مطالعه روزمره ی من


Гео и язык канала: не указан, не указан
Категория: не указана


در اینجا از تجربه روزمره از
کتاب ها و مطبوعاتی که
مطالعه و خرید میکنم
خواهم نوشت??

Связанные каналы

Гео и язык канала
не указан, не указан
Категория
не указана
Статистика
Фильтр публикаций


Репост из: مطالعات جنسیت
#کلیشه‌های_جنسیتی که رفتارهای مشخصی را به زنان و مردان نسبت می‌دهند، فارغ از این که جنس و جنسیت را دوگانه می‌پندارند.
بازار کتاب ایران این سال‌ها مملو از کتاب‌هایی با این کلیشه‌ها است.
@genderstudies


☑️ #اطلاعات_عمومی_سیاسی ۲

❇️ #توتالیتاریانیسم فراگیرندگی #Totalitarianism

یادآوری:
آن دسته از ایدئولوژی‌ها و اندیشه‌های سیاسی، مذهبی، اخلاقی و مانند آن گفته می‌شود که هیچگونه مرزی بین زندگی جمعی و زندگی فردی قائل نبوده و خود را مجاز به دخالت در تمامی شئون زندگی حتی جنبه‌های خصوصی آن می‌دانند.
البته نکته مهمی این که #فراگیرندگی یک ایدئولوژی محض و ناب نیست، بلکه این ویژگی ایدئولوژی‌های گوناگون دیگر به ویژه #کمونیسم ، #فاشیسم و #نازیسم می‌باشد. ...


ویژگی‌های حکومت های #توتالیتر یا فراگیر:

۱) بیش از هرچیز دارای یک ایدئولوژی رسمی و انحصاری می‌باشند که در آن چشم‌اندازی از یک جامعه ایده‌آل ترسیم شده و در عین حال، اعتقاد به این ایدئولوژی اجباری و تخطی از آن جرم بوده و شایسته مجازات است.
هسته اصلی ایدئولوژی #نازیسم در آلمان، #ناسیونالیسم و برتری نژادی بود.
در ایتالیا اساس ایدئولوژی #فاشیسم ، #ملت و ناسیونالیسم یعنی احیای تمدن و افتخارات گذشته ایتالیایی‌ها بود.

۲) کنترل دولت بر تمامی رسانه‌ها و وسایل تبلیغاتی و فرهنگی است. وسایل ارتباط جمعی در انحصار دولت بوده و فرهنگ به خاطر توسعه و ترویج #ایدئولوژی در خدمت رهبران آن است.

۳) دارا بودن حزب واحدی که هم سلسله مراتبی بوده و هم بوروکراتیک و معمولا تحت رهبری شخص واحدی می‌باشد. حکومت‌های توتالیتر اجازه وجود و فعالیت حزب دیگری را در کشور نمی‌دهند.

۴) نابودی یا حداقل کنترل شدید بر تمامی گروه‌های موجود در جامعه به غیر از حزب حاکم و دولت

۵) وجود پلیس تروریستی شامل نیروهای انتظامی که در صورت صلاح‌دید مقامات مافوق از هیچ‌گونه خشونت، قتل و کشتار مخالفان خودداری نمی‌نمایند.

۶) تحت کنترل درآوردن تمامی فعالیت‌های اقتصادی در سطح کشور و کنترل اقتصاد توسط دستگاه‌های دولتی، بر اساس برنامه ریزی اقتصادی

۷) بسیج همه نیروهای جامعه در راه هدف‌های حزب و دولت

در دولت‌های فراگیر دست یازی‌های دولت در حیات جامعه محدود به هیچ حد قانونی نیست و دولت با یکسان کردن آموزش، نظارت بر فعالیت‌های ادبی و هنری و در دست گرفتن تمامی رسانه‌ها و مجراهای خبری و نظارت بر آن‌ها، همه‌ی نیروهای جامعه را در خدمت خود می‌گیرد و هدایت می‌کند.

ص۲۷۷ و ۲۷۸


کتاب فرهنگ خاص علوم سیاسی
تالیف حسن علیزاده
با مقدمه‌ای از دکتر صادق زیباکلام



پ.ن: آشنا نیست؟

#فرهنگسازی #مطالعه_کنیم

📖 @Ba_Man_Motalee_Kon 📖




Репост из: مطالعه روزمره ی من
#هربرت_رید در هفتاد سالگیش سال ۱۹۶۳، کتابی به نام "لعنت به فرهنگ" را نوشت.
این متن برگرفته از آن کتاب است.

#آنارشیسم #جامعه_شناسی #فلسفه

📖 @Ba_Man_Motalee_Kon


☑️ #اطلاعات_عمومی_سیاسی ۱

❇️ #خدایگان_سالاری #دسپوتیسم #خودکامگی #Despotism

این واژه از ریشه یونانی Despostes "ارباب، حاکم مطلق" گرفته شده‌است و مراد از آن، اقتداری است که هیچ حد و مرز قانونی و نسبی ندارد و خودسرانه به کار برده می‌شود. ...
ص۹۴


❇️ #توتالیتاریانیسم #فراگیرندگی #Totalitarianism

این واژه که از ریشه لاتین Totus به معنای "کل" گرفته شده‌است، به آن دسته از ایدئولوژی‌ها و اندیشه‌های سیاسی، مذهبی، اخلاقی و مانند آن گفته می‌شود که هیچگونه مرزی بین زندگی جمعی و زندگی فردی قائل نبوده و خود را مجاز به دخالت در تمامی شئون زندگی حتی جنبه‌های خصوصی آن می‌دانند.
البته نکته مهمی که باید بدان توجه داشت این که فراگیرندگی یک ایدئولوژی محض و ناب نیست، بلکه این ویژگی ایدئولوژی‌های گوناگون دیگر به ویژه کمونیسم، فاشیسم و نازیسم می‌باشد. ...
ص۲۷۹


❇️ #استبدادباوری #حکومت_مطلقه
#مطلق_باوری #Absolutism

این اصطلاح از ریشه لاتینی Absolutus (به پایان رسیده و کامل) گرفته شده‌است، دکترین سیاسی اعمال نامحدود قدرت می‌باشد که نبودن حدود سنتی یا قانونی برای قدرت حکومت و همچنین وسعت دامنه قدرت خودسرانه‌ای که به کار برده می‌شود، از ویژگی‌های آن است.
در جهان باستان، نوع حکومت در تمدن‌های کهن آشور، بابل، مصر و ایران استبدادی بود و تنها دو تمدن یونان و رم از این قاعده کلی مثتنی بوده و فقط شاهد دیکتاتوری‌های گذرا بوده‌اند. ...
نکته مهمی که باید بدان توجه کرد اینست که، گرچه واژه‌های "استبداد" ، "اتوکراسی" و "دسپوتیسم" مفاهیم مترادفی هستند اما یکسره یکی نیستند. چنانکه هر رژیم فراگیر(توتالیتر) استبدادی است، اما هر رژیم استبدادی فراگیر نیست.
به عبارت دیگر؛ در ابسولوتیسم قدرت در اختیار فرد واحدی قرار دارد که از طریق نهادهای قانونی آن را اعمال می‌کند.
در صورتیکه در دسپوتیسم قدرت در اختیار شخصی قرار دارد که آن را بدون توجه به راه‌ها و نهادها و نهادهای قانونی اعمال می‌نماید.
ص۲۹

کتاب فرهنگ خاص علوم سیاسی
تالیف حسن علیزاده
با مقدمه‌ای از دکتر صادق زیباکلام


#فرهنگسازی #مطالعه_کنیم

📖 @Ba_Man_Motalee_Kon 📖


از امروز با هشتگ #اطلاعات_عمومی_سیاسی هر روز تنها بخش کوچکی از این کتاب که متناسب با نیازهای‌امروز جامعه است، به صورت خلاصه گذاشته‌می‌شود. برای مطالعه بیشتر، کتاب را بخرید.
@Ba_Man_Motalee_Kon


امیدوارم مطالب را مفید ارزیابی کرده باشید. تا چندروز آینده مطلب نمیزارم تا خوب فرصت خواندن داشته باشید. لطفا برای دوستان اهل مطالعه بفرستید.


اعتصاب معدنچیان انگلیس ۱۹۸۴-۱۹۸۵
UK miners strike of 1984–1985

#زنان در تجمعات حضور داشتند.
غیر از این، کمک‌های مالی و نیروی‌انسانی را جمع‌آوری و مدیریت می‌کردند.

👷🏽✌🏼👷🏽‍♀️ @Ba_Man_Motalee_Kon


اعتصاب معدنچیان انگلیس ( ۱۹۸۴-۱۹۸۵ )
UK miners strike of 1984–1985


قسمت سوم(قسمت پایانی)

👷🏽✌🏼👷🏽‍♀️ @Ba_Man_Motalee_Kon


در ماه‌های آغازین سال ۱۹۸۵ صفوف اعتصابیون از هم گسیخت معدن‌چیان در بسیاری از نواحی با اکراه به‌کار بازگشتند. زمستانِ آن سال به‌ویژه خیلی سرد بود و بسیاری از خانواده‌ها قادر به‌پرداخت هزینه‌های مربوط به‌گرمایش خانه‌هایشان نبودند؛ چراکه دولت در اکتبر ۸۴ اموال «اتحادیه‌ی ملی معدن‌کاران» را ضبط کرد و معدن‌چیان نیز به‌این دلیل که اعتصاب غیرقانونی اعلام شده بود، نمی‌توانستند کمک هزینه‌ی دولتی تقاضا کنند.
دست‌های تاچر درحال خفه کردن جمعیت‌های معدنچی بود و خانواده‌هایی که در این جمعیت‌ها زندگی می‌کردند، اساساً چیزی برای زندگی نداشتند؛ حتی برای تهیه غذا مجبور به‌‌غارت از مغازه‌های محلی شده بودند.

کمپین کثیف و بی‌رحمانه‌ی مطبوعات جناح راست نیز باج و خراج خود را از اعتصابیون گرفت؛ معدن‌چیان به‌طور مداوم مورد حمله قرار می‌گرفتند و به‌واسطه‌ی دروغ‌هایی که در مورد آن‌ها در سراسر کشور پخش می‌شد، بد جلوه داده می‌شدند.

در اوایل ماه مارس ۸۵، شصت درصد از معدن‌چیانِ سراسر کشور هنوز در اعتصاب بودند؛ این میزان در همین موقعِ سال گذشته ۷۴ درصد بود.
در سوم ماه مارس رأی‌گیری شد و با اکثریتی ناچیز، شکست خورده و بدون هرگونه قرارداد جدیدی با مدیریت، معدن‌چیان تصمیم گرفتند به‌کار بازگردند.
در کنفرانس «اتحادیه‌ی ملی معدن‌کاران» که این تصمیم گرفته شد، تنها کِنت (Kent) به‌ادامه‌ی اعتصاب رأی داد.

برنامه‌ی دولت مبنی‌بر «بستن سریع» معادن ذغال سنگ بلافاصله پس از اعتصاب به‌اجرا گذاشته شد؛ این برنامه هم‌چنان متعهد به‌طرح ریدالی بود که می‌گفت واردات ذغال ‌سنگ از استرالیا، کلمبیا و آمریکا ارزان‌تر از استخراج ذغال ‌سنگ در بریتانیاست.

تاچر بدون در نظر گرفتن این‌که طرح ریدالی چه اثرات مخربی روی زندگی ‌معدن‌چیان بریتانیا می‌گذارد، به‌نام اقلیت ممتاز جامعه به‌برنامه‌ی صنعت‌زدایی خود در ابعاد وسیع‌تری ادامه داد.
اکثریت جامعه که معدن‌چیان ناامید در اثر ویرانی اجتماعات خویش نمونه‌ی بارز آن بودند، بدون شغل و در نیازمندی و فقر، و نیز بدون مجالی برای شادی یا زیستِ مسالمت‌آمیز، به‌امان خود رها شدند.

دولت سرِ معدن‌چیان ‌ ناتینگهام نیز کلاه گذاشت. زیرا در سال ۱۹۸۴ به‌آن‌ها گفته بود:
معادنی که در آن کار می‌کنند، تعطیل نخواهد شد؛ به‌همین دلیل آن‌ها هم میلی به‌شرکت در اعتصاب نداشتند.

پس از ماه‌ها دریافت حقوق ناچیز دوران اعتصاب که اتحادیه‌ آن را می‌پرداخت، بسیاری از معدن‌چیان و خانواده‌های آن‌ها به‌سختی مقروض شده بودند؛ و این قرضْ سال‌ها بعد از اعتصاب، به‌دلیل بی‌کاری و تعطیل معادن ذغال سنگ، افزایش یافت و فشار آن غیرقابل تحمل شد. مصرف هروئین در اجتماعات سابق معدن‌چیان به‌طور میانگین ۲۷ درصد بالاتر از میانگین مصرف هروئین در سطح ملی است.

جوامع ویران شده‌ی معدن‌چیان که به‌حال خود رها شده بود تا بپوسند، حتی یک‌ پنی کمک مالی از دولت دریافت نمی‌کردند. دولتی که با شمشیر خود تنها منبع درآمد این جوامع (یعنی: گودال‌های ذغال سنگ) را که زندگی معدن‌چیان به‌آن بستگی داشت، قطع کرده بود.

تاچر سیاست صنعت‌زدایی خود را در سراسر نیمه‌ی دوم دهه‌‌ی ۸۰ ادامه داد تا واردات از خارج رونق پیدا کند. اجرای این سیاستْ صنعت در بریتانیا را به‌طور چشم‌گیری ویران کرد و هزاران نفر نیز شغل خود را از دست دادند. میزان تخریب تا آن‌جا بود که در اواخر دهه‌ی ۸۰ بیکاری در بریتانیا به ۱۱ درصد و در جوامع معدن‌چیان به ۵۰ درصد رسیده بود.

🔼تنها به‌واسطه‌ی قدرت واحد و یک‌پارچه‌ی معدن‌چیان و در هم‌بستگی آن‌ها با یکدیگر این امکان به‌وجود می‌آمد تا بتوان تاچر را شکست داد.

🔼مهم‌ترین درسی که باید از این اعتصاب گرفت: جای‌گزینیِ پریشانی و تنش با‌‌ وحدت کامل طبقه (به‌ویژه در نبردی سخت و طولانی، مانند نبرد ۱۹۸۵ -۱۹۸۴ ) بود که نمی‌بایست چنین می‌شد. این را به‌هیچ قیمتی نباید فراموش کرد.

منبع:
↘️http://refaghat.org/index.php/theoretical/history/241-miners-strike-1984
مترجم: پویان فرد و محسن لاهوتی

#نافرمانی_مدنی #مبارزات_کارگری #تاریخ #مبارزات_بدون_خشونت #بازی_سیاست #اعتصاب_سراسری


https://www.instagram.com/p/BdfkBmKAei8/?taken-by=ba.man.motalee.kon


اعتصاب معدنچیان انگلیس ( ۱۹۸۴-۱۹۸۵ )
UK miners strike of 1984–1985

قسمت دوم

👷🏽✌🏼👷🏽‍♀️ @Ba_Man_Motalee_Kon

در این بخش به #نقش_زنان و جنبش دگرباشان جنسی(رنگین کمانی‌ها) در تداوم و پیروزی اعتصاب معدنچیان و تاثیرات اجتماعی آن خواهیم پرداخت.

🔼 همسران، مادران و دختران معدن‌چیان نقش بسیار مهمی در طول اعتصاب بازی ‌کردند؛ و در بیش‌تر مواقع، وظایف جمع‌آوری کمک‌های مالی و هم‌چنین نیروی انسانی در آشپزخانه را به‌عهده داشتند که به‌شدت برای اجتماعات اعتصابیون گرسنه مورد نیاز بود. آن‌ها هم‌چنین مقادیر بسیار زیادی آثار ادبی تولید کردند که در مقابل حملات مطبوعات ملی، اغلبْ طبیعتی دفاعی داشت.

اولین گروه از این نوع «زنان بارنسلی (Barnsley) برعلیه تعطیلی معادن ذغال سنگ» (Barnsley Woman Against Pit Closures) بود؛ گروهای محلی دیگری از زنانِ «برعلیه تعطیلی معادن ذغال سنگ» به‌سرعت تشکیل شدند و خیلی سریع باهم ارتباط برقرار کردند و به‌عنوان سازمانی در سطح ملیْ ‌انجام کارهای مربوط به‌هم‌بستگی را به‌عهده گرفتند.
مادلین باترفیلد (Madeline Butterfield) زنی که از فعالین تشکلِ «برعلیه تعطیلی معادن ذغال سنگ» بود، در کتابش به‌نام «افکار اعتصاب» که بعد از اعتصاب منتشر شد، می‌نویسد:
«اعتصاب فرصتی برای همگان بود تا استعدادها و توانایی‌های خود را کشف کرده و این استعدادها و توانایی‌ها را در عمل به‌کار بگیرند».

🔼 یکی از موضوعات چشمگیر این اعتصاب ها، پیوستن سایر گروهای به حاشیه رانده شده برای کمک به معدنچیان بود. حرکتی موسوم به LGSM به معنی گی‌ها و لزبین‌های حامی معدنچیان، برای معدنچیان کمک‌های مالی جمع آوری می‌کردند. اتفاق تاریخی که در سال ۲۰۱۴، فیلمی بر اساس آن به نام Pride بر روی پرده‌ی سینما رفت.

منابع:
↘️refaghat.org/index.php/theoretical/history/241-miners -strike-1984
مترجم: پویان فرد و محسن لاهوتی
↘️lesbians and gays support the miners. org
.
همچنین بیشتر بخوانید در⬇️⬇️

↘️publishistory.wordpress.com /2013/07/22/community-politics-and-gender-womens-involvement-in-the-south-wales-coalfield-during-the-1984-85-miners-strike/


#نافرمانی_مدنی #مبارزات_کارگری #تاریخ #مبارزات_بدون_خشونت #بازی_سیاست #اعتصاب_سراسری
#جنسیت

https://www.instagram.com/p/BdffHOqg491/?taken-by=ba.man.motalee.kon


اعتصاب معدنچیان انگلیس ( ۱۹۸۴-۱۹۸۵ )
UK miners strike of 1984–1985

قسمت اول

👷🏽✌🏼👷🏽‍♀️ @Ba_Man_Motalee_Kon


🔼 #اعتصاب_معدنچیان انگلیس در تاریخ طبقه‌ی کارگر انگلیس همواره به‌عنوان یک نقطه‌‌ی عطف بسیار مهم به‌یاد خواهد ماند:
یک نقطه‌‌ی عطف تاریخی بین سازمان‌های اتحادیه‌ای طبقه‌ی #کارگر و دولت (به‌عنوان نماینده‌ی اقلیت ممتاز) در پایان قرن بیستم.

🔼 حوادث سال ۱۹۸۴ نقطه‌ی اوج سال‌ها مبارزه‌ی #کارگران_معدن برای افزایش دستمزد و بهبود شرایط کار بود؛ مبارزه‌ای که در سال‌های بلافاصله قبل از اعتصاب بزرگ در سال ۱۹۸۴ برای جلوگیری از ترفندهایی انجام می‌شد که می‌خواست معادن ذغال را پیش از موعد مقرر تعطیل کند.

🔼 نقطه‌ی اوج این مبارزات سال ۱۹۸۱ بود؛ یعنی همان سالی‌که دولت تاچر تازه مستقر شده بود.
تهدید به‌اعتصاب در آن سال باعث شد تا دولت تاچر در مقابل خواست معدن‌چیان عقب‌نشینی کند؛
و معدن‌چیان یورکشایر نیز قطع‌نامه‌ای را به‌این مضمون تصویب ‌کردند که اگر معادن ذغال‌ سنگ به‌دلایلی غیراز فرسودگی و یا مشکلات مربوط به‌زمین‌شناسی تعطیل شود، آن‌ها اقدام به‌‌اعتصاب خواهند کرد.

🔼 در اوایل ۱۹۸۴ دولتْ توافق ناشی از اعتصاب سال ۱۹۷۴ با معدن‌چیان را منسوخ اعلام کرد و درصدد بستن ۲۰ معدن برآمد که غیراقتصادی مطرح شده بودند.
۲۰ هزار نفر بی‌کار شدند. در اوایل مارس بسیاری از کارگران در مناطق آسیب دیده دست به‌اعتصاب زدند.

🔼 هرچند که نقش رسمی پلیس به‌هنگام اعتصاب «استفاده از تاکتیک‌های ضدشورش بود تا از قانون در برابر #خشونت ناشی از #اعتصاب حمایت کند»؛ اما آن‌ها اغلب برعلیه معدن‌چیانی که در اعتصاب بودند، از باتوم‌ استفاده می‌کردند.
بسیاری بر این باورند که همین باتوم ها موجب مرگ دیوید جونز David Jones و جو ‌گیرین JoeGreen گردیدند که در اعتصاب به‌سر می‌بردند. سه کودک نیز در طول اعتصاب به‌دلیل دزدی ذغال سنگ در زمستان کشته شدند.

🔼 یکی از مهمترین رویدادهای محوری در تاریخ صنعت بریتانیا، درگیری نیروهای پلیس با اعتصاب کنندگان در ۱۸ ژوئن ۱۹۸۴ به نام The Battle of Orgreave بود.


🔼 معدن‌چیان هم‌چنین به‌طور جدی براین باورند که عناصر ارتشی نیز در مقابل صفوف اعتصابیون حضور داشتند؛ فیلم‌هایی از «مأموران پلیس» با بالاپوش‌های کوتاه موجود است که شماره‌ی شناسایی افراد از روی یقه‌ آن‌ها پاک شده است.

🔼 معدن‌چیان در طول اعتصاب در رابطه با افکار عمومی کشور به‌شدت منزوی بودند؛ این درحالی است ‌که بسیاری از مناطق شمال انگلیس و ویلز از حامیان اعتصاب بودند.
مطبوعات سرمایه‌داری هیستریِ وسیعی برعلیه معدنچیان به‌راه انداختند. از میان نشریات به‌‌ویژه The Sun و Daily Mail بودند که در طول اعتصاب کمپین کثیفی به‌راه انداخته بودند.
از طرف دیگر، ایجاد هراس و تشویش اذهان عمومی از سوی دولت تاچر باعث شد تا بسیاری از مردم در جنوب انگلستان (به‌غیر از کِنت Kent) با سوء‌ظن به‌اعتصاب نگاه کنند و منافع خود را در تضاد با آن ببینند.


پ.ن:
گاهی نباید کوتاه آمد،
حتی اگر تاوان آن سنگین و طولانی مدت باشد. اما رو آوردن به خشونت هم کار درستی نیست. خوب است تا با بالا بردن آگاهی، از تکرار اشتباهات گذشته بپرهیزیم و از تجربیات سایر ملت ها درس بگیریم. هیچ سلاحی از آگاهی قوی‌تر نیست.

منابع:
↘️refaghat.org/index.php/theoretical/history/241-miners-strike-1984
مترجم: پویان فرد و محسن لاهوتی

#نافرمانی_مدنی #مبارزات_کارگری #تاریخ #نه_به_خشونت #بازی_سیاست #اعتصاب_سراسری


https://www.instagram.com/p/BdfcSPegbJw/?taken-by=ba.man.motalee.kon


👷🏽✌🏼👷🏽‍♀️ @Ba_Man_Motalee_Kon
تا ساعاتی دیگر
درباره‌ی #اعتصاب_معدنچیان انگلیس بین سال‌های ۱۹۸۴ تا ۱۹۸۵ مطلب خواهم گذاشت.
UK miners strike of 1984–1985

↙️↙️مقدمه:
دوستان هدف از این پست، آشنایی با #تاریخ کشور #انگلستان نیست. از این رو متن کامل این یادداشت را در منابع ذکر شده می‌توانید بخوانید. البته بخش‌هایی نیز از ویکیپدیا انگلیسی زبان برای بهتر مفهوم شدن به متن اضافه شده است.

هدف، معرفی و آشنایی با یک #اعتصاب است که یک سال به طول انجامید. وضعیت قشر کارگران معدن همچنان رضایت بخش نیست و تاوان سنگینی برای اعتصاب‌ها پرداخته شد.
اما اگر این اقدام صورت نمی‌گرفت قطعا زندگی افراد بیشتری در معرض نابودی قرار می‌گرفت. اعتصابی که در طول یک سال، مردم معترض نه تنها از سوی دولت و رسانه‌ها نادیده گرفته شدند، بلکه آن‌ها با رواج دادن شایعه و دروغ علیه معدنچی‌ها، باعث ایجاد ترس در دل شهروندان این کشور شدند که در نتیجه در این مدت معدنچیان بیشتر به انزوا کشیده شدند.

این سری مطالب جهت سهولت در خواند، در غالب سه پست ارائه خواهد شد.

گاهی نباید کوتاه آمد،
حتی اگر تاوان آن سنگین و طولانی مدت باشد. اما رو آوردن به خشونت هم کار درستی نیست.

لطفا این مطالب را بخوانید و برای دوستانتان بفرستید چرا که در این روزهای حساس خوب است تا با بالا بردن آگاهی، از تکرار اشتباهات گذشته بپرهیزیم و از تجربیات مثبتشان سایر ملت‌ها درس بگیریم.
هیچ سلاحی از آگاهی قوی‌تر نیست.

#بازی_سیاست #نافرمانی_مدنی

با ما باشید.

https://www.instagram.com/p/BdfZYr1ABRy/?taken-by=ba.man.motalee.kon


Репост из: مطالعه روزمره ی من
⚖ وقتی بی عدالتی قانون می شود،
مخالفت وظیفه است.
✊🏻✊🏼✊🏽✊🏾✊🏿

#آزاداندیشی #فرهنگسازی #نافرمانی_مدنی

@Ba_Man_Motalee_Kon


از شما عزیزان خواهش می‌کنم که مطالب چنل را به ویژه مطالب هشتگ‌های #بازی_سیاست #تاریخ و #نه_به_خشونت را بخوانید و برای دوستانتان بفرستید.

این چنل، هرگز به دنبال ممبر نبوده و از این رو به دنبال تبلیغات نیست. اما موضوع مهم این است که در این روزهای حساس خوب است تا با بالا بردن آگاهی، از تکرار اشتباهات گذشته بپرهیزیم.
هیچ سلاحی از آگاهی قوی‌تر نیست.


Репост из: Shahin Najafi


انقلاب‌ها تمایلی ندارند بدون خون و خونریزی باشند
ولی هر کس باید برای تغییرِ بدون خشونت و تغییرِ همراه با مسالمت تلاش کند.
خشونت نه برای دولت‌ها
و نه برای حرکت‌های اعتراضی به هیچ وجه راه درستی نیست.

#واتسلاو_هاول


#نه_به_خشونت
@Ba_Man_Motalee_Kon


چه فرقی می‌کند
که مرگ و بی‌خانمانی و بی‌سرپرستی
ریشه در حکومت‌های استبدادی داشته باشد
یا
با نام مقدس آزادی و دموکراسی ایجاد گردد؟

#ماهاتما_گاندی


#نه_به_خشونت
@Ba_Man_Motalee_Kon


🔔به خشونت و فاشیسم نه بگوییم.

🔔برای دوستانتون و کسایی که می‌خوان کاری کنن بفرستین.

🔔اموال عمومی را تخریب نکنید.

شنیدنش واجبه....خواهش می‌کنم جدی بگیرید


Репост из: Shahin Najafi


Репост из: بشکن Beshkan
فوری - ما همراه شما هستيم
t.me/beshkan/1056

تواناتك : اگر فيلترينگ شديدتر شد و شما در دسترسي به منابع فيلترشده با مشكل رو به رو شديد، ما همراه شما هستيم.

آدرس برخی فیلترشکن‌های مهم در کانال بشکن

آخرین نسخه هات اسپات برای ویندوز
https://t.me/beshkan/1054
برای اندروید
https://t.me/beshkan/1053

اخرین نسخه سایفون برای ویندوز
https://t.me/beshkan/1049
برای اندروید
https://t.me/beshkan/1047

اخرین نسخه تور برای ویندوز
https://t.me/beshkan/1043

اخرین نسخه تونل بر برای ویندوز
https://t.me/beshkan/1040
برای اندروید
https://t.me/beshkan/1039

اخرین نسخه لنترن برای اندروید
https://t.me/beshkan/1031
برای ویندوز
https://t.me/beshkan/1033

فیلترشکن برای IOS
https://t.me/beshkan/1067
فیلترشکن برای IOS
https://t.me/beshkan/1038
فیلترشکن سایفون برای IOS
https://t.me/beshkan/986

آموزش نصب فیلترشکن تور در ویندوز
https://t.me/tavaanatech/6769
آموزش نصب فیلترشکن تور در اندروید
https://t.me/tavaanatech/6507

همراهان عزیز با توجه به اعتراض مرم در شهرهای مختلف ممکن است که با فیلترینگ گسترده روبرو شویم، به بشکن ایمیل بزنید، ما براي شما فیلترشکن‌هاي رایگان ارسال می‌كنيم:
beshkan@tavaana.org

با عضویت در خبرنامه بشکن، كليه به روزرساني‌هاي فيلترشكن‌ها را به همراه نسخه جديد آنها براي شما ارسال مي‌كنيم:

http://goo.gl/A7DbzA

بشکن در تلگرام:
https://telegram.me/beshkan

سوالات فنی خود در زمینه فیلترشکن ها و نیز امنیت، از طریق ایمیل tech@tavaana.org از کارشناسان تواناتک بپرسید.

سری هم به تلگرام‌های ما بزنید:
توانا
@Tavaana_TavaanaTech
کتاب و کلاس توانا
@tavaana
تواناتک
@tavaanatech
بشکن
@beshkan

Показано 20 последних публикаций.

158

подписчиков
Статистика канала