دکتر نازنین راسخ - علم سنجی در حوزه علوم ورزشی


Гео и язык канала: не указан, не указан
Категория: не указана


عضو هیات علمی پژوهشگاه علوم ورزشی

Связанные каналы

Гео и язык канала
не указан, не указан
Категория
не указана
Статистика
Фильтр публикаций


Репост из: سمینار در مدیریت ورزشی .رمضانی نژاد
کارگاه اموزشی اینجانب با عنوان "تحلیل مسیر تدوین پروپوزال تا نگارش مقاله" روز دوشنبه ۱۶ اردیبهشت۹۸ ساعت ۱۲ تا ۲ به صورت رایگان برای دانشجویان تحصیلات تکمیلی در دانشکده تربیت بدنی و ورزش دانشگاه گیلان برگزار می شود و احتمالا چند جلسه ادامه می یابد.


Репост из: حکایت دل
Видео недоступно для предпросмотра
Смотреть в Telegram
گاهی گمان نمی کنی ولی خوب می شود
@hekayat_del

دکلمه : زنده یاد #قیصر_امین_پور


Репост из: آموزش و پژوهش
بهترین سایت های دانلود مقالات فارسی:

http://www.sid.ir
http://www.noormags.ir
http://www.magiran.com
http://www.ensani.ir
http://www.civilica.com
http://www.virascience.com


@sportsresearcher


Репост из: Scientometrics
دانشگاه علوم پزشکی بقیه الله (عج) رتبه اول نسبت رترکشن در ایران می باشد.

#ایران، رتبه اول دنیا از نظر نسبت مقالات #رترکت شده می باشد. در ایران، دانشگاه علوم پزشکی #بقیه_الله (عج) در بین تمام موسسات و دانشگاهها، رتبه اول از این نظر می باشد.

به صورت مشخص، مقالاتی که بعد از نشر، مشکلات علمی و یا اخلاقی آنها مشخص شود، رترکت یا باطل می شوند. شاخص نسبت رترکشن از شاخص های مشخص کننده وضعیت بداخلاقی پژوهشی می باشد.
در آینده اطلاعات بیشتری در مورد میزان رترکشن از دانشگاه بقیه الله (عج) در کانال منتشر خواهم کرد


Видео недоступно для предпросмотра
Смотреть в Telegram


Репост из: Scientometrics
🔴‌ قسمت هفتم گزارش پروژه #ایران_استنفورد

بررسی علل افزایش کمی مقالات و فساد پژوهشی در ایران

✅ در طول دو دهه ی قبل، تعداد دانشجویان فارغ التحصیل شده ایران ده برابر شده است (تغییرات دموگرافیکی و افزایش ظرفیت دانشگاهها). این موضوع به فراهم آوردن نیروی انسانی ارزان برای پژوهش کمک کرده است و می تواند توجیهی برای افزایش تعداد مقالات ایران باشد. افزایش قارچ گونه ی دانشگاهها مخصوصا دانشگاه آزاد در این زمینه مثال زدنی است. در نقطه ی مقابل جذب هیئت علمی کافی نبوده که منجر به پایین آمدن کیفیت آموزش و پژوهش شده است. نسبت هیئت علمی به دانشجو در ۲۰۰۵ برابر با ۱۸ درصد و در ۲۰۱۸ کمتر از ۸ درصد بوده است. به عبارتی افزایش ظرفیت دانشگاهها فقط به صورت فیزیکی بوده است (بدون ایجاد زیر ساختهای آموزشی پژوهشی)
✅ نسبت تعداد مقاله به هزینه در ایران بسیار بالاست به عبارت دیگر آنالیز های این مقاله نشان می دهد که درصدی از تولید ناخاص ملی که صرف پژوهش می شود خیلی تاثیری روی تعداد مقالات نداشته است (در مقایسه با دیگر کشورها) و در عوض اندازه جمعیت پژوهشی عامل مهمتری در افزایش تعداد مقالات بوده است هر تغییری در آینده پژوهش ایران چه کیفی و چه کمی ناشی از اندازه جمعیت پژوهشی ایران خواهد بود

✅ سیاست دولتی برای منوط کردن ارتقای اساتید و فارغ التحصیل شدن دانشجویان به نشر مقالات در مجلات علمی نیز از دیگر دلایل افزایش تعداد مقالات ایران بوده است. تب بالای مقاله بین دانشجویان و اساتید منجر به ایجاد بازار سیاه مقاله و آژانس های متعدد مقاله نویسی با قیمت ها و سرویس های مختلف شده است. این جو بوجود آمده، ایران را در جایگاه کشورهای با بیشترین میزان رترکشن و پلاژیاریسم قرار داده است. از هر ده هزار مقاله، ۱۳.۳ مقاله از ایران ترکت می شود. در واقع میزان رترکت مقالات ایران چهار برابر از مقدار میانه رترکت جهانی بیشتر است. بر اساس این مقاله احتمال رترکشن در بین محققینی از ایران که در سال بیش از بیست مقاله منتشر می کنند (Hyper-Prolific Author) پنج برابر بیشتر از سایر محققین است. درصد زیادی از این محققینِ با بیش از بیست مقاله، از دانشگاههای ایرانی مدرک پی اچ دی گرفته اند. به طور متوسط ۱۹ درصد از مقالات این محققین در مجلات ایرانی و ۹ درصد از مقالات آنها در مجلات بی اعتبار چاپ شده است. این محققین را می توان در سه گروه قرار داد: گروه اول محققینی هستند سرشناس از دانشگاههای عالی رتبه ی ایران با میزان خود ارجاعی کم و ارجاعات کلی زیاد. گروه دوم افرادی هستند که در حال حاضر مسئولیت مهم سیاسی و یا دولتی دارند و گروه سوم افرادی هستند که داده سازی می کنند و یا مقالات بی کیفیتی را منتشر می کنند.

✅ این روندِ موجود همچنین باعث ایجاد #توهم_پیشرفت یا #فانتزی_دستاورد_علمی با نقش خیلی کوچک در پیشبرد دانش و بهبود کیفیت زندگی مردم شده است. در نگاهی جامعتر، افزایش در تعداد مقالات ایران را می توان #حبابی متناسب با رفتارهای سیاسی اجتماعی دانست که اغلب از آن با نام #مدرنیته_بدون_توسعه یاد می شود. مسئو‌لین د‌ولتی به شکلی نادرست تعداد مقالات را برابر با پیشرفت و توسعه معرفی می کنند ادعاهای بیش از حد در این زمینه نقش کلیدی در تبلیغات عمومی ایفا می کنند تا غرور ملی را تسکین دهند و تصویری مترقی از سیاست ها و عملکرد دولت را نشان دهند. ایران، علاوه بر ایجاد #توهم_پیشرفت با بزرگ کردن حباب مقالات (افزایش نشر مقالات علمی)، مسئول افزایش انواع بداخلاقی های پژوهشی می باشد که همانند #آتش_مهار_نشده گسترش می یابند.
🆔@Scientometric


Репост из: Scientometrics
🔴‌ قسمت ششم گزارش پروژه #ایران_استنفورد

همکاری علمی بین المللی

به صورت کلی حدود بیست درصد از مقالات ایران باهمکاری بین المللی بوده است. به طور متوسط مقالاتی که نویسنده ی مسئول آنها خارجی بوده اند (۴۰ درصد از کل مقالات با همکاری های بین المللی) بیش از دوبرابر ارجاع دریافت کرده اند. نیمی از این ۴۰ درصد، نویسنده مسئول ایرانی داشته اندکه در خارج کار میکنند.
از ۱۹۹۷ تا ۲۰۱۲ میزان همکاری بین المللی ایران در نشر مقالات با دیگر کشورها کاهش و از ۲۰۱۲ تا ۲۰۱۸ افزایش خفیفی داشته است که می تواند به علت افزایش محققین ایرانی در دانشگاههای خارجی باشد. به هر حال میزان مطلق مقالات با همکاری بین المللی همواره افزایش داشته است. یکی از دلائل عمده این افزایش می تواند مرتبط با موج مهاجرت تحصیل کردگان دانشگاهی در سال های گذشته باشد.
سه کشور آمریکا (با 20 هزار مقاله مشترک)، کانادا و بریتانیا (هر کدام 10 هزار مقاله مشترک) بیشترین میزان مقالات منتشر شده مشترک با محققین ایرانی داشته اند.
#ایران_2040
#توهم_پیشرفت
#مدرنیته_بدون_توسعه
🆔@Scientometric


Репост из: Scientometrics
🔴‌ قسمت پنجم گزارش پروژه #ایران_استنفورد
#مشارکت_دانشگاهها

بررسی مشارکت دانشگاه ها در مقالات منتشر شده نیز در شکل ذیل آورده شده است. بر این اساس دانشگاه تهران, علوم پزشکی تهران و دانشگاه آزاد (همه شعبه ها) بیشترین تعداد مقالات منتشر شده را داشته اند. در این میان پژوهشگاه دانش‌‌‌هاي بنيادي، دانشگاه صنعتی شریف و دانشگاه امیرکبیر بالاترین میزان چاپ مقاله به ازای هر نفر هیات علمی را داشته اند.

همچنین در بررسی مقالات رترکت شده، به ازای هر ده هزار مقاله، 13.3 مقالات رترکت شده اند. این عدد چهار برابر متوسط جهانی بوده است، که ایران را در صدر کشورهای با بیشترین رترکت مقالات قرار داده است. دانشگاه علوم پزشکی #بقیه_الله، ارومیه و آزاد، #رکورد_دار_میزان_رترکشن بین دانشگاههای ایرانی بوده اند.

#ایران_2040
#توهم_پیشرفت
#مدرنیته_بدون_توسعه
🆔@Scientometric


Репост из: Scientometrics
🔴‌ قسمت چهارم گزارش پروژه #ایران_استنفورد
#کیفیت
بخش دوم
در بررسی میزان خود استنادی و سهم مقالات ایرانی در مجلات معتبر (مجلات اول و دوم هر فیلد سایت اسکور اسکپوس) مقالات با مشارکت بین المللی کنار گذاشته شد. به صورت کلی میزان خود استنادی از 54 درصد در سال 1997 به 40 درصد در سال 2015 رسیده است.
از طرف دیگر با وجود این افزایش شدید در تعداد مقالات، تنها پنج دهم درصد از مقالات مجلات معتبر را (مجلات اول و دوم هر فیلد سایت اسکور اسکپوس)، مقالات ایرانی تشکیل می دهند. به عبارت دیگر این موضوع نشان می دهد که مقالات ایرانیان در مجلات با کیفیت پایین به چاپ رسیده است. به صورت قابل توجه تری، میزان استنادات به مقالات ایرانی در مقالات مجلات معتبر، یک دهم درصد می باشد.

#ایران_2040
#توهم_پیشرفت
#مدرنیته_بدون_توسعه
🆔@Scientometric


Репост из: Scientometrics
🔴‌ قسمت چهارم گزارش پروژه #ایران_استنفورد
#کیفیت
بخش اول
کیفیتِ (بر اساس مجلاتی که مقالات در آن چاپ شده) مقالات مهندسی از دیگر حوزه ها برتر بوده است. به طور کلی میزان مراجعه به مقالات ایران همخوانی با افزایش تعداد مقالات ایران ندارد. به غیر از پزشکی، کیفیت مقالات دیگر رشته ها تغییرات منفی قابل توجهی در طول زمان نداشته است. اما رتبه مجلات چاپ کننده مقالات پزشکی در طول ده سال ۲۰۰۴ تا ۲۰۱۳ از ۳۸ به ۵۸ رسیده است.
پی نوشت کانال:
نکته قابل توجه در این نمودار، افت مداوم کیفیت مجلات چاپ کننده مقالات بخش پزشکی است
#ایران_2040
#توهم_پیشرفت
#مدرنیته_بدون_توسعه
🆔@Scientometric


Репост из: Scientometrics
🔴‌ قسمت سوم گزارش پروژه #ایران_استنفورد

#کمیت

✅ تعداد مقالات ایران از مقدار حدودی ۱۰۰۰ در سال ۱۹۹۷ به مقدار بیش از ۵۰ هزار در سال ۲۰۱۸ رسیده است. بدین شکل سهم ایران در میزان مقالات سالیانه جهان از یک دهم درصد به دو و شش دهم درصد رسیده است. یعنی میزان نشر سالیانه ایران در دو دهه ی اخیر پنجاه برابر شده است.

✅ چهل و یک درصد مقالات، مربوط به علوم پایه (شیمی، فیزیک، ریاضی ‌ ...) بوده و سهم علوم پزشکی-سلامت و مهندسی نیز هر کدام بیست و دو درصد بوده است.
سهم بخش های کشاورزی و علوم اجتماعی نیز به ترتیب ده درصد و پنج درصد بوده است.

#ایران_2040
#توهم_پیشرفت
#مدرنیته_بدون_توسعه
🆔@Scientometric


Репост из: Scientometrics
🔴‌ قسمت دوم گزارش پروژه #ایران_استنفورد

✅ این گزارش به دنبال چیست؟

این گزارش در صدد علت یابی و پاسخ به چگونگی (فاکتورهای اجتماعی-اقتصادی، سیاسی، دموگرافیک) رشد سریع و خیره کننده آمار انتشار مقالات ایران طی سال های گذشته می باشد. همچنین کیفیت مقالات منتشر شده نیز مورد بررسی قرار گرفته و وضعیت ایران با سایر کشور ها مورد مقایسه قرار گرفته است. همچنین اثرات مثبت و منفی سیاست گذاری فعلی در تقویت پژوهش و نوآوری بررسی شده است.

✅ روش کار مورد استفاده چه بوده است؟
برای درک بهتر روندهای خروجی علمی ایران، محققین حدود 450 هزار مقاله (شامل سال انتشار، مجله منتشر کننده، استنادات، آدرس علمی نویسندگان)، اطلاعات مجلات، نویسندگان پر کار، مقالات رترکت شده، انتشار مقالات در مجلات یغماگر و داده های دموگرافیک و اقتصادی را جمع آوری و تحلیل نموده اند. همچنین پژوهشگران، تحقیق و بررسی دست اولی از موسسات مقاله نویسی (توضیح کانال: موسسات مقاله نویسی میدان انقلاب) انجام داده اند.

#ایران_2040
#توهم_پیشرفت
#مدرنیته_بدون_توسعه

🆔@Scientometric


Репост из: Scientometrics
🔴 همان طور که پیش از این خبر داده بودم، بخش های مهم گزارش محققین ایرانی دانشگاه #استنفورد، در مورد #وضعیت_پژوهشی_ایران را حضورتان ارائه خواهم داد. مطالب ارائه شده در هر پست، ترجمه بخشی از سند منتشر شده است و الزاما تبیین کننده دیدگاه مدیریت کانال ساینتومتریکس نیست. پی نوشت های ارائه شده در ذیل هر پست، از طرف مدیریت کانال می باشد.

✅ پروژه ایران 2040 استنفورد:

پروژه ایران 2040 استنفورد، ابتکاری دانشگاهی با هدف ترویج و تشوبق همکاری های علمی در حوزه های اقتصادی و فنی مرتبط با توسعه پایدار دراز مدت در ایران هست. این پروژه تحقیقات کمّی و آینده نگر در زمینه گسترده ای از حوزه های مرتبط با توسعه اقتصادی ایران را ترویج می نماید. این پروژه به دنبال پیش بینی آینده کشور تحت سناریوهای محتمل می باشد.
این پروژه هیچ گونه دستورالعمل و خط مشی سیاسی را حمایت و پیگیری نمی نماید. همکاران این پروژه تنها بر اساس مهارت های پژوهشی انتخاب می گردند و مدیریت پروژه از دیدگاه های سیاسی همکاران آگاهی نداشته و مسئولیتی نیز در قبال آن ندارد.

✅ پی نوشت کانال:

پروژه ایران 2040، یکی از پروژه های زیرمجموعه مرکز مطالعات ایرانیان در استنفورد می باشد. در قالب این پروژه تاکنون گزارشات متنوعی در حوزه های آینده نفت و تاثیر آن بر اقتصاد ایران، بررسی وضعیت کشاورزی ایران، افق پیش روی بخش انرژی ایران، وضعیت جمعیتی ایران، اقتصاد ایران و مشکلات ناشی از تحریم ها، بانکداری در ایران، وضعیت آب در ایران و نهایتا بررسی وضعیت پژوهشی ایران منتشر شده است.

#ایران_2040
#توهم_پیشرفت
#مدرنیته_بدون_توسعه
🆔@Scientometric


Репост из: Scientometrics
Stanford Iran 2040 Project.pdf
3.5Мб
بررسی برونداد علمی ایران از نظر کمی، کیفی و اخلاقی در گزارش پروژه ایران 2040 از دانشگاه استنفورد








Репост из: Dr Hamid Ghasemi
4_5859694216317240897.pdf
7.4Мб
با سلام و احترام، امیدوارم سال ۱۳۹۸ برای شما سالی سرشار از سلامتی، خیر و برکت باشد. فایل پیوست هدیه کتاب الکترونیک اصول عکاسی و فیلمبرداری با موبایل است. امیدوارم از این هدیه نوروزی لذت ببرید و بتوانید با نگاهی حرفه ای تر از گذشته لحظات خوب نوروزیتان را ثبت کنید. هرگونه نقد و نظرات اصلاحی یا تکمیلی، حتی با بازخوردهای کوتاه یک جمله ای به این منبع دانشگاهی در نشانی ایمیل ghasemione@yahoo.com یا به ادمین کانال @DrHGhasemi مزید امتنان خواهد بود. ارادتمند حمید قاسمی





Показано 20 последних публикаций.

104

подписчиков
Статистика канала