رشحات قلم (هما داودی)


Channel's geo and language: not specified, not specified
Category: not specified


شطحات و رشحات قلم - دکتر هما داودی
کانالی با مباحث تخصصی توسعه کانون های وکلا
آینده پژوهی و مطالعات راهبردی
گردش آزاد اطلاعات
و یادداشت های حقوقی
homa_nam@yahoo.com
@rashhe123

Related channels

Channel's geo and language
not specified, not specified
Category
not specified
Statistics
Posts filter




Forward from: هفته نامه صوراسرافیل
💠#یکصد و پنجمين شماره هفته نامه #صوراسرافیل منتشرشد

https://t.me/soreisrafil


Forward from: @AxNegarBot
✨🍃🍂🌺🍃🍂🌺🍃🍂🌺
🍃🍂🌺🍃🍂🌺
🍂🌺
🌺
فرصتی که از دست رفت

دکتر هما داودی
هفته نامه صوراسرافیل - شماره ۱۰۵
_____________________

⭕️ یکی از دستورهای مهم همایش اهواز ، اصلاح اساسنامه اسکودا بود . از سال گذشته اصلاح اساسنامه اسکودا به دو جهت در دستور کار قرار گرفت .

🔸 اول - به منظور ایجاد معاونت پارلمانی در اتحادیه . توجیه این پیشنهاد این بود که با توجه به موارد متعددی که نهاد وکالت بواسطه وضع قانون دچار آسیب های جدی شده بود و بعضا" این وضعیت ها ناشی از رصد نشدن به موقع فرآیند قانونگذاری بوده است ، ضرورت طراحی ساز و کاری برای ترمیم این نقیصه احساس می شد . لذا پیشنهاد ایجاد « معاونت پارلمانی » به گونه ای که دارای وظیفه تعریف شده بوده و در برابر کانون ها و اتحادیه « پاسخگو باشد » ، احساس می شد . کار این معاونت رصد کردن قوانین و طرح ها و لوایحی است که به گونه ای با منافع یا مصالح وکلا یا کانون ها برخورد خواهد داشت . بعلاوه تنظیم پیش نویس لوایح و یا مقررات وکالتی و نیز ارتباط با مراجع قانونگذاری از دیگر وظایف این معاونت بود .

🔸مواردی مانند ماده ۶۲ قانون برنامه پنجم توسعه که مبنا و جواز ثبت موسسات حقوقی قرارگرفت و نه تنها « نظام وکالت » را مخدوش ساخته است بلکه یکی از دلایل مهم بیکاری وکلای جوان ، جذب کارهای وکالتی توسط این موسسات است و یا بند چ ماده ۸۸ برنامه ششم توسعه و یا ......

🔸دوم – بر اساس پیشنهاد اول و با توجه به تفاوت در مفهوم «نیابت » و « معاونت » و کارکردهای این دو، پیشنهاد تبدیل سمت نایب رئیس به معاون نیز مطرح و در دستور کار قرار گرفت .

🔸بنابر تصویب شورای اجرایی در ۲۸ بهمن ماه ۹۵ کارگروهی تشکیل شد تا برای همایش اردیبهشت ماه ۹۶ در تهران پیش نویس اصلاحات را تهیه کند . پیش نویس اولیه در فروردین ۹۶ تقدیم اتحادیه شد اما همایش تهران تا مرداد ماه به تعویق افتاد . تاکید بر این بود که اگر این اصلاحات در همایش تهران پذیرفته شود ، ثبت نام برای انتخابات هیات رئیسه اسکودا در مهرماه ، بر اساس سمت های جدید صورت پذیرد نه بر اساس ساختار قدیمی و با تشکیل معاونت های مختلفِ پارلمانی ، اجرایی و آموزشی در اسکودا ، تقسیم کار بر اساس اساسنامه و آیین کار صورت گیرد . در حالی که مطابق اساسنامه یا آیین کار فعلی ، هیچ تقسیم کاری در این متون پیش بینی نشده است و تنها مقرر شده در صورت غیبت رئیس اتحادیه یا ارجاع از سوی ایشان ، نایب رئیس مجاز به اقدام خواهد بود .

🔸همایش تهران متاسفانه تنها « ضرورت اصلاح اساسنامه » را تصویب کرد و بر این باور بود که باید ابتدا ضرورت اصلاح در مجمع عمومی تصویب شود و سپس در مجمع عمومی بعدی ، اصلاحات در دستور کار قرار گیرد . این در حالی است که هیچ یک از مواد اساسنامه ، تصویب ابتداییِ ضرورت اصلاح را پیش بینی نکرده است .

🔸 همایش تهران بیش از این تصمیمی نگرفت و نتیجتا" موضوع به همایش اهواز موکول شد . کارگروه ترمیم شد و دو نفر دیگر از همکاران به عنوان عضو و یک نفر بعنوان مشاور به کارگروه اضافه شدند .
باردیگر با تشکیل جلسات متعدد ، اصلاحات در کارگروه مورد بررسی قرار گرفت و متن نهایی به کانون های محترم ارسال شد .

🔸متاسفانه در همایش اهواز مخالفت هایی با اصل اصلاح اساسنامه صورت گرفت و برخی از اعضاء محترم مجمع عمومی ، معتقد به نقض مصوبه همایش تهران بوده و در مخالفت با اصل اصلاح اساسنامه صحبت کردند و پیشنهاد خارج شدن اصلاحات از دستور را داشتند و برخی دیگر معتقد بودند که بهتر است این مسئله در دستور کار همایش بعدی قرارگیرد .

🔸از آنجا که مصوبه تهران باید اجرا می شد و موجبی برای نقض آن وجود نداشت ، بررسی موارد پیشنهادی آغاز شد . استدلال مخالفین این بود که نیاز به ایجاد پست جدید در اتحادیه نیست ویا اینکه مگر ما ادراه دولتی هستیم که معاونت پارلمانی داشته باشیم و یا این استدلال که کار معاون پارلمانی را نواب رئیس می توانند انجام دهند و رئیس اسکودا می تواند موضوع را به یکی از نواب رئیس ارجاع دهد . عده ای هم معتقد بودند که این کار باید بعهده کمیسیون حقوقی کانون ها و اتحادیه قرار گیرد و چنین شد که متاسفانه جز چند مورد جزئی و غیر موثر ، بقیه موارد رأی نیاورد . این درحالی است که همه مدیران به نارسایی های وضع موجود ، واقف هستند .

⭕️ بهرحال فرصتی دیگر برای چابک سازی اتحادیه و داشتن ساختاری منسجم که بتواند خود را با مقتضیات روز و تحولات تقنینی کشور سازگار نماید و مانند یک دیده بان هشیار، تحولات قانونی مرتبط را رصد نماید ، از دست رفت و بازهم قوانینی تصویب می شود که منافع و مصالح عالیه وکلا و کانون ها ، آماج آسیب های ناشی از آن خواهد بود .


telegram.me/Rashhe


Forward from: @attachbot
✨🍃🍂🌺🍃🍂🌺🍃🍂🌺
🍃🍂🌺🍃🍂🌺
🍂🌺
🌺
کلید توسعه و پیشرفت اسکودا

دکتر هما داودی
________________

⭕️ بیست و نهمین همایش اسکودا نیز برگزار شد . اگرچه برای دور جدید داوطلب هیچ سمتی در اتحادیه نشدم ، اما لازم میدانم و امیدوارم بتوانم به زودی گزارش عملکرد و کارنامۀ کارهای اندک دوساله خود را خدمت همکاران عزیز تقدیم نمایم . نیک میدانم ران موری است به پیشگاه سلیمانی وکلای عزیز .

🔸 یکی از این موارد ، آخرین اتفاقی است که سرانجام حضورم در اتحادیه را مبارک گرداند و در این یادداشت به آن می پردازم .

🔸از سال 93 پیگیر اجرای انتخابات « آنلاین » در کانون های وکلا بودم و از آنجا که گذر از شیوه های سنتی و پرهزینه رأی گیری به شکل کاغذی و دستی ، نیاز به اصلاح آیین نامه لایحه استقلال داشت ، پیشنهاد الحاق یک تبصره را به ماده .........


ادامه یادداشت در فایل پیوست ملاحظه فرمایید 👇👇👇



telegram.me/Rashhe


Forward from: @AxNegarBot

‍ 🌺🍃 چرا در ارکان کانون وکلای دادگستری ایران کمیسیون بانوان وجود ندارد؟

به قلم جناب وکیل پیمان زمانی
________________________

پیمان زمانی وکیل دادگستری

"قسمت اول"
در آگوست 1987 کمیسیون بانوان وکیل در کانون وکلای آمریکا برای ارزیابی وضعیت زنان در حرفه ی وکالت و شناسایی موانع پیشرفت آنها و ارائه ی راه حل های علمی در راستای گذر از موانع پیش روی آنها ایجاد گردید.

در سال 1988 این کمیسیون ، طی گزارشی ، انواع موانع تبعیض آمیز در حرفه ی وکالت جهت عدم پیشرفت بانوان وکیل را شناسایی و ارائه نمود .

تمام تلاش ها از سال1988جهت بازنگری در نگرش ها و ساختارها و تفکرات منفعل برای بهبود و تضمین حقوق حرفه ی بانوان وکیل شروع گردید .
امروزه این کمیسیون علاوه بر ایجاد کمیته های مختلف جهت مبارزه با تبعیض جنسیتی در اهداف ملی ، ایالتی، محلی ، بین المللی و چند فرهنگی برای وکلای زن women attorneys فعالیت مستمری می نماید.
دفاع از حقوق زنان جامعه که مورد خشونت قرار می گیرند ، مبارزه با قوانین که حقوق زنان را محدود می نمایند از اهداف مهم دیگر این کمیسیون ها می باشد.
در سایر کانون های دنیا نیز وضع مشابه وجود دارد ، حتی کانون وکلای دادگستری افغانستان .....

در کانون های وکلای دادگستری ترکیه نیز کمیسیون بانوان در راستای حمایت از زنان وکیل در دو بخش مرکزی و کمیسیون فعالیت می نماید.
از جمله اهداف این مراکز و کمیسیون ها ، حمایت از بانوان وکیل و همچنین حقوق زنان جامعه می باشد .
ایجاد فرصت های شغلی ، مبارزه با تبعیض جنسیتی، حمایت از زنان وکیل و....
ایجاد محل نگهداری و مراقبت از نوزادان و کودکان بانوان وکیل در مجتمع قضایی جهت شرکت بدون استرس آنها در جلسات رسیدگی از اقدامات مهم این کمیسیون ها می باشد.

در این بین حمایت از حقوق زنان و کودکان جامعه که مورد خشونت قرار می گیرند .اسکان آنها در مراکز و ساختمانی که از سوی کانون های وکلا جهت حمایت از آنها تدارک دیده شده است...

مبارزه با قوانین تصویب شده یا در گذر تصویب ، که حقوق زنان را محدود و تضعیف می نماید و....
از اقدامات اساسی و مهم مراکز و کمیسیون های بانوان کانون وکلای دادگستری ترکیه می باشد .

به امید حمایت کانون وکلای ایران از بانوان وکیل و زنان جامعه .....
البته اگر منافع فردی یا گروهی اجازه ی این کار را به آنها بدهد...

این سخن پایان ندارد ای جواد
ختم کن والله اعلم بالرشاد
مثنوی مولانا

http://peymanlaw.blogfa.com/


International Association of Women Judges
Women's Competition Network African
Women Lawyers Association
Association of Uganda Women
Lawyers- Fidaall India Federation of Women Lawyers
Association of Women Lawyers
( Selangor and Federal Territory, Malaysia)
Canadian Bar Associatoin , Women Lawyers Forum Australian Women Lawyers
Law Institute of Victoria-Victorian Women Lawyers
National Women's Justice Coalition Incorporated

رشحات قلم
@Rashhe


Forward from: @AxNegarBot
✨🍃🍂🌺🍃🍂🌺🍃🍂🌺
🍃🍂🌺🍃🍂🌺
🍂🌺
🌺
گامی بلند برای تحول
_____________________

⭕️ انتخابات اتحادیه سراسری کانون های وکلا برگزار شد .

🔸 اولا" - این انتخابات به صورت " الکترونیک " و در نهایت آرامش و با همکاری و نظم مثال زدنی اعضاء مجمع عمومی برگزار شد و ابتدا با اجرای آزمایشی انتخاب هیات رئیسه اجلاس ، به همه ابهامات پایان داده و سپس مجمع عمومی وارد اجرای انتخابات اصلی شد .

🔸این انتخابات نشان از درک صحیح اعضاء مجمع عمومی و تحول خواهی آنان و پذیرش شیوه های مدرن در مدیریت اتحادیه بود که جای قدردانی دارد .
امید است زین پس گام های بلند تری تا رسیدن به ساختارها، رویکردها و شیوه های نوین از جمله " انتخابات آنلاین " برداریم .

🔸ثانیا"- از شب گذشته شور و شوق رقابت بین کاندیداهای هیات رئیسه و هواداران آنها ، فضای زیبایی سرشار از تحرّک و نشاط و سرزندگی را پدید آورده بود و همه تا پاسی از شب ، به گفتگو و بحث و تبادل نظر پیرامون آینده اسکودا مشغول بودند .

🔸 سرانجام آنچه امروز به بار نشست ، بخت جناب وکیل استاد فرزانه آقای دکتر مرتضی شهبازی نیا برای ریاست اسکودا و نیز آقایان جناب وکیل دکتر علی پزشکی و جناب وکیل دکتر رضایی آهنگران برای نیابت بود و همکاران ارجمند جناب آقای سالمی پاریزی و جناب وکیل مهدی کریمی نیز ردای بازرسی اتحادیه را بر تن کردند .

🔸برای ایشان آرزوی سربلندی و سرانجامی نیکو و کارنامه ای روشن دارم و صمیمانه ترین تبریکات خود را تقدیم شان داشته و امیدوارم منشاء خیر و خدمات شایسته برای جامعه وکالت باشند .

هما داودی


telegram.me/Rashhe


Forward from: @attachbot
امروز شنیدیم ظاهراً اجرای انتخابات اسکودا در اهواز به صورت الکترونیک برگزار خواهد شد موضوعی که حکایت از تحول خواهی اعضاء شورای اجرایی اتحادیه و گذر آنها از قرن نوزدهم به قرن بیست و یکم دارد. تحولی که می تواند الگوی خوب برای کانون های کشور همسایه نیز به شمار آید.
E-voting, or electronic voting
" انتخابات الکترونیکی" فرایند جمع آوری و ارزیابی رای با دستگاه های الکترونیکی است که آن را تبدیل به یکی از ابزارهای مهم انتخابات دموکراتیک نموده است .
از سال 1996 دستگاه ها و ماشین هایی Electronic voting machines که وظیفه ی اخذ آرا ، شمارش و تجمیع آرا را بر عهده داشتند شروع به فعالیت نمودند تا مردم به جای عادت به استفاده از مهر یا خودکار به عنوان بله ؛ جهت حرکت به سمت دهکده جهانی از تکنولوژی انگشتان خود استفاده نمایند .
با گذر زمان با توجه به محاسن انتخابات الکترونیک نسبت به سایر سیستم ها ، نهاد های صنفی خصوصا در آمریکا جهت گسترش استفاده از فناوری این سیستم تلاش های فزاینده ای را انجام داده اند .
می توان به جرات گفت : استفاده از " black box " در انتخابات الکترونیکی آن را به مطمئن ترین روش جهت جلوگیری از فساد در انتخابات تبدیل نموده است.
و در این بین به اعتقاد David Bismark مطمئن ترین روش جهت استفاده ی معلولان از حق دموکراتیک خود در انتخاب .....
همچنین کاهش هزینه ی توزیع رای و رای گیری و جمع آوری و شمارش نتایج آرا ، دقت و افزایش سرعت اعلام نتایج انتخابات و نمایش لحظه به لحظه رای گیری از طریق فن آوری های انتخابات الکترونیکی عدم محدودیتی استفاده از آن به دلیل شرایط نامساعد هوا و شرایط حمل و نقل و افزایش میزان مشارکت رای دهندگان ، از مزایای مهم دیگر استفاده از انتخابات الکترونیکی است...
امیدوارم ، اعضاء محترم شورای اجرایی اتحادیه بیش از پیش از این گام های مهم و علمی در راستای تعالی صنف وکالت بردارند و به این نتیجه برسند که همه آینده و ‌قدرت کانون به پیشرفت آن در عرصه تکنولوژی خواهد بود.

پیمان زمانی
(وکیل پایه یک دادگستری)


Online Voting System: Failsafe Voting Technology
Managed and Self-managed Electronic Voting Services
Trusted high security Online Voting Software


✨🍃🍂🌺🍃🍂🌺🍃🍂🌺
🍃🍂🌺🍃🍂🌺
🍂🌺
🌺
۵ دی ماه سالروز زلزله بم

_________________
_

⭕️ یاد همه درگذشتگان زلزله های این سرزمین ، از بوئین زهرا ،رودبار و بم و کرمانشاه و .... گرامی باد .

🔸گفته میشود گسل اشتهارد بسیار سهمگین است و ۸۰۰ سال پیش هم ، خطرآفرینی کرده بود .
این هیولای خفته هنوز موجب نگرانی است .

🔸 آیا ۸ قرن برای توسعه معماری و طراحی سازه های مقاوم ، کافی نبوده است ؟؟ در حالی که بنا به وعده قرآن ، خداوند زمین و آسمان را مسخّر انسان کرده است ، چرا هنوز راهی برای غلبه بر قهر زمین نیافته ایم ؟

🔸 امید که زین پس چنین کنیم ....




telegram.me/Rashhe


Forward from: @attachbot
▫️زلزله ۵ دی ماه ۸۲ بزرگترین سرمایه بم یعنی مردم مهربانش را عزادار کرد و به یغما برد و حالا که دوباره تقویم ۵ دی ماه را نشان می‌دهد، زمزمه گلپونه‌های وحشی بسطامی با آوای حزینش در گوش و جان مردم کرمان می‌نشیند که چه غم‌انگیز می‌خواند "گلپونه‌های وحشی دشت امیدم وقت سحر شد..."
سحرگاهان یک جمعه سرد دی ماه، زمین لرزید و لغزید قطره اشکی بر زمین... فاجعه‌ای رخ داد و خانواده‌های زیادی را داغدار کرد، سکوتی بزرگ و بغضی بزرگتر بهشت ‌زهرای بم را در برگرفت. فاجعه‌ای که هنوز هم یادآوری آن به اندازه روز حادثه غم‌انگیز است.

▫️به یاد تمامی درگذشتگان زلزله‌ بم و زلزله‌های اخیر، فاتحه‌ای را نثار روحشان کنیم.

#بم
#بم‌ترین_صدای_داغ‌دیده
#بزرگ_مرد_اصیل_بم

✨روابط عمومی کانون وکلای دادگستری کرمان
┏━━━━💠💠💠━━━━┓ 
   @kerman_bar_association
┗━━━━💠💠💠━━━━┛


✨🍃🍂🌺🍃🍂🌺🍃🍂🌺
🍃🍂🌺🍃🍂🌺
🍂🌺
🌺
آشنایی با شیوه های مدیریت نوین لازمه پیشرفت اسکودا

دکترهما داودی
__________________
_

⭕️ قبلا" در مورد « سه گانه های توسعه » در کانون های وکلا مطالبی نوشته بودم . اینک که در آستانه انتخابات اسکودا هستیم ، بهترین فرصت برای یادآوری آن است .

🔸 یکی از لوازم توسعه که شاید از مهم ترین آن باشد داشتن مدیرانی است که « توسعه اندیش » باشند و شجاعت به کارگیری روش های نوین مدیریتی را داشته باشند . مدیرانی که از ترک روش های سنتی هراس دارند و به آن خو گرفته اند هرگز تحول را تجربه نکرده و اجازه نخواهند داد که مجموعه تحت مدیریت ایشان نیز متحول شود .

🔸 برای داشتن مدیریت نوین اولا" باید دانش کافی داشت و با مدیریت مدرن و ابزار و لوازم آن آشنا بود . ثانیا" باید شجاعت و ریسک پذیری داشت . البته این به معنای اقدامات بی مطالعه و نسنجیده نیست بلکه دقیقا" به معنای این است که بتوان با تکیه بر دانش و فن آوری روز ، از روشهای نوین بهره گرفت و سیستم را از کهنگی و کسالت خارج کرد .

🔸یکی از شیوه های نوین مدیریت ، استفاده از فن آوری ارتباطات و مجهز کردن سیستم به ابزارهای نوین ارتباطی است . گاهی ممکن است این امر نیازمند تغییر و اصلاح قوانین باشد . در چنین صورتی مدیران باید برای دستیابی به این منظور نیز تلاش کنند . بعنوان مثال در قوانین مربوط به وکالت ، مقررات کهنه و دست و پاگیری وجود دارد که واقعا" نخ نما شده است . ماده ۳ آیین نامه لایحه قانونی استقلال مقرر می دارد که زمان تشکیل هیات عمومی ( برای انتخابات هیات مدیره کانون ) باید بوسیله پست سفارشی به اطلاع وکلا برسد . در شرایط کنونی و با توجه به کثرت وکلا و هزینه های سنگین این کار از یک سو و نیز پیشرفت سرسام آور وسایل ارتباطی مانند سایت وکانال تلگرامی و ... فضای مجازی ، از سوی دیگر ملاحظه خواهیم کرد که این شیوه چقدر نخ نما و کهنه و غیرمعقول شده است .

🔸مهم تر از اینها جایی است که بدون نیاز به اصلاح قوانین بتوانیم شیوه های جدید را اجرا و پیاده نماییم . در اینجا نیاز به مدیران جسور و شجاعی داریم که ضرورت ایجاد تحول در این شیوه ها را باور داشته باشند.

🔸 اجرای انتخابات الکترونیکی یکی از این موارد است که نشان از فکر روشن و روزآمد مدیران دارد . هرچند آنچه واقعا" مصداق پیشرفت است « انتخابات آنلاین » است نه « انتخابات الکترونیک » . اما برای اولین قدم اجرای انتخابات الکترونیک می تواند مثبت ارزیابی شود . تصویب اجرای انتخابات اسکودا در اهواز به صورت الکترونیک ، توسط اعضاء محترم شورای اجرایی اتحادیه نشان از درایت ، آگاهی و تحول خواهی چنین مدیرانی است که امید است مقدمه ای باشد برای اجرای انتخابات آنلاین و اجرای سایر شیوه های نوین مدیریتی .


صوراسرافیل - شماره ۱۰۴


telegram.me/Rashhe


Forward from: @AxNegarBot
دوره آموزشی داوری پیشرفته با موضوع

" چالش های عملی قاضی و وکیل در دادگاه داوری "

۵شنبه ۳۰ آذر ماه

@Rashhe


🌺🍃 یادداشتی در مورد انتخابات الکترونیک
به قلم جناب وکیل آقای دکتر علی پزشکی
_______________________

در خصوص تصويب برگزارى انتخابات هيئت رئيسه اسكودا بصورت الكترونيك در جلسه مورخ ٩٦/٩/٢٣ شوراي اجرائى بيان نكاتى ضروريست:

١- قبل از تصميم گيري در خصوص برگزارى الكترونيك انتخابات هيئت رئيسه و بازرسان اسكودا، با مشاركت نمايندگان شوراى اجرايى، انتخابات الكترونيك شبيه سازى و برگزار شد كه نتايج مطلوب آن از جهت كوتاه شدن زمان و دقت در برگزاري مورد تائيد قاطبه نمايندگان حاضر در جلسه قرار گرفت.

٢- نكته قابل توجه در مورد انتخابات الكترونيك آن است كه همزمان با رأى گيرى الكترونيك كه با احراز هويت انتخاب كنندگان از طريق كد ملي بعمل مي آيد پرينت آراى داده شده نيز توسط پرينتر در اختيار رأي دهنده قرار مي گيرد تا وي با انطباق دادن آن با رأي الكترونيك، آنرا به داخل صندوق تعبيه شده در محل بريزد. بديهي است در صورت ترديد در صحت انتخابات الكترونيك اين برگه ها قابل شمارش و قابل انطباق با نتيجه نهائي آرا الكترونيك مي باشد. بنابراين راه براي تغيير يا مهندسى آرا برخلاف مطالبي كه از سوي برخى از همكاران در فضاى مجازى منتشر شده غير ممكن است.

٣- در مذاكرات شوراي اجرائى قبل از رأي گيرى، بنده با اين استدلال كه "چون بار اول است كه مي خواهيم انتخابات الكترونيك برگزار كنيم صواب آن است كه براى امر مهمي چون انتخابات هيئت رئيسه و بازرسان اسكودا تجربه نشود"، پيشنهاد دادم كه انتخاب هيئت رئيسه مجمع عمومى از اين طريق و انتخابات هيئت رئيسه و بازرسان اسكودا به شيوه سنتى برگزار شود كه اين پيشنهاد مورد تصويب قرار نگرفت و نهايتا مقرر شد كه هم انتخابات هيئت رئيسه مجمع عمومي و هم هيئت رئيسه و بازرسان اسكودا بصورت الكترونيك برگزار شود.

٤- با توجه به اينكه انتخاب هيئت رئيسه مجمع عمومي قبل از انتخاب هيئت رئيسه و بازرسان اسكودا برگزار مي شود تصور مي كنم اگر انتخابات اول با مشكلي مواجه بود با تصميم مجمع عمومي مي توان انتخابات دوم را به شكل سنتى برگزار نمود بويژه آنكه مقرر شده تا برگه هاى رأى گيرى سنتي هم در محل آماده باشد تا در صورت بروز مشكل در برگزارى انتخاباتِ الكترونيك از آنها استفاده شده و انتخابات بصورت سنتى برگزار شود.

در مجموع اينجانب به موفقيت و رضايتمندى عمومي از برگزارى هر دو انتخابات بصورت الكترونيك خوشبين هستم.


telegram.me/Rashhe


✨🍃🍂🌺🍃🍂🌺🍃🍂🌺
🍃🍂🌺🍃🍂🌺
🍂🌺
🌺
انتخابات الکترونیک – انتخابات آنلاین

دکتر هما داودی
__________________
_

⭕️دیروز آخرین جلسه شورای اجرایی در اتحادیه برگزار شد و قرار است در همایش اهواز انتخابات هیات رئیسه بعدی اسکودا برگزار شود . مدت سه سال است که پیگیر طرح انتخابات آنلاین در کانون بوده ام و به دلایلی تاکنون به سرانجام نرسیده است .

🔸اما بنا به پیشنهاد دبیر محترم کمیسیون انفورماتیک و تصویب کارگروه انفورماتیک موضوع برگزاری انتخابات آنلاین در اهواز در دستور کار شورای اجرایی قرار گرفت . درجلسه آبان ماه شورای اجرایی ، با وجود توضیحات مفصل در مورد این شیوه انتخابات ، نهایتا" مقرر شد که یک بار در حضور اعضاء محترم شورای اجرایی این کار به صورت آزمایشی اجرا شود . روز گذشته این کار با شرکت 30 نفر و با موفقیت برگزار شد و زمانی که برای رأی دادن هر فرد صرف شد حدود 40 ثانیه بود .

🔸 نکتۀ مهم این است که آنچه برگزار شد و قرار است برگزار شود « انتخابات الکترونیک » است نه « انتخابات آنلاین » . تفاوت این دو در این است که انتخابات الکترونیک ، دارای « ماهیت » سنتی و در واقع امر یک نوع انتخابات ماشینی است که به جای استفاده از دست ، از ابزار و ماشین برای این کار استفاده می شود و به هیچ سیستم اینترنتی متصل نیست . بنابراین شرکت کنندگان باید در محل حاضر باشند و پس از احراز هویت در سیستم که قبلا" مشخصات آنان تعریف خواهد شد ، رمز یک بار مصرف دریافت می کنند و بعد روی صفحه کامپیوتر کاندیدای مورد نظر خود را انتخاب می کنند و بلافاصله پس از زدن کلید تایید ، پرینت کاغذی رای خود را از دستگاه دریافت و ملاحظه می کنند و بعد از اینکه رای ممهور به مهر هیات نظارت شود آن را در صندوق می اندازند .

🔸انتخابات آنلاین آن است که به شبکه اینترنت متصل باشد و افراد بتوانند بدون ضرورت حضور در محل رای گیری ، رای دهند .

🔸 با این وجود ، از مزایای سیستم الکترونیک می توان به سرعت ، دقت در شمارش آراء و ضریب امنیت بالا اشاره کرد .
بعلاوه نیاز به هیچ اصلاح و الحاقی هم در مقررات موجود ندارد . چرا که در واقع همان نکته ای که در ماده 6 آیین نامه لایحه استقلال یا ماده 28 اساسنامه اسکودا آمده است که رای باید روی اوراق کاغذی نوشته شود و ممهور به مهر هیات نظارت شود در این مورد هم وجود دارد منتها به جای اینکه رای دست نویس باشد توسط پرینتر ، چاپ می شود .

🔸این قدم اول در توسعه الکترونیک در کانون های وکلا است که بنظر ناکافی است و باید با سرعت بیشتری حرکت کنیم . البته دیروز با وجود رأی مخالف یا اظهار تردید از سوی برخی از مدیران یا نمایندگان محترم کانون ها ، نهایتا" موضوع با اکثریت آراء تصویب شد . این قدم کافی نیست ولی برای پیشرفت لازم است و باید قدردان مدیرانی بود که نوگرایی را باور دارند .

🔸 جایی که این انتخابات ماهیت سنتی دارد و فقط به صورت ماشینی انجام می شود ،به راستی چرا باید این همه تردید داشت . جایی که استفاده از این ابزار می تواند در صرفه جویی در وقت و انرژی و نیروی انسانی کمک بسیار شایانی به کانون ها کند ، چرا باید هنوز ساعات ارزشمندی را صرف شمردن دستی اوراق نماییم ؟

🔸البته هدف غایی و نهایی ، « رویکرد توسعه » و برگزاری « انتخابات آنلاین » برای وکلا بعنوان قشری که مستحق برخورداری از رشد و پیشرفت هستند ، می باشد . باید فضای توسعه را باز کرد و با سرعت بیشتری حرکت کرد . این ابزارها باید تجربه و به کار گرفته شود و واقعا" امیدوار هستم که به زودی شاهد برگزاری انتخابات آنلاین در کانون ها باشیم و از مدیریت سنتی فاصله گرفته و زمینه های تحول و توسعه ساختاری کانون های وکلا را هر چه زودتر فراهم آوریم . تنها باورمندی به توسعه و تحول گرایی می تواند زمینه ساز این رشد و پیشرفت باشد .


telegram.me/Rashhe


Forward from: @AxNegarBot
🌺🍃 ‍ خلاصه سخنرانی در همایش همبستگی وکلا

" ظرفیت‌های اصلاح ساختاری و توسعه در ایجاد همبستگی"

دکتر هما داودی نائب رییس اسکودا نیز با اشاره به « ظرفیت های توسعه و اصلاح ساختاری و نقش آن ها در ایجاد همبستگی وکلا» تشریح کردند: «امروزه کانون های وکلا نیاز به همبستگی در سه سطح دارند: اول همبستگی بین وکلا و مدیران جامعه وکالت، دوم همبستگی بین مدیران و هیات مدیره کانون های وکلا و اتحادیه و سوم همبستگی بین وکلا و جامعه مدنی. آثار این همبستگی ترویج فرهنگ وکالت، آموزش همگانی و خودبه خود فعال شدن بدنه وکالت می باشد. راه دستیابی به این همبستگی و ترمیم بسیاری از گسست ها و شکست ها ، اصلاح ساختاری و تفکر سیستماتیک است و تا زمانی که این مهم انجام نپذیرد و به آن درجه از توسعه که لازم است نرسیم، آن طراز لازم از همبستگی را کسب نخواهیم کرد. اکنون کانون های وکلا در حال گذار از یک رویکرد کاریزماتیک به سوی یک رویکرد تفکری و سیستماتیک هستند که البته این را هم به جرأت نمی توان بر زبان آورد. در مسایل از تعاملات اخلاقی و رویکرد اخلاق مدارانه صرف فاصله گرفته ایم ولی در عین حال به رویکرد ساختارسازی و برنامه ریزی مدرن هم نزدیک نشده ایم».
دکتر داودی در ادامه با توجه به وجود یک روحیه شرقی در درون جامعه که نهاد وکالت نیز از آن فارغ نمی باشد بیان کردند: « لازم است که در امور کانون ها ساختاری برخورد کنیم. آن نجابت شرقی و تفکر شرقی که یک پدیده جامعه شناختی است به کانون ها اجازه برخورد ساختاری با مسایل را نداده و آن ها را به سمت تعاملات اخلاقی بیشتر متمایل می کند تا ساختارسازی؛ بنابراین لازم است که به این نیاز توجه کافی و وافی نشان داده شود و به عنوان یک نیاز اصلی درنظر گرفته شود. اگر ساختارها درست کار کرده و درست شکل بگیرند مطمئناً افراد نیز کارکردهای خودشان را در این ساختارها خواهند داشت اما اگر بهترین افراد را با طراز بالای تعاملات اخلاقی و با ویژگی های کاریزماتیک هم داشته باشیم ولی ساختارهای اجتماعی درست نباشد، ممکن است با مشکلاتی جدی مواجه شویم.».
نائب رییس اسکودا هم چنین با تأکید بر اصلاح ساختارها ابراز داشتند: «ایده تشکیل اتحادیه در زمانی شکل گرفت که رویکرد تجزیه کانون ها آغاز شد و در واقع فصل تجزیه کانون ها از سال 76 آغاز شد. نقش اتحادیه در این سال ها در تقریب و تقارب و ایجاد همگرایی بین کانون ها قابل انکار نیست ولی امروز در جایی قرار داریم که نیاز مبرم به بازسازی اتحادیه کاملا" پیداست. اتحادیه برای رسیدن به اهداف خود باید ساختاری جدی پویا و فعال داشته باشد و برای این مهم نیازمند ترمیم گسست ها می باشد. یک بعد از گسست ها در نهاد وکالت، گسست بین بخشی می باشد. نهاد وکالت از سه دپارتمان صندوق، اتحادیه و کانون ها تشکیل شده که هر کدام وظایف خاص خودشان را انجام می دهند و تاکنون توانسته اند در تصمیم گیری هایشان هماهنگ عمل کرده و یکسان سازی مناسب را داشته باشند؛ با این حال بسیاری از گسست ها و شکست ها ناشی از نارسایی ساختارها و سیستم هاست. اگر با یک دید راهبردی و استراتژیک به قضیه بنگریم، متوجه می شویم که هیچ تفکر توسعه‌ای در کانون ها، از زمان استقلال تاکنون، وجود نداشته است. نیاز به بازتقنین مقررات وکالت به طور جدی وجود دارد».
ایشان در باب توسعه اتحادیه و کانون های وکلا نیز افزودند: «به همان اندازه که استقلال کانون های وکلا به عنوان جوهره نهاد دفاعی دارای اهمیت می باشد، بحث توسعه نیز اهمیت دارد. در هیچ کدام از طرح‌ها یا لوایحی که تقدیم مجلس شده، بیانی از توسعه به میان نیامده است. امروزه حقوق بشر دارای سه نسل می باشد اما کانون های وکلا در هیچ کدام از این نسل ها جای خود را نیافته است. با وجود اینکه امروزه نسل سوم حقوق بشر به طور جدی در تمام دنیا مطرح است ولی ما هنوز درگیر نسل اول حقوق بشر در مورد نهاد وکالت هستیم و هنوز به دنبال حق دفاع هستیم در حالی که در حوزه دفاع باید از مصونیت برخوردار باشم. کانون ها اکنون باید از حق بر توسعه صحبت کنند و چون توسعه کانون های وکلا جدای از توسعه ملی نیست این مسأله باید هم مورد توجه حاکمیت و هم مورد توجه کانون های وکلا قرار گیرد. در سند چشم انداز بیست ساله هیچ اشاره ای به جایگاه کانون های وکلا نشده است. حال این سؤال پیش می آید که نهادی به این بزرگی که می تواند توسعه ساز باشد چرا باید استقلال آن سلب شود؟ حداقل کاری که کانون ها می توانند در زمینه توسعه انجام دهند این است که باید یک سندی برای خودشان تصویب کنند. بنابراین لزوم رسیدن به همبستگی نهادینه کردن تفکر سیستماتیک در کانون های وکلا می باشد».


هفته نامه صوراسرافیل

https://t.me/soreisrafil


رشحات قلم
@Rashhe


Forward from: سربرگ
👆👆👆ادامه گزارش افتتاحيه انجمن ايراني جرم شناسي نمايندگي استان البرز

فعالیت انجمن پژوهش محور خواهد بود و تلاش می کنیم از یاری جامعه شناسان و روانشناسان استفاده کرده و یافته های پژوهشی را در اختیار تصمیم‌گیران استانی و متولیان امر قرار دهیم.
در ادامه جناب آقای دکتر علی صفاری عضو انجمن ایرانی جرم شناسی و آقای دکتر فیروز محمودی جانکی ریاست موسسه تحقیقاتی جرم شناسی تهران نیز سخنر انی علمی خود را در باب جرم شناسی به سمع حاضرین رساندند.
در انتها از مقام شامخ علمی جناب آقای دکتر غلامرضا طیرانیان به پاس شش دهه تلاش علمی ایشان تجلیل و از زحمات جناب آقای دکتر کوشا در انجمن جرم شناسی تقدیر بعمل آمد.

لازم است از همکاری شایان توجه معاونت محترم پیش گیری دادگستری کل استان البرز ، جناب آقای دکتر مهدی جوهری عضو هیات مدیره انجمن جرمشناسی و نیز سمن ها و جمعیت امام علی ع استان البرز در برگزاری این همایش قدردانی نماییم
.
تهیه و تنظیم گزارش: علی اسداله پور کریمی دبیر اجرایی انجمن ایرانی جرم شناسی نمایندگی البرز

با #سربرگ همراه باشيد

https://t.me/joinchat/AAAAAED6buG_KLxJGccXFA


Forward from: سربرگ
🍀🍀🍀🌺⚖️⚖️⚖️🌺🍀🍀🍀

گزارش افتتاحيه انجمن ايراني جرم شناسي نمايندگي استان البرز

منتشره در هفته نامه صوراسرافيل -شماره ١٠٣

⭕️ آیین افتتاحیه انجمن ایرانی جرم شناسی نمایندگی استان البرز در روز یکشنبه مورخه ۱۲ آذر ۱۳۹۶ با استقبال گسترده وکلا، قضات، دانشگاهیان ، دانشجویان و علاقمندان به جرم شناسی و همچنین با حضورمقامات قضایی و استانی و خبرنگاران و خبرگزاری ها در سالن میلاد کرج برگزارگردید.
مراسم با تلاوت آیاتی از کلام الله مجید که آیات منتخب به نحوی مرتبط با مباحث جرم شناسی بود واجرای سرود ملی جمهوری اسلامی ایران آغاز شد .

⭕️ جناب آقای دکتر جعفر کوشا، رییس انجمن ایرانی جرم شناسی بعنوان اولین سخنران، ضمن خوش آمدگویی و ارایه تاریخچه ای از انجمن ایرانی جرم شناسی، سخنان خویش را با محوریت بومی کردن جرم شناسی آغاز نمود. وی اظهار داشت : در مطالعات جرم شناسی از پتانسیل استان‌ها بهره‌گیری بیشتری انجام شود و در هر استان ترکیبی از افراد فرهیخته به عنوان نمایندگی انجمن جرم شناسی انتخاب می شوند .
ایشان به استفاده از اساتید، قضات و وکلا و حقوقدانان ، جامعه‌شناسان و روانشناسان برای دفاتر جرم شناسی ایرانی اشاره کرد و بیان داشت: جرم شناسی علمی غربی و وارداتی تلقی می‌شود ولی مبانی جرم شناسی از منظر قرآن و امیرالمومنین به تکرار بیان شده است.جرم شناسی به دنبال ریشه و علت جرم می‌رود و جرم را به عنوان یک پدیده نگاه می کند و عوامل متعدد در این جرم را مطالعه کرده و جرم را صرفا" از جنبه کیفری بررسی نمی کند. دکتر کوشا با بیان اینکه دانشگا‌ه‌ها، مدارس و خانواد‌ه‌ها باید مطالعات درستی در این حوزه داشته باشند، افزود: جرم شناسی باید در کشور بومی شود و دانشمندان ایرانی نیز باید به موضوع جرم شناسی از دیدگاه روایت معصومین، فرهنگ داخلی و بومی بپردازند.

⭕️در ادامه جناب آقای فاضلیان رییس کل دادگستری استان البرز سخنان خود را با بیان این نکته که فعالیت این انجمن ریشه و مبنای علمی دارد سخنان خویش را آغاز نمود و بیان داشتند دادگستری استان البرز آماده است اطلاعات و منابع مربوطه را تا جایی که به حقوق شخصی افراد تعدی نکند در اختیار این انجمن قرار دهد.
عالی ترین مقام قضایی استان البرز افزودند: یکی از بلیه‌های تهدید کننده بشریت، جرم و افزایش آن است و بر اساس آمار جهانی رشد سالانه آن در جهان ۵ درصد است که بیشتر از میانگین رشد جهانی جمعیت و رشد اقتصادی است. قشری که بیشترین ضربه را از جرم می‌خورد قشر ضعیف و آسیب‌پذیر جامعه است برای اینکه از ابزار پیشگیرانه کمتر و محدودتری برخوردار است. وقوع جرم علاوه بر بار مالی و هزینه‌های اقتصادی که برای جامعه در پی داشته، تبعات اجتماعی و فرهنگی را نیز با خود به همراه دارد که این آثار تا مدت‌ها باقی می‌ماند. وی شرط موفقیت برای اقدامات پیشگیرانه را پیش‌بینی دانست و گفت: لازمه پیش‌بینی، داشتن بانک اطلاعاتی جامع از علل و عوامل تشکیل دهنده جرم است که با مطالعه و تحقیق در علل به دست می‌آید.وی در پایان بر توجه بیشتر انجمن جرم شناسی بر آمار تاکید کرد و گفت: سه جرم اول استان یعنی سرقت، ایراد صدمه عمدی و توهین است که ایراد صدمه عمدی در شش ماهه نخست سال ۹۶ با اقدامات پیشگیرانه انجام شده نسبت به مدت مشابه سال قبل ۴ درصد کاهش داشته است ولی جرم توهین در شش ماهه نخست سال آمار صعودی داشته و در مقایسه با سال قبل رشد ۴۳ درصدی را نشان می‌دهد که لازم است محققان به بررسی علل وقوع این جرایم و فراوانی آن تمرکز کنند.

⭕️سومین سخنران، سرکار خانم دکتر هما داودی گرمارودی دبیر انجمن ایرانی جرم شناسی نمایندگی البرز،استاد دانشگاه و نایب رییس اتحادیه سراسری کانون های وکلای دادگستری سراسر کشور سخنان خویش را با خیرمقدم به حاضرین و مدعوین و تشکر از حضور پرشور وکلا، اساتید، دانشجویان، مقامات قضایی و کشوری استان آغاز نموده و در ادامه به معرفی انجمن ایرانی جرم شناسی واعضائ هیات مدیره و کمیته های تخصصی انجمن در نمایندگی استان البرز پرداختند. ایشان افزودند انگیزه ای که ما را بر آن داشت که در استان البرز اقدام به تاسیس نمایندگی انجمن ایرانی جرم شناسی نماییم ویژگی های فرهنگی و جغرافیای انسانی استان البرز می‌باشد. کرج با ویژگی های خاصی که دارد به ایران کوچک معروف شده است و علیرغم اینکه بسیاری از افراد در تهران مشغول به کار هستند ولی کرج را به عنوان خوابگاه خود قرار داده اند . در کرج با پدیده هایی مانند‌ها مهاجرت و حاشیه نشینی و خرده فرهنگ ها مواجه هستیم .

ادامه گزارش را در پست بعدي ملاحظه فرماييد

https://t.me/joinchat/AAAAAED6buG_KLxJGccXFA


Forward from: @
یکصد و سومین شماره صوراسرافیل و گزارش همایش همبستگی وکلا - اصفهان

https://t.me/soreisrafil


رشحات قلم
@Rashhe


Forward from: ⚜️.: ديدگاه :.⚜️
علی مندنی پور

داوریِ ما!

اسب، سوارکار، میدانِ سوار کاری و یا همه با هم؟!!

پرسشی که به دفعات درگذرِ زندگی از خود داشته و داریم !
از خود می‌پرسیم؛
چرا خّطِ پایان را با پیروزی پشت سر ننهاده ایم ؟!

جواب هم ساده است و هم پیچیده و در عینِ حال مُبهَم !

چه، برای رسیدن به خّطِ پایان ،آن هم با "دست پُر“عواملِ گوناگونی دست اندرکارند !
گاهی اسب کم می آوَرَد، زمانی سوارکار ناکارآمد و از شرایط لازم و آمادگی جسمی و روحی موردِ نیاز برخوردار نیست !
گه گاه ،ایراد از زین و برگ است، پاره ای اوقات میدانِ ناهموار و مسیر پر چاله و چوله و گاهی نیز همه عواملِ تاثیرگذار ،کم وبیش دست به دست هم داده، تا پایانی دلنشین رقم نخورد !!

ای بسا چنین پایانی ناخوش برِ شیرینی بدنبال داشته باشد ، مگر نه این است که به قولِ حکیم عمر خیّام نیشابوری : «....نه تو دانی و نه من» !

به هوش باشیم، همگی مامور به انجام وظیفه ایم و نه متّعهد به گرفتنِ نتیجه!
مهّم، تشخیص لزوم شرکت در این ماراتن نفس گیر است!
در داوری های مان جامع نگر باشیم و همه پیش فرض ها ی ممکن را در نظر گرفته و به کار بندیم.
اسب، سوارکار، زین و یراق، مسیر و .....!
مگر نه این است ،که «ابر و باد و مه و خورشید و فلک در کارند...».
راحتی وجدان و آرامشِ خیال، در گِروِ داوری منصفانه نسبت به پندار و گفتار و کردارِ خود و دیگران است.

داوری نهایی را به «داورِ همه چیز دان و همه چیز خوان» ،هم او، که بر همه چیز دانا و تواناست واگذاریم و بس.

باقی بقای تان.
یاحقّ

https://t.me/deedgaah


✨🍃🍂🌺🍃🍂🌺🍃🍂🌺
🍃🍂🌺🍃🍂🌺
🍂🌺
🌺
لزوم رعایت بی طرفی

دکتر هما داودی
______________________
_

جناب آقای جعفر رضازاده
ادمین و دارنده محترم کانال حقوق بان

⭕️در پاسخ به یادداشت اخیر شما در کانال حقوق بان که متاسفانه حاکی ازموضع گیری انتخاباتی است !!! و به جهت احترام به افکار عمومی وکلا و اینکه دانستن ، حق آنان است ، بعرض میرساند :

🔸۱ - در این یادداشت برگزاری افتتاحیه انجمن جرمشناسی با برگزاری همایش تبلیغاتی سال ۹۴ حقوق بان مقایسه و در انتها هم بسیار اظهار خوشحالی شده است !!!!! اما خوب بود به چند نکته توجه می شد تا معلوم می شد این قدر هم جای خوشحالی وجود ندارد .
🔸۲ - این دو همایش اصلا" با هم قابل مقایسه نیست . انجمن جرمشناسی یک انجمن علمی-پژوهشی و « فراصنفی » است و هیچ ارتباطی به کانون وکلا ندارد و اگر بعضی از اعضا یا دبیر آن وکیل هستند ، دلالتی بر ارتباط با مسائل کانون وکلا ندارد .
🔸۳ - اینجانب علاوه بر وکالت و عضویت در هیات علمی دانشگاه ، کارهای حقوقی و پژوهشی دیگری نیز دارم . آیا چون کاندیدای انتخابات کانون هستم باید سایر فعالیت های خود را تعطیل کنم ؟؟؟ اگرچنین است پس باید حتی تدریس در کلاس های دانشگاه را هم تعطیل نمایم چون بوی انتخابات میدهد .
🔸 ۴ - همایشی که حقوق بان در دیماه سال ۹۴ برگزار کرد نه علمی بود نه دانشگاهی . موضوع همایش « لایحه جامع وکالت » بود و مرتبط با مسائل صنفی . جنابعالی در آن تاریخ نایب رئیس کانون بودید اگر این همایش بخاطر دغدغه لایحه جامع بود چرا در کانون و به نام کانون برگزار نشد ؟ چرا علنی از همکاران دعوت نشد و چرا هنوز در وبلاگ حقوق بان اثری از این همایش نیست ؟
🔸۵ - سه روز قبل از آن همایش ، اعضاء محترم هیات نظارت ، جلسه ای با حضور همه کاندیداهای محترم در کانون داشتند و مقرر شد در مورد نحوه تبلیغات در جلسات بعد تصمیم گیری شود و کاندیداها آن را رعایت نمایند و آنچه به جنابعالی بعنوان مسئول محترم گروه حقوق بان و بانی همایش مذکور ابلاغ شد نظر « هیات نظارت » بود که تلفنی از ایشان اخذ شده بود نه نظر رئیس هیات نظارت و بر خلاف آنچه در این دو سال علیه اینجانب سعایت شده است ، همیشه مطابق نظر اکثریت عمل کرده ام .
🔸۶ - انجمن جرمشناسی علنی اقدام به دعوت عمومی از همه علاقمندان کرد که خوشبختانه با شور و استقبال بی نظیر گروههای صنفی و دانشگاهی مواجه شد .
🔸۷- آنچه در مورد افتتاح انجمن جرمشناسی در ۱۳ مهرماه گفته شده است مبتنی بر اشتباه است چرا که روز ۱۳ مهرماه هیات مدیره انجمن تشکیل و در همان خبر گفته شد که بزودی همایش عمومی انجمن برگزار خواهد شد .
🔸۸- چگونه است که کانون در مقابل همایش دیگری که یکی از کاندیداهای محترم گروه حقوق بان در تاریخ ۲۳ آذرماه و نزدیک تر به انتخابات ، قرار است برگزار کند با تمام عِدّه و عُدّه دخالت و مشارکت می کند و آن را انتخاباتی نمی داند ؟؟؟؟ چرا از امکانات کانون برای این همایش بهره گرفته می شود ؟؟
🔸۹- خوشحالیم که هیچ گاه از امکانات کانون بهره برداری نکرده و مانند بعضی همایش ها ، فیلمِ کارها و فعالیت های کانون را به نام فعالیت های خودمان نمایش نداده و دستمایه تبلیغات قرار ندادیم .
🔸۱۰ - در انتهای این پیام ، پیروزمندانه !!! نوشته شده که خوشحالید از اینکه رئیس محترم فعلی هیات نظارت هیچ موضع گیری نکرده اند آن هم « به درستی » . البته چنین موضع گیری رسمی و علنی امّا از پس پرده ، واقعا" جای خوشحالی هم دارد !!

🔸۱۱- در خاتمه خوب است تکلیف « کانال حقوق بان » معلوم شود تا ببینیم این یادداشت ها ، اظهارنظر شخصی آقای نویسنده ای است که پیش قراول شده است یا اینکه موضع رسمی گردانندگان و صاحبان کانال . اگر این کانال متعلق به شخص نگارنده این مطالب است که قاعدتا" یا جنابعالی از آن بی خبر هستید و یا کانال به ایشان واگذار شده است و اگر متعلق به دو نفر از اعضا هیات مدیره بوده و هست آن وقت موضوع رنگ و شکل بسیار بدی می گیرد . هم به این دلیل که شجاعت گفتن و نوشتن مطالب به نام خود فرد مهم است و هم به این دلیل که متاسفانه رئیس هیات نظارت در پس پرده این تخریب ها قرار گرفته است .

⭕️ پس برای رعایت « اخلاق حرفه ای » و احترام به افکار عمومی وکلا ، بر شما بعنوان رئیس هیات نظارت فرض و واجب است موضع خود را در برابر این تخریب های انتخاباتی از سوی کانال حقوق بان که بلافاصله با ثبت نام داوطلبان آغاز شد ، به صراحت روشن فرمایید . در غیر اینصورت مراتب کتبا" به هیات نظارت اعلام و دادخواهی خواهد شد .

غیر از کار عشق که پاینده و باقی است
باقی همه چون موج ز دریا گذرانند


telegram.me/Rashhe


Forward from: ⚖ حقوق بان ⚖
💢💢💢💢💢💢💢💢💢💢💢💢🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴

⚖️ حقوق بان ⚖️:


✴️روز شمار انتخابات✴️

# از نظرات همکاران #

تکرار تاریخ

جمله معروفی از کارل مارکس نقل میکنند بدین مضمون « وقایع تاریخی دوبار تکرار میشوند... »


میگویند فهم و مطالعه تاریخ به روند رو به رشد یک جامعه کمک میکند. گاهی اتفاقاتی در یک جامعه میافتد که نگاشته نمیشود و شفاهی است یادآوری این اتفاقات که جایی درج نمیشود وظیفه بینندگان و شنودگان است

گاهی شاهد تکرار حوادث گذشته با شباهت های بسیار زیاد در زمان حال هستیم. جالبتر اینکه در کشور های توسعه یافته تکرار این حوادث روز به روز کمتر و کمتر میشود و بر عکس در کشورهای کمتر توسعه یافته این تکرارها بسیار است و دلیل این تکرار ها چیزی نیست جز بی خبری از گذشته و عدم اطلاع از چرایی و علت حوادث و همچنین عدم انتقال تجربه های گذشته به نسل های بعدی است هرچه با دقت بیشتر به تصمیمات و عملکردهای گذشتگان نگاه بکنیم چراغ راه پرنورتری پیش روی خود خواهیم داشت و در انتخاب راه بهتر ما را کمک خواهد کرد

یادمان نمیرود در پانزدهم دی ماه سال ۹۴ گروه وکلای حقوق بان اقدام به برگزاری همایش بررسی ابعاد لایحه جامع وکالت نمود که این اقدام با واکنش رییس هیات نظارت وقت مواجه گردید و اعلام شد با توجه به نزدیکی انتخابات سومین دوره هیات مدیره کانون وکلای دادگستری البرز این اقدام گروه وکلای حقوق بان تبلیغاتی است!!! و باید از برگزاری چنین جلسه ای خودداری نمایند!!!

تاریخ تکرار میشود!!!

یکی از کاندیداها در نزدیکی انتخابات اقدام به برگزاری مراسمي تحت عنوان افتتاحیه دفتر نمايندگي انجمن جرم شناسی استان البرز نموده است. جالب اینکه برگزار کننده این همایش ریاست هیات نظارت دوره قبل را بعهده داشتند ودر اين دوره داوطلب عضويت درچهارمين دوره هيات مديره كانون البرز هستن و نشست صنفي مشابه گروه وکلای حقوق بان را داراي صبغه انتخاباتی دانسته وبعنوان رييس هيات نظارت خواهان عدم برگزاري آن شده بودند. و موضوع زمانی جالبتر میشود که بدانیم این دفتر سابقا درتاريخ ۱۳مهر ماه ۹۶ افتتاح و اطلاع رسانی شده بود و حال مجددا...!!!

حال با تکرار تاریخ آیا نظر ایشان تغییر پیدا کرده است؟ این موضوع تبلیغاتی تلقی نمیشود؟ جلسه علمی صرف است؟...

جالب تر از همه اینها اینکه علیرغم دعوت وکلای مرکز امور مشاوران قوه قضاییه موضوع ماده ۱۸۷ قانون برنامه سوم توسعه به این مراسم ،از کانون وکلای دادگستری البرز دعوتی نمیشود!!!. امیدواریم برگزار کنندگان این مراسم پاسخ مناسبی برای این موضوع داشته باشند

البته گروه وکلای حقوق بان مخالف برگزاری چنین همایش هایی نبوده و نیست و از هرگونه همایش علمی و صنفی در سطح استان البرز استقبال هم میکند

و خوشحالیم که ریاست فعلی هیات نظارت بر انتخابات به درستي هیچ واکنشی نشان نداده و تصمیم خاصی نسبت به این موضوع اتخاذ نکردند غير از اين هم از ايشان انتظارنمي رفت و این همان رفتاری است که در ابتدا عرض کردم جلوی تکرار تاریخ را میگیرد استفاده از تجربه و دوری از تکرار اشتباهات گذشته

محمد حبیب اللهی

با حقوق بان تا روز انتخابات همراه باشید 👇👇👇
@hoghooghban94

20 last posts shown.

1 304

subscribers
Channel statistics