یک تکه کاغذ بگذارید و در این مدت اگر موضوع پرت کننده حواس به ذهن تون رسید (مثلا مواردی درباره ی کار های دیگه تون)، روی کاغذ یادداشت کنید تا در پایان کارِتون درباره اش فکر کنید.


ادامه مطلب 👇👇👇
@TUMS_mentoring


قسمت پنجم

۹. از فرصت‌های این دوران نهایت استفاده را ببرید!
همانطوری که گفتیم، این پاندمی هرچه را که از ما گرفت، در عوض امکان استفاده آنلاین از امکاناتی را به ما داد که در گذشته به صورت حضوری بودند و چه بسا ما هرگز نمی‌توانستیم از آنان استفاده کنیم! برای مثال تماشای آنلاین موزه‌ها، باغ وحش‌ها، کلاس‌های آنلاین در سراسر جهان، یادگیری موسیقی، آموزش زبان، خواندن کتاب و رمان و...
این‌ها همگی طراحی شدند تا امکان استفاده و لذت شما از این محتوی را در منزلتان فراهم سازند و توانایی‌های شما را افزایش دهند؛ پس سعی کنید حداکثر بهره را ببرید، چه بسا بعدها دیگر این امکانات به این سادگی میسر نباشند!

۱۰. خیلی بر خودتان سخت نگیرید!
بی‌تعارف، قرنطینه سخت است! بنابراین لازم نیست انتظار زیادی از خود داشته باشید؛ خود را با دیگران مقایسه نکنید، هر کسی به نحوی این دوران را می‌گذراند. بنابراین سعی کنید خودتان باشید و بنا بر توان خود رفتار کرده، زندگی کنید و لذت ببرید؛ همین کافیست!

منبع: https://medium.com
گردآورنده : فرهنگ رشیدی

@TUMS_mentoring

20 last posts shown.

999

subscribers
Channel statistics