شرق دور


Kanal geosi va tili: ko‘rsatilmagan, ko‘rsatilmagan
Toifa: ko‘rsatilmagan


ارتباط https://t.me/aliakbarikhorasan

Связанные каналы  |  Похожие каналы

Kanal geosi va tili
ko‘rsatilmagan, ko‘rsatilmagan
Toifa
ko‘rsatilmagan
Statistika
Postlar filtri


آزادی اقتصادی چگونه آرژانتین را متحول کرد؟

🔹خاویر میلی، رئیس‌جمهور لیبرتارین آرژانتین در تلاش است تا با اصلاحات گسترده، اقتصاد بحران‌زده آرژانتین را به مسیر ثبات و رشد بازگرداند. او که به دلیل دفاع از آزادی اقتصادی و انتقاد از نقش گسترده دولت شناخته می‌شود، سال گذشته در انتخابات ریاست‌جمهوری با شعارهایی نظیر کاهش دخالت دولت و حذف بانک مرکزی به پیروزی رسید.

🔹در شرایطی که آرژانتین با تورم بالا، کسری بودجه عظیم، و بحران بدهی دست‌وپنجه نرم می‌کرد، میلی دست به سیاست‌های رادیکالی در زمینه اصلاحات اقتصادی زد. پس از گذشته 11 ماه از آغاز به کار دولت،  با حضور در پادکست« لکس فریدمن» به ارائه توضیحاتی درباره اقدامات دولت، عقاید اقتصادی خود و چشم انداز اقتصاد آرژانتین پرداخت.

🔹در ماه‌های گذشته دولت او توانست بدون کنترل قیمت‌ها یا ثابت نگه‌داشتن نرخ ارز تورم را به پایین‌ترین سطح برساند و ترازنامه بانک مرکزی را اصلاح کند. از دیگر اقدامات او می‌توان به کاهش تعداد وزارتخانه‌ها، توقف پروژه‌های عمرانی دولتی، و حذف یارانه‌ها اشاره کرد.

🔹میلی بر این باور است که تنها راه موفقیت اقتصادی، تقویت آزادی بازار و احترام به مالکیت خصوصی است. این اصلاحات اگرچه هنوز نتایج بلندمدت آن مشخص نیست، اما نشان‌دهنده عزم او برای احیای اقتصادی کشوری است که سال‌ها از بحران رنج برده است./ دنیای اقتصاد


🐞راهکاری(اگر درست باشد ) برای گام دوم....
بله دنیای اقتصاد جرأت نشان دادن گام اول را دارد؟
گام اول عادی سازی سیاست در ایران



@Iransharghedoor


خوب ۶ ماه دیگه باز شکاف درست میشه....

تورم آقا تورم


@Iransharghedoor


بازار شما به این زودی‌ها کساد نمی شود نگران نباشید...



@Iransharghedoor


پدر عکاسی خبری
هنری کارتیه برسون(آنری


تعیین موضوع میز به عهده آن طرف خواهد بود
نه این طرف.....


سرباز روس بر دیوار اتاق یکی از خانه‌های بوچا نوشته است: «متاسفم، این یک دستور بود».
هانا آرنت گفته بود: تلخ‌ترین حقیقت این است که شریرترین جنایت‌ها توسط کسانی انجام می‌گیرد که هیچ‌گاه شر یا خوب بودن را انتخاب نکرده‌اند.






@Iransharghedoor


یك روز،
شاید، یك روز،
همراه پرواز پرستوﮮ عاشقــــﮯ
واژه لبخند به سرزمینِ سوخته من بازگردد
امید، كوبه در را بفشارد
و سپیدﮮ
جاﮮ تمامــــﮯ اینِ سیاهـــﮯ ها را پر كند
آن روز بر مردگان نیز
سیاه نخواهم پوشید
حتـــــﮯ بر عزیزترینشان ..


پروانه اسکندری


@Iransharghedoor


تخت روانچی در اسلو

پیش درآمد مذاکرات روز جمعه در ژنو

🔺دنیای اقتصاد: یک منبع آگاه به روزنامه دنیای اقتصاد گفت که مجید تخت روانچی معاون سیاسی وزارت خارجه ایران به اسلو سفر کرده تا مذاکرات ایران و اروپا را از این پایتخت اروپایی آغاز کند.

🔺این منبع گفت این نشست پیش درآمد گفت وگوهای روز جمعه در ژنو است و تخت روانچی پس از این نشست عازم ژنو خواهد شد.

🔺طیفی از موضوعات دوجانبه، هسته ای و منطقه ای میان تهران و پایتخت های اروپایی بویژه ترویکا در این نشست ها مطرح است.


@den_ir

🐞بازار دلار که واکنش خوبی نشون داده .....


🔻جلایی‌پور: ایران آماده مذاکره مستقیم با آمریکا است/ کمک‌های چین و روسیه به ایران تاکنون چشمگیر نبوده است

حمیدرضا جلایی‌پور، فعال سیاسی اصلاح‌طلب:

شرایط منطقه‌ای و بین‌المللی تغییر کرده است؛ نتانیاهو در کوتاه مدت پس از نسل‌کشی و ضربه به حماس و حزب‌الله موقتا حس پیروزی دارد، در آمریکا ترامپ نامتعادل با کابینه‌ای اسرائیلی دارد بر سر کار می‌آید و اروپا در موضوع جنگ اکراین بخاطر کمک نظامی ایران به روسیه، از حکومت ایران عصبی است؛ کمک‌های چین و روسیه به ایران تاکنون چشمگیر نبوده است.

ممکن است که گفته شود آمریکا و اروپا هنوز برای مذاکره با جمهوری اسلامی آماده نیستند. بله الان آماده نیستند، اما مهم این است که از هم‌اکنون ایران برخلاف گذشته برای مذاکره مستقیم با آمریکا آماده است.

چون برای حل مشکلات میان ایران و آمریکا و مخصوصا رفع تحریم‌ها راهی جز مذاکره نیست و تهدید ایران در گذشته جواب نداده و در آینده هم جواب نمی‌دهد./ خبرآنلاین







🐞آمدی جانم به قربانت ولی حالا جرا!




@Iransharghedoor


🔹نظر شما راجع به فیلترینگ چیه ؟ آیا این وضعیت قابل تداوم است؟ آیا دولت آقای پزشکیان به وعده ی انتخابی خود عمل میکنند و فیلترینگ رو بر می‌دارند؟ و اگر شما تصمیم گیرنده بودید چه اقداماتی در زمینه فیلترینگ اتخاذ انجام می‌دادید؟
عباس عبدی:

🔘فیلترینگ را عملا مردم حل کرده‌اند هر چند با زحمت و فرستادن لعنت‌های فراوان. آنچه مانده فیلترینگ نیست بلکه باز بودن مغازه دو نبش آقایان فیلترشکن فروش است که بعید است ساختار رسمی آنان را نشناسد. بعلاوه کوشش مستمر برای وجود وضعیتی است که به مردم بگویند؛ آهای حواستان باشد ما با شما دشمن هستیم؛ و نیز آلوده نگه داشتن فضای مجازی ایران است.

🔘خوشبختانه هم فیلترشکن‌ها پیشرفت می‌کنند و هم دسترسی به استارلینک مستقیم‌تر خواهد شد و متاسفانه پس از چندی شاهد تضعیف هر چه بیشتر  زیر ساخت اینترنتی کشور و وابستگی بیشتر آن به خارج خواهیم بود.

🔘من اگر بودم یک گزارش جامع از مجموعه معایب فیلترینگ در کنار محاسن نداشته‌اش تهیه می‌کردم و به مردم ارایه می‌کردم که این نظر من و دولت من است این افراد هم مانع هستند. از این بعد خود دانید. اگر فکر می‌کنید توانایی ندارم بفرمایید برگردیم بیمارستان، زیرا بیمار امروز من خودش را متخصص و همه فن حریف می‌داند. البته این رفتار حداقل تا این مرحله مغایر با سیاست وفاق است و آقای پزشکیان می‌کوشد که با تفاهم حل کند ولی اگر نشد اطمینان دارم که رفتار دیگری خواهد کرد.




@Iransharghedoor


«زمانی که زیمباوه در سال ۱۹۸۰ استقلالِ خود را از بریتانیا اعلام کرد، یکی از موفق‌ترین کشورها در افریقا بود. بلافاصله پس از [استقلال] و قدرت‌گیریِ نخستین رئیس‌جمهور زیمباوه، رابرت موگابه، شروع به ازهم‌پاشیِ حاکمیت قانون و نهادهائی کرد که تا پیش از ان به رشد کشور کمک کرده بودند. او در اغاز، امنیت حقوقِ مالکیت را کاهش داد و در نهایت، به‌کلی ان را از بین برد. موگابه به‌تدریج کنترلِ قیمت‌های کالاها و خدمات را در دست گرفت و حتی ارزش پولِ ملی را در کم‌ترین قیمت، کنترل کرد. به این‌ترتیب، انگیزه‌ی فعالیت از بین رفت. در نتیجه، بین سال‌های ۱۹۸۰ تا ۱۹۹۶، درامد سرانه‌ی واقعیِ مردم زیمباوه، یک‌سوم کاهش یافت و از سال ۱۹۹۶ یک‌سومِ دیگر کاهش یافت. هشتاد درصد نیروهای جویای‌کار، بیکار هستند؛ سرمایه‌گذاری وجود ندارد و نرخ تورم سالانه‌، به عدد مبهوت‌کننده‌ی ۲۳۱ میلیون‌درصد رسیده است. ثمره‌ی ده‌ها سال تلاش نیروی‌کار و سرمایه‌گذاری، به‌دلیل حذف نهادهائی که پیشرفت را ممکن می‌کردند، نابود شد»

«داگلاس نورث، دانشگاه تا بازار»



🐞 همه تا آخر ادامه می دن



@Iransharghedoor


🔹ایران اسیرِ کابوس است!


✍محمّد حسین کریمی پور


📌۱- قواعد بازی جهانی، حاصل برآیند تنازع قدرتها‌ست. تغییر قواعدِ بازی بنفع خود بدون کسب برتری اقتصادی/نظامی ممکن نیست. آمریکا با  بهره از اقتصاد قوی، توان نو آوری، دست برتر در هر دو‌جنگ‌ جهانی، جنگ سرد و ایجاد بلوک غرب، نظم موجودِ آمریکائی و‌ دلار محور  را هوشیارانه آجر به آجر ساخت و  چنددهه حفظ کرد.

📌۲- انگلیس، فرانسه و اروپای غربی شرکای این کمپانی بودند.آلمان، ژاپن و کره در سایه آن برخاستند و‌سهامدار شدند. چین ابتدا با آن جنگید ولی بعد آنرا نردبان ترقی یافت بر آن جهید و بالا رفت. شوروی و بلوک شرق، کره شمالی و‌ ایران در تخریب آن کوشیدند. اما برای غلبه بر آمریکا و شرکا، مهارت، وزن و‌ خزانه وافی نداشتند. حریف رویشان افتاد و‌ در ماندند. در دنیای ناعادلانه آمریکائی، موضع و مدل بازی حکومت ها فرق می کرد. سرنوشت ملت هاشان هم! 

📌۳- هیچ نظمی ابدی نبوده و نیست. آمریکا، متحدان و اتحادهایش تدریجا ضعیف می شوند. اتحادیه اروپا، رویای ابر قدرتی را وا نهاده. چین و‌امثال هند و اندونزی در کار طلوعند. بازیگران کوچک و آماده ای چون سنگاپور، اسرائیل، قطر و امارات، پر رنگ می شوند. چین چنان وزن گرفته که تغییر تعادلات جهانی در ربع قرن پیش رو، ناگزیر می نماید . دنیای نیمه دوم قرن، بعیدست آنقدر آمریکائی باشد که بود. کشورها در تب و‌تاب پیش بینی روند آینده و باز تعریف جایگاه خود برای دوران انتقال و دنیای جدید اند. نظمی جدید در کار تولد است.

📌۴- به یُمن تغییر راهبرد صدور انقلاب به استراتژی تقویت چین، اژدها چهار دهه رشد ممتد اقتصاد را پشت سر نهاده. آن کشور فقیر و‌گرسنه دهه ۷۰، حالا سهمش از اقتصاد جهانی به ۱۵٪ نزدیک می شود. دومین بودجه دفاعی دنیا را دارد که از مجموع روسیه، انگلیس و فرانسه بیشترست!  در تمام این سالها با همین قواعد دنیایِ آمریکائی کج دار و‌مریز، بازی کرده و قوی شده. هنوز هوشمندانه و فروتنانه منکرست که ابر قدرت شده یا در صددست جای آمریکا را بگیرد. چینِ عاقل، لاجرم  ابر قدرت خواهد شد و اکنون نیز قدرت دوم جهانست. 

📌۵-ایران که حتی ۰/۵٪ اقتصاد یا ۱٪ بودجه دفاعی دنیا را نداشت، بجای تمرکز بر تقویت خود، دنبال تغییر قواعد بازی رفت. جنگ طولانی و بی برنامه با نظم جهانی آمریکایی، ریشه های ایران را فرسوده. خزانه خالی، فساد فراگیر، سرمایه اجتماعی ضعیف، دشمن زیاد، متحد مفقود، سرمایه و‌مغزها در حال فرار، چالش ها زورآور و‌بندهای تحریم محکم است. حکومت کُند و‌ ناهوشمند می نماید و‌ ناتوانِ از حل مساله است.

📌اینجا ایستاده ایم چون دنیا را نشناخته ، بازیگوشانه  تعادلات ریاضی قدرت را انکار و بدنبال سراب دویده ایم. روزگارمان جوریست که هر که به ما می رسد، نه فقط چین و روسیه بل سریلانکا و عراق بدون توجه به منافع ما، خرِ خود می راند. ضعیف ترین کشورهای جهان، حقوق بدیهی ما (حتی حق تسلط بر اموالمان) را بدون ترس از عواقب، نقض می کند. تا بدل به کشوری فرصت جو، حسابگر و‌ واقع نگر نشویم، آب به آسیاب هر که باشد، گندم ما آرد نمی شود.

📌۶- ایران عقب افتاد و‌گرفتار اوهام شد . دار و ندارمان را در نبردهایی باخته ایم که اولویت ما نبودند. در کوره راههایی روانیم که به هیچ جا نمی رسد. گرفتار بحرانهایی هستیم که دیگران قرنهاست پرونده اش را بسته اند. گویی طلسمی سیاه بر جان ما مستولیست.

📌اگر می خواهیم طومار این کهن دیار بهم نپیچد، آب را باید به جوی گرداند. دشوار ولی ممکنست. چالش هایمان متعدد و سنگین اند. اما در نیروی انسانی، زیر ساخت ها، موقعیت ژئوپلتیک، پتانسیل تولید، منابع، حجم بازار و اندوخته تمدنی مزایایی داریم. اگر عاقل باشیم، اینها به کار می آیند.  محتاج تغییر از درونیم، تغییر در نگرشمان به جهان و شیوه حکمرانی. باید چالش ها را برسمیت بشناسیم. باید جمهوریت مرده را زنده کنیم و ساختار حکمرانی را با شرائط قرن ۲۱  متناسب کنیم. باید وزن خود و‌تناسبش با دیگر بازیگران منطقه و جهان را بفهمیم . باید راهبردهایی منطبق با واقعیات و اهدافی متناسب با منافع ملی اتخاذ کنیم. باید کاری کنیم ملت احساس پیشرفت کند و راضی باشد.  باید اوهام و خیالات را وانهیم! خدا ایران را از شر دشمنان بیگانه و خودی حفظ کند! آمین!




@Iransharghedoor


بخشایش اردستانی، عضو اصولگرای  کمیسیون امنیت ملی مجلس:

🔹 اکثر مردم با تولید سلاح هسته‌ای موافق هستند. باید همزمان با افزایش غنی سازی از NPT خارج شویم.

🔹 اگر بمب اتم بسازیم، حداکثر یک تنش ۶ ماهه خواهیم داشت.

🔹 وقتی بمب اتم ساختیم کشورهای غربی به ما حمله نمی کنند. کره شمالی بمب اتم دارد، به خاطر همین با آنها کاری ندارند.

🔹 ایران باید به سمت تولید بمب هسته‌ای پیش برود، زیرا در حال حاضر ما به اندازه کافی در دیگ جوشان تحریم‌ها گرفتار شده‌ایم و غربی‌ها نمی‌توانند تحریم‌های بیشتری علیه کشورمان وضع کنند و جز اعمال تحریم‌های تکراری، چیز جدیدی در چنته ندارند.




@Iransharghedoor


Video oldindan ko‘rish uchun mavjud emas
Telegram'da ko‘rish
قلعه دختر بشرويه
.قدمت دوره ساسانيان .در دوره سلجوقيان توسط فرقه اسماعيليه مورد مرمت و بهره بردارى قرار گرفته است.




@Iransharghedoor


چه با فیلترینگ چه بدون آن، کار تمام است
✍ مرضیه حاجی هاشمی

🗒 همیشه برای من سوال بوده و هست که آیا در بین تصمیم سازان حوزه ارتباطات و رسانه و آنهایی که سیاست فیلترینگ را برای اولین بار اتخاذ کردند، متخصص حوزه رسانه، اطلاعات و ارتباطات وجود دارد که اگر چنین باشد، باید از «نظریه اطلاعات»، «انفجار اطلاعات» و «دموکراتیک شدن اطلاعات» به طور حتم آگاه باشد.

⬅️ ۱۵ سال پیش که دانشجو و پژوهشگر حوزه ارتباطات بودم، از انفجار اطلاعات و چرایی آن بسیار می‌گفتیم و می‌خواندیم، زمانی که هنوز «انقلاب‌های فیسبوکی» و «بهار عربی»، پیامدهای سیاسی - اجتماعی این انفجار را به تصویر نکشیده بود. آنچه که آن روزها ما را حیرت زده می‌کرد، مرور این آمار بود که فقط در سال ۲۰۰۱ میزان اطلاعاتی که تولید شده بود، بیشتر از مجموعه اطلاعاتی بود که بشر در کل ادوار زیست خود بر روی کره زمین تولید کرده بود؛ به گونه‌ای که میزان اطلاعات تولیدی در این سال دو برابر میزان قبل بود.

⬅️ حال شما مقایسه کنید، اکنون که در پایان سال ۲۰۲۴ هستیم، چه وضعیتی به لحاظ میزان اطلاعات تولید شده و گردش اطلاعات داریم؛ آنچه که می‌توان آن را تعبیر به «سونامی اطلاعات» کرد و انگشت بر دهان به سلامت روانی آنان که در مواجهه با این سونامی، گزینه فیلترینگ را برگزیدند، تردید جدی روا داشت؛ چونان تلاش برای ایجاد یک سیل بند محلی در مقابله با یک سونامی جهانی! تلاشی ساده لوحانه که فقط منجر به نابودی خودشان می‌شود.

⬅️ مطابق با نظریه اطلاعات که اطلاعات را تنها آنچه می‌انگارد که نوعی انحراف و تفاوت نسبت به چیزهای معمول و رایج باشد و آنچه احتمال رویدادش زیاد باشد را اصلاً دارای ارزش خبری نمی‌داند و بالعکس، در یک ساختار دیکتاتوری از آنجا که تمامی رسانه‌ها به طور مداوم در مورد اینکه چگونه «تمام تصمیمات دیکتاتور درست و از روی درایت هستند، صحبت می‌کنند، بعد از مدتی مردم به صورت غریزی می‌آموزند که ارزش اطلاعاتی رسانه‌های آن ساختار دیکتاتوری در حد صفر است؛ چون عملاً اجازه گفتن خلافش وجود ندارد»؛ لذا برای دریافت اطلاعات به سراغ منابعی می‌روند که مطابق این نظریه دارای ارزش خبری باشد.

⬅️ بنابراین مطابق آنچه «آرنولد کلینگ» در پیشگفتار کتاب «خیزش عموم» «مارتین گوری» می‌نویسد، کتابی که مطالعه آن را به همگان توصیه می‌کند، هم به مردم و هم به نخبگان سیاسی، امروزه ما شاهدیم که اطلاعات، دموکراتیک شده است و این «اطلاعات دموکراتیک شده، جامعه مدرن را بر سر دوراهی قرار داده‌اند»؛ لذا در مواجهه با این اطلاعات هرگز نمی‌توان با سیاست فیلترینگ برخورد کرد و در مقابل آن سرسختی و مقاومت نشان داد؛ چون هرچه بیشتر مردم را به سوی منابعی که قبلاً اشاره شد، سوق می‌دهد و انشقاق بین مردم و حکومت را افزایش داده، موجب خیزش‌هایی می‌شود که در ادامه سیاست فیلترینگ، راهی جز سرکوب، برایشان باقی نمی‌گذارد و این چرخه معیوب و خطرناک ادامه می‌یابد.

⬅️ کلینگ یک راه را پیش روی جامعه و نخبگان سیاسی در چنین دنیایی قرار می‌دهد و آن این است که برای اجتناب از چنین وضعیتی، «نخبگان باید اختیاراتشان را واگذار کنند و اجازه تغییر و تجربه محلی بیشتری را بدهند، مردم نیز باید بردبارتر باشند و سوء عملکردها و نتایج بد را نباید دلیلی بر وجود توطئه یا نیات شرورانه بدانند»؛ آنچه که به واسطه ماهیت اطلاعات به صورت لحظه‌ای از آن آگاه شده و حکومت‌ها را دیگر یارای نهان ساختن آن نیست؛ اما وای به روزی که با بستن گوش‌ها بر روی توصیه‌های مشفقانه، بی‌تدبیری و اتخاذ سیاست‌های خسارت بار، کار از این مرحله عبور کند که چه با فیلترینگ چه بدون آن کار تمام است.


@M_Hajihashemi_iran1


🔹 زندگی به مثابه سیاست چگونه امکان‌پذیر است؟


✍ مهران صولتی


در تاریخ جوامع مختلف همیشه روزهایی وجود داشته‌اند که فشار سرکوب مانع از شکل‌گیری فعالیت‌های سیاسی متعارف هم‌چون تظاهرات، انتخابات آزاد یا فعالیت حزبی شده است. در چنین ایامی مفهوم زندگی به مثابه سیاست پدیدار می‌شود و زیستن روزمره مردم بیش از پیش سیاسی می‌شود. به طور مثال در روزهای سرکوب بعد از ۲۸ مرداد، شعر نو به ابزاری برای بیان آزادی و نه گفتن به استبداد تبدیل شده بود (شعر زمستان اخوان نمونه‌ای از این اشعار به‌شمار می‌رود.)

در زندگی به مثابه سیاست بسیاری از کنش‌های تکراری و بی‌اهمیت رنگ و طعم مقاومت پیدا می‌کنند و برای دیگران هم الهام‌بخش می‌شوند. آن‌چنان که به یک زبان مشترک و نمادین در میان مردم تبدیل می‌شوند. البته جامعه برای ورود به میدان این مبارزه نمادین نیازمند آمادگی‌هایی است که آصف بیات برخی از الزامات آن را بیان کرده است.

نویسنده کتاب زندگی به مثابه سیاست با ذکر ویژگی‌های سیاست‌ورزی در خاورمیانه کوشیده است تا از امکانات نهفته در زندگی شهروندان این منطقه  برای تاثیر‌گذاری بر سیاست‌های حکومت‌های‌شان پرده بردارد. وی سه شرط لازم برای زیستن سیاسی را؛ شاد بودن، مسئولیت‌پذیری و سیاسی فکر کردن می‌داند.

شاد بودن: برای جامعه‌ای که در آن غمناکی روند مشارکت اجتماعی را به حاشیه برده، و ناامیدی شهروندان را از پی‌گیری مطالبات خود بازداشته است، شادی امری سیاسی، و از جلوه‌های مقاومت در برابر نظم مسلط محسوب می‌شود. در چنین وضعیتی شادی وجهی اجتماعی یافته و به افزایش اعتماد عمومی می ‌انجامد. شاد بودن هم‌چنین مبداء هر گونه فعالیت تحول‌خواهانه محسوب می‌شود زیرا هیچ جامعه‌ای با شهروندان افسرده و غمگین روی توسعه‌یافتگی را ندیده است‌.

مسئولیت پذیری: بر‌خلاف این باور رایج که با انجام ندادن وظایف روزمره اداری می‌توان به حاکمیت ضربه زد واقعیت این‌است که انجام مسئولانه و منتقدانه وظایف شهروندی اساس تحول‌خواهی محسوب می‌شود. از همین‌رو کسانی که با بی‌مبالاتی به دنبال مسولیت‌گریزی و منفعت‌طلبی هستند نمی‌توانند راهبر خوبی برای تغییر شرایط موجود باشند. در روزگار به بن‌بست رسیدن بسیاری از آرزوها تنها می‌توان به کسانی امید بست که با درک مسئولیت‌های خطیر شهروندی می‌کوشند تا جامعه را حتی اندکی به سمت‌و‌سوی وضعیت بهتر هدایت کنند‌.

نگاه سیاسی: پیش از آن‌که سیاست این‌چنین به مسائل زرد و نگرش‌های منفعت‌طلبانه آلوده شود، پدیده‌ای ارزشمند و متکی بر مقوله‌ای به نام خیر عمومی تلقی می‌شد. چنین سیاستی قرار بود که زندگی را برای همگان دلپذیرتر و قابل تحمل‌تر سازد. هم‌چنین بنا بود که سیاست‌مداران حقایق و ارزش‌هایی از جمله منافع ملی، مدیریت عقلانی، عدالت، و دموکراسی را بر منافع شخصی و جناحی مقدم بدانند. نگاه سیاسی به معنای دغدغه داشتن برای مردم و سایر آرمان‌های بلند انسانی است حتی اگر امروز هم کاری از ما ساخته نباشد. بالاخره روزی فرا می‌رسد که راهی گشوده یا ساخته خواهد شد‌

@solati_mehran
@Iransharghedoor


🔹بیاموزیم!
✍احمد زیدآبادی

با گذشتِ زمان، دکتر مسعود پزشکیان با معضلات کشور بیشتر آشنا می‌شود و بر مسائل، تسلط و اشراف بهتری پیدا می‌کند.
نوع رویکرد دولت او در برابر وضعیت استان سیستان و بلوچستان خود گواه این مطلب است. واکنش مثبت مولوی عبدالحمیدبه نگاه دولت پزشکیان به سیستان و بلوچستان، واقعاً مسئولانه و دلسوزانه و میهن‌دوستانه است. مولوی با این رفتار خود نشان داد که به خلاف برخی دیگر از منتقدانِ حکومت، شخصیتی "مسئله-محور" و صادقانه در پی حل مشکل است و با پیروی از فضاسازی های کاذب رسانه‌ای میانه‌ای ندارد. کاش همگی از او بیاموزیم.

@ahmadzeidabad

🐞وفاق خیلی مهم است بخصوص با نیروهایی که همیشه در حاشیه بوده‌اند و مهمتر از آن فیلترینگ
اگر #پزشکیان بتواند نیروی مردمی را پای کار بیاورد ،شاید بتواند تا مارس آینده مشکلات را با آژانس حل و فصل کند.....
باید امیدوار باشیم
مگر چاره‌ای هم داریم...



@Iransharghedoor


Video oldindan ko‘rish uchun mavjud emas
Telegram'da ko‘rish
حالا باید ساختمانی با ۷۲ طبقه زیر زمین بسازیم!


دیشب ایران برای جلوگیری از قطعنامه شورای حکام حاضر شد غنی‌سازی ۶۰٪ را متوقف کند، درصورتی که اگر اجازه همین کار را زمان ‎#روحانی می‌دادند ‎#برجام احیا می‌شد!
کاری که میتوانست برجام را احیا کند حالا دیگر جلوی یک بیانیه را هم نمی‌گیرد!


امیر تنها



@Iransharghedoor


Video oldindan ko‘rish uchun mavjud emas
Telegram'da ko‘rish
پلنگ صورتی
ساخته هنری مانچینی

20 ta oxirgi post ko‘rsatilgan.