انجمن آسیب شناسی اجتماعی ایران


Kanal geosi va tili: ko‘rsatilmagan, ko‘rsatilmagan
Toifa: ko‘rsatilmagan


?? انجمن آسیب شناسی اجتماعی ایران??
یک سازمان مردم نهاد در ایران است که با هدف آگاهی بخشی و توانمندسازی آحادجامعه، سعی درپیشگیری و کاهش آسیبهای اجتماعی جامعه دارد

Связанные каналы  |  Похожие каналы

Kanal geosi va tili
ko‘rsatilmagan, ko‘rsatilmagan
Toifa
ko‘rsatilmagan
Statistika
Postlar filtri


توانايی كودک زير سه سال در بازی با موبايل و آی‌پد هيچ افتخاری ندارد، چون جدای آسيب مغزی در كمتر از 2سالگی شرايط اعتياد به اينترنت و بازی كامپيوتری در 7سالگی به بعد را به وجود می‌آورد

🇮🇷 @Iranianspa


#الهه_الله_کریمی، فعال اجتماعی، در گفت‌وگو با خبرگزاری"ایسنا"، گفت:

✅ «میانگین سنی #کودکان_زباله_گرد ۱۲ سال است و در میان آنان حتی کودکان ۴ ساله نیز حضور دارند.»

#کار_کودکان

🇮🇷 @Iranianspa


📛 #زنان ایرانی رتبه اول #خودسوزی در #خاورمیانه


شفقنا زندگی- خودکشی در میان زنان غرب کشور مولفه های زیادی دارد و نقش مسائل اقتصادی و بیکاری نباید از نظر دور دانست، زنانی که از استقلال مالی و اقتصادی و پایگاه اجتماعی مناسبی برخوردار هستند کمتر به سمت خودکشی سوق داده می شوند.

🔹خودسوزی یکی از خشن‌ترین و دردناک‌ترین روش‌های خودکشی است وبه دلیل زخم‌ها و عفونت‌های عمیق و پیچیده، میزان هلاکت با آن حتی از روش‌هایی چون حلق‌آویزی هم بیشتر است.

🔹امروزه استفاده از این روش برای خودکشی، در کشورهای پیشرفته رایج نیست. اما در کشور ما و بین زنان به ویژه زنان غرب کشور رایج ترین شیوه خودکشی است.

🔹اخیرا رئیس انجمن حمایت بیماران سوخته با اعلام این خبر که خودسوزی در ایران در حال افزایش است آماری از قربانیان سوختگی در کشور را اعلام کرد.

🔹محمدجواد فاطمی با اشاره به کمبود تخت های سوختگی بیمارستان آمار بیماران سوختگی در کشور را ۳۰ هزار نفر عنوان کرد و به افزایش آمار خودسوزی در برخی از استان های مرزی هشدار داد.

🔹آماری که در سال‌های اخیر رو به فزونی نهاده است. پدیده‌ خودسوزی میان زنان در استان‌هایی مانند ایلام، لرستان، کرمانشاه و کردستان، ترکمن‌های گلستان ‌و بوشهر بیشتر دیده می‌شود.

🔹در این میان، آمار خودسوزی زنان در ایلام بیش از سایرین است و تقریبا به فرهنگ غالب آن منطقه تبدیل شده است.

🔹به گفته زهرا حضرتی، استاد جامعه‌شناسی، زنان ایرانی رتبه اول «خودسوزی» را در خاورمیانه دارند.

🔹در ایلام با توجه به اینکه خیلی وقت ها به دلایل متعدد از جمله عرف حاکم خودکشی را ثبت نمی کنند اما همچنان به روال گذشته شاهد آمار بالای خودسوزی خصوصا در زنان هستیم.

🔹انتخاب این مرگ دردناک در سالهای اخیر به حدی در بین زنان شیوع پیدا کرده است که حتی یکی از استادان دانشگاه علوم پزشکی ایلام پیشنهاد داده بود که زنان به جای خودسوزی، «گچ» بخورند تا بسته شدن راه تنفسی‌شان بمیرند و درد کم‌تری را متحمل شوند./همدلی

http://telegram.me/Iranianspa


🔴 لطفا اجازه دهید کودکان دعوا کنند؛


✅ بعضی از خانواده‌ها بر این باورند که والدین هرگز نباید در دعواهای کودکان دخالت کنند. اگر این باور را به شکل یک دستورالعمل کلی و همیشگی و غیرقابل انعطاف می‌بینید و عمل می‌کنید، باید بدانید که سخت در اشتباهید.نگران احساس دشمنی میان فرزندانتان نباشید. احتمال اینکه شما یک نسخه دیگر از هابیل و قابیل در خانه داشته باشید، خیلی کم است. باید پذیرفت که رابطه خواهر و برادری همیشه بین دو قطب عشق و نفرت در نوسان است و گاهی این رابطه جنبه‌های تاریک هم دارد.

✅ دعوا به کودک اجازه می‌دهد تا جایگاه خود را در خانواده و موقعیتش را نسبت به دیگری مشخص کند. تنها یک جر و بحث و یک دعوای شدید می‌تواند کاری کند که کودک زیر بار زورگویی خواهر یا برادر نرود و امتیازاتش را از دست ندهد. دعوا، یکی از مؤثرترین شیوه‌ها برای عرض اندام است. نکته‌ای که در این میان بسیار مهم است، یادگیری این نکته است که بچه‌ها بفهمند باید در هر شرایطی احترام خواهر یا برادر خود را نگه‌دارند.

✅ فرزند اولی که تا همین دیروز تمام عشق و توجه والدینش را داشته و حالا محبت و عواطف مادرش را حول یک خائن کوچک می‌بیند که باعث تنهایی و بی‌توجهی به او شده است،کمترین عکس‌العملش تنفر است. اگر در چنین شرایطی قرار دارید، بهتر است که در مرحله اول شروع کنید به گفتن خاطراتی از کودکی‌‌اش.در مرحله دوم از امر و نهی کردن بیش از حدبه فرزندبزرگ‌تر خودداری کنید؛ «دستش نزن، دردش می‌گیره» «سر و صدا نکن، بیدار می‌شه» «تکونش نده، تازه شیر خورده» این جملات باعث می‌شود که فرزنددوم به شکل یک مزاحم برای کودک بزرگ‌تر جلوه کند. به جای این جملات به او بفهمانید که بزرگ‌تر بودن به‌معنای تواناتر بودن است و کمک کنید تا تکیه‌گاه‌های جدیدی برای خود پیدا کند و بتواند کارهایش را بدون کمک بزرگ‌ترها انجام دهد. البته در این مسیر مراقب باشید که هرگز جمله «تو دیگه بزرگ شدی، خودت انجامش بده» را به زبان نیاورید.

✅ اگر شاهد کتک کاری یا فحش‌ها و تحقیرهای خارج از قوانین خانه هستید نخستین قدمی که باید بردارید این است که بگویید «بسه! دیگه کافیه!» به‌عبارتی مانع زیاده‌روی در فحش و کتک‌کاری شوید.

✅ وقتی آنها را از هم جدا کردید و آرام گرفتند، زمان حرف زدن فرامی‌رسد.

✅ اگر با بچه‌ای سرو کار دارید که به هر دلیلی حرف زدن برایش سخت است، از راه‌های دیگری با او ارتباط برقرار کنید؛ راه‌هایی از قبیل نقاشی کردن. کودک از طریق نقاشی، نفرت، عصبانیت و حرف‌های خود را به شکل نمادین عنوان خواهد کرد/سایک نیوز


http://telegram.me/Iranianspa


.
ذهن احمق مانند
مردمک چشم می ماند،
هر چقدر که نور بیشتری به آن بتابد،
تنگ تر میشود...!

#الیور_وندل_هولمز

🇮🇷 @Iranianspa


🔴 امیرحسین یک شبه قاتل نشد‼️

✍ سام بوربور


🔹 امیرحسین کودکی که تا همین چند ماه پیش تحت تعلیم وزارت آموزش و پروزش بود به دو بار اعدام محکوم شد. این سناریوی غم‌انگیز و تکراری برای ما و چندین کودکِ معدوم، یا تا پای چوبه دار رفته، آشنا است. چرخه معیوبی که ریشه‌های خشونت در جامعه را پنهان و با اعدام قاتل، سعی در پاک کردن اصل سوال و آرام کردن مقطعی خانواده شاکی دارد. نکته حائز اهمیت این است که هیچ پاسخ یا راهکار ریشه‌ای برای بازداشتن از وقوع چنین اتفاقاتی در اجرای این قوانین دیده نمی‌شود.

🔹این مسئله چند وجه باید بررسی شود؛ بی‌تردید خانواده به عنوان اولین آموزش‌دهنده، آموزش و پرورش به عنوان متولی تعلیمات کشور و جامعه از نظر شرایط اجتماعی مردم، خصوصا حاشیه نشین‌ها و در آخر هم کودک اضلاع اصلی این مسئله هستند.

🔹با نگاهی سطحی به وضعیت والدینِ کودکانِ محکوم به اعدام و طبقات فرو دست عدم آموزش والدین آن‌ها مشهود است، زمان بسیاری برای آموزش به کودکان در دهه‌های گذشته از دست رفته و همان‌ها پدران و مادرانی شده‌اند که از پس آموزش فرزندان‌شان بر نمی‌آیند. پس از این حیث انتظار پرورشِ کودک و ساخت آینده‌ای متفاوت توهمی بیش نیست و باز هم کوتاهی‌های گذشته مسئولین است که پاسخی برای این ناتوانی خانواده
است.

🔹آمار 16 میلیونی رو به افزایش حاشیه نشین‌ها و اقدامات سطحی سازمان‌هایی همچون بهزیستی و امور اجتماعی شهرداری و ... مسئولین را بیش از متولیِ حل مسئله، نظاره‌گری نگران، نشان می‌دهد و آسیب‌های اجتماعی بدون پیشگیری واقعی و تلاش کارشناسانه همچنان بدون تغییر باقی می‌ماند. تنها روزنه امید برای اقدامات ریشه‌ای و بنیادین، تغییر در روبه‌رو شدن دولت با منتقدین و پذیرش کاستی‌ها و آسیب‌های اجتماعی است و این فضای اطلاع‌رسانی و آگاهی‌سازی مقدمه ای بر تغییر در صورت برنامه‌ریزی و سازمان‌دهی مناسب است.

🔹12 سال تحصیلی، فرصتی کافی برای وزارت آموزش و پرورش به عنوان متولی تعلیم کودک است ولی با سیستمی که هیچ برنامه مدونی برای پرورش کودکان ندارد، تغییر وضع موجود ممکن نیست. این مجموعه پاسخی برای سوالات نا محدود جنسی کودک ندارد، کودک یک شبه قاتل نمی‌شود، قطعا علائم بسیاری از خشونت و... در او وجود داشته ولی به علت عدم ورود مسائل روانشناسی در مدارس با بی‌توجهی روبه‌رو شده و کار به این‌جا کشیده است. کنجکاوی درباره مسائل جنسی و افزایش میل جنسی در سن بلوغ و فراوانی ورود مواد مخدر به کشور و دسترسی نامحدود به فضای مجازی بدون رعایت مسائل سنی، عواملی مخاطره آمیز و تهدید کننده برای دانش آموزان در مدارس است و درنتیجه شاهد هستیم که؛ رفتارهای پرخطر، اختلالات بهداشت و روان، اختلالات خانوادگی، انحرافات اخلاقی، اختلالات تحصیلی، اختلالات فرهنگی و بزهکاری و... این دانش آموزان را نشانه رفته‌اند. به غیر از پرورش که گمشده نظام آموزشی ما است، مطرح کردن بسیاری از مسائل همچنان تابو برای نظام آموزشی، معلمین و خانواده‌ها به حساب می‌آید و آسیب های ناشی از آن جبران‌ناپذیر است.

🔹آخرین بخش این مسئله کودکی است که با همه این کاستی‌ها، محرومیت، سرکوب، تحقیر و نا برابری از او انتظار ساخت فردایی بهتر می‌رود. پرورش داده نمی‌شود، مجموعه‌ای از سوالات بی‌پاسخ در ذهن دارد، درک نمی‌شود، در خانه و مدرسه هم صحبت عاقل و آگاهی ندارد. از نظر پزشکی تحت نظر نیست و چه کسی می‌داند حملات هورمونی و ... چه به روز کودک آورده که به خردسالی تجاوز می‌کند؟ که می‌داند که این کودک در چه شرایطی قرار گرفته که طفل شش ساله را می‌کشد؟ که می‌داند چه به این کودک گذشته که سعی به نابودی جسد دخترک خردسال با اسید می‌کند؟ و آن‌که خوانده می‌داند که این میزان خشونت و اعدام‌ها در ملاء‌عام، جامعه را تا چه عمقی از خشونت فرو می‌برد.
آن‌چه بر ستایش زیبا گذشت زخمی عمیق و غیر قابل التیام در روح ما بود ولی آگاهیم و اعتقاد داریم کودک مجازات نمی‌شود، اعدام تنبیهی با قساوت و انتقام جویی است، اعدام شیوع خشونت و نامهربانی در جامعه است.

🔹بی‌شک انکار سهم آموزش و پرورش در این فجایع ممکن نیست کودک به تنهایی پاسخ فاجعه‌ای را می‌دهد که سازمان‌های بسیاری در آن دخیل و شریک‌اند ولی به محکمه کشیده نمی‌شوند، ستایش و امیرحسین دو قربانی از آسیب‌هایی هستند که عاملین آن خود را به خواب زده‌اند/همدلی


http://telegram.me/Iranianspa


Video oldindan ko‘rish uchun mavjud emas
Telegram'da ko‘rish
#ساعت_کار

داستان در مورد نظمِ میان موجوادتی است که در لابه لای چرخ دنده های ساعت مشغول به کار هستند...

✅ برای رسیدن به پیشرفت، نیاز به چنین نظمی در جامعه انسانی وجود دارد.

🇮🇷 @Iranianspa


🔴 وضعيت كنوني و نيازهاي زنان و كودكان سرپل ذهاب

✍ طاهره جورکش( پژوهشگر علوم اجتماعي)


⭕️ اگر مردم نبودند ما از گرسنگی می مردیم؛

بهار 26 ساله از سرپل ذهاب میگوید: روزهای اول چراغ پیکنیک روشن می کردیم و همه کنارش جمع می شدیم تا گرم شویم. اگر همین کمکهای مردمی ساماندهی می شد و با برنامه به دستمون می رسید خیلی نتیجه ی بهتری داشت.


⭕️ کمک هایی که به ما می شد آن کمک هایی نبود که ما می خواستیم؛

شیما 24 ساله مادر دو فرزند می گوید: ما به چیزهایی احتیاج داشتیم، که اصلا برایمان نفرستاند. وسایل و پوشاکی که برای ما میفرستادند آن چیزی نبود که ما میخواستیم و اصلا به کارمان نمی آمد.
با توجه به مشاهدات و مصاحبه های صورت گرفته میتوان گفت که هر روستا با در نظر گرفتن میزان خسارت و خرابی های صورت گرفته نیازهای متفاوتی دارد. به عنوان مثال مردم روستای فولادی که خانه هایشان با خاک یکسان شده است به تمامی کمکها از ابتدا تا انتها نیاز دارند و مردم سرپل ذهاب بیشتر از همه چیز به پول نقد احتیاج دارند.


⭕️ روزها میسوزیم و شبها یخ می زنيم؛

مهمترین نیاز مردم داشتن کانکس است که میتوان گفت در سرپل ذهاب به ازای هر بیست چادر یک کانکس وجود دارد. طبق گفته ی مردم محلی ، به تعداد محدودی از افراد با شرایط خاص کانکس می دهند.به عنوان مثال،خانواده های بی سرپرست ، زنان باردار ، خانواده هایی با کودکانی کمتر از یک سال، کارمندان در اولویت هستند. یکی از خانمها میگوید به ما گفتن به اجاره نشینها کانکس نمیدهیم، این یعنی چی، ما باید چیکار کنیم.
شب بو میگوید: پوستمان زیر نور آفتاب خراب شده است. صبح ها هوا بسیار گرم است و شبها چادرها را با بخاری برقی گرم نگه می داریم، اگر برق برود ما از سرما یخ می زنیم. چندتا از چادرها به خاطر بخاری نفتی آتش گرفته اند. اینجا هیچکس تحمل این سرما را ندارد.


⭕️ سرپل ذهاب هیچ وقت مثل قبل نمیشود؛

پروین میگوید از سال 1370 تا همین یک ماه پیش مردم ما تلاش کردند سرپل ذهاب را آباد کنند، بعد از 26 سال به جایی رسیده بودیم که آرزوش را داشتیم اما زلزله همه چیز را خراب کرد.زمان زیادی میخواهد تا مثل روزهای اول شود.
میگوید قبل از زلزله وضعیت شهرمون خیلی خوب بود ، مردم وضع مالی متوسطی داشتند، همه جا امن بود و مردم در آرامش بودند. در بسیاری از خیابانها مغازه هایی بود که تا دیر وقت باز بود ،مردم کاسبی خوبی داشتن، همه جا روشن بود به خاطر همین خانم ها احساس امنیت می کردند و میتوانستند تا ساعاتی از شب بیرون باشند.
پروین می گوید دوست دارم از اینجا برم و 15سال دیگه برگردم ، وقتی هم برگشتم سرپل ذهاب مثل روز اولش شده باشد. اما میدونم برای اینکه مثل روز اول بشه هزینه ی زیادی میخواد.


⭕️ نیاز زنان به روانشناس، پزشک خانم و آرایشگر؛

در غرب کشور زنان بسیاری فرزندان و خانواده ی خود را از دست داده اند، آنها روزها را با شوک و غم از دست دادن عزیزانشان سپری می کنند، بسیاری از آنها تنهاتر از قبل و دچار افسردگی شده اند و نیاز شدید به روانشناس دارند.
بیشترین مشکلات در بین زنان به ویژه زنان باردار زلزله زده شرایط بد بهداشتی و شیوع بیماری های زنانه بوده که متاسفانه به دلیل حضور پزشکان مرد در این مناطق و حفط حریم معاینه اي صورت نمیگیرد. لذا از پزشکان خانم و مامائی تقاضا میشود در صورت امکان حضور یابند و به این مساله رسیدگی کنند.
زنان برای به دست آوردن روحیه و انگیزه به فضاهای های زنانه و کار احتیاج دارند. این روزها تنها دلیل جمع شدن آنها کنار یکدیگر، برگزاری جلسات قرآن است. از آنجایی که بسیاری از آنها خیاطی و بافندگی انجام می دهند و با توجه به اینکه زنان کرد قابلیت یادگیری بسیار بالایی دارند، از این طریق میتوان قدمی در راه توانمند کردن زنان برداشت و کارگاهایی مانند خیاطی ایجاد کرد كه اين اقدام مي تواند منبع درآمدي هم باشد.طبق گفته ی زنان محله در حال حاضر آنها به آرایشگر، کرم ضد آفتاب، لباس زیر، کفش، جورابهای ضخیم، ساق دست و پارچه برای دوخت لباس کردی نیاز دارند.


⭕️ مهد کودکهای چادری دلخوشی بچه ها

در چنین مواقعی کودکان بی دفاع ترین و آسیب پذیرترین گروه هستند، رسیدگی به وضعیت آنها توجه ویژه ای را می طلبد. جمعی از فعالین حقوق کودک مهد کودک هایی به صورت چادر و یا کانکس احداث کرده اند که می توان گفت تاثیر بسیار خوب و بازتاب مثبتی روی کودکان و مادران داشته است. وجود این فضاهای شاد و مفرح باعث شده بسیاری از مادران همراه فرزندانشان به این مهدها بیایند. از آن جایی که از این مهدها استقبال زیادی شده است دائما به وسایل بازی، لوازم التحریر احتیاج دارند.طبق مشاهدات صورت گرفته بچه ها به ویژه در سنین 10 تا 17 به لباس گرم ، جوراب ضخیم، کفش و یا پوتین و خوراکی نیاز دارند.


http://telegram.me/Iranianspa


کانال رسمی دکتر کورش محمدی dan repost
کورش محمدی:
🔰 دوگانگی رفتار مسئولان با #شبكه‌هاي_اجتماعي باعث بی‌اعتمادی می‌شود

🔰 بستن راههای ارتباطی و #فیلتر_کردن_اینترنت_و_تلگرام بسیار خطرناک است!


🔰 رییس انجمن آسیب شناسی کشور گفت: قطع اینترنت و فیلتر کردن شبکه‌های اجتماعی در چنين شرايطي موثر نخواهد بود و مانند تجربه فيلترينگ و برخورد با ماهواره و فیسبوک موفق نخواهد بود.

🔰 کوروش محمدی در گفت و گو با خبرنگار ایسنا منطقه اصفهان، اظهار کرد: اعتراضات اخیر نتیجه بخشی از مطالبات جوانان است که پاسخ داده نشده است، در واقع عدم پاسخگویی مسئولان موجب بخشی از این ناآرامي‌ها شده است، هرچند بخش دیگری هم مربوط به هیجانات تعریف نشده و معطل مانده برخی از جوانان است.

🔰 وی با بیان اینکه فقر، بیکاری، آسیب‌های اجتماعی و فشار اقتصادی حرکات این روزها را ایجاد کرده‌اند، افزود: به اعتقاد من این حرکات اخیر به نوعی اعتراضات شدید و مطالبه گری نسبت به مدیران میانی و خرد جامعه است که موجب بروز تنش‌های روانی در جامعه شده‌اند.

🔰 رییس انجمن آسیب شناسی کشور با بیان اینکه چنين رویدادهايي با عملکردهای ضعیف و مخرب و در عین حال عدم پاسخگویی مدیران میانی رخ می‌دهد، ادامه داد: هرچند مطالبه گری یک حق برای جامعه محسوب می‌شود، اما خشونت طلبي جز مطالبات مردمی نیست، بلکه انحرافاتی است که در سطوح مطالبه گری در بین جوانان بدون هدف و بر اساس رفتارهای هیجانی ایجاد شده است، چراکه برخی در مسیر مطالبه گری راه را گم کرده‌اند.

🔰 محمدی با بیان اینکه بستن راه‌های ارتباطی یک خطر بزرگ است، تصریح کرد: قطع اینترنت و فیلتر کردن شبکه‌های اجتماعی هم چون تلگرام در چنين شرايطي موثر نخواهد بود، چراکه بلافاصله فیلتر شکن‌ها از راه می‌رسند و دوباره داستان ماهواره و فیسبوک اتفاق مي افتد كه تجربه فيلتر و برخورد با آن‌ها موفق نبوده است، در حالي كه دولت می‌تواند با جوانان از این مسیر آشتی کند و مطالبات به حق را بپذیرد.

🔰 وی اظهار کرد: متاسفانه بخشی که دچار خشونت و پرخاشگری می‌شوند به خاطر طولانی شدن مطالبات و بی راه رفتن مطالباتشان مورد سوء استفاده عوامل معاند قرار می‌گیرند و این چنین مسایلی که می‌بینید رخ می‌دهد. وقتی صحبت از مطالبه گری و شنیده شدن صدا می‌کنیم با فيلتر تلگرام و خطوط ارتباطی با صحبت‌های گذشته خود منافات ایجاد می‌کنیم و این می‌تواند بی اعتمادی را بین مسئولان و نه جريان سياسي خاصي و جامعه افزايش دهد.

🔰 رییس انجمن آسیب شناسی کشور گفت: جامعه در شرايط كنوني نياز به فضاهاي گفت و گو دارد و یکی از راه‌های آن استفاده از راه‌های ارتباطی مانند شبکه‌های اجتماعي است. تلگرام امروز یکی از راه‌های ارتباطی و ابزارهای مدنی است که محل ارتزاق بخشی از جامعه بوده است و ارتباط بسیاری از نهادها و بنگاه‌ها نیز از این طریق انجام می‌شود، اما مختل شده است.

🔰 محمدی با بیان اینکه باید بپذیریم تلگرام و فضای مجازی بخش نهادینه شده در جامعه ما است، افزود: اگر در انتخابات شور و نشاط داشته‌ایم و یا در حادثه‌ای مثل کرمانشاه یا غرب کشور مردم همه همبسته شده‌اند به خاطر شبکه‌های مجازی مثل تلگرام بوده است، ولی بی انصافی است که امروز این شبکه را ببندیم و این دوگانگی رفتار حاکمیت باعث بی اعتمادی می‌شود و افرادی را هم که به شکل مسالمت آمیز اعتراض می‌کنند را با چالش بی اعتمادی مواجه می‌کند.

🔰 وی با تاکید بر این موضوع که مسئولان امروز باید با مردم صحبت کنند، ادامه داد: مطالبات مردم ایران تنها این مطالبات نیست بخش وسیعی از مردم مطالباتشان را در کف خیابان نیاورده‌اند و به فضای ارتباطی معتقد هستند. اگر می‌خواهیم جریان‌های مطالبه گر منحرف نشوند باید راه را باز کنیم و مطالبات را بشنویم و گفت و گو کنیم. بستن تلگرام یعنی بخشی از جامعه که انگیزه‌ای برای ورود به خیابان‌ها ندارند را تحریک به حضور می‌کنیم، این در حالی است که تلگرام همچون سوپاپ اطمینانی است که می‌شود در آنجا گفت و شنود کرد و مسئولان پاسخ بدهند.

🔰 رییس انجمن آسیب شناسی کشور خاطرنشان کرد: بخشی از جامعه که خشونت را برگزیده است، با بستن تلگرام این خشونت فروکش نمی‌کند پس باید چاره‌ای دیگر اندیشيد.

http://t.me/dr_kmohamadi


💢تحلیل #جنسیتی #خودکشی_های_اجتماعی
«بررسی خودکشی دو نوجوان اصفهانی»*

باحضور:

دکتر رابعه موحد
دکتر حسام فیروزی
زهرا دلپیشه

زمان:
دوشنبه ۱۸دیماه
ساعت ۵-۷عصر

مکان:
دانشکده علوم اجتماعی دانشگاه تهران، نیم طبقه اول،سالن اجتماعات انجمن جامعه‌شناسی ایران

*به همت حلقه مطالعات مسایل اجتماعی زنان #انجمن_جامعه_شناسی_ایران


http://telegram.me/Iranianspa


📸کتک‌کاری دو زباله‌گرد بی‌خانمان بر سر یک قوطی خالی نوشابه در بازار بزرگ تهران!

عکاس این تصویر گفته « پنج‌ عکس اولم تار شد، چون نمی‌تونستم هم اشک بریزم هم درست فوکوس کنم.»

🇮🇷 @Iranianspa


🔴 چرا فرزندمان بدزبانی می‌کند؟


🔹بدزبانی فقط از طریق آموزش و مواجه شدن با این اتفاق در کودکان شکل می‌گیرد، به عبارتی وقتی کودک در موقعیتی قرار می‌گیرد که انواع کلمات زشت را می‌شنود، این نوع رفتار را می‌آموزد.

🔹 بدزبانی فقط به معنای فحش دادن نیست و مواردی مثل صدا زدن بزرگترها با اسم کوچک، طعنه زدن، گستاخی و فریاد زدن به جای آرام صحبت کردن هم در گروه مصداق‌های بدزبانی قرار می‌گیرد.

🔹بدزبانی نوعی بازی کسب توجه در کودکان است و اگر والدین هم از کوره در بروند و در بازی شریک شوند، کودک را به هدفی که داشته می‌رسانند. از این‌رو اگر کودک داد زد، والدین نباید با عصبانیت جوابش را بدهند و باید طوری رفتار کنند که انگار مهمان است تا کودک رفتار محترمانه را بیاموزد. همچنین والدین باید دور تنبیه را خط بکشند؛ چراکه تنبیه در اغلب موارد نمی‌تواند جلوی بدزبانی کودک را بگیرد و بهتر است فقط در مواردی لحاظ شود که رفتار کودک، هم برای خودش و هم دیگران خطرناک و آسیب‌زا باشد.

🔹تنبیه کردن در این مورد یا کودک را جدی‌تر می‌کند و یا ترس را به او یاد می‌دهد،یکی از روش‌های توصیه شده برای مقابله با بدزبانی کودک این است که به طور کامل این حرکت را ندیده بگیریم؛ طوری که انگار اصلا آن حرف زشت را نشنیده‌ایم. وقتی به بدزبانی فرزندمان پاسخ ندهید، به او نشان می‌دهیم که نمی‌تواند با کلمات یا طرز بیانش ما را تحت تاثیر قرار دهد.

🔹والدین باید اجازه دهند که کودک در زمان مشخصی کلمه مورد نظرش را تکرار کند، شنیدن کلمه زشت از زبان یک کودک، آزاردهنده است و می‌تواند باعث شود والدین به خاطر روش تربیتی‌شان احساس گناه کرده و خود را سرزنش کنند. اما وقتی کودک کلمه ناپسندی را به زبان می‌آورد، باید به او بگوییم که از این رفتار متاسفیم. سپس یک ساعت زنگ دار کوک کنیم و از او بخواهیم آنقدر آن کلمه را تکرار کند تا ساعت زنگ بزند؛ کودک باید باور کند که پس از خوردن زنگ ساعت اجازه تکرار آن کلمه را ندارد/سایک نیوز


http://telegram.me/Iranianspa


فراموش نكنيد که
«فرزندان شما هیچ‌وقت شجاع نمی‌شوند اگر صدمه نبینند
هیچ‌وقت یاد نمی‌گیرند اگر اشتباه نکنند و هیچ‌گاه موفق نمی‌شوند اگر شکست نخورند.»

🇮🇷 @Iranianspa


#کودک_آزاری

🔴 در سال گذشته #۸۶_درصد کودک آزاری‌ها توسط #والدین صورت گرفته است؛

⭕️ حسین اسدبیگی رئیس اورژانس اجتماعی کشور: 👇👇


🔹در میان آمار رسمی #کودک_آزاری، ۱۶۴۲ مورد کودک آزاری‌ها یعنی ۶۰ درصد توسط پدر و مابقی یعنی ۷۳۹ مورد که شامل ۲۶ درصد توسط مادر، ۸ مورد توسط خواهر و ۲۰ مورد نیز توسط برادر صورت گرفته است.

🇮🇷 @Iranianspa


🔴 نخستین کشور جهان در حذف شکاف جنسیتی در پرداخت دستمزد


🔹 #ایسلند اولین کشوری در جهان است که از این پس در آن پرداخت دستمزد برابر به زنان و مردان اجباری خواهد بود./ یورونیوز

http://bit.ly/2CFpFub

🇮🇷 @Iranianspa


کانال رسمی دکتر کورش محمدی dan repost
کورش محمدی:مردم به دنبال پاسخ گرفتن مطالبات مدنی‌شان هستند اما گاهی این مسیر با هیجان‌هایی همراه می‌شود که به خشونت و پرخاشگری و رفتارهای خارج از هنجار کشیده می‌شود
https://goo.gl/KuPPdK
@dr_kmohamadi


📊 معیشت و خط فقر در ایران

🇮🇷 @Iranianspa


🔶 میانگین سن طلاق در ایران

افزایش سن در اولین ازدواج به معنای از دست دادن شانس های اجتماعی باروری برای زوجین خواهد بود.


به گزارش ایرنا، سخنگوی سازمان ثبت احوال کشور گفت: در 9 ماهه امسال میانگین سن در اولین ازدواج برای مردان 27 سال و سه ماه و زنان 23 سال بوده است.

سیف الله ابوترابی افزود: در 9 ماهه امسال 481 هزار و 809 مورد ازدواج به ثبت رسیده است و در این مدت یک هزار و 76 ازدواج زنان سالمند بالای 60 سال و همچنین 7 هزار و 812 مورد نیز ازدواج مردان بالای 60 سال به ثبت رسیده است.

وی خاطرنشان کرد: روند وقوع و ثبت ازدواج در هرجمعیتی متاثر از ساخت سنی آن است و در کشورما از ابتدای دهه 90متاثر از گذار از متولدین اول دهه 60 از سن ازدواج است و روند میزان عموی ازدواج روند کاهشی داشته و درسال 1395به 8،8به ازای هر هزار نفر جمعیت رسیده است.

سخنگوی سازمان ثبت احوال ادامه داد: این رقم در ابتدای دهه 1390شمسی 4،11در هزار نفر بوده است و روند کاهشی رخداد و ثبت ازدواج با توجه به ساخت سنی جامعه روندی طبیعی است آنچه می تواند به عنوان یک مولفه اجتماعی مورد توجه قرار گیرد افزایش سن دختران و پسران در اولین ازدواج است.

وی تاکید کرد : افزایش سن در اولین ازدواج به معنای از دست دادن شانس های اجتماعی باروری برای زوجین خواهد بود.

وی اعلام کرد: در سال 95 به ازای هر یکهزار نفر، 8.8 نفر ازدواج ثبت شده بود و در سال 90 نیز به ازای هر یک هزار نفر 11.4 مورد ازدواج به ثبت رسیده بود و میانگین سن ازدواج در اولین ازدواج ها در اکثر استان‌های کشور از سال 91 تا 95برای مردان 6 ماه و برای زنان چهار ماه افزایش پیدا کرده است.

ابوترابی ادامه داد: در 9 ماهه امسال همچنین میانگین سن ازدواج مردان 27 سال و سه ماه و زنان 23 سال بوده است.

133هزار و 366 طلاق به ثبت رسیده است
ابوترابی با اشاره به اینکه در 9ماهه امسال آهنگ طلاق پرشتاب نبوده است و از شتاب چندانی برخوردار نبوده است نیز گفت :در این مدت 133هزار و 366 طلاق به ثبت رسیده است که میانگین طول زندگی مشترک در این مدت 9 سال بوده است.

وی ادامه داد :در 9ماه امسال 67 درصد طلاق‌های ثبت شده با طول عمر زندگی مشترک کمتر از 10 سال بوده است و همچنین 45 درصد طلاق‌های ثبت شده در طول زندگی مشترک 5 سال و 11درصد طلاق ها هم طول زندگی مشترک کمتر از یک سال بوده است.

میانگین سن مردان در هنگام طلاق 36 و نیم سال بوده است
وی اضافه کرد: میانگین سن مردان در هنگام طلاق 36 و نیم سال بوده است و خانم ها نیز 31 سال و 7 ماه به ثبت رسیده است.

ابوترابی اعلام کرد :همچنین در این 9ماه 2میلیون و 450هزار شناسنامه تعویض شده است که بخش عمده آنها را کسانی تشکیل می‌دهند که بالای 15 سال هستند و می بایست شناسنامه آنها تعویض شود.

وی ادامه داد :در این مدت 440 هزار شناسنامه المثنی توسط ثبت احوال در کشور صادر شده است.

در حال حاضر جمعیت ایران بیش از 80 میلیون نفر است.

http://T.me/iranianspa


🔶 جلوگیری از 5000 خودکشی در سال 95!

انوشیروان محسنی بندپی روز سه شنبه 12 دی‌ماه در جلسه شورای اداری گناباد که در فرمانداری این شهرستان برگزار شد، با بیان این مطلب اظهار کرد: در سال جاری 150 اورژانس اجتماعی در کشور راه اندازی شده که 11 مورد آن در خراسان‌رضوی بوده است.

به گزارش ایسنا ، معاون وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی و رئیس سازمان بهزیستی با اشاره به خدمات اورژانس اجتماعی گفت: اورژانس اجتماعی در سال 1395 از تعداد 5000 خودکشی در کشور جلوگیری کرده است.

وی با بیان اینکه اورژانس اجتماعی در سال 87 تأسیس شده و تا سال 95 به آن چندان حمایت و توجهی نشده بود، عنوان کرد: هم اکنون اورژانس اجتماعی در مواردی نظیر کاهش طلاق، بحران‌های خانوادگی، اجتماعی و... مشغول فعالیت است.

رئیس سازمان بهزیستی خاطرنشان کرد: این سازمان رویکرد علمی و تخصصی را سرلوحه برنامه خود قرار داده و در اولین برنامه راهبردی در حوزه توسعه اقدامات پیشگیرانه خوبی را انجام داده است.

محسنی بندپی عنوان کرد: اقدامات پیشگیرانه افراد بیشتری را تحت پوشش قرار می‌دهد و در مقابل هزینه کمتری نیز دارد و بر این اساس بحث پیشگیری از خانواده‌ها آغاز شده که نتایج خوبی نیز حاصل شده است.

اعتیاد، مهمترین آسیب اجتماعی در ایران

وی مهمترین آسیب اجتماعی ایران را در حال حاضر اعتیاد دانست و تصریح کرد: متأسفانه اعتیاد همه جامعه را تحت الشعاع قرار داده است، به طوری‌که بر اثر اعتیاد، میزان طلاق و جرائم دیگر نیز در کشور افزایش یافته است.

رئیس سازمان بهزیستی به آمار اعتیاد نیز اشاره کرد و ادامه داد: متأسفانه سن اعتیاد در کشور ما کاهش یافته و بر اساس آخرین آمار زنان ما نیز به اعتیاد روی آورده اند، به طوریکه در میانگین سنین 15 تا 24 سال به ازای هر 6 معتاد مرد یک زن معتاد و در میانگین سنی 25 تا 45 سال به ازای هر 17 نفر معتاد مرد یک زن داریم و در میانگین سنی 45 تا 65 سال این آمار به ازای هر 19 مرد معتاد یک زن معتاد در کشور است.

معاون وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی تصریح کرد: بر اساس تحقیقی که صورت گرفته در ۱۵ درصد معتادین زیر 16 سال پدر و مادر معتاد بوده اند و در ۱۶ درصد مادر معتاد و همچنین در 14 درصد پدر تنها معتاد بوده که این نشان از نقش مهم مادران در اعتیاد فرزندان دارد.

T.me/iranianspa


🔴 همدلی ازیک پدیده تلخ اجتماعی گزارش می دهد؛

⚠️بغض فروخورده #زنان از #مزاحمتهای_خیابانی

✍️ آذر لطفی
👇👇
http://hamdelidaily.ir/?newsid=41947


🇮🇷 @Iranianspa

20 ta oxirgi post ko‘rsatilgan.

7 879

obunachilar
Kanal statistikasi