Healthy Guitarist


Channel's geo and language: not specified, not specified
Category: not specified


برای فهم بهتر مطالب کانال را از ابتدا مطالعه کنید
https://t.me/HealthyGuitarist/5
فهرست مطالب کانال
@HealthyGuitaristContents

Related channels

Channel's geo and language
not specified, not specified
Category
not specified
Statistics
Posts filter


🔻همه چیز درباره ی موسیقی راک
🔻چگونگی پیدایش موسیقی راک
🔻بررسی نوازندگان، پیشگامان و سبکهای این موسیقی
✅پاسخ به هرآنچه درباره ی موسیقی راک تا هم اکنون وجود داشته را در این کانال دنبال کنید👇
@RockMusicHistory
@RockMusicHistory


👈#ارگونومی_زیرپایی
👉#Ergonomy_Footstool
♦️وقتی از #زیرپایی استفاده می کنید، پای راست وچپ هم سطح همدیگر قرار ندارند. از طرفی پای راست کمی به سمت بیرون می چرخد تا قسمت پایین گیتار راحفظ کند. این مساله سبب ایجاد عدم تعادل در ناحیه لگن و کشیدگی در ناحیه کمر شده و خم شدگی و پیچ خوردگی قسمت فوقانی بدن و بازوها را به همراه خواهد داشت.
🔷وقتی یک پا بالاتر از پای دیگر قرار می گیرد، لگن آن سمت نیز بیشتر خم می شود و به دنبال آن ستون فقرات نیز به صورت یکطرفه خم می شود که به این حالت #اسکولیوزیس #Scoliosis می گویند.
🔶جهت پیشگیری از بروز این مشکل توصیه می شود گیتاریست ها از وسیله ای استفاده کنند که توسط آن بتوانند هر دو پا را در ارتفاع یکسانی قرار دهند. در این حالت چون وزن بدن به صورت یکسان پخش می شود، فشار بسیار کمتری به عضلات وارد می شود.
@HealthyGuitarist
🎸


👈#ارگونومی
👉#Ergonomy
♦️#ارگونومی در بحث نوازندگی گیتار به معنای استفاده از روشهایی است که بدن را در بهترین و راحت ترین شرایط ممکنه در حین نواختن گیتار قرار دهند.
🔶در قرن بیستم استفاده از #زیرپایی در حین نواختن گیتار کاملا متداول بود. در این حالت پای چپ بالاتر قرار می گرفت و بهترین موقعیت بدنی را، برای نواختن گیتار ایجاد می کرد.
🔷استخوان های #فمور #تیبیا و #فیبولا، ستون های نگهدارنده بدن هستند. وقتی که پا در وضعیت مناسبی قرار نداشته باشد، نحوه قرارگیری بخشهای فوقانی بدن نیز تغییر می کند که در نهایت می تواند سبب ناهماهنگی و عدم تعادل بدن حتی در حالت نشسته شود.
🔻به همین علت اگر چه زیرپایی هنوز هم یکی از مرسوم ترین وسایل مورد استفاده توسط گیتاریست ها می باشد، اما به دلیل ایجاد ناهمگونی که در بدن گیتاریست ایجاد می کند، استفاده مداوم از آن زیر سوال است.
@HealthyGuitarist
🎸


#سازتان_را_با_شرایط_بدنی_خودتان_سازگار_کنید
#Make_the_Instrument_Adapt_to_You
♦️یکی از بزرگ ترین تحولاتی که در گیتاریست ها در طی چند دهه اخیر اتفاق افتاد، درک این مطلب بود که برای دستیابی به یک فرم قرارگیری مناسب بدنی و تکنیک درست، باید عوامل خارجی، منطبق بر نیاز گیتاریست باشند.
🔶به عنوان مثال استفاده از وسیله یا حفاظی که مانع از بروز سایش بین گیتار و ساعد نوازنده شود و یا نگهدارنده ای که جایگزین زیرپایی شود.
تمام این موارد سبب می شود که گیتاریست به یک فرم بدنی مناسب تر در حین نواختن گیتار دست یابد.
@HealthyGuitarist
🎸


👈#سایر_روشهای_پیشگیری_کننده_از_آسیب
👉#Other_Preventive_Measures
♦️توصیه می شود علاوه بر انجام تمرینات گرم کردن و استرچینگ، گیتاریست ها خود را به سبک زندگی سالم تری از نظر بدنی و روحی عادت دهند. سبک زندگی سالم شامل داشتن تغذیه مناسب، استراحت کافی و تحرک بدنی می شود.
✅ تغذیه مناسب شامل نوشیدن آب کافی و پرهیز از مصرف نیکوتین و سایر محرک ها است.
🔶عضلاتی که ضعیفند و انعطاف پذیری کمی دارند، در معرض خطر آسیب پذیری بیشتری قرار دارند. توصیه به انجام ورزشهای هوازی جهت بهبود گردش خون می شود.
🔷#سندرم_تونل_کارپال یا #CTS به مجموعه علایمی گفته می شود که در اثر وارد آمدن فشار بر روی #عصب_مدین #median_nerve در مچ دست ایجاد شده است. این مشکل یکی از شایعترین اختلالاتی است که در گیتاریست ها رخ می دهد. دو عامل در بروز و تشدید آن نقش دارند👇
🔻 عدم تحرک و انعطاف پذیری بدن
🔻 وزن زیاد
@HealthyGuitarist
🎸


👈#تمرینات_کششی
👉#Stretching
♦️یکی از روشهایی که برای پیشگیری از بروز صدمات بدنی مرتبط با نواختن گیتار به شدت توصیه می شود، انجام حرکات کششی است.
🔷توصیه می شود گیتاریست ۱۵ تا ۲۰ دقیقه بعد از شروع تمرین این حرکات کششی را انجام دهد. به دلیل اینکه انجام تمرینات شدید به مدت طولانی، می تواند سبب التهاب و تورم مچ دست شود.
🎸 👈 گرم کردن و انجام حرکات کششی قبل، حین و بعد تمرین، فشار و استرس وارده به عضلات را کاهش می دهد. انجام این حرکات در کنار گرم کردن دست ها و استراحت های کوتاه مدت در حین تمرین مزایای زیادی به همراه دارد.

@HealthyGuitarist
🎸


👈#استراحت_طی_تمرین
👉#Breaks_and_Rests
♦️طول مدت تمرینات، نقش مهمی در این میان دارد. مطالعات نشان داده که زمانیکه مدت تمرین به بیش از ۸۰ دقیقه می رسد، احتمال بروز آسیب افزایش می یابد.
🔶در طی اجرای قطعات طولانی یا تمرینات طولانی مدت، به دنبال خستگی ناخودآگاه وضعیت قرارگیری بدن از حالت درست خارج می شود و این مساله خود فشار مضاعفی روی عضلاتی که خسته هستند وارد می کند.
🔻استراحت را فقط محدود به ۵ دقیقه بعد از ۰/۵ ساعت تمرین نکنید، بلکه استراحت های کوتاه مدت ۳۰ ثانیه ای در وسط تمرینات، کمک زیادی به رفع خستگی و کاهش فشار روی عضلات می کنند.
🔷به عنوان مثال در حین یادگیری یک قطعه جدید،به جای اینکه آن قطعه را از اول تا آخر بزنید و بعد استراحت کنید می توانید بعد از یادگیری هر میزان یک استراحت چند ثانیه ای داشته باشید.
@HealthyGuitarist
🎸


👈#استراحت_طی_تمرین
👉#Breaks_and_Rests
♦️گاهی اوقات هنگام نواختن گیتار، بدن در وضعیتی نامتوازن و غیر قرینه قرار می گیرد و روی بخش هایی از بدن فشار زیادی وارد می شود. مثلا آرنج چپ در طی تمرین در حالت #فلکشن (تا شدن) ۹۰ درجه باقی می ماند که این حالت در طولانی مدت سبب فشار بر روی #عصب_اولنار در ناحیه آرنج می شود.
✅بهترین حالت استراحت گیتاریست برای اینکه فشار از روی آرنج برداشته شود این است که آرنج در زاویه ۱۳۰ درجه قرار بگیرد.
✅توصیه می شود مدت زمان استراحت به ازای هر ۱ ساعت تمرین، ۱۰ دقیقه باشد.
✅اغلب توصیه به ۵ دقیقه استراحت به ازای هر ۰/۵ ساعت تمرین می کنند.
🔶مدت زمان استراحت بسته به👇
🔻نوع ساز
🔻شدت تمریتات
🔻مهارت نوازنده متفاوت است.
@HealthyGuitarist
🎸


👈#استراحت_طی_تمرین
👉#Breaks_and_Rests
♦️ توصیه ای که به صورت کلی می شود این است که در حین تمرینات، استراحت های کوتاه مدت داشته باشید.
🔶 استراحت می تواند به معنی قطع تمرین باشد یا به طور کلی قطع هر نوع فعالیت فیزیکی در آن مقطع زمانی.طول مدت استراحت هم به اندازه زمان تمرین کردن مهم است و شدت تمرین به عنوان عاملی که بر روی طول مدت استراحت اثرگذار است باید حتما مدنظر گرفته شود.
🔷 استراحت در حین تمرین کردن مشابه نوشیدن یک لیوان آب خنک توسط یک ورزشکار به شدت تشنه است. انجام تمرینات شدید بدون کوچکترین استراحتی، می تواند بسیار خطرناک باشد، حتی برای نوازندگانی که تکنیک درستی دارند و بدون هرگونه استرس و فشاری مشغول تمرین هستند.
✅ استراحت وسط تمرینات، نه تنها عملکرد گیتاریست را بهبود می بخشد بلکه انرژی روحی و ذهنی او را نیز تقویت می کند.
✅ استراحت در حین تمرین به این معنا نیست که در طی مدت استراحت شما سراغ فعالیتهای فیزیکی دیگری مثل کار با کامپیوتر بروید.
@HealthyGuitarist
🎸


👈#گرم_کردن
👉#Warm_Up_Sessions
♦️یک گیتاریست هیچوقت بدون گرم کردن دستش نباید شروع به تمرین کردن کند. دلیلش این است که خونرسانی مناسب در اندام از علل مهم پیشگیری از آسیب است.
🔶بعضی از کارشناسان این مساله را مطرح می کنند که گرم کردن قبل از تمرین باید شامل کل بدن باشد، نه فقط عضلات مرتبط با انگشتان دست.
🔻گرم کردن بدن و پوشش مناسب به ویژه اگر محیط تمرین یا نواختن سرد باشد، قدم اول است.
🔻نکته مهم دیگر این است که نوازنده در شروع تمرین همیشه با مترونوم پائین شروع کرده و به تدریج ریتم را افزایش دهد. بعد از گرم شدن می تواند سرعت، حجم و شدت تمرین را زیاد کند.
🔷مطالعات نشان داده اند، در کسانی که این موارد را رعایت می کنند در مقایسه با سایرین آمار آسیب ها به شدت کاهش یافته است.
@HealthyGuitarist
🎸


👈#پیشگیری_از_ایجاد_آسیب_در_گیتاریست_ها
♦️مطالعات نشان داده اند که نوازندگانی که وزن بیشتری دارند، بیشتر در معرض بروز صدمه هستند.
🔷به طور کلی، یک سبک زندگی سالم شامل👇
🔻#استراحت
🔻#تغذیه_مناسب
🔻#فعالیت_بدنی
🔻#حرکات_نرمشی
🔻#نحوه_قرارگیری_مناسب_بدن در حین نواختن گیتار
🔻#آلت_موسیقی متناسب با جثه و فرم بدنی فرد
از عوامل اساسی در پیشگیری از بروز آسیب به شمار می روند.
@HealthyGuitarist
🎸


👈#پیشگیری_از_ایجاد_آسیب_در_گیتاریست_ها
♦️یک سری از عوامل هستند که کنترلی بر روی آنها ندارید مثل👇
🔸وضعیت آناتومی بدن
🔸کارهای دیگری که به صورت روزمره یا در خلال ساعات کاریتان انجام می دهید مانند: تایپ کردن، نوشتن یا انجام کارهای بدنی سنگین که می توانند سبب افزایش خطر آسیب دیدگی شوند.
🔷ندادن زمان کافی برای ترمیم آسیب های قبلی و نداشتن فعالیت فیزیکی کافی نیز می توانند سبب افزایش خطر آسیب دیدگی شوند.
✅گاهی اوقات آسیب به شکلی است که ممانعتی برای گیتار زدن ایجاد نمی کند ولی فشار اضافی که وارد می شود می تواند روند بهبود را کند و یا متوقف کند. به همین دلیل توصیه می شود درمان و استراحت را تا زمانیکه درد کاملا برطرف شده، حرکات نرمال شود و توان و قدرت عضو آسیب دیده بازگردد ادامه دهید.
@Healthyguitarist
🎸


👈#پیشگیری_از_ایجاد_آسیب_در_گیتاریست_ها
♦️در حین نواختن گیتار باید طوری رفتار کنید که انگار کل بدن شما در حال انجام فعالیت فیزیکی است. در نتیجه با انجام حرکات نرمشی می توانید گردن، بازوها، شانه، کمر و پشت خود را گرم کنید.
🔶زمانیکه در حال تمرین بر روی یک قطعه سخت هستید، حتما اول آن را با تمپو پایین تمرین کنید و وقتی مهارت لازم برای نواختن آن را پیدا کردید تمپو را کم کم بالا ببرید.
🔷معمولا توصیه می شود که تمرینات به فواصل ۳۰ دقیقه ای تقسیم شوند و مابین هر کدام ۵ دقیقه استراحت کنید.
🔶مساله بسیار مهم دیگر که باید به آن توجه کرد، اشتباهات تکنیکی در حین نواختن گیتار است که می تواند سبب اعمال فشار اضافی روی عضلات شود. به طور کلی نوازندگان دوست ندارند بپذیرند که تکنیک نواختنشان اشتباه است. حال یا به این علت که👇
🔻از ابتدا به شکل نادرست یادگرفته اند
🔻و یا نواختن نادرست برایشان تبدیل به عادت شده است.
@HealthyGuitarist
🎸


👈#پیشگیری_از_ایجاد_آسیب_در_گیتاریست_ها
♦️تغییر متد آموزشی و یا نوع گیتار و همچنین تغییر در عادات تمرینی می توانند تا حد زیادی از بروز آسیب ها جلوگیری کنند.
🔷در رابطه با خودِ ساز می توان با رفع ایراداتی همچون پایین آوردن بریج، استفاده از سیم های منعطف تر یا استفاده از زیرپایی در حین تمرین، مشکلات را تا حد زیادی برطرف کرد.
🔶ساعات تمرینی زیاد و طولانی و تکرار شونده می توانند باعث بروز آسیب شوند. ساعات طولانی به خصوص در تمرینات سخت و تکرارشونده می توان سبب تجمع فشار و استرس در نواحی حساس و ایجاد آسیب شود.از طرف دیگر خستگی و کاهش خونرسانی به بافت عضلانی می تواند سبب پارگی های میکروسکوپی در بافت عضلانی شود.
🔻در مواجهه با تمرینات سخت و طولانی مدت بهترین روش اینست که قسمتی از تمرین را که اجرای آن دشوار است پیدا کرده و به صورت اختصاصی روی آن قسمت کار کنیم.
🔷استراحت های کوتاه مدت وسط تمرین می تواند باعث کاهش خستگی شده و زمان لازم جهت استراحت را در اختیار بدن قرار دهد.
@HealthyGuitarist
🎸


👈#عوامل_خطر_ایجاد_آسیب_در_گیتاریست_ها
♦️دو دسته از عوامل، خطر ابتلا به صدمات عضلانی_اسکلتی را در گیتاریست ها افزایش می دهند. یک سری از این عوامل عمومی اند مثل👇
🔸سلامت عمومی فرد
🔸جنس
🔸سن
🔸سایز بدنی فرد
🔸تحرک و فعالیت بدنی
🔸سلامت روانی
🔷اما شایعترین علل بروز این صدمات در گیتاریست ها شامل👇
🔻نوع،اندازه و شکل گیتار
🔻تکنیک نوازندگی
🔻نحوه قرارگیری بدن و نحوه قرارگیری گیتار در حین نوازندگی
🔻مدت زمان و شدت تمرینات می شوند.
@HealthyGuitarist
🎸


👉#Overview
♦️یکی از مشکلاتی که اغلب گیتاریست ها با آن مواجهند این است که معمولا علت درد و آسیب دیدگی خود را نمی دانند، در نتیجه اطلاع درستی از اینکه چه زمانی باید از یک متخصص کمک بگیرند را ندارند.
🔶اکثر نوازندگان درد را دلیلی بر قطع تمرینات خود نمی دانند و اعتقاد دارند که بخصوص در تمرینات سخت و دشوار، درد داشتن می تواند باعث شود که آن تکنیک یا تمرین سخت را کامل یاد بگیرند.
🔷نکته مهمی که باید به خاطر بسپارید اینست که همانطور که از ساز خودتان با دقت مراقبت می کنید، از بدنتان نیز با انجام تمرینات نرمشی و کششی باید مراقبت کنید. نکته مهم دیگر اینست که از تکنیک هایی برای نواختن گیتار استفاده کنید که به شما در درک بهتر ساختار بدنتان و بهبود کیفیت نوازندگیتان کمک کنند.
@HealthyGuitarist
🎸


👈#نگاهی_به_صدمات_ناشی_از_نواختن_گیتار
👉#Guitar_Injuries_Overview
♦️گیتاریست ها در مقایسه با سایر نوازندگان آلات موسیقی در معرض خطر بالای آسیب دیدگی قرار دارند. در یکی از تحقیقات انجام شده بالاترین آمار صدمات ناشی از نوازندگی در👇
🔻پیانیست ها
🔻گیتاریست ها
🔻و نوازندگان هارپ دیده می شود.
🔷گیتار عامل اصلی ایجاد صدمات عضلانی_اسکلتی در بین تمام آلات موسیقی می باشد.
🔶شایعترین مناطقی از بدن که در طی نواختن گیتار دچار آسیب و درد می شوند عبارتند از👇
🔻دست چپ
🔻مچ دست
🔻کمر
🔻و ناحیه گردن
@HealthyGuitarist
🎸


👈#پیشگیری_از_صدمات
👉#Injury_Prevention
♦️وقتی شما در طی تمریناتی که انجام می دهید، یک فاکتور را تغییر دهید مثلا👇
🔸تغییر صندلی که روی آن گیتار می زنید
🔸تغییر نحوه قرارگیری دست
🔸استفاده از وسایل کمکی و غیره، مدت زمانی طول می کشد تا اینکه متوجه شوید پیامدهای این تغییر بر تمرینات شما، مثبت یا منفی بوده و یا اصلا تاثیری نداشته است.
🔷مثلا نمی توانید نحوه نشستن خود را تغییر دهید و بعد از ۳۰ دقیقه به این نتیجه برسید که این تغییر خوب یا بد بوده. معمولا چیزی حدود ۱ تا ۳ هفته زمان می برد تا هر تغییری تاثیرات خود را نشان دهد، پس باید صبور باشید.
🔶این توصیه ها نه تنها از بروز صدمات پیشگیری می کنند، بلکه به شما کمک می کنند تا👇
1️⃣تمرین راحت تر و باکیفیت تری داشته باشید
2️⃣از تمرین گیتار می توانید لذت ببرید.
3️⃣تمرکزتان در تمرین و نواختن افزایش می یابد
4️⃣برای مدت طولانی تری می توانید تمرین کنید
@HealthyGuitarist
🎸


👈#پیشگیری_از_صدمات
👉#Injury_Prevention
♦️#خلاصه_مطالب گفته شده👇
🔻درست و با دقت تمرین کنید. قبل از تمرین دستتان را گرم کرده، در وسط تمرین استراحت کنید، در تمرین زیادروی نکنید و فشار بیش از حد وارد نکنید.
🔻مطمئن شوید که گیتاری که دارید، برای شما مناسب است و با توجه به شرایط بدنی شما تنظیم شده است.
🔻از وسایل کمکی مناسب برای کم کردن فشار و استرس در حین تمرین گیتار استفاده نمائید.
🔻در حین تمرین به طور مداوم وضعیت نشستن و نحوه قرارگیری دست را بررسی کنید و از درست بودن آنها مطمئن شوید.
🔻اگر درد دارید، علت آن را که آیا مربوط به نواختن گیتار است و یا فعالیت دیگری، پیدا کنید.
🔻اگر صدمه دیدید، سریعا به سراغ درمان بروید. بیش از ۲ هفته خودتان آسیب را درمان نکنید. در بعضی از آسیب ها حتی تاخیر به مدت ۲ هفته نیز می تواند سبب ایجاد مشکلات جبران ناپذیر شود، پس در صورت نیاز بود با دکتر متخصص مشورت کنید.
@HealthyGuitarist
🎸


👈#پیشگیری_از_صدمات
👉#Injury_Prevention
♦️#خوددرمانی⬅️ اگر دچار آسیب دیدگی خفیف و جزئی شده اید و می خواهید قبل از اینکه پیش متخصص بروید، یک یا دو هفته زمان بدهید تا بهبود پیدا کند، درمانهای زیر کمک کننده هستند👇
🔻از داروهای غیرالتهابی مثل ایبوپروفن استفاده کنید. حتما جانب احتیاط را رعایت نمائید چون این داروها دارای عوارض جانبی هستند. برای مدت طولانی و با معده خالی مصرف نکنید.
🔻از کرم های موضعی ضدالتهابی بر روی محل درد استفاده کنید. درمان موضعی به نسبت فرم خوراکی عوارض جانبی کمتری دارد.
🔻اگر دست شما آسیب دیده به ویژه در مواردیکه دچار کشیدگی عضلانی خفیف و یا التهاب خفیف تاندون شده اید، از روش #hand_contrast_baths استفاده کنید. در این روش ابتدا دست را داخل آب یخ به مدت ۲ دقیقه و سپس داخل آب داغ برای ۳۰ ثانیه قرار می دهید.
🔻ناحیه صدمه دیده را ماساژ دهید.
🔻از هر نوع حرکت و یا تمریناتی که باعث ایجاد درد در ناحیه آسیب می شوند، اجتناب کنید.
🔶هرچه زودتر به ناحیه صدمه دیده رسیدگی نمائید، زودتر درمان می شود.
@HealthyGuitarist
🎸

20 last posts shown.

1 334

subscribers
Channel statistics